Kryon – Zomerlicht conferentie Sedona. 3.2 – Het 24e paar.

Kryon
Zomerlicht conferentie Sedona. 3.2

2 juni 2023/ Gplaatst 19 november2023
Vertaald vanaf de video door Henk Steur

Het 24e paar.

In 1989 maakte ik mijzelf bekend aan mijn partner. Het kostte hem drie jaar om het te geloven, en toen vertelde ik hem waarom ik hier ben. Ik vertelde hem dat ik de magnetische meester en te maken had met het omhoog gaan van het magnetisme van de planeet, verbonden met het bewustzijn dat omhoog gaat….maar het werkt allemaal toe naar….NU!

Mijn partner maakte onlangs iets mee dat hem veranderde. Hij maakt er grapjes over…partner 2.0! Wat er daarbij gebeurde is dat hij ook een opwaardering meemaakte. Hij had dit ook nodig.

Dit maakt allemaal deel uit van de Creatieve Bron, God als je wilt, Spirit, die heel goed voor jullie zorgt in deze tijd door jullie te vertellen wat er is, wat er wordt vrijgegeven en waarom dat zo is.

Het eerste wat jullie je af zouden moeten vragen is: Wat is het….wat hebben wij mensen, en met name lichtwerkers, gemeen, dat niet zo zou moeten zijn? Kunnen jullie het raden? (Kryon lacht) EIGENWAARDE…..dat hebben jullie niet. (publiek lacht) Nee, echt niet! Je kunt opstaan en zeggen dat het niet zo is….nee jullie hebben dit niet. Laten wij het hebben over het waarom.

Dit is niet de eerste keer dat jullie zijn ontwaakt voor een hoger doel. Hoe diep gaat jullie Akasha? Wat is daarmee bedoel is: Hoeveel levens hebben jullie op de planeet gehad? Gisteren vertelde ik jullie al dat wij hier te maken hebben met oude zielen. Jullie kunnen hier vanaf het allereerste begin zijn geweest…velen van jullie zijn mogelijk in Lemurie geweest of in wat jullie Atlantis noemen. Velen van jullie hebben deelgenomen aan beschavingen die zelfs nog ontdekt moeten worden. Jullie zijn hier al een tijd…en in die tijd zijn jullie een ontwaken gaan begrijpen….voor dingen waarvoor jullie hier vandaag zitten.

ER IS EEN GROTERE WAARHEID, misschien… Er zijn dingen die jullie geacht worden te doen….misschien…de planeet te helpen….anderen te helpen….dat zijn jullie die ontwaken voor….VERLICHTING! Compassie! Vriendelijkheid….LIEFDE! Jullie hebben dit eerder ervaren en wat denken jullie wat er gebeurde toen jullie dit deden? Jullie zijn doodgeschoten. Sommigen van jullie zijn hiervoor vermoord. Sommigen van jullie merkten dat jullie genezende krachten hadden en werden heksen genoemd en daarom verbrand. Sommigen van jullie waren Sjamanen en hielden je daarom op de vlakte….oh, jullie weten wie jullie zijn!

Dit zit heel sterk in jullie Akasha. Er zijn sommigen van jullie die ik “kast-lichtwerkers” zou willen noemen. Jullie zitten hier in de stoel, gaan weer terug naar huis en doen niet veel…en gaan weer naar een andere bijeenkomst om daar te zitten. (publiek lacht) Jullie willen de kastdeur niet openen omdat jullie je herinneren wat er de vorige keer gebeurde en dat zit vast in jullie.

Jullie zijn onwaardig! Er is hier geen enkele zelfwaarde. Dat is alleen maar een deel van het verhaal. Maar zien jullie hoe dingen die gebeurden in andere levens jullie vandaag kunnen beïnvloeden?

Hier komt hij dan…de Opwaardering en de mensheid is de mogelijkheid gegeven om te veranderen en die verandering rust op de schouders van lichtwerkers die meer lichtkracht hebben dan ooit tevoren en jullie kunnen langzaamaan zien dat de planeet hierop reageert…op vele manieren. De planeet zelf gaat ook omhoog. Er is een snelspoor aanwezig en lichtwerkers hebben het nodig dat zij dit begrijpen. Er is echter een gevoel van frustratie en met name als jullie wordt verteld dat jullie meesterschap binnenin je hebben…..frustratie omdat jullie daar niet bij kunnen komen en als jullie het kunnen is er heel veel tijd voor nodig om dat gat te maken zoals wij gisteren vertelden in het verhaal over Wo.

Toen het 24e paar chromosomen in jullie lichaam werd geplaatst was er een begrip waarom deze Aarde hier is, waarom de mensheid hier is, want er zijn in dit Universum dat krioelt van het leven, vele andere planeten met bewoners die veel op jullie lijken. Jullie zijn de enigen die hier nu weer doorheen gaan….een uitnodiging om je bewustzijn te verhogen wat uiteindelijk na vele jaren, na vele generaties, alles om jullie heen zal veranderen.

Dit verklaart de betekenis van het leven….iets wat jullie nog nooit heeft verteld. Jullie maken deel uit van een veel groter plaatje van het Melkwegstelsel waarin jullie je bevinden. En waarin vele planeten zijn met andere lichtwerkers die jullie nog niet hebben ontmoet, maar jullie kunnen dit en zullen het ook doen en er zal een groot “Aha” zijn als jullie dit doen. (Kryon lacht)

Dus nu begint dit 24e paar chromosomen te ontwaken en het is net als elk proces dat jullie is gegeven….jullie moeten herkennen dat dit WAAR is. Het is zo eenvoudig. Geloof is eenvoudig, het is een toestaan! Als jullie een natuurkundige vragen of hij alles weet wat er is zal die zeggen: “Natuurlijk niet!” Er is een toestaan voor meer en zij weten dit. In feite zijn er wetenschappers die wachten op de dingen waarvan zij weten dat zij daar zijn.

Hoe is dit bij jullie? Hebben jullie het al zo’n beetje uitgezocht…of is er meer? Weten jullie alles wat er te weten valt over jezelf? Of is er meer?

Er is een andere reden waarom jullie je niet waardig voelen. …de manier waarop jullie geschiedenis s verlopen….de manier waarop jullie bewustzijn zo lange tijd laag was…..door vrije keuze! Degenen die een lager bewustzijn hadden duwden jullie steeds weer neer en zelfs door wat jullie op de planeet een spirituele organisatie noemen….EEN SPIRITUELE ORGANISATIE!! Laat mij jullie zeggen wat zij jullie vaak vertellen en wat jullie ouders je vaak hebben verteld: Jullie zijn in zonde geboren. Wisten jullie dat? Jullie hebben geen enkele kans!

Duizenden jaren geleden, toen de mensheid werd geboren, maakte iemand een fout en er waren een appel en een pratende slang bij betrokken. (publiek lacht!) En jullie zijn in zonde geboren! Hoe bevalt het jullie tot nu toe? Is dit ook maar een beetje geloofwaardig met betrekking tot logica en spiritualiteit? Het antwoord is: Jullie hebben een miljard mensen die dit geloven….en de anderen op de planeet zitten daar heel dichtbij! Zij eren een God en zijn onwaardig! Zij vragen zegen van boven en knielen en kruipen door het stof….voor een enorme Pracht die in henzelf aanwezig is….en zij weten dit niet eens. In zonde geboren. Dit heeft zich zo vastgezet in de mensheid.

Jullie hebben dit gereedschap nodig en het heet: Levenskracht, Lichtenergie! Het is moeilijk uit te leggen….vrijgelaten met jullie toestemming. Geven jullie toestemming om het 24e paar chromosomen te activeren? Geven jullie toestemming? Alles wat jullie hoeven te doen is het geloven en verwachten dat er een toestemming is. Dat is alles wat ervoor nodig is om het te laten beginnen. Wat er vrijgelaten moet worden is vreemd genoeg Levenskracht/Lichtenergie. Als jullie vragen….elke lichtwerker zal zeggen dat dit niet nieuw is. Als jullie het hebben begrepen….is dit niet nieuw. Ohh…maar het is heel nieuw!

Het is een combinatie van energieën die jullie niet eerder hebben ervaren. Het zijn gereedschappen voor de lichtwerker en anders dan de andere gereedschappen die jullie hebben ontvangen zijn dit geen gereedschappen om jullie bijvoorbeeld beter te laten helen of dit of dat beter te kunnen of energie te sturen…geen van dit alles. Dit zijn gereedschappen om je DNA compleet te maken…naar meesterschap. Dit zijn gereedschappen die jullie in staat stellen om om je zelfwaarde-zaak heen te zeilen….en dit hebben jullie nooit gehad. Jullie hebben iets waar sommigen bang voor zijn. Jullie hebben een legioen engelen en als jullie kleine gaten in de muur hebben gemaakt en daar liefde doorheen sturen, wat er dan naar voren komt is dat jullie je beter gaan voelen over jezelf. Langzaam, als deze dingen zich ontvouwen, zullen jullie zien dat jullie niet langer onwaardig zijn. Jullie gaan je beter voelen over jezelf. In feite worden jullie wakker en zeggen: “Ik kan dit!” Meer dan dat….zeg het nog niet hardop…”Ik verdien dit!’ (publiek lacht) En dat is ook zo. Oh dat is zo! Jullie doen dat! Jullie verdienen dat….en meer!

Na alles waar jullie doorheen zijn gegaan om hier te komen is dit het gereedschap waarop jullie hebben gewacht en jullie kunnen het claimen. Dit is het waardoor de affirmaties binnenkomen die wij jullie al zo lang hebben geleerd en die nodig zijn voor het onderbewustzijn waarvan jullie altijd hebben geweten dat het herschreven diende te worden. Jullie kunnen elke affirmatie kiezen die jullie dagelijks willen, zoals: “Ik ben waardig! Ik verdien het om hier te zijn. Maar ook al hebben jullie jarenlang affirmaties gezegd…..deze blijven hangen. (Aha) en jullie onderbewustzijn wordt daardoor aangestoken. Er zijn enkele fysieke veranderingen die hiermee gepaard gaan. Zij zijn niet slecht; het zijn gewoon veranderingen. Jullie voelen je anders. Jullie slapen anders, jullie handelen een beetje anders. Jullie gaan vragen stellen. Jullie kunnen andere dingen gaan eten vanwege al die dingen die worden vrijgelaten die nu binnenin je zijn. Er zijn vele mensen die hierover twijfelen. Gechannelde informatie? “Nou, iedereen heeft gechannelde informatie.”

Ik heb er lang op gewacht om jullie dit te kunnen geven. De Opwaardering is al langer bij jullie dan jullie denken. Hij begon eerder. maar het is pas nu dat deze dingen geactiveerd kunnen worden door gebeurtenissen op de planeet, bij een bepaald bewustzijn op de planeet, door het duister dat alles wat jullie bereikt hebben willen pakken en terug brengen naar de veertiger jaren.

Jullie weten dat dit zo is en het zal alleen gebeuren door de lichtwerkers die dit verdienen en die weten dat zij dit verdienen, om jullie planeet te veranderen….langzaam….maar zeker. De geschiedenis zal zichzelf niet herhalen omdat jullie hier zijn met dat geschenk, je gereedschap. De geschiedenis zal zich niet herhalen. Jullie zullen niet achteruit gaan. Hebben jullie gemerkt dat deze planeet zich bijna in het geheel heeft geprotesteerd tegen bepaalde dingen? Veel meer protesten dan ooit tevoren.

Dat is alleen maar het begin!

Ik wil dat jullie je voorbereiden op een Opwaardering en veranderen. Ik wil dat jullie hier vandaan gaan, van Sedona, niet alleen anders maar zodat jullie kunnen zien wat anders is. “Ik voel mij beter door wat ik zou kunnen gaan doen. Ik voel mij beter over mijzelf. Wat als ik het verdien om hier nu te zijn. Wat als ik al die oude dingen zou kunnen laten verdwijnen. Ik zal mij zelfs beter voelen als ik hier zomaar rondloop. Wat als ik liefde zou kunnen begrijpen?” Er zijn zovelen van jullie die dit niet begrijpen. Dat doen jullie niet! Jullie willen het wel maar doen het niet! En alle dingen waarvan jullie zeggen dat jullie hen niet begrijpen en niet kunnen doen…..dat is niet langer zo…want wij hebben bij jullie ingeplant – je zou kunnen zeggen ingebouwd – mogelijkheden, liefde, begrip. Jullie gaan dingen loslaten waarmee jullie zijn gekomen.

Daarom ben ik hier. Dat is wat ik mijn partner vertelde…eindelijk….na dertig jaar…toen hij vroeg: “Waarom ben jij hier gekomen?” En ik zei hem: “Voor de Opwaardering! Dit vertel ik tot op de dag van vandaag. Het is belangrijk. Het is niet zo esoterisch als jullie gewend zijn want het zichzelf nu ook fysiek manifesteren. Binnenin je zullen jullie het voelen en weten en jullie levens zullen daardoor anders zijn.

Er komt meer op deze conferentie en deze dagen zullen zich voordoen en ik wil dat jullie deze boodschap onthouden!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.

Kryon