Kryon Zomerlicht conferentie Sedona. 7 – De Kracht van de Akasha

KryonZomerlicht conferentie Sedona. 7

4 juni 2023 /Geplaatst 17 december 2023
Vertaald vanaf de video door Henk Steur

De Kracht van de Akasha

Gegroet, lieve mensen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Een korte boodschap die wel diepgaand is. Hij heeft te maken met wie hier zijn. Een tijdje geleden gaf ik een channeling die daarna herhaald werd en ik wil graag dat jullie de betekenis ervan begrijpen. De eerste ervan was weer een parabel over Wo en op de een of andere magische manier bevond Wo zich opeens in zijn Akashakroniek en daarin werd elk van zijn levens weergegeven door een standbeeld. In de parabel moest Mo naar de standbeelden kijken en steeds als hij dat deed kwam het standbeeld tot leven en stapte naar beneden en vertelde Wo wie het was geweest. Wo moest dit vriendelijk bekijken en later wat minder vriendelijk en hij ging zich realiseren dat dit zijn levens waren en dat hij tegen zichzelf sprak.

Een van de belangrijkste stapte naar beneden en zei: “Wo , ik heb honderden miljoenen kinderen en volwassenen gedood. Ik deed dit met een doel en ik deed het voor mijn God!” Wo stapte achteruit en een ander stapte naar beneden. Het was een prachtige vrouw. Deze werd als een heks verbrand! Hoe meer hij over zichzelf leerde, hoe meer hij zich realiseerde waar hij doorheen was gegaan.

Hij ontmoette de zeekapitein en hij hield van de zee. Wo hield gewoon van de zee. De zeekapitein stapte van de sokkel en zei: “Ik ben degene in jouw Akasha die sterk was Wo. Ik weet dat jij van de zee hield.” Wo zei: ”Ja!” De zeekapitein zei: “Wo, wij hebben een paar grootse avonturen beleefd voordat wij verdronken” en Wo haalde even diep adem want hij had een diepe afkeer van het water.

Toen begon hij zich te realiseren dat elk van deze standbeelden een deeltje vertegenwoordigde van wie hij als Wo was. Hoe meer de standbeelden vertelden, hoe dichter hij bij het begrip over zijn huidige leven kwam. Hij zag ook zijn laatst voorgaande leven….dat hij vaak beide geslachten had. Hij realiseerde zich in de Akasha waarin hij zich bevond dat hij man was en kinderen had. Hij zag de wijsheid van het hele collectief, maar het laatste leven was anders….het leven dat vlakbij degene was die Wo nu is. Het had een “andere kleur” en het gloeide anders dan de andere levens. De engel die Wo in de Akasha begeleidde zei dat dit leven onbekend voor Wo zou zijn…een tijdje. Dit is het leven dat op bepaalde manieren bij jou is want collectief besloot jij om naar beneden te gaan om hier te zijn. Je nam de wijsheid van de anderen met je mee….en….om door de Opwaardering heen te gaan.

DAT zijn degenen waartegen ik nu spreek. Wat denken jullie dat er in je Akasha zit dat jullie ertoe heeft gebracht om hier te zitten en te luisteren? Wijze, oude zielen….jullie zijn alles geweest. Jullie hebben alles doorstaan…..het beste wat de Aarde te bieden had, en het slechtste….zit in jullie Akasha. Heel veel van jullie leren nu om dit uit te sorteren. Dit is de kracht die jullie nu hebben…om alle goede dingen uit te zoeken en die naar voren te brengen. DIT IS DE MACHT DIE JULLIE HEBBEN! Maar aan het eind zitten jullie daar dan met al het goede spul en met alle wijsheid in een tijd waarin die het meest nodig zijn om jullie normaal te laten zijn.

Ik zeg het nogmaals: Laat mensen LIEFDE zien….geen vreemde dingen. Laat mensen compassie, balans en vriendelijkheid zien als zij spreken…geen vreemde dingen. Er zijn daardoor in het verleden zo vele mensen weggedrukt omdat de reacties niet goed waren op wat jullie wilden zeggen.

Dit begint te veranderen.

Wat ik jullie wil vertellen is dus: Leer liefde te geven. Leer het jezelf eerst. Jezelf zoveel liefhebben zodat jullie begrijpen wie jullie zijn…en dan te handelen als de meester. Meesterschap reageert niet…het observeert voordat het iets doet.

Lieve mensen, dit is het thema van de hele dag…van deze vier dagen….de LIEFDESVERBINDING! Dat is de verbinding met jezelf en met alles wat heeft plaatsgevonden in je Akasha!

Jullie zijn in een nieuwe tijd van ontwaken en jullie worden bewust. (Kryon grinnikt) DAT is wie hier vandaag zijn….bijna zonder uitzondering.

Het is magisch om met zoveel oude zielen bezig te zijn en ik weet dat ik verliefd op hen ben!

En zo is het.

Kryon