Kryon: Zomerlicht conferentie Sedona. 4 –

Kryon: Zomerlicht conferentie Sedona. 4

3 juni 2023 / Geplaatst 26 november 2023
Vertaald vanaf de video door Henk Steur

Projecties van de Toekomst

Gegroet, lieve mensen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Ik wil een beeld schetsen. Misschien niet een waaraan jullie hebben gedacht en het heeft te maken met wat jullie zien. Ik vertelde mijn partner een aantal jaren geleden om zoveel mogelijk channelaars om zich heen te verzamelen en hen samen op het podium te plaatsen. De eerste keer waarop dit gebeurde was niet in het land waarin jullie nu zitten. Het was wat moeilijk voor hem omdat hij uit een tijd kwam waarin dit begon en ieder van hen een andere boodschap had. En net zoals hetgeen jullie vandaag zien en bij andere spirituele organisaties volgden jullie de ene of de andere channelaar. Dit begon in 2012 te veranderen en op dit podium, vroeg ik mijn partner om dit weer te doen.

Wat ik jullie wil vertellen is dit: Al deze channelaars hebben dezelfde boodschap. Wat jullie nu zien is een samenhang van boodschappen. Al degenen die zijn binnengebracht door Alcazar en nog binnen zullen komen, hebben dezelfde boodschap. Jullie zullen misschien denken wat er is gebeurd met de tijden waarin jullie je bezig hielden met de ene of de andere, omdat er grote verschillen waren in het geloof. Een deel van wat de Opwaardering schept is EENHEID! Het is ook een eenheid van boodschappen van de andere kant van de sluier. Vele mensen hebben voor jullie gezeten en vertelden dat de toekomst prachtige dingen voor jullie heeft.

Het is zo gezien! Het is geen aanname, dit is een projectie van iets dat eerder is gezien, een verwachting, maar deze vrije keuze heeft erin geresulteerd dat het licht aan de winnende hand is. HET LICHT WINT!

De mensheid heeft vrije keuze. Er is grote opwinding, maar je zou kunnen zeggen dat de andere kant van de sluier, die steeds dichter bij jullie komt….zeer opgewonden is over iets dat er gebeurt, en dat ene ding zijn JULLIE! En deze samengaande boodschap is overal en het maakt niet uit wie er op het podium zit. Ook in deze dagen geven wij jullie dezelfde boodschap. De vragen van jullie zijn hetzelfde: “Wat gebeurt er, wat gebeurt er met de mensheid? Opwinding in de engelrijken. Er is een disco-bal aan de gang! (Publiek lacht)

Dit is de belofte en daarom is er zo’n collectieve eenheid van ideeën, van beloften, van boodschappen en van liefde.

Dit is nieuw. Ga terug in jullie geschiedenis en zie het zelf. Hoe vaak kan een golf zich splitsen in anderen? Hoeveel honderden kerken hebben jullie vandaag omdat er een splitsing was van wat? Van opinie, zienswijze, misschien, bewustzijn, misschien. Van onenigheid misschien.

Wat zien jullie op het podium? Er is een eenheid die jullie toebehoort. De opwinding is er vanwege jullie.

Lieve mensen, dit is het einde van de tweede dag van de conferentie, zoals gepland. De geliefden die om mij heen zitten komen terug. Er zal verteld worden over de energie van de sterrenpoort, meer informatie, maar ik wil dat jullie letten op een bepaald thema: Eenheid! Beloften en liefde voor jullie allen.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.

Kryon