Lee Live met Kerstmis. 5

Lee Live met Kerstmis. 5

Lee Carroll / 23 december 1998.
ertaald uit het Engels door Henk Steur.

Talet: Ok – Kun jij iets zeggen over het leven in het NU ten opzichte van andere gekozen zienswijzen?

LEE: Het zijn in de ascensiestatus geeft je een voet in het nu. Voor degenen die hier feitelijk voor kiezen, het vertelt jullie hoe je je leven moet leven. Laat mij jullie een voorbeeld geven: in het nu zijn is de energie van het vragen om antwoorden op het moment van de uitdaging (en niet eerder). Dit is net zoals Kryon ons zegt over het VERWACHTEN van dingen als zij nodig zijn en niet eerder. Weten jullie hoe moeilijk dit voor de meeste mensen is? Wat als je een makelaar bent? Zij moeten vooraf dingen hebben en weten en zij moeten de puzzel laten passen op een lineaire manier. Ik stelde deze vraag aan Kryon en toen liet hij mij een huis kopen in het NU!  Het was een van de moeilijkste dingen die ik ooit heb gedaan en in feite was het heel grappig. Dus…verwacht synchroniciteit! Verwacht wonderen. Ik ontvang hen steeds weer omdat ik een splitsing in de weg verwacht. Degenen die in lineariteit zijn maken zich zorgen: “Wat moet ik doen als ik bij die splitsing kom?” zullen zij zeggen. In het Nu zijn is de mogelijkheid om “Op weg naar Thuis” te zijn. Het is intuïtie van het hoogste niveau om in het NU met de mens te leven die nog steeds in lineaire tijd leeft. Er zijn andere voorbeelden, maar veel ervan gaan over het VERWACHTEN van dingen als zij nodig zijn, en niet eerder. Het is zeker iets om aan te werken. Resultaten echter, brengen dankbaarheid – en ervaring brengt succes. Dank je!

Valancy: Is het kosmisch raster gemaakt van lichtvezels die op tijden communiceren om DNA te vormen – zoals spiralen, en zijn dit componenten om bijvoorbeeld tijdreizen te kunnen maken?

LEE: Ja en nee. Allereerst, de vorm, de maat en de opmaak van de energiecellen van het raster werd al gegeven en zal eerdaags voor jullie opgeschreven worden. Kryon vertelt ons dat het helemaal geen lichtvezels zijn. In feite zegt Kryon dat licht materie is en energie niet. Het is allemaal een onderdeel van waarom de snelheid van het licht zo langzaam is (ook iets waarvan hij ons een voorbeeld geeft in de komende channeling) Je hebt echter gelijk met betrekking tot de plaatselijke beweging en tijdreizen. Het raster is niet-Newtoniaanse natuurkunde en het heeft een variabele in zich waarover hij al vele malen heeft gesproken.

Het is waarom wij naar de ruimte kijken en “onmogelijke” fysica zien! Tesla werkte met het raster en was in staat om af en toe een “massaloos” object te maken (maar niet regelmatig, tot zijn frustratie) Het gebruik van ongelooflijke grote magnetische velden in bepaalde patronen met elkaar kan het raster aanzetten en ook het tijdraam om een object heen veranderen. Kryon vertelt ons dat dit de volgende stap is in onze ontdekkingen, als wij dit willen.

Tijdreizen is nooit een onderwerp van Kryon geweest, maar het “tijdraam” wel. Het tijdraam is de snelheid van de klok van onze fysieke plaats naar een andere. Het is leuk om erover te praten…..en soms moeilijk te bevatten. Ik vind het leuk. Goede vraag!

Lee: WheatWatcher (graankijker): wat is de basis achter deze schuilnaam?

WheatWatcher: Wel, ik houd mij een beetje bezig met graancirkels en hoe zij vaak in graanvelden ontstaan.

LEE: Ja!

WheatWatcher: en daarom vind ik het leuk om mijzelf wheatwatcher te noemen. Niet dat ik zelf cirkels bij mij in de buurt heb gezien. Blij dat je het leuk vindt.

LEE: waarschijnlijk heb ik jouw vraag een beetje doorkruist, nietwaar?

WheatWatcher: Helemaal niet. Ik zit nu zo ongeveer in het Nu en probeer uit te zoeken wat ik wil vragen. Ok, hier gaat ie…. Is er iets nieuws te vertellen over “degenen die gaan komen”, buiten wat daarover in de boeken staat (tot boek 6) dat jij ons kunt vertellen?

LEE: Je hebt dus tot NU gewacht met jouw vraag.Heel leuk. Je hebt het waarschijnlijk over de ET’s die wij gaan ontmoeten….hey, het gaat eigenlijk hand in hand met de graancirkels

WheatWatcher: Ja, dat is feitelijk de reden waarom ik mij met graancirkels bezighoudt….de ET’s, degenen die gaan komen.

LEE: Laten wij even terugkijken: (1) Kryon vertelt ons dat degenen waarop wij wachten om te ontmoeten ons niet zullen begroeten tot na 2012.

WheatWatcher: Ok

LEE: (2) Als zij uit hun voertuigen komen, vertelde Kryon ons, zullen zij heel veel op ons lijken!
(3) Het volgende nieuws aangaande dit…….ben je er klaar voor….WALVISSEN!

WheatWatcher: Misschien toch wel.Ik heb Sheldan Nidle’s boek gelezen! 

LEE: Kryon vertelt ons dat de walvissen in de oceaan een rol in dit alles gaan spelen! Onthoud: niets van dit alles is in steen gehouwen. Wij kunnen alles veranderen. Maar het walvissenverhaal is interessant. Kryon vraagt: Waarom denk je dat de meeste landen in de wereld overeenstemming hebben in het beschermen van deze schepselen? Het is een cellulair iets en het spreekt over het belang dat zij hebben. Kryon vertelt ons dat zij de “Bibliotheek van de Aarde” zijn. Ik weet niet wat dit feitelijk betekent en er zijn vele mensen met meningen hierover, maar ik wacht op verdere informatie. Ik vond het heel leuk. Ik houd van de manier waarop het klinkt en het bevestigt wat zo velen van ons hebben gevoeld over deze prachtige zoogdieren. Sorry dat ik niet meer heb!

Veel kracht en een snelle ascensie, Namaste.

Wordt vervolgd