Kryon – Zomerlicht conferentie Sedona. 6 – Het Verhaal van Marilyn Harper

KryonZomerlicht conferentie Sedona. 6

3 juni 2023 / Geplaatst 10 december 2023
Vertaald vanaf de video door Henk Steur

Het Verhaal van Marilyn Harper

Gegroet, lieve mensen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Wij willen doorgaan met het vorige thema en de beste manier om dit te doen is om jullie een verhaal te vertellen over wat hier gebeurde….het verhaal van de lerares Marliyn. Hier is een verhaal waarvan mijn partner niet wil dat ik het vertel. De lerares Marilyn zat in 2011 precies hier op een plek in het publiek, en in een jaar bracht zij het van het publiek naar het podium en ik wil dit verhaal vertellen.

Vanaf het standpunt van mijn partner zou je kunnen zeggen dat hij haar licht op dat moment zag en sprak met haar omdat hij haar geschikt achtte voor de channeling-sessie in 2012 en zag alles gebeuren. In feite voelde hij zich tot haar aangetrokken omdat zij de luidste lach van de groep had. (publiek lacht) Maar toen gebeurde er iets. Hij zag en hoorde haar channeling toen hij haar later dat jaar op het podium zag….was hij jaloers. “Kijk eens naar al die entiteiten die zij kan channelen en ik heb er maar een!” (publiek lacht) Ik zei jullie al dat hij dit niet leuk zou vinden. Maar hij zag ook het licht. Hij zag ook iets dat hij prachtig vond; de mengeling van humor en vreugde tegelijk en wijsheid en praktisch handelen. Hij zag het talent dat hij op dit podium wilde zien.

Zij kreeg dus de uitnodiging om een van de twaalf channelaars te zijn die in 2012 op het podium zouden zijn. Hij had echter nog nooit met haar gechanneld. Hij wist niet wat zij zou gaan doen. Wie of wat zou er gaan komen dat hij niet had verwacht? Hij had per slot van rekening de leiding over de show….dacht hij… (publiek lacht) Zij accepteerde het en het ging heel goed. Hij had steeds gewild dat dit een goede keuze zou zijn…”Wil ik dit echt?” De hele rij channelaars stond daar en vertelde prachtige dingen over eenheid en de Opwaardering die eraan kwam en over de liefde. De boodschappen kwamen een voor een over liefde, zij waren gevuld met serieuze liefde. Hij had de lerares Marilyn aan het einde van de sessie vlak naast hem gepland zodat hij haar microfoon zou kunnen pakken als het mis zou gaan. (publiek lacht)

En toen begon het. Degene die bij haar doorkwam was luid en duidelijk. Wat er toen gebeurd was legendarisch. Zij had het over twee delen van haar vrouwelijk lichaam die zij betitelde als Taataa’s! (publiek lacht) en ik kan jullie hier vertellen hoe de reactie van mijn partner was. (meer gelach) “Ik wil deze vrouw altijd naast mij hebben!” (bulderend gelach)

En zo is het.

Kryon