Kryonboek 7: Brieven van thuis:  De menselijke evolutie / Aarde-energiebronnen.

Kryon boek 7: Brieven van thuis: De menselijke evolutie / Aarde-energiebronnen.

Lee Carroll /  11 januari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De menselijke evolutie.

Vraag: Lieve Kryon, hoe past menselijke evolutie in onze huidige menselijke omstandigheden? Jij hebt verteld dat de mens zoals wij die kennen ongeveer 100.000 jaar geleden begon, maar dat er andere verschillende menstypen waren vanaf 300.000 jaar geleden. (dit uit mijn hoofd zodat de cijfers niet helemaal correct kunnen zijn)

Antwoord:
Er is hal heel lang leven op deze planeet en er waren ook verschillende typen mensen. Sommige typen ontwikkelden zich en kregen instinct. Andere typen ontwikkelden zich bijna tot wat jullie vandaag de dag zien. Wij vertelden jullie dat jullie huidige ras een afstamming heeft van maar 100.000 jaar zodat jullie zouden begrijpen dat ondanks dat er daarvoor ook mensen waren, de soort met de ingebouwde lessen en zaadlichamen (zoals gegeven door de zeven zusters) rond die tijd begonnen. Elke studie over een mensheid van voor die tijd is een studie over degene die niet zoals jullie zijn.

Jullie moeten ook weten dat de mens die nu op de planeet is, absoluut uniek is. Nooit in de geschiedenis van de planeet heeft een mens zich ontwikkeld met de bewustzijnsattributen die jullie op dit moment hebben. Over een tijdje zullen er ook kleine lichamelijke veranderingen komen met enkele toegevoegde ontgiftingsorganen die worden toegevoegd aan het unieke van jullie tijd. Nu is het echt het afbakeningspunt voor een hele nieuwe mens!

Aarde-energiebronnen.

Vraag: Lieve Kryon, waar moeten wij mensen gaan zoeken naar nieuwe energiebronnen voor onze planeet?

Antwoord:
Waar zij altijd zijn geweest. Kijk eerst eens naar de oudste. Velen van jullie denken dat nieuwe energiebronnen ook altijd nieuwe techniek betekenen. Op een bepaalde manier hebben jullie gelijk. De beste energiebron die jullie hebben is de hitte binnenin de planeet. Ontdek nieuwe technologie om het efficiënt te doen. Stop met het scheppen van hitte! Het is overal onder jullie. De hoogtechnische krachtcentrales die jullie hebben zetten hitte om in stoom. Laat de planeet jullie de warmte geven en dat in stoom veranderen. Het ligt er gewoon voor jullie – zonder verspilling, zonder gevaar en zonder bijeffecten.

Vervolgens, begin de krachten van de getijden vast te houden – de duw en trek actie die er altijd is. Jullie hebben daarvoor de kennis allang. Misschien was het te lage techniek?

Tenslotte, als jullie in staat zijn om meer te begrijpen van deze basisenergieën van de planeet en hoe die er altijd zijn geweest om kracht voor jullie te brengen ga je dan langzaam op de belangrijkste richten. Dat proces houdt de connectie met het kosmische raster in door kennis over de manier waarop zijn vibratie kan worden gemanipuleerd en het in onbalans brengen van porties daarvan voor jullie gemak. (zie hoofdstuk 7 en de channelings over het kosmische raster)