Lee Live met Kerstmis. 1

Lee Live met Kerstmis. 1

Lee Carroll / 23 december 1998
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hallo allemaal! Het is geen geheim dat ik dit een paar uur geleden schreef en probeer om een aantal regels op mijn computer te schrijven voor deze gebeurtenis (kerst). Ik typ niet zo snel…..zoals jullie later zullen zien als ik feitelijk jullie vragen in echte tijd ga beantwoorden.

Hier zitten wij dan allemaal, een paar dagen voor Kerstmis en het is echt een heerlijk gevoel om met vrienden te zijn. Ik denk dat de meesten van jullie weten dat deelneem aan de Kryon websites, heb ontworpen (Kryon.com) en ik steeds op de loer lig. Ik wil ook graag dat jullie weten dat jullie webmaster, Gary een goede vriend is en wij feitelijk samen tijd hebben doorgebracht in Florida voor niets anders dan gewoon te “ZIJN.”

Geen werk…..alleen spelen. Het was een van de weinige keren dat ik mijzelf toestond om dit te doen, en het was plezierig om met Gary en Jan te zijn. Ik vertel jullie dit zodat jullie begrijpen dat de websites voor ons heel belangrijk zijn. Wij proberen constant om iets te verschaffen dat echt betekenisvol is voor de mensen, en Gary en ik zijn zeer betrokken bij dit doel. Voor degenen die willen vragen naar de boodschap bij de Verenigde Naties, die komt eraan, deze week. Het vereist een beetje herschikken en ontwerpen, en een nieuwe pagina, maar het staat al op de computer.

Over een week of zo zitten wij in 1999 en een jaar daarna in het jaar 2000. Dachten jullie er ooit wel eens aan toen jullie jong waren, hoe het in het jaar 2000 allemaal zou zijn bij de overgang van het millennium?

Ik wel….en ik vroeg mij af of ik het zou halen…..en ik lachte erom hoe ik zou zijn….en zag het als een ding dat nog ver weg was. Nu zijn wij zover. Als jullie de United Nations-channeling lezen zullen jullie begrijpen wat het allemaal betekent om hier te zijn omdat de profetieën die hierover waren vertelden dat wij dit niet zouden meemaken.

Ik heb de neiging om mensen te verwijzen naar vroegere geschriften als zij vragen stellen die op die manier beter te beantwoorden zijn, maar toch zal ik mijn best doen om al jullie vragen te beantwoorden. Jullie kunnen alles vragen over mij en over mijn werk. Dit is familie – niets is te persoonlijk. Gary stelde voor om bij elke vraag de vraagsteller te vermelden zodat het programma “weet” dat wij er allemaal zijn. En ervoor te zorgen dat iedereen zijn kans krijgt!

Dit is de eerste keer dat wij een live chat doen (kryon.org). In de oude dagen van America on line (voordat wij onze eigen sites hadden) werd dit “Lee Live” driemaal in twee jaar gedaan. AOL heeft de naam om jullie te overweldigen  en dat gebeurde steeds – bij mij zelfs terwijl ik antwoordde! Ik logde gewoon weer in en ging verder. Ik kon de lijst zien van degenen die in de chatroom zaten en verdwenen en geregeld weer terugkwamen. Het was heel grappig, maar iedereen had het naar zijn zin.

Als jullie op AOL zitten om deze internet bladzijde te krijgen, zal ik een paar keer gedag zeggen en afscheid nemen voor het geval dat dit bij jou gebeurt. (ha-ha). Hoe dan ook, wij weten allemaal hoe computers werken…….of soms niet werken.

Voordat wij beginnen wil ik jullie vertellen dat jullie echt mijn toegevoegde familie zijn! Ik ontmoet jullie zo vaak in het hele land (ook in Australië, Canada en Frankrijk), en jullie geven mij je online namen. Ik herken hen en het voelt alsof ik jullie ken! Jullie zijn het die vaak de vragen beantwoorden die nieuwkomers stellen, of iets rechtzetten in de chatrooms. Soms lees ik een vraag die wel heel ver naast de waarheid is….wat aangeeft dat de vraagsteller de boeken of zelfs het web nog nooit heeft gezien….en ik vraag mij af hoe lang het zal duren om iemand voldoende informatie terug te geven. Natuurlijk kun je binnen een uur of zo enkele wijze en liefhebbende verklaringen geven!

Ik zou het niet beter kunnen! Andere keren zie ik hoe jullie iemand antwoorden die in moeilijkheden zit. Dat is het moment waarop jullie echt stralen! Ik waardeer het zeer hoe jullie hiervan een praktische, levende oefening maken en niet een griezelig woo-woo geloofsysteem dat alleen maar een hoop spitituele praat is. Dit is een uit het leven gegrepen ervaring en wij kunnen echt voordeel hebben van ons begrip over hoezeer wij in staat zijn tot alles en hoe geliefd wij zijn!

 Lee: Aphrael….wat is jouw vraag…

Aphrael: Kun jij mij meer informatie geven over de 2e Golf en hoe het is en hoe het onze levens zal beïnvloeden?

Lee: Leg eens uit, 2e Golf?

Aphrael: De 2e Golf van zondag 20 december.

Lee: De 2e Golf is niet iets waar Kryon ons over heeft verteld, maar toch kan ik spreken over de nieuwe energie die met ons is, als je dit goedvindt….

Aphrael: Indien niet, vraag ik mij ook dingen af over de magnetische onderdelen van ons DNA. Ja, dat zou goed zijn, Lee…

Lee: Goed, dat zal beter gaan. Het hele ding over het magnetische raster gaat over ons DNA vanaf het jaar 1989 toen Kryon hier aankwam. Het lijkt erop dat wij door onze machtiging toestemming hebben gegeven om de rasterverhoging feitelijk ons fysieke DNA te laten veranderen. Nu hebben wij bewijs over wat nieuw DNA-magnetisme door onderzoek, hetgeen al was voorspeld door Kryon. Misschien kennen jullie het werk van Dr. Todd Ovokaitys…..over de fysica van DNA-verandering en hoe het DNA feitelijk begint te herkennen of het gezond is of niet! Als het niet zo is vernietigt het zichzelf.

Dit is allemaal heel “Kryonesk” Kryon vertelt ons dat de magnetische verhoging veel veranderingen toestaat. In een van de familie-channelings van onlangs noemt hij zelfs enkele van deze nieuwe vaardigheden en zij zijn handig. Het Sedona Journaal voor Noodgevallen had een channeling genaamd: “De Familie Deel III” dat ingaat op enkele van juist deze dingen. Ik denk dat dit onderwerp nu gedaan is. Er is veel meer, maar het is echt langzaam typen.

Onnodig te zeggen dat dit echt een hot issue is omdat men het nu begint te zien. Zelfs nu ook in de heersende stroming in de wetenschap…..het onderwerp over de feitelijk veranderende cellulaire structuur. Bedankt voor jouw vraag!

wordt vervolgd