Kryon – Zomerlicht conferentie Sedona. 2 – Je weet niet wat je niet weet.

Kryon
Zomerlicht conferentie Sedona. 2

1 juni 2023 / Geplaatst 5 november 2023
Vertaald vanaf de video door Henk Steur

Je weet niet wat je niet weet.

Gegroet, lieve mensen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Er worden in je leven zoveel aannamen gepleegd en vaak zijn die gebaseerd op wat jullie door anderen is verteld. Of bepaalde aannamen van je cultuur. Wat jullie niet weten is wat jullie niet weten.

Mijn partner begon rond zijn 45e en vanaf dat punt in de tijd had hij een gevestigde carrière en hij stelde de vraag…..echt….”Als ik nu begin aan iets heel anders is dat dan wat ik geacht word te doen, heb ik de energie daar wel voor want ik ben geen dertig meer en dit was niet het plan dat ik had!”

HET WAS HET PERFECTE PLAN!

Hij had de aanname dat zijn leeftijd het verschil zou maken en hij combineerde dit niet met zijn levenservaring en de tijd waarin hij leefde. Er is vandaag een geliefde die haar leeftijd en spijtmomenten gaf en het pakket dat zij met zich meedroeg was: “Misschien was het leven teveel alleen om iets te laten gebeuren.” Ik zeg tegen haar dat dit het begin van alles voor jou kan zijn als jij hier doorheen gaat en begrijpt wie jij bent en wat jij hebt gedaan. Wat als jij anderen zou kunnen vertellen hoe zij de dingen waarvan zij spijt hebben kunnen laten vallen, net zoals jij dit nu doet? En je leeftijd? Jij bent jong! Er zijn zoveel aannamen over je leeftijd die je hebt.

Wat zijn jullie verwachtingen als jullie hier komen? Dat jullie een goede spirituele tijd zullen hebben!

Wat als er meer is?

Is het waar, denken jullie, dat er engelen en gidsen aan de andere kant kunnen zijn, die jullie naam hebben? Is dit te moeilijk om te overdenken of zou het waar kunnen zijn? Wat als ik gelijk heb? Er zijn hier zoveel aannamen over wie jullie zijn of hoe belangrijk jullie zijn. Ik zeg het jullie nogmaals: Elke oude ziel in deze zaal heeft het gepland om hier te zijn om nu een potentieel van ontwaken te hebben….om het potentieel van ontwaken te hebben van een 24e paar chromosomen dat jullie al heel lang geleden is gegeven. Er zijn dingen die met jullie gebeuren tijdens iets wat men de Opwaardering noemt zodat jullie mee kunnen doen aan het misschien grootste ding dat ooit met de mensheid gebeurt….de toename van het Licht en dat de oude zielen die jullie zijn voordeel kunnen halen uit je Akasha. Hoe lang zijn jullie hier? Hoeveel levens hebben jullie gehad? Bijna iedereen in de zaal is geslaagd op die school! Jullie hebben hem doorlopen in beide seksen. Jullie hebben de ins en outs van het leven op Aarde geleerd en nu hebben jullie dit en komen naar een bijeenkomst als deze waar wij de ui gaan pellen van wie jullie denken te zijn zodat misschien aan het einde van de conferentie jullie heel anders zullen vertrekken dan jullie kwamen!

Lieve mensen, ga anders weg dan jullie kwamen en gebruik deze momenten om te overdenken wat jullie vandaag is geleerd.

Wij komen morgen weer terug!

 

En zo is het.

Kryon