Lee Live met Kerstmis. 6

Lee Live met Kerstmis. 6

Lee Carroll / 23 december 1998.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

LEE: Aloha: Jij hebt vanavond veel problemen met jouw server!! Ik ben blij dat jij bij ons bent!

Aloha: Dank je, Lee, Namaste en groeten vanuit Zwitserland.
De meeste mensen op het spirituele pad zitten in het process van opbouwen van antakarana, of de brug van Licht naar de ziel (het Hoger Zelf, de Monade of Spirit) De Mahatma, of Avatar van synthese is het kosmische wezen dat zich sinds de Harmonische Convergentie in augustus 1987 beschikbaar heeft gesteld voor de Aarde. 

Hij is de verbindende schakel tussen ons, als geïncarneerde persoonlijkheden, en de Godheid Zelf, de Bron van alle Creatie. Net als de ziel is de “tussenpersoon” tussen de geïncarneerde persoonlijkheid en de Monade (een zielengroep) is de Mahatma de “tussenpersoon” tussen de geïncarneerde persoonlijkheid en de Godheid. Heb jij misschien nog instructies hieromtrent?

Lee: Kryon spreekt over de balans van de planeet en inderdaad, niet een maar meerdere Avatars die hier zijn voor de balans van de Aarde op een astrale manier.

Dit heeft te maken met een grote hoeveelheid esoterische spirituele energieën waar Kryon niet bij stilstaat. Hij vertelt ons over deze dingen (net zoals jij dit nu online hebt gedaan) maar hij gaat niet in detail en vertelt ons dat wij veel op onszelf moeten doen. Ik heb de indruk dat wij meer dan ooit tevoren in een proces zijn geplaatst dat vereist dat wij onszelf tot veel meer in staat moeten stellen dan ooit tevoren. 

Kryon vertelt ook dat er anderen zijn die de informatie zullen brengen over de attributen van Mahatma en Sai Baba.

Nu wij het toch over deze dingen hebben: ik vind het heel fascinerend dat hier in de Verenigde Staten heel weinig bekend is over deze entiteiten die feitelijk als avatars op Aarde bestaan. Ik denk dat het inderdaad heel bizar is dat dit soort mensen bestaat die zulke verbazingwekkende dingen doen en onze cultuur hen desondanks negeert. Ik had een geweldige ervaring in Singapore met de Sai Baba-aanhangers en leerde heel veel. Sorry dat ik hier niet meer over kan vertellen. Het is prachtig om jouw energie hier vandaag bij ons te hebben, Aloha!

Annie: Ok, kun jij iets vertellen over de Grote Witte Broederschap en hun relatie met Kryon? 

Lee: Kryon heeft maar een keer over hen gesproken……en vertelde ons dat dit een deel van zijn groep was. Het leuke is dat de “groep” voor hem niet betekent wat het voor ons betekent. Door de jaren heen sprak hij over zijn “groep” ook als de groep van “Lord Michael” Kryon knipoogt altijd als hij over zijn familie spreekt omdat hij in de zin die daarna komt ook altijd zegt dat ook wij deel uitmaken van zijn groep!! Ik denk dat als Kryon een groep als zijn groep beschrijft, hij het heeft over familieband met degenen die die aan de andere kant de Aarde helpen op een zeer fysieke manier. Ik weet niet veel over de Witte Broederschap maar ik wed dat zij eenzelfde attribuut hebben. Het gaat over lessen met betrekking tot het vestigen van de energie voor ons in de United States. Het Lord Michael-ding maakte mij ook heel erg blij. Het verklaart ook waarom er zoveel Liefde is verbonden met Kryon, de magnetische meester! Dank je wel!

Annie: Hartelijk bedankt, Lee!

Lee: KK1m?

Kk1m: Ik zou onze intentie om ons Merkaba-energieveld op een hoger niveau te laten roteren een katalysator laten worden voor de nulenergie van het RasterSysteem om naar de positieve kant van de nulstaat te gaan en zouden wij niet door moeten gaan om onze ware essentie te laten stralen?

Lee: Dit zou werken als iedereen zou weten hoe. De meeste mensen hebben niet hetzelfde begrip als jij op het technische deel dat in jouw vraag verpakt zit. Spirit weet dit, tussen twee haakjes en dus wordt ons gezegd dat wij hetzelfde kunnen doen op andere manieren zoals visualiseren, het vieren van het NU-aspect, het doorwerken van onze problemen door INTENTIE. INTENTIE lijkt het grote punt te zijn en ik denk dat het dezelfde energie heeft als het mechanisme van jouw intentie aangaande de rotatie van het Merkaba. Gewoon INTENTIE is de katalysator voor medescheppen en vibrationele verhoging.

Het lijkt er heel veel op dat dit de eenvoudige weg is van wat jij hebt beschreven. INTENTIE is waar het Kryonboek “De Reis naar Huis” over gaat. Als je kijkt naar wat de bedoeling van het hele boek was gaat het over het verbinden met het raster op de manier waarover jij hebt gesproken…..alleen in veel eenvoudiger woorden. Ik houd van het practische en ik denk dat je in het Kryon-werk in een taal wordt geschreven die begrepen kan worden door degenen die er al diep inzitten, maar die ook voor de nieuwkomer begrijpelijk is. Jouw vraag toont aan dat jij enkele van de betekenissen van de natuurkunde en de spirituele verbindingen die aan ons worden onthuld, te pakken hebt. Ik ben blij dat iemand luistert op zo’n hoog technisch niveau!

Lee: Nativesong?

Nativesong: Mijn vraag is heel eenvoudig…..wat zou jij het liefst nog met ons willen delen dat nog niet is gevraagd? 

Annie. Wees hiervoor gezegend, Native!
WheatWatcher: Fantastische vraag!

Lee: Ik denk dat ik jou wil vertellen hoe practisch dit allemaal is endat zelfs degenen die hier nu naar kijken enook degenen op de website (wat ook live gebeurt) zouden moeten weten dat Kryon informatie naar onze planeet brengt over hoe wij wat vreedzamer kunnen leven, liefhebben en een vreugdevol leven kunnen hebben en hoe wij morgen kunnen opstaan en dezelfde oude energie kunnen benaderen met een gloednieuwe set gereedschappen.

Ik heb dit steeds weer gezien en heb het zelf ook gedaan. Het is heel reëel en vol van Liefde. Het is niet moeilijk en je hoeft nergens aan mee te doen en er is geen lange lijst met regels. Het spreekt van intentie en liefde en het is heel goed te doen.

Je hoeft geen kanaal te zijnof een reusachtige Lichtwerker of al vele Jaren bezig te zijn om je leven nu te beïnvloeden! Heb gewoon de INTENTIE stel Spirit gewoon de vraag die mij onlangs is gesteld: “Lieve God…..wat wilt U dat ik weet?” Dit is een prachtige en wijze startvraag en jullie kunnen die ook vinden in de parabel die Kryon ons heeft gegeven. Spirit wacht echt op onze met zuiverheid gegeven INTENTIE. Ik wil jullie de definitie geven van “pure intentie”. Pure intentie is beschreven als de energie die Abraham in zijn hand had die op weg was naar de borst van zijn zoon.

Dit zal jullie een idee geven over wat Spirit bedoelt met PURE intentie. Kunnen jullie dit? Dat kunnen wij allemaal. Wij zijn allemaal familie en de Liefde is er om ons in staat te stellen om dit te doen. WIJ ZIJN LIEFDE! Kijk wat er gebeurt als jullie met dit proces beginnen! Ik WEET het….ik ontvang brieven…..dit is het echte werk!!!

Lee: Dit was een prachtige vraag. Hier kon ik even losgaan….

Rabbit: Ik denk dat wij de energie van de massamanier van op de oude manier denken veranderen naar een van liefde en dat dit allemaal een onderdeel is van het proces van ascensie, kun jij hier iets over vertellen, Lee?

Lee: Graag! Ja, alles waar Kryon de laatste jaren over heeft gesproken gaat inderdaad over hoe wij de kritieke massa hebben bereikt voor een opwaardering in bewustzijn op de planeet. Hij vertelt dat het helemaal om ons heen is en dat wij het kunnen zien als wij dit wensen. In seminars behandelen wij dit vanaf de val van het communisme en daarna gaan wij door met de meest beroemde voorspellingen – van Openbaringen tot Nostradamus – niet zijn uitgekomen. Herinner je je de woorden uit de channeling van Kryon in 1995 bij de Verenigde Naties? Hij zei: ”Waar er is voorspeld dat het zand NU rood zou kleuren door het bloed zijn er nu twee landen die spreken over waterrechten.” Het is Kryon’s manier om ons te vertellen dat wij zijn begonnen aan een ongelooflijke verhoging. NU…..in de volgende paar dagen kunnen jullie iets lezen dat ik juist heb afgemaakt: De Verenigde Naties-transcriptie uit 1998, pas een paar weken geleden.  Jullie zullen gaan zien hoeveel wij dingen hebben veranderd.

Dat is waarom deze meester van Liefde ons zo graag wil feliciteren. Afgelopen week in Idaho nodigde Kryon ons uit om op kerstmorgen op te staan en de AARDE TE VIEREN!!!

Hij sprak over wat dit voor jullie en de familie zou doen. Hij spreekt over grote verandering en hoe wij dit hebben bereikt ondanks dat wij niet altijd het overzicht hebben. De vragen van vandaag tonen heel goed aan hoezeer wij in transitie zijn.

Deze renovatie wordt gevoeld door alle lichtwerkers op de hele Aarde. Ik ben dit jaar op verschillende continenten geweest, en ongeacht de taal, is het zo dat zij dezelfde basis hebben als jullie en ik.

Dit gaat echt over FAMILIE op deze Aarde en over ons ontwaken voor een nieuwe energie.

Ik ben heel blij hier nu onder vrienden te zijn!! Jullie zijn mij allemaal heeeeeeeel dierbaar. Ik houd van jullie!!!