Lee Live met Kerstmis. 4

Lee Live met Kerstmis. 4

Lee Carroll / 23 december 1998
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Myriah: Hallo…..mijn vraag is een beetje lang. Heb dus alsjeblieft een beetje geduld met mij? Ik heb in de gaten dat er een dualiteit in bewustzijn is. Het oude bewustzijn met “groepen”en dergelijke zou een beer kunnen zijn, een beer van de oude manier van denken en het verschil in individueel bewustzijn……hoe moet ik dit vertellen. Ik lijk weerstand te krijgen buiten mijn eigen kring, bijvoorbeeld in het fysieke. Slaat deze vraag ergens op? Ik heb het misschien te druk met die malle beer, denk ik. (joke)

Lee: Dat zou kunnen. Als je de “Reis naar Huis” hebt gelezen zul jij je herinneren dat Michael Thomas in een “Heilig land was en heilige dingen en dat hij desondanks stteds werd achtervolgd door een oude en afschuwelijke energie. Die kreeg hem een paar keer bijna te pakken. Deze energie vertegenwoordigde de DUALITEIT en de engelen hadden er allemaal iets over te zeggen. Zij noemden het “HET” en vertelden Michael dat “HET” (1) het verdiende om er te zijn, (2) gepast was en (3) feitelijk een deel van Michael was! Jouw worsteling is duidelijk op de een of andere manier. Daarom heet het werk. Wat kun je doen?

Als jij je realiseert dat je het ziet……GROET HET! Hallo, depressie! Hallo twijfel. Hallo, oude vriend angst!

Lee: Hallo, verwarring! Hallo, drama! Ik herken jou en het is tijd voor jou om op de achterbank te gaan zitten!…..Ik ben nu de bestuurder! Het herkennen ervan is het halve werk en dan – net als in de Ries van Huid – als je de kans krijgt, kijk dan hoeveel trucs en vernietiging “HET” probeerde bij Michael, zelfs als hij in een geheiligde ruimte was. Het is een metafoor voor onze echte levens. Tussen twee haakjes – ik ga daar ook doorheen. Wij zijn allemaal familie Er wordt van ons allemaal gehouden omdat wij hier doorheen gaan…..Dank je wel

Nan: Zijn de voedingstoffen Lipotropic’s en L-Ornithine essentieel voor onze lichtere lichamen?

LEE: Ik zou hen niet essentieel willen noemen. Ik zou hen alleen aanvullend willen noemen. Volgens Kryon zijn er veel dingen die ons zullen helpen bij de omzetting naar een… (aloha) wat is er aan de hand met deze server? Lichter lichaamsbewustzijn. Dr Todd’s werk gaat juist daarover. Kryon heeft ons ook verteld die dit alles kunnen doen zonder enige hulp van buitenaf. Het gaat er allemaal om wat je nodig hebt en of je klaar bent voor een “snelspoor” of niet. Hoe is jouw slaapatroon, Nan?

Nan: Goed slapen.Heel veel energie.

LEE: Nan,ben jij bezig met het werk van Dr. Todd?

Nan: Nee, maar wij hebben elkaar ontmoet. Ik heb de supplementen genomen….

LEE: Ik neem zijn edel-amino’s en ik houd daarvan. Ik geloof in zijn werk en zou willen voorstellen dat jij probeert wat zich aan jou presenteert. Er zijn dingen die hij heeft die echt veel mensen hebben geholpen.  Ik zou ook graag willen weten of jij ook enige resultaten behaalt.

Nan: Dank je wel, Lee.

LEE: Peter!! Goed om jou hier te zien

Peter Hyman: Goed om hier te zijn. Net nu ik begon te wennen aan de Indigo-kinderen (en ik ben mieuwgierig naar jouw volgende boek) kwam Steve Rothers “The Group”talks of the newly arriving
– “children of crystal vibration” uit. Heb jij enige informatie over deze kinderen?

LEE: Yep…. hetzelfde ding. Deze boodschap over de nieuwe kinderen Vaak is de taal van channeling verschillend van groep tot groep en van entiteit tot entiteit, maar de boodschap is hetzelfde.Deze boodschap over de nieuwe kinderen werd ook door ons gebracht door een zeer onverwachte bron.Gordon Michael Scallion vertelde ons te letten op de aankomst van de “donkerblauwe kinderen.” Wat zeg je me daarvan?

Peter Hyman: De Groep spreekt over de Kristalkinderen die de volgende golf zullen zijn na de Indigo’s. Het is ook zo dat de woorden “Kristal” en “kristallijn” gebruikt beginnen te worden om de kinderen van de Indigo’s te beschrijven. Het heeft te maken met opgeslagen kennis die vrijkomt in het jaar 2012….en dat is ongeveer een generatie later dan de aankomst van pure Indigo-kinderen in 1987.Daardoor hebben wij nu een spirituele evolutieen de indigo’s zijn echt iets bijzonders. Ik kan niet wachten hoe de volgenden zullen zijn. Kryon noemt de kinderen van 2012 de “vredesteichters”. Hij heeft het ook over ons potentieel om daarna het “Nieuwe Jeruzalem” te zijn.

Ja, Neat? Jij bent in Australië? Rod, jij ook?

Rod: Is er een bepaalde redden waarom de hele mensheid niet van de boodschappen van Kryon afweet, en als dit niet zo is, waarom zijn vele mensen niet ontwaakt terwijl het wel in hun contract staat voor deze incarnatie?

Rod: Sorry Lee – ja, ik ben in Sydney en het is hier helder en zoning.

LEE: Rod: de mensheid gaf toestemming (allemaal!) voor het ontwaken op 11:11. Dit was een belangrijk tijdraam. Het is ook goed om je te herinneren dat wij ALLEMAAL familie zijn endat wij dezelfde attributen van keuze hebben. Als je echt tussen de regels van de parabel van de verloren zoon door leest, zul je zien hoe het werkt. Kryon vertelt ons steeds dat degenen die dit nu beginnen te voelen de oorspronkelijke mensen van Lemurie waren. Dit betekent dat de meesten van ons inderdaad in Lemurie waren…..en dat wij nu in een positie zijn om wat van deze energie te “herkennen”. De hele mensheid heeft toestemming gegeven maar zij zullen het niet allemaal zien, of hebben daarvoor gekozen.De informatie kruipt langzaam rondom de wereld en wij hebben bewijs voor Kryon’s boodschappen van vele andere kanalen van mensen of plaatsen die ver weg zijn. Jullie zouden mijn mailbox eens moeten zien! Ik denk niet dat dat EEN mens feitelijk een contract heeft om geen verlichting te krijgen. Ik denk WEL dat wij allemaal keuze en dualiteit hebben als wij eenmaal op deze planeet zijn  en elk pad kunnen volgen dat wij maar willen belopen.

Dit is de echte test. Er is hier veel meer over te vertellen maar nogmaals, dit in niet de plaats daarvoor. Er is ook nog een prachtige studie die wij doen aangaande het verschil tussen voorbestemming en aanleg, wilsbeschikking. Nogmaals, wij zijn allemaal familie en op cellulair niveau weten wij allemaal waarom wij hier zijn. Dank je.

Wordt vervolgd