Kryon – Zomerlicht conferentie Sedona. 5 – Het Proces van Heling

KryonZomerlicht conferentie Sedona. 5

3 juni 2023/ Geplaatst 3 december 2023
Vertaald vanaf de video door Henk Steur

Het Proces van Heling

Gegroet, lieve mensen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Het thema is liefde maar het zou ook net zo goed heling kunnen zijn, want dat is wat er werkelijk aan de hand is. Kunnen jullie hen echt scheiden? Vaak is de liefde de heling. Vaak kan er geen heling zijn zonder de liefde.

Ik zou het graag willen hebben over heling. Ik wil het hebben over het menselijk lichaam en een paar dingen waar mijn partner zich niet prettig bij voelt. (publiek lacht) Lieve mensen, het menselijk lichaam is ontworpen om balans te hebben….ontworpen voor balans! Het menselijk lichaam is ontworpen om te verjongen….om zeer lange tijd te leven. Het menselijk lichaam is ontworpen om veel langer te leven dan jullie nu doen.

Toch is er ziekte en vele dingen die jullie ondergaan, en jullie weten wat ik bedoel. En hier zijn jullie dan in dit stadium van de evolutie op deze planeet, met een levensspanne die veel te kort is maar toch langer dan gebruikelijk was, met medische technologie en met toenemend bewustzijn.

Een van de dingen die veel mensen hebben gevraagd is heel moeilijk uit te leggen met al die processen die jullie hebben om je te helpen met heling, om van jezelf te houden. Honderden zijn er met alles wat jullie is gepresenteerd, zelfs in dit weekend.

Waarom worden sommigen geheeld en anderen niet? Wij wijzen er bijna altijd op dat het menselijk lichaam bijna alles kan als jullie kijken naar spontane genezing. Onverklaarbaar, miraculeus…zo verbazingwekkend dat als het gebeurt dat het – op bepaalde plaatsen – inderdaad een wonder is. Niemand denkt eraan dat dit iets is wat de mens feitelijk kan doen. Wat kunnen jullie daarvoor doen? Jullie weten dat er feitelijk drie basisredenen zijn waarom de een wel wordt geheeld en de ander niet.

Voordat ik begin zal ik jullie deze redenen geven, behalve een waar wij dit weekend over hebben gesproken. Jullie zijn allemaal behoorlijk ontwikkeld en het kost veel tijd om jullie je weer te laten ont-wikkelen. (gelach) En dat is een proces op zichzelf omdat jullie is verteld wat jullie wel en niet kunnen doen en dat heeft zich in jullie vastgezet. Da is wat jullie is geleerd en daarmee komen jullie hier en jullie hebben een ziekte – laten wij hem ziekte X noemen, en jullie zijn een beetje te slim om alle dingen te laten vallen die jullie zijn verteld, want dit zou angst opwekken en een volledige blokkade om jezelf te genezen. Jullie zijn gewoon een beetje te slim!

De tweede is makkelijk te pakken te krijgen terwijl jullie niet begrijpen dat het onderbewuste van jullie feitelijk geen verschil kent tussen jullie realiteit en misvattingen. Jullie onderbewuste gaat mee met hetgeen jullie is verteld, met wat jullie geloven, wat jullie wordt geleerd en wat jullie vertellen. Dit onderbewuste is zo krachtig en machtig….en jullie voelen je niet lekker, gaan naar de dokter die zegt dat jullie ziekte X hebben en het eerste wat jullie doen is naar huis gaan en iedereen vertellen dat jullie ziekte X hebben.

Jullie hebben dat zojuist tot je eigendom gemaakt….zijn jullie je hiervan bewust? Jullie hebben je onderbewuste zojuist gewoon verteld dat jullie het HEBBEN!

Jullie moeten hier voorzichtig mee zijn, lichtwerkers, jullie zijn zo krachtig dat jullie voorzichtig dienen te zijn. Jullie komen thuis met: “Zij hebben…. Vastgesteld….ziekte X. Neem dit woord nooit in de mond….”Ik HEB dit, want je onderbewustzijn zal het voetstoots van je aannemen. Oh…zij heeft ziekte X. Oh, je HEBT het dan. Ook al probeer je het kwijt te raken….je onderbewuste heeft je horen zeggen dat jij het HEBT.

Maar als jullie dit op een andere manier benaderen en jezelf niet als “eigenaar” bestempelt, dan hebben jullie een kans om mee te doen aan de miraculeuze processen waar wij het eerder dit weekend over hebben gehad.

De derde, moeilijker, zullen wij een andere keer bespreken.

Waarom gaan mensen door al deze dingen heen….jullie zijn lichtwerkers geweest en dan overlijden jullie. Dit moment zal voor ieder van jullie komen. Jullie hebben dit verloren, hebben dit gedaan en dat gedaan…wat hebben jullie aan alles wat jullie hier is geleerd? Hoe zit het met dit geloof? En dat is de moeilijke derde: MEESTERPLAN! Het komt maar zelden voor, maar niet bij lichtwerkers die zielenreizen en het is vreemd en raar voor de niet-lichtwerkers, maar niet voor jullie groep….dat men snel wil overlijden om zo snel mogelijk weer terug te komen om de planeet te veranderen!

Begrijpen jullie dit? Er zijn soms dus plannen en redenen om iemand tegen te houden bij het helen van zijn/haar lichaam. Het gebeurt niet zo vaak, maar jullie zien het veel vaker dan alle anderen. Ik wil het over die grote hebben. Het is groot voor mijn partner want in het proces van zijn diagnose waren er veel emoties en vele vragen die hij mij stelde. Hij was om veel verschillende redenen angstig…niet voor zichzelf, over wat er zou gebeuren en wat er zou voorvallen en wat hij daarmee moest gaan doen. En dit is het deel wat mijn partner niet wilde horen, hij hoort niet zo graag over zichzelf spreken. Maar ik wil het wel…alleen maar een beetje.

Een paar maanden geleden merkte hij dat hij in de problemen zat want hij kon niet ademen. Hij kon geen trap meer oplopen. Hij zat duidelijk behoorlijk in de problemen. Hij nam direct stappen: “Lieve Spirit, ik weet dat dit niet geheeld kan worden want ik weet dat het met het hart te maken heeft. Ik heb ook naar Marilyn Harper gekeken die zichzelf genas. Ik heb naar die wonderen gekeken. Wij zullen hier dus doorheen moeten gaan….en het werd erger. Hij ging naar een cardioloog die hem vertelde dat er aan zijn hart mogelijk niets was te doen en dat er een kijkoperatie moest gaan komen. “Je hebt een gat in je hart en je hebt een bypass nodig!”

Met deze diagnose ging hij naar huis en onder de douche vroeg hij mij: “Ik kan geen operatie ondergaan. Ik heb een heling-programma. Hij keek naar de dokter en zei: “Jij bent nep! Ik heb een heling-programma. Ik ga daar nu mee aan de slag!” Ik vertelde hem: Als jij gedaan had wat ik jou twee jaar geleden heb verteld en je had laten nakijken toen jij wist dat er iets aan de hand was….had je dit zelf kunnen doen.

Deze dingen kunnen gedaan worden. Er is werk voor nodig, het kost tijd, er is een proces voor nodig, maar je lichaam zou gaan meewerken. Met alles wat je nu weet had je twee jaar geleden kunnen beginnen. Zo lang zou het mogelijk geduurd hebben. Toen herinnerde ik hem aan iets: Ik zei: Weet jij waar jouw vader aan overleed? Toen had hij een openbaring en zei: “Ja, een gat in zijn hart!” Ik vertelde hem dit: Gebruik je verstand en doe de dingen die je redelijk vindt op dit punt in de tijd. Ik zei tegen hem onder de douche: Als jij een verkeersongeluk hebt gehad en je bent er slecht aan toe, dan brengt men je niet naar huis om te bidden! Er is een moment waarop je moet nadenken en gebruik maken van de technologie van de dokter om hier op deze planeet te kunnen blijven. Heb je daar weleens over nagedacht, Lee. Jij bent niet dom als jij je laat opereren. Ik zal jou bij de juiste chirurg brengen en de genezingsproces zal sneller gaan dan jij ooit hebt gezien.

De beslissing lag dus bij mij om de operatie uit te laten voeren en die dingen te doen, in de wetenschap dat hij zichzelf had kunnen genezen als hij eerder actie had ondernomen. Maar hij was bang.

Hij had dus een les en zit hier nu en moet iets anders doen omdat hij niet wilde luisteren. Ik vraag mij af of hier ook nog mensen zijn die…. (publiek lacht) die niet wilde luisteren. Luister naar dat kleine stemmetje dat zegt dat als er iets bij je is vastgesteld en zegt dat je niet de juiste beslissing neemt…begin dan nu met de dingen die je vandaag hebt geleerd. Maar er zijn tijden waarop het te laat is en dit was bij hem een van zijn tijden.

Hij deed dus wat hij moest doen terwijl hij bedacht hoe je een heling-programma moest uitvoeren en toch een operatie zou ondergaan. Ik geeft het antwoord nogmaals: De dokters, de technologie, zijn allemaal gegeven om jou hier te houden…behalve als je niet luistert. Dit is wat er gebeurde.

Het gaat hand in hand, lieve mensen, met alle dingen waarvan jullie zeggen dat zij helend zijn. Wat als ik jullie vertel dat er dokters zijn die precies weten wat ik zeg? En het zijn lichtwerkers en zij weten dat zij kijken naar de laatste oplossing voor mensen die niet wilden luisteren of mensen opereren die een ongeluk hebben gehad en geen kans hadden om zelf dingen te regelen en weten dat er is geregeld dat zij op de juiste tijd op de juiste plaats zijn om degene te laten leven die anders misschien niet meer zou leven.

Mijn partner was onder de indruk van een ding. Hij zei: “Mijn vader stierf aan een gat in zijn hart omdat de technologie er niet was, maar ik heb wel die kans en ik zal leven!”

Er gebeurt hier iets wat nooit eerder is gebeurd tijdens een Kryon-bijeenkomst. Jullie kunnen het noemen wat jullie willen. Er gebeurt hier iets. Er heeft zich in deze zaal een energie ontwikkeld die niemand van jullie heeft verwacht. Er zijn nu zo velen van jullie in samenhang met liefde. Er zijn nu zo velen van jullie die dingen zouden accepteren die jullie nooit eerder geaccepteerd hebben. Wat kan er nu gaan gebeuren. Waarschijnlijk voor sommigen een vraag. Jullie hebben allemaal vrije keuze maar er gaat iets gebeuren….dank jullie voor de stilte want ik wil graag dat jullie stil zijn. Er is een prachtige engelaanwezigheid die vanaf de achterzijde van de zaal naar voren komt als een prachtige mist van licht die zich over jullie uitspreidt.

Ik wil jullie iets vertellen: als jullie kuchen willen jullie dit niet horen, dat is de algemene reactie hierop…jullie willen het dan niet horen. Er vindt heling plaats tijdens het passeren van de stoelen en raakt ieder van jullie en zorgt ervoor dat het kan gebeuren. De hele zaal is nu gevuld met dit vloeibare groene licht dat een dispensatie van heling is.

Oh, jullie hebben hiervan weleens gehoord, jullie hebben het misschien weleens gezien. Misschien hebben jullie het weleens ervaren, maar niet in een bijeenkomst als deze. Ik zeg jullie dat jullie allemaal een samenhang hebben geschapen om wonderen te laten gebeuren. Wees stil.

Er is hier toestemming voor heling. Er zijn mensen die nu worden aangeraakt en jullie weten wie jullie zijn terwijl de engelen door deze zaal zweven en van voor naar achter cirkelen. Zij zijn vervuld met vreugde en zij zeggen: “Het werd tijd dat jullie leerden hoe je dit moet doen.” Wees stil! Er zijn hier mensen gekomen voor dit moment. Wees stil! Er zijn mensen die hier kwamen om aangeraakt te worden en zij wisten dat het zou komen en dat heeft hen hier gebracht. Jullie zullen anders weggaan dan jullie kwamen. Wees stil…en weet dat het in dit proces niet ogenblikkelijk hoeft te gebeuren. Jullie weten het door de tests die jullie zullen ondergaan en door de manier waarop jullie je voelen. Jullie kunnen het weten door de afwezigheid van pijn. Jullie kennen het weten door het verschil in wat jullie voelen en wie jullie zijn en kunnen doen.

Lieve mensen, dit is zo echt als het maar kan zijn. Wees stil….degenen die het nodig hebben worden geraakt en er kunnen mensen voelen dat zij degene zijn en hun hand opsteken. “Ik ben het. Ik ben het….raak mij aan! Hiervoor ben ik gekomen, lieve engel” Je voelt die groene vloeibare mist door je heen dringen en tegen je cellen spreken en zij daar enthousiast over zijn. “Het werd tijd! Ja!!!”

Blijf hier nog even.

Lieve mensen, dit is iets dat zelfs iemand van het niveau van Kryon niet heeft voorzien in een voorgaande channeling. Dit onderbrak een verhaal, maar hiervoor wil ik elke keer wel onderbroken worden.

Er zijn hier een paar wonderen gebeurd. Jullie kunnen hen nu misschien nog niet zien, maar dat komt nog. Niet iedereen is geheeld. De twee waarbij dit is gebeurd….zullen jullie het je eigen maken, of laten jullie het gaan? Al die dingen hebben te maken met de kracht van de heling die jullie zien.

Ik zeg het weer: ga van deze plaats anders dan toen jullie kwamen!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.

Kryon