Channeling 173: Laguna Hills, Californië. / Het Veld. Deel – 1.1

Live Kryon Channeling 173:
Laguna Hills, Californië.

Het Veld. Deel – 1.1

3 juli 2016 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Laguna Hills, Californië.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ik wil dat jullie een moment nemen en even ademhalen. Kijk nu eens naar de relaiteit die voor jullie ligt. Jullie zitten in een donkere kamer op een prachtige zondagmiddag en luisteren naar een man in een stoel. Er is jullie verteld dat dit een “stem van de andere kant” is. Dat is het zeker, maar is dit de beschrijving die jullie aan je buurman gaan geven als hij je vraagt wat jullie vandaag hebben gedaan? Als dit zo is zal dit in jullie buurt veel rollen met de ogen geven.

Het is een speciale groep die deze gebeurtenis ziet als een ware boodschap van liefde en wijsheid vanuit een onzichtbare bron vanachter de sluier. Zelfs binnen deze groep en degenen die op andere plaatsen luisteren, zal er twijfel zijn of de boodschap wel echt is. Dit is het natuurlijke vooroordeel van de mensheid. Jullie leren een manier en als er dan een andere manier komt twijfelen jullie daaraan. Er is altijd de vraag: “Is het echt?” Dit zijn dus de dingen waarmee jullie worden geconfronteerd en waar de Creatieve Bron mee wordt geconfronteerd.

Zal er ooit een tijd zijn waarin de mensheid een beetje ruimte in zijn denken zal toelaten voor dingen waarvan zij denken dat zij onmogelijk zijn? Zal er ooit een tijd komen waarin zij de stukjes en deeltjes van hun realiteit gaan onderzoeken die anders kunnen zijn dan zij denken en die de deur zal openen voor channelling om informatie te brengen over een prachtig systeem?

God is de Meester-Natuurkundige.

Ik heb in het verleden boodschappen gebracht en een daarvan heette: “Natuurkunde met een houding”. Het beschrijft een natuurkunde die anders is omdat er vooroordelen over zijn die niet in balans is op de lineaire manier die jullie verwachten.

Verbind de puntjes en gebruik even je spiritueel gezond verstand. Wie heeft natuurkunde geschapen? Wie is de schepper van alle dingen? Het antwoord is de grote “IK BEN” De Creatieve Bron – God. Het is dezelfde God die in jullie is, die zonder maat van jullie houdt en die de zetel van realiteit heeft geschapen waar jullie in zitten en leven.

De realiteit van alles, de natuurkunde van alles, werd dus geschapen vanuit de Centrale Bron.

Denken jullie dat er in die natuurkunde misschien enkele welwillende afwijkingen zijn die zouden aangeven dat God ergens in beeld is?

Denken jullie misschien dat er dingen zouden zijn die jullie nog niet ontdekt hebben, die juist nu onderzocht worden en die iets zouden aantonen dat jullie niet hadden verwacht? Wij zullen nog wat langer spreken over “natuurkunde met een houding” maar de houding is harmonie, samenzijn, synchroniciteit en liefde. Dat is waar ik het over wil hebben.

Wordt vervolgd