KRYON: UPDATE De Nieuwe Energie.

KRYON: UPDATE De Nieuwe Energie.

Gechanneld door Lee Carroll /20 Januari 2008
Vertaling Annelie v Eijk

Om de lezer te helpen, is deze boodschap opnieuw gechanneld [door Lee en Kryon] en aangepast voor een beter begrip. Vaak bevat datgene wat er live in de zaal gebeurd een energie, die een soort van communicatie in zich draagt, die de gelezen tekst niet bevat. Geniet daarom van deze boodschap die gegeven werd in Longmont, Colorad

Gegroet geliefden, ik ben Kryon van de Magnetische Dienstverlening. 

Deze begroeting hoor je nu al meer dan 19 jaar. Daarvoor was er geen begroeting. Daarvoor, was er geen bewijs dat zoiets kon, dat de magnetische meester [Kryon] naar deze planeet kwam om zo als nu tegen jullie te spreken. Oh, er waren er wel die Kryon channelden voordat mijn partner dat deed. Zij waren de voorlopers en zijn werkelijk gezegend. Sommigen van hen zijn nu aan de andere kant van de sluier, want zij kenden de energie van de magnetische meester en zagen in hun wijsheid de potentie van deze dag. Eén van hen introduceerde me zelfs bij mijn partner! [Lee] Maar niemand had de potentie van de 11:11.

Al 19 jaar lang is dit de stem die jullie begroet en gedurende deze tijd was er groei en wijsheid en helderheid om de boodschap te brengen zoals we dat vandaag doen. Het is altijd volgens de mogelijkheid van vrije keuze geweest voor het Mensen Wezen om de potentie van deze dag te claimen. Oh, wij zagen de potentie, maar we wisten niet of jullie het tot stand zouden brengen of niet. Dus dit is de boodschap om jullie enig idee te geven van wat zich heeft voorgedaan tijdens de overgang van energieën tussen 2007 en 2008. Je zou kunnen zeggen dat het een vervolg is in 2008 van de informatie die wij niet konden geven in 2007. Je zou dan kunnen zeggen dat het nieuwe informatie is van wat jullie hebben gecreëerd met jullie vrije keuze.

Een Korte Terugblik.

We presenteren jullie nu een lineairiteit. Hier is een terugblik van wat we laatst gezegd hebben, speciaal gegeven voor hen die lezen en luisteren. Want het is nog niet zo lang geleden dat wij jullie de boodschap gaven dat de transitie tussen 2007 en 2008 een transitie is van een negen naar ’n één, numerologisch gezien. Zelfs de eenvoudigste numerologie berekent 2007 als een 9 en 2008 als een 1. De 9 en 1 samen, creëren een situatie die eens in de 10 jaar voorkomt. Maar dit is de eerste keer dat het dit millennium gebeurd en de laatste keer vóór 2012.

In de laatste channel vertelden wij jullie dat deze situatie het zou moeten uitschreeuwen dat het anders zou kunnen zijn, en dat jullie misschien naar een speciale energie moesten zoeken. Echter, velen deden dit niet. We vertelden jullie dat de lessen van spirituele attributen niet lineair zijn, daarmee zeggend, dat het niet het paradigma volgt dat je misschien verwacht. We vertelden dat jullie verwachting is dat, wanneer het geleerde groeit, het “kennisvat” zich langzaam vult. Maar als wij jullie vertellen dat er een tijd komt dat het vat voor een moment leeg zou zijn, en dat alles van je weggenomen zou worden om het vat daarna opnieuw te vullen met iets wat veel verder gaat dan wat je geleerd hebt, dan zou je zeggen, “Nou, dat slaat ook nergens op.” Maar dat komt omdat je de niet-lineaire manier niet begrijpt van hoe het leren, spiritueel gezien, plaatsvindt. Is het een puzzel? Ja. En dus vragen we je om dit te absorberen.

Hier zijn de feiten in overzicht: Deze informatie is nu je verleden. De afgelopen vier maanden zijn niet plezierig geweest [spreekt hier over September t/m December 2007]. Voor sommigen leek het alsof de gehele essentie van je spirituele waarheden zich had teruggetrokken. De dingen gingen niet zoals ze hadden moeten gaan. Sommigen van je gereedschappen die je gebruikt om eenvoudig je gezond verstand te behouden in een dikke energie, waren weg. Sommige dingen waar je echt op rekent, zoals een liefdevolle blik, niet-veroordelende persoonlijkheid en de wijsheid van eeuwen……. weg. Je Sjamaanse wijsheid was er niet toen je het nodig had.

We hadden het ook over het feit dat jullie cultuur in die tijd de kerstdagen viert en dat families samenkomen. Dit maakte de dingen alleen maar erger. Ik denk dat sommigen wel weten wat ik bedoel, want relaties met een zich uitbreidende familie vragen vaak om wijsheid. Wat een tijd voor je wijsheid om zich dan terug te trekken! Want wijsheid creëert een situatie waarin het voor je mogelijk is om je mond op de juiste tijd dicht te houden, en misschien dat sommigen dat niet deden? Dit was een terugtrekking en het werd door velen gevoeld.

We vertelden je in de laatste channel dat als 2008 vordert, vooral in het midden van de maand Januari, dat deze dingen zouden beginnen terug te komen en wel verbeterd. En zo is het dat deze channel verder gaat met een simplistische uitleg over de uitbreiding van de nieuwe energie. Laat me jullie vertellen wat sommigen van hen zijn. Met grote vreugde ga ik sommige zaken specificeren waar de Mensen Wezens in deze ruimte, die hiernaar luisteren of dit lezen, zo lang op gewacht hebben. Dit is het jaar daarvoor …… 2008, nieuwe beginselen.

De Nieuwe Energie.

Velen jaren geleden stond mijn partner op het podium in Israël, waar ik hem informatie gaf voor hen in die ruimte, die Hebreeuws en Arabisch spraken. Velen hadden het uitgeschreeuwd en gevraagd, “Wanneer zullen de dingen veranderen?” Ik gaf mijn partner de informatie om op dat podium te verklaren: Niet eerder dan 2008 zouden Israël en de mensheid in het algemeen een verschuiving beginnen te zien. Sommigen onder jullie zullen dit begrijpen en waarom het zo vele jaren geleden gezegd werd. De potentie was er altijd al. De transitie van negen naar een was er altijd. Wij voorzegden dit en gaven onderweg hints over de potenties en sommigen vingen het op en sommigen niet. Nu zit je hier, er middenin. Er zijn nieuwe gereedschappen, nieuwe uitbreidingen, en het mooie van deze boodschap is dat het niet alleen voor Lichtwerkers zo is. Zoals je misschien opgemerkt hebt, de aarde is aan het verschuiven.

De Chaos Begrijpen.

Nummer Een: Velen onder jullie beginnen dat, wat voorheen chaos was, te begrijpen. Dat wil zeggen, de hele manier hoe Spirit werkt met de Mensen op deze aarde, dat wat zo chaotisch leek, dat wat per ongeluk leek, begint nu meer zin te krijgen. Het zal meer zin krijgen op een manier dat je je comfortabeler zult voelen net zoals je rekent op de antwoorden die naar je toekomen wanneer je ze nodig hebt. Het is werkelijk een verschuiving van het dimensionaal denken. Je zult in je geest een begrip beginnen te krijgen van wat er plaats vindt, op een wijze die je niet kunt verklaren in 3D. Wat dit voor jou betekent is dat je je veel lekkerder in je vel zult gaan voelen. Zelfs diegenen die zich Lichtwerkers noemen, of die zich metafysisch noemen zullen de planning beginnen te zien. Je zult de potenties beginnen te zien en eveneens dat de chaos geen chaos is.

Dat is een geschenk, want tot aan dit punt, was het voor jullie heel moeilijk om in een driedimensionale staat enige zin te zien in alle antwoorden die jullie kant op kwamen. Gezegend zijn de Mensen die deze lessen uitgezeten hebben en zo’n vertrouwen hebben gehad!

Mijn partner heeft jullie een uitdrukking gegeven: 3D schreeuwt en vertrouwen fluistert. En wat hij daarmee bedoeld is dat jullie realiteit, dat wat je verwacht, dat wat je is geleerd, dat wat alles is wat je bent, tegen je schreeuwt. Maar de wegen van Spirit, dat wat chaos lijkt in die inter-dimensionale ruimte van onbegrip, fluistert. En dus, wat er gebeurt is, dat 3D altijd wint. Het verdringt de zachte fluistering die zegt “Luister naar de liefde van God.”

Wat wij je dus vertellen, geliefden, is dat het geschreeuw van 3D zal beginnen te verminderen. De concepten zullen gelijkwaardiger worden en jullie zullen niet meer zoveel moeilijkheden ondervinden in de transitie. Dat is nummer een.

Eigenwaarde voor Lichtwerkers.

Nummer twee is waarschijnlijk iets dat je niet verwachtte en waarschijnlijk iets dat je niet wist. Ik zal je een axioma geven. Diegenen met de laagste eigenwaarde op deze planeet, zijn de Lichtwerkers. Wist je dat? En degenen met de laagste zijn meestal de healers! Misschien verwacht je dit niet, want dit zijn toch degenen die in contact staan met Spirit. Dit zijn degenen met de geschenken. Maar zij bevinden zich vaak in een energie die hen niet ondersteunt, en wanneer een Mensen Wezen zich constant in een energie bevindt die ongemakkelijk is, dan voelen zij zich ongemakkelijk. De 3D-heid van hun persoonlijkheid wordt beïnvloed en eigenwaarde is daar een deel van.

Zoals we al zeiden, wij weten wie je bent. Je kunt je hoofd misschien hoog houden, maar wij weten ook wat je doet wanneer je alleen bent. Wij weten wat je denkt wanneer je alleen bent. Wij hebben je horen roepen, “Waarom ik? Zal het ooit opgelost worden? Zal mijn familie ooit begrijpen? Zal mijn partner ooit begrijpen?”

Ik zal je iets vertellen wat in de nieuwe energie zal gaan gebeuren, want het is eindelijk aan het verschuiven. Het zal de grote gelijkmaker zijn. Het is langzaam, geliefden. Het zal niet in één nacht gebeurd zijn, maar dit is het begin. Dit is waar je op gewacht hebt, Lichtwerker. De eigenwaarde van de Lichtwerker zal beginnen op te komen tot aan het magnifieke van wat het representeert. Dat komt omdat ze niet meer in een energie zullen zijn die tegen hen is. Het zal een energie zijn die hen ondersteunt.

Langzaam zullen velen van jullie het beginnen te voelen, waar Gaia en jij op één lijn zijn met hetzelfde doel, de potentie van vrede op Aarde. Zoek overal naar dit, en de eerste die dit zullen voelen zijn de Lichtwerkers en healers. Ik daag je uit om te vieren. Ik daag je uit om ergens een standbeeld op te richten voor de verschuivende energie waar jij klaar mee bent! Nu, dat is heel tegenovergesteld aan alles wat Mensen doen, want ze bouwen alleen standbeelden wanneer iets vervelends gebeurd is. Misschien is het tijd om dat bewustzijn te verschuiven. Waarom maak je geen aandenken aan wat je al bereikt hebt en viert dat? Laat op z’n minst ergens een ballon op! [gelach] Oh Lichtwerker, begrijp je wat ik zeg? Je bent gerijpt. 2008 is ’n een, en dit is een nieuw begin. Je zult de steun beginnen te ontvangen die je altijd gewenst hebt en waar je voor gewerkt hebt.

Het Grotere Geheel Zien.

Nummer drie: Je zult het grotere geheel gaan zien, en dat wordt tijd. Zie dit voor je: De attributen van het leren en bewandelen van het spirituele pad in de oude energie hield je zonder aanwijzingen en in het duister. Er gebeurde niets, behalve wanneer je de plek bereikte waarop je hulp nodig had. Dat is de plek waarop je de oplossing kreeg. Dat is de kaart waarover gesproken wordt in het verhaal van, “The Journey Home”, vele jaren geleden gechanneld door mijn partner. [noot vertaalster: het boek “Michael Thomas en de Zeven Engelen. De Reis terug naar Huis.” Uitgeverij: Het Spectrum]

Verwacht dat de “kaart” verandert. Het grotere geheel laat je voorbij het probleem zien. Het grotere geheel zet je neer in een situatie die meer niet-lineair is, en dat zorgt er zogezegd voor dat je minder beperkt bent tot de tijdlijn van verleden naar toekomst. Je zult gemakkelijker in het nu zien, want het nu is een energie die de lineairiteit van tijd niet eert of respecteert. Het zal je veel meer betekenis geven dan wat je in het verleden hebt gezien omdat je een groter geheel ziet. Deze concepten die ik je nu geef zijn gevorderd en sommigen van jullie begrijpen ze niet en zullen ze misschien nog eens willen beluisteren of lezen. Als ik het moest samenvatten dan zou ik zeggen dat de Lichtwerker zich meer op zijn gemak gaat voelen met zichzelf en zijn relatie tot tijd.

Alternatieve Healing: Wordt Meer De Hoofdstroom.

Nummer vier: Healer, ga even terugstaan, want de dingen die jij hebt, staan op het punt om te worden versterkt. Oh, het zal misschien even duren, maar ik zeg je dat de dingen, die het meest spooky zijn voor degenen die niet geloven in wat jij doet, meer de hoofdstroom zullen worden. Verwacht dat de wetenschap achter het energiewerk zich zal ontwikkelen. Verwacht dat men van plaatsen komt die je niet verwachtte, want wat jij hebt werkt! Wanneer dit begint te gebeuren kun jij zeggen, “Ja, ik zie het gebeuren!” En als je dit doet……. laat dan een ballon op, alsjeblieft! [gelach] Vier het.

Oh, geliefden, ik zeg je dat wanneer je het viert, je aan Spirit erkent dat deze dingen gebeuren. Het is net als het accepteren van de dingen die je niet verwachtte, maar wist dat ze er waren. Dat wordt inter-dimensionaal. Vertrouwen wordt realiteit, en healing zal gemakkelijker zijn.

Nu, voor de niet-healer, wil je jezelf healen? Zijn jullie daarom hier? Zijn je ogen daarom op deze bladzijde gericht? Zijn daarom je oren hier in deze stoel? Is dat het? Kwam je daarom? Dit is de energie voor jou. Dat je hier kwam is niet per ongeluk, want de dingen die je verteld zijn om te kunnen doen, zijn van jou, op dit moment en op deze dag. Ik wil dat je ze erkent. Vier je healing en weet dat het van jou is. Laat je DNA terug gaan naar de tijd voordat de ziekte er was, voordat het probleem zich voordeed. Zie het als ongerept en puur; begrijp de onlineairiteit van healing die niet afhankelijk is van de tijd. Is het mogelijk om het DNA terug te draaien? Ja. Er zijn er in deze ruimte die het al enige tijd gedaan hebben. Zij weten het.

Wat ik zeggen wil is dat dit soort zaken makkelijker zullen gaan. Waarom? Omdat de energie van de eeuw nabij is. Omdat het magnetisch netwerk sinds 2002 hiervoor geplaatst is en nu is het van jullie. “Oh Kryon, wanneer zullen deze dingen gaan gebeuren?” Ik zeg jullie dat ze nu beginnen, maar je zult al deze dingen niet allemaal tegelijk gaan zien. Je zult ze gaan zien terwijl je ermee werkt. Laat het gekend zijn dat geen Mensen Wezen achterover kan zitten en wachten totdat de wonderen van God in zijn schoot zullen vallen. Een onderdeel hiervan is dat de Lichtwerker gevraagd zal worden om op te staan en tegen de deuren te duwen. Vind de synchroniciteit die het systeem laat werken en claim de nieuwe energie die boven jullie hangt.

Verbinding met het Hoger Zelf.

Nummer vijf: Je verbinden met het Hoger Zelf zal gemakkelijker gaan. Wordt het niet eens tijd? Er zijn vele feestvierende engelen op dit moment, en ze zingen een magnifiek lied. Ik zou willen dat jullie het hoorden. Het koor is verbazingwekkend, en er bestaat niets zoals de inter-dimensionale stemmen, noten die niet gehoord kunnen worden door het Menselijk oor, licht dat ermee correspondeert op frequenties die te hoog zijn om gemeten te worden, en geluiden zo hoog dat het versmelt met de kleuren van licht. En als je de liederen kon horen die zij zingen! Luister. Luister naar de teksten! Oh, jouw naam is daar, en het is je engelennaam die je voor eeuwig bezit, een die niet je Mensennaam is. Wat zij vieren is dat jij dit teweeg gebracht hebt, geliefd Mensen Wezen, een tijd die niet voorspeld was, een tijd waarvan geen enkele profeet je vertelde dat die zou komen, en er is zoveel bewijs dat je er nu middenin zit.

Ik zeg het nogmaals, waar is de Armageddon die jullie verwachtten? Ik zeg het nogmaals, waar is de verdoemenis en duisternis waarvan gezegd werd dat die over jullie zou komen? Ik zeg het nogmaals, waar is al die negativiteit? Oh, er zullen uitdagingen zijn, die zullen er altijd zijn. Ik zal er zo meteen enkelen voor je opnoemen, maar je bent boven de oude energie uitgestegen waar je duizenden jaren hebt ingezeten en je hebt op deze aarde een energie neergezet die niemand verwachtte. En het licht dat jullie hebben gecreëerd is gedaan door minder dan de helft van één procent van het Menselijke ras. Zo krachtig is het nu.

Wanneer je naar deze boodschap luistert en je hebt geen idee van wat er gebeurt, laat me je dit dan zeggen: Dit is geen elitaire boodschap. Hij is niet alleen voor esoterische mensen. Er bestaat geen oordeel over jou en ik weet ook wie jij bent. Je bent net zo geliefd als ieder ander familielid. Waarom kijk je er niet eens naar? Kijk of het ook voor jou bestemd is. Het hoeft niet, want je hebt vrije keuze, maar er is iets prachtigs gebeurd op deze aarde, en daar vertel ik vandaag over.

De Relatie tot God.

Nummer zes: Je zult je veel, veel comfortabeler gaan voelen in je Lichtwerkersvel dan ooit tevoren. Een relatie met Spirit zal meer broederlijk, zusterlijk gaan lijken. Het zal niet langer God en Mens zijn als je dit wenst te veranderen. Dit zal vereisen dat sommigen van jullie zullen gaan channelen. Ben je er klaar voor? Oh, misschien niet hardop. Zoals ik al eerder zei, kan het ’t channelen van je Hoger Zelf zijn, alleen voor jou. Wees er niet bang voor. De woorden die mijn partner daarvoor gebruikt is ’t channelen van “jij met jou.” Wees niet bang voor de liefde van God in jouw leven. Wees niet bang voor de transitie in je leven. Iedereen ziet verandering als zo beangstigend, maar wat nu als het de oplossing voor je problemen is? Vind je dat OK? Denk eens aan massale positieve verandering.

De Uitdagingen van deze Nieuwe Beginselen.

Laat me jullie nu een opsomming geven van de dingen die samen met de anderen komen, die op hun manier misschien anders en uitdagend zijn…..zelfs een afkondiging van een nieuwe energie-attribuut dat mijn partners leven zal veranderen.

Te Veel Licht.

Het licht dat je hebt kun je niet meer omvatten/beheersen en dit zal gezien worden. Net toen je dacht dat het veilig was! [gelach] Zolang je je maar aan het randje vasthield, right? Je kunt het niet meer houden. Mensen Wezens zullen weten waar je mee bezig bent en weten wat je doet. Weet je nog, we vertelden je over deze dag. We vertelden over de gevechten tussen het licht en de duisternis; we vertelden dat er diegenen zouden zijn die niet zouden accepteren wat jij hebt. Let hierop, want er zullen er zich meer rondom jouw bevinden die niet accepteren wat jij hebt, en dat komt samen met het pakketje.

Je kunt geen spirituele kracht en het licht dat levens verandert bezitten, zonder dat het opgemerkt wordt. Ongeacht hoe stil of nederig je bent, je bent vervuld van Spirit en de liefde van God en de mensen zullen het zien. En je zult gedwongen worden om het een beetje meer uit te leggen dan nu. “Nou Kryon, wat moet ik dan doen? Wat moet ik zeggen? Vertel ik ze dat ik een Lichtwerker ben?” Nee. Waarom vertel je ze niet dat je verliefd bent geworden op God? Waarom vertel je ze niet dat het geen bedreiging is voor hun levens of hun kerken, en dat het alleen maar jij met jou is. Laat ze God in jou zien en wees niet beangstigend.

Angst van de Lichtwerker.

Het volgende staat ermee in verband. Velen zullen sowieso angstig zijn. Licht doet dat namelijk. Op een aarde, die zich duizenden jaren lang in een donkere energie bevond, die plotseling licht bevat zoals nooit tevoren, zullen velen angstig zijn. Wanneer je gewend bent aan de duisternis en er is plotseling licht, dan bedek je je ogen en vraag je jezelf af wat het zou kunnen zijn. Er zijn er die zich in de duisternis zullen wentelen, die genieten van alle drama’s in hun leven, die de slachtoffers zijn en ervan genieten om slachtoffer te zijn, die van jullie wegrennen……. van jullie wegrennen!

Jullie staan voor iets dat zij niet begrijpen, en de ironie is dat, wat jullie bij je dragen, hun levens zou kunnen helen, hun drama’s zou beëindigen en ze zou verheffen. Maar ze zullen je niet aanraken. Ze zijn bang om zich te branden aan wat jullie hebben. Machtig, zijn jullie! Let op dit attribuut, en zelfs wanneer je het verwacht, zul je het niet begrijpen. Je zult zeggen, “Waarom vinden ze me niet leuk? Waarom is er ineens zo’n afkeer of verraad? Ik draag alleen maar licht!”. Het is de angst. Angst voor het licht en waar het voor staat in een duistere wereld. Zal het je beïnvloeden? Natuurlijk.

Dus verwacht het, en weet wat te doen. Je zult voorbereid zijn. En wanneer het gebeurt, hou dan alleen maar van ze. Je kunt niet de hele wereld helen, geliefde, wanneer het niet geheeld wenst te worden. Al wat je kunt doen is je licht schijnen. Degenen die het zien hebben een vrije keuze, net als jij. Ze kunnen het accepteren of wegrennen. Veroordeel hen niet die nog niet klaar zijn voor jullie onthulling, want er wordt net zoveel van hen gehouden door God als van jullie, en zij hebben hun eigen wegen te ontdekken als ze al lerende deze planeet bewandelen.

Boodschap voor Lee Carroll.

Nummer drie is een boodschap voor mijn partner [Lee], gegeven zodat jullie allen het zouden horen, zodat het bekend is. Want dit is belangrijk, en wanneer ik het hem zo zou vertellen dan zou hij het misschien niemand anders vertellen en het voor zichzelf houden. Op deze manier is het openbaar.

Al jaren geef ik hem een waarschuwing aangaande de media. Al jaren vertel ik hem dat het ongepast is om voor de massamedia te channelen, vooral voor dat wat jullie radio- of televisie-uitzending noemen. Hiermee bedoelen we de uitzendingen waar niet om gevraagd wordt, die door de lucht vliegen en die je op kunt pikken wanneer je naar willekeur een zender of frequentie kiest waar je op afstemt. Ineens hoor je dan Kryon spreken.

Het is nog steeds ongepast en hij heeft geen toestemming om welke, hele opgenomen channeling dan ook uit te zenden. Oh, er komt misschien wel een tijd, maar nu niet. Vanaf nu heeft hij echter toestemming om twee dingen te doen die hij nog niet eerder gedaan heeft.

Een: Het is nu toegestaan om geconstrueerde staaltjes van een channeling uit te zenden die hij zelf gecreëerd heeft. Stukjes, zou je kunnen zeggen. Geluidsfragmenten, zou je kunnen zeggen.

Twee: Hij heeft, eveneens voor de eerste keer, toestemming om een een-op-een channelling te doen en daarbij ’n interview te doen met Kryon, waarbij vragen beantwoord worden van de interviewer. En hij zal dat niet leuk vinden omdat hij niet evangelistisch is. Dat is deel van de nieuwe energie, mijn partner. Het is deel van een algemeen publiek dat klaar is voor acceptatie of afwijzing. En velen zullen hem als een clown zien. En toch, ik zal je zeggen, dat het de liefde van God is die hem daar plaatst en het is de liefde van God die hem er doorheen zal helpen.

Net Doen Alsof.

Het zal steeds moeilijker worden om het proces, genaamd channelling, na te doen, omdat er steeds meer Mensen Wezens van beide geslachten het licht zullen gaan zien. Zij zullen weten of het echt is of niet echt. Velen zullen onthuld worden als misplaatste channelers zonder enige heilige energie, alleen die van zichzelf. Wees er klaar voor, want zij die het doen om de macht of de controle of om meer bekendheid te krijgen, zullen duidelijk door beide zijden herkend worden….. Lichtwerkers en niet-Lichtwerkers.

Kijk naar de integriteit van God’s liefde in ieder woord. Kijk naar de integriteit van de liefde van God, die altijd zijn liefde voor de mensheid uit zal roepen, die roept over dingen die niet-concurrerend zijn en over de acceptatie van ieder Mensen Wezen wat luistert, zonder oordelen. Dat is de God die je kent. Dat is de Ene waar je verliefd op bent. Dat is de Ene die vandaag jouw voeten wast.

De energie van Spirit is niet in vakjes verdeeld of in een doctrine gestructureerd. Er zijn er misschien die nu zullen zeggen, “Het moet de duivel zijn.” En er zijn er die dit horen en zeggen, “Dit is de liefde van God”. Het is het bewustzijn tussen de twee dat staat voor de vrije keuze van een Mensen Wezen. Het staat voor gesloten geesten en harten; het staat voor angst voor verandering.

Ik wil jullie graag vertellen dat deze entiteit genaamd Kryon, verliefd is op de mensheid en nooit een boodschap zou brengen die ongepast is of vervuld van verdoemenis….. alleen maar een boodschap brengt die de grootsheid versterkt van wie hier in de kamer is en van hen die luisteren en lezen, de mensheid genaamd.

Kijk hier niet naar om dan te kunnen zeggen dat het ongepast is omdat het geen aardse doctrine volgt die jullie hebben ontwikkeld naar de mythologie van eeuwen. Je kunt dat niet doen. Doe je huiswerk. Voel de liefde die hier is. Beslis dan voor jezelf, buiten de vakjes waarin je geleerd is. Laat je hart de beslissing nemen.

Let op voor hen die dit naar een controlerend niveau wensen te brengen.

Nu, mijn partner, weet je waarom ik je toestemming heb gegeven om met mij te spreken via de media…..om diegenen te helpen bestrijden die proberen ’te doen alsof’ wat jij de afgelopen 19 jaar hebt beoefend.

De Verschuiving is Nabij.

De laatste is deze. Bereid je voor op ’n verschuiving. Het komt eraan, en jullie hebben de channelings die dit bespreken. Het is de grote verschuiving, en het begint. Het is het begin van de voorbereiding waarover de Maya’s jullie vertelden wat er zou gebeuren als de aarde verschuift in het jaar 2012. Dit magische jaar, wat velen beangstigt, is alleen de wegwijzer die in jullie tijdslijn voorbij komt en die zegt dat jullie een nieuwe energie ingaan die voorspeld was door de engelen. Er zal zich geen belangrijke spirituele gebeurtenis voordoen in 2012, alleen de viering van de wegwijzer die je vertelt dat jullie zijn gearriveerd.

Het zal anders zijn. Voor hen die niet van verandering houden zal het beangstigend zijn. Dus bereid je maar voor. Al deze dingen die ik jullie breng zijn positief, gevuld met licht, zelfs binnenin de verandering.

Bereid je voor op iets waarvan we je lang geleden vertelden dat het potentieel mogelijk is, zelfs in jullie leven. Dit is wat je nooit verwacht had, en dat is de langzame ontwikkeling van vrede op Aarde. Let op een veranderend Midden Oosten. Oh, het zal niet onmiddellijk gebeuren. Maar de zaden zijn er. Ik spreek nu tegen de oren die Hebreews of Arabisch zijn en ik zeg jullie dit: Jullie tijd zit eraan te komen. Jullie hebben erom gevraagd en gebeden. Er is een begin, een bewustzijn van compromis in een moeilijk land. Het is nabij. Let er op; bid ervoor; stuur er licht naartoe; wees er deel van, want het is voor jullie om op te eisen.

Schenk geen aandacht aan het nieuws. Zij zullen jullie het ergste van het ergste geven. Dat doen ze altijd, en dat zullen ze altijd blijven doen. Zo werkt hun systeem. Jullie media zal naar de meest vreselijke dingen zoeken, de meest afschuwelijke dingen die die dag op de planeet gebeurd zijn, en ze zullen inzoomen en al hun middelen daarvoor gebruiken. Zij zullen je niet vertellen over de andere dingen die er gebeuren. Nu, op dit moment in het Midden Oosten, zullen zij niet vertellen over hen die proberen vrede op te bouwen buiten de regering om. Zij zullen niet vertellen dat er honderden, duizenden zijn aan beide kanten van de zaak die nu samenkomen. Jullie nieuws heeft daar nooit verslag van uitgebracht. Dat is namelijk een beetje te hoopvol. [gelach]

Gezegend is de Mens die deze boodschap hoort als ’n persoon in deze kamer, want de uitdaging is: Ga hier anders vandaan dan je kwam. Weet dat je voeten deze dag gewassen zijn. Ik ben Kryon. Ik zou deze dingen niet zeggen als het niet zo was. Ik ben verliefd op de mensheid en zal dat altijd zijn, tot op de dag dat het ophoudt en wij allen weer één zijn.

En zo is het.

KRYON

Bron: www.kryon.com