Kryon – Zomerlicht conferentie Sedona. 8 – Boodschappen vanaf de Bergtop

KryonZomerlicht conferentie Sedona. 8

4 juni 2023 / Geplaatst 4 december 2024
Vertaald vanaf de video door Henk Steur

Boodschappen vanaf de Bergtop

Gegroet, lieve mensen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Sommigen van jullie hebben de afgelopen vier dagen ervaren als een bergtop-ervaring. Dit is een metafoor voor het uitstijgen boven de wolken, een euforie, en dan weer naar beneden moeten komen. Het idee van die bergtop-ervaring is dat jullie zelf gewoon weer naar die bergtop kunnen gaan….als jullie willen.

Wat ik jullie nu wil vertellen is dat jullie nu de mogelijkheid hebben om alles op te roepen dat iets belangrijks voor jullie heeft betekend in deze vier dagen….en die binnenin jezelf kunnen plaatsen op een manier die nieuw is.

Jullie weten dat Tijd een constructie is, nietwaar? Mensen zeggen dat tijd, tijd is en anderen zeggen dat dit afhankelijk is van de snelheid waarmee men beweegt (Einstein) Dan realiseren jullie je dat tijd variabel is.

Als jullie multidimensionale delen in je hebben – en dat is zo – als jullie de wijsheid van de Ouden en de Eeuwen in je hebben – en dat is zo – kunnen jullie die gebruiken als jullie hen nodig hebben. Dit is het moment waarop de meester-natuurkundige oproep…de Creatieve Bron…het deel van God dat binnenin jullie is, en jullie zeggen: “Ik zou willen dat ik alles kan bewaren dat ik de afgelopen vier dagen heb beleefd. Ik wil dit in mijzelf opslaan zodat het er altijd is als ik mij daarnaar wil terugtrekken. En als jullie dan de berg weer af gaan, zoals men dat noemt, als jullie naar huis gaan en het leven weer zijn gewone gangetje gaat en jullie zeggen: “Ik heb mij daar goed vermaakt en ik zou best terug willen, wil ik dat jullie even gaan zitten en zeggen: “Spirit, dit is het moment…geef het mij. Daarbij zullen jullie liefde voelen en voelen jullie een samengestelde versie, zou je kunnen zeggen, van de meest diepgaande dingen die daar zijn gebeurd in die vier dagen….de Aha’s, misschien de tranen, misschien de heling.

Jullie nemen het mee naar huis….wat een concept! En jullie kunnen het terughalen wanneer jullie maar willen….wat een concept!

Dit is wat meesters doen!

Ik opende deze dagen met vragen om toestemming van de Ouden van hier. Ik vroeg de Ouden om toestemming om deze boodschappen te brengen. Hun toestemming was overweldigend want zij begrijpen heel goed dat wij het stof der Aarde zijn, net zoals zij en zij weten dat de tijden veranderen.

Ik sluit deze bijeenkomst nu op de manier waarop ik die ben begonnen: “Dank jullie, Ouden van dit land, bewakers van dit land. Dank jullie, helpers van dit land omdat jullie ons hebben toegestaan om jullie stamlijn hier voort te zetten.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op jullie allemaal.

En zo is het.

Kryon