Lee Live met Kerstmis. 2

Lee Live met Kerstmis. 2

Lee Carroll / 23 december 1998
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Aussie: Is de nieuwe energie een onderdeel van de Aarde die beweegt naar de fotonengordel? Gaan wij feitelijk de fotonengordel in? Als dit wel zo is, wat voor invloed heeft dit voor ons?

Lee: Wij zitten er feitelijk IN volgens alle astronomen. Misschien herinner jij je dat Sheldon Nidle het had over de zeer sterke informatie over de Fotonengordel in het boek: “Een Galactisch Mens worden”. Hij had het over enkele angstwekkende dingen die zouden als wij daarin zouden gaan en hij voorspelde ook de datums.

Wij gingen de fotonengordel in maar er gebeurde niets van de dingen waar hij over sprak. Dit komt natuurlijk (volgens Kryon) omdat wij onze machtigingspatroon en onze mogelijkheden hadden veranderd net voordat de inkt op de bladzijden van Sheldon was opgedroogd. Hoe vind je dit? Het is het thema van Kryon dat wij ons bewustzijn zeer snel veranderen en dit was de reden daarvan. Ik houd ervan om mensen te vertellen dat het niet zo was dat Sheldon fout zat; wij waren gewoon sneller dan de voorspellingen. De fotonengordel is echt een natuurkundig iets en wij zitten daarin!

Carole: Waarom ervaren zoveel lichtwerkers verwarring?

Lee: Dit is een ongelooflijk veranderende tijd. In een channeling die onlangs in verschillende steden is gegeven noemde Kryon het feit dat wij nu in een renovatie zitten. Er werd ons gezegd dat wij ALLEMAAL veranderingen zullen doormaken in elk aspect van ons leven……inclusief het aspect in ons leven waarin veel lichtwerkers voelen dat dat het de verbinding met SPIRIT is.

Genezers en begeleiders zulen ook voelen dat hun werk verandert! Kryon vertelt ons dat het is als leven in je eigen huis terwijl het wordt gerenoveerd! Ik weet niet of je dit al eens hebt meegemaakt, maar het is een vreselijk gevoel.

Steeds als wij beginnen te wennen aan het gevoel van manifestatie, verbinding met onze gidsen en medescheppen…..Oops……beginnen er dingente veranderen! Ik een aandere channeling over familie-attributen vertelt Kryon ons daar ook over. Al deze “familiechannelings” zullen worden gepresenteerd in het volgende Kryonboek. Ik wilde dat ik jullie erover van de hoed en de rand kon vertellen maar Kryon geeft ons dit advies: “VIER DE VERANDERING!”

Hij vertelt ons dat wij erom gevraagd hebben en het dus zouden moeten vieren! Het is moeilijk voor velen maar de vaardigheden die wij hebben groeien…..het is alleen dat sommigen van ons door bepaalde moeilijkheden heen moeten gaan en ook bijna niet kunnen wachten tot wij echt gaan zien waar dit ons allemaal brengt. Kryon zegt ons geduld te hebben omdat er snel dingen veranderen en om vredig in de “Gouden Zetel” bij de haard te gaan zitten wachten.

Ik wil jullie zoveel meer hierover vertellen, maar nogmaals – via dit chatten – gaat het langzaam. Ik begrijp dit heel, heel goed omdat ik elke week in seminars met mensen te maken heb. Wij weten precies waarover jullie willen vragen! God zegene jullie allen die door deze dingen heengaan. Onthoud: Jullie zijn nooit alleen!

Dank je, voor deze prachtige vraag. In het Sedona Journaal (uitgave september 1998) geeft Kryon ons de “9 beloften van Spirit”. Kijk er eens naar, het zal betekenisvol voor je zijn!Ook zal de “familiechanneling” over renovatie worden gepresenteerd in het Sedona Journaal in een komende uitgave.

Dawsalee: Lee, als vervolg op de voorgaande vraag – velen van ons werken en leven met mensen die aan de oude energie vasthouden, die vastzitten in hun drama’s en niet weten hoe zij dit los moeten laten.

Zijn er suggesties over hoe lichtwerkers kunnen leven en werken met degenen die zo sterk vasthouden aan de oude regels van de oude wereld?

Lee: Ja, goede vraag, omdat ik denk dat het werk van Kryon precies hierover gaat! Kryon vertelt ons hierover een aantal dingen. Laten wij bij het begin beginnen:

  1.     Verlaat geen familie of werk omdat je een lichtwerker bent of voelt dat je in de ascensiestatus gaat. BLIJF! Het is op de plaats waar je BENT dat je geacht wordt je werk te doen. Dit wordt vaak verkeerd begrepen. Herinner je de parabel over de teerput. Dat is de boodschap!
  2.    Probeer niemand om je heen actief te veranderen. Echt niet! Ga niet evangeliseren wat jij bezit omdat dit niet zal werken. Wat wel zal werken is:
  3.    Dit gaat afgezaagd klinken: Draag je licht hoog en helder! Leef jouw bewustzijn en verlichting op zo’n manier dat iedereen het in de gaten zal hebben hoe jij dagelijks leeft.

    Mensen, ik heb dit op mijn werk gedaan. Pas vijf maanden geleden hield ik uiteindelijk op met mijn dagelijks werk. Kryon wilde mij laten ervaren hoe dit werkt….en dat doet het! Ik had een hoop oude-energie werkers om mij heen en nu weet ik waarover het gaat. Je eerste taak is het om VREUGDE rondom de situatie te hebben. Kunnen jullie vrede hebben terwijl de oude energie om je heen is? Dit is de eerste test. Kun je daarna laten zien dat je vreugdevol en vredig bent als anderen klagen en drama opporren? Als je dit kunt ZAL MEN JOU IN DE GATEN HEBBEN! Beginnen jullie het te begrijpen? Ons licht verlicht hun duister. Wij zijn familieleden. Wij geven INTENTIE om onszelf te veranderen en zij zullen ons licht voelen.

Wij zullen hun drama transmuteren, hun angst en boosheid. Ik heb het staads maar weer gezien. Het werkt echt. Begrijpen jullie nu waarom ik niet in een commune ga samenwonen. Dan zal de familie niet worden beïnvloed. Is dit geen mooie manier om van de familie te HOUDEN? Hoe kunnen wij het positieve gevoel vasthouden dat wij krijgen van het communiceren met onze vrienden over zelfbekrachtiging en in staat te zijn dit gevoel langer vast te houden?

Laat niets of niemand jullie opjutten. Ik meen het. Dit is de essentie van jouw vraag. Als je voelt dat het moeilijk is om het “gevoel” vast te houden is er ook nog iets anders met je aan de hand. Meestal gaat het over zelfwaarde die ervoor zorgt dat je tijdelijk het ongeloof in sluipt.

In “De Reis naar Huis” vertelt Kryon ons dat Michael Thomas de “borstplaat van een harnas” ontving. Dit gaf hem de wijsheid om enkele andere gereedschappen te kunnen gebruiken. Dit harnas was waarlijk de “Mantel van Spirit” en verwijst naar een attribuut waarbij absoluut niets het gevoel kan wegnemen van geliefd te zijn door Spirit en op een pad te lopen dat niet slingert. Nogmaals, ik heb het allebei ervaren….en ik weet waar jullie het over hebben. Het onderwerp van de ascensiestatus is hier zeer belangrijk omdat het vibreren op een hoger niveau jullie precies zal geven waar jullie om vragen. Onthoud ook: Jullie dragen het LICHT. Het duister heeft geen macht over jullie, behalve als jullie het actief binnenlaten. Sommigen werken er zelfs aan om dit te laten gebeuren. ZELFWAARDE is de sleutel. Kryon noemt dit de katalysator voor verlichting!

Wordt vervolgd