Lee Live met Kerstmis. 3

Lee Live met Kerstmis. 3

Lee Carroll / 23 december 1998
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Flute: Kun jij ons informeren over hoe wij zijn verbonden en contact houden met het Kosmisch Raster?

Lee: Natuurlijk….ook na al enige uren aan het schrijven te zijn. Maar ik zal jou iets vertellen. De channeling genaamd: “Het Kosmisch Raster” deel II werd afgelopen maand gegeven in New Hampshire. Het bevat wat er al eerder op de website heeft gestaan (de eerste channeling over dit onderwerp) Maar het lijkt een hoop fysica te zijn…..en enkelen vragen zich af hoe wij zijn “verbonden”. Blijkbaar is het raster de ENERGIEVERBINDING die ons lichaam gebruikt voor verbinding met het Universum en met Spirit. Het is multidimensionaal en Kryon maant ons er meer over te ontdekken.

Nu….. denk ik dat het echt gaat stralen als het komt op beantwoorden van de laatste vraag! Het gaat om waarmee wij spiritueel kunnen worden verbonden en wat ons spiritueel blijft voeden en ons versterkt.

Het is ook het mechanisme voor veel van ons verhogend DNA waarvoor wij toestemming hebben gegeven.Het gaat ook worden gebruikt voor het faciliteren van een energie die verder gaat dan reiki!

Peggy Dubro van de EMF Technique in Connecticut is de voorloopster van het feitelijk gebruiken van Raster-kracht voor heling. Dit is zo ontzagwekkend dat zelfs NASA ee studie wilde doen over hoe het in staat was om mensen te beïnvloeden. Peggy heeft een artikel over haar werk in de nieuwe Kryon-kwartaaluitgave. (hint, hint…)

Ik houd ervan om over natuurkunde ervan te spreken….maar ik weet echt niet waar ik hier moet beginnen. Kryon spreekt erover dat dit het hele Universum doordringt en toch zijn wij ermee verbonden zoadt wij er ALLEMAAL ALTIJD in zitten….. jullie en ik.

Dit betekent dat onze verbinding veel sneller is dan de snelheid van het Licht en dat ons bewustzijn overal is.

Weet je nog wat Kryon zegt over wie wij zijn? Wij Zijn GOD. Dit is moeilijk, netwaar? Herinner jij je de film met Shirley McClain: “Out on a Limb” en dat haar mentor haar vroeg om naar de golven te schreeuwen? Dit is een vraag voor iedereen. Wie herinnert het zich? Iemand?

Valancy: Ik

Annnie: Ik ook.

Aphrael: Ik

Peter Hyman: Ik Ben God

LEE: Juist!

Carole: Ja, ik ook

Joysprite: Ik Ben God

WheatWatcher: Sorry, Ik heb die film nooit gezien.
LEE: Er werd haar verteld de woorden te schreeuwen: IK BEN GOD. Kryon geeft ons hiervoor een procedure: Ga vanavond naar de spiegel en kijk erin met je eigen ogen. Zeg dan driemaal: IK BEN DIE IK BEN! Dit is een echte realiteitsbreker. Voor sommigen van jullie zal het moeilijk zijn……hey….het is teruggaan naar zelfwaarde! Een prachtige vraag.

[HockeyPuck] Kryon zegt dat ons PI verkeerd, dat het geen irrationeel getal is (zoals bedacht door de wiskundigen), en PI dus kan worden uitgedrukt als een ratio van twee hele getallen?

Als dit waar is houdt dit in dat een (of meer) van de axioma’s van onze wiskunde kan bewezen verkeerd te zijn en wij onze hele wiskunde opzij kunnen gooien (inclusief de op 12 gebaseerde) en overnieuw beginnen?

Kun jij dit verhelderen op een manier die het inzicht van een wiskundige kan bevredigen?

LEE: Nee. Nee, ik denk dat het nog verder gaat dan dit, maar het is aan ons om dit uit te vinden. Kryon wil niet dat wij ons op tien gebaseerde weggooien en nee…. ik kan dit niet ophelderen dan jij. OK, dank je wel.

LEE: Dit ook omdat ik geen wiskundige ben. Dit is wat ik WEL weet: Kryon noemt de op twaalf gebaseerde wiskunde: de wiskunde van natuurkunde….hij zegt ons dat dit de soort wiskunde is die wij moeten begrijpen en waar wij mee moeten werken met niet-Newton fysica en dat wij als wij daarmee beginnen een paar van de problemen van irrationele getallen op hun plaats zullen zien vallen.

Het enige dat wij tot dusver hebben gezien en dat dit suggereert, het verdere werk van James Watt is die wat verrassend werk heeft gedaan met priemgetallen. Hij vond uit dat het gebruik van de twaalf-basis makkelijk en snel priemgetallen opleverde omdat zij in zijn syteem werden opgesteld in een raster. Kryon vertelde mij zelfs dat een kind het zou kunnen doen. Ik zou het heerlijk vinden om jullie met dit systeem te zien. James krijgt van de wetenschapper helemaal geen hulp omdat het hen gewoon te wild is.

Niemand wil er echt naar kijken! Het herinnert mij aan Galileo die in de oude dagen zijn dingen wilde bewijzen…… en de kerk zei: “Ga weg…. wij hebben het allemaal al uitgedokterd”. Sorry, ik kan hierover verder niet duidelijker zijn…

HockeyPuck: Dank je wel, Lee.

Joysprite: Ik heb gemerkt zeker niet reageren op de manier waarop wij als kinderen reageerden. Ik vraag mij af of er iets speciaals is dat wij als ouders kunnen doen om hen zich makkelijker in deze tijd te laten bewegen? Hi, ik ben ook blij om jou weer te ontmoeten…


LEE: Is deze vraag jou voorgezegd? Je zult zien waarom als ik hem beantwoord.(ha ha)

Joysprite: Leuk!

LEE:
 Jij ervaart wij wij de “Indigo-kinderen” noemen.Jij hebt er een paar – heel duidelijk. Kryonboek 6 hoofdstuk t spreekt direct over de Indigo’s maar het geeft niet veel informatie over wat je kunt doen. Als toevoeging daarop: er is veel aan de hand met de Indigo-kinderen die de diagnose ADD en ADHA krigen opgeplakt. Ik ben de laatste acht maanden bezig geweest met onderzoek en het schrijven van het volgende Hay House boek dat heet: “De Indigo-kinderen”. Daarin staat een samenvatting van doktoren en onderwijzers die dit fenomeen bevestigen en erover praten wat eraan te doen valt. Er is niet alleen goede praktische informatie voor ouders en leraren, maar ook dingen over voeding en alternatieve behandelingen voor ADD! Ik was drie dagen geleden klaar met het boek en gaf het aan Hay House om het uit te geven. Het zal op de markt komen in april of mei volgend jaar en ik hoop dat het veel van jouw vragen zal beantwoorden.

Dank je voor deze vraag.

Wordt vervolgd