Live Channeling: Kryon in Egypte. 1 – Hoger Bewustzijn

Live Kryon Channeling:

Kryon in Egypte. 1

5 maart 2022 / Lee Carroll
Geplaatst: 29 augustus  2022
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Hoger Bewustzijn

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Dat wat jullie God noemen, deze Creatieve Bron, de Goedheid, de Schoonheid, de Majesteit die God is. Hij kent jullie namen, weet waar jullie nu zitten. Zeer veel mensen willen jullie scheiden van deze Bron, van de Glorie van de Schepper en zeggen dat jullie dit of dat niet kunnen bereiken. De Schepper bevindt zich niet in een vacuüm en kent jullie namen, weet van deze reis, van wat jullie denken en wat er op deze planeet aan de hand is….al dit soort dingen, omdat er zoveel liefde voor jullie is.

God is Liefde. En wat jullie ook denken om te proberen een soort hoger bewustzijn te bereiken, kunnen jullie ook een deel zijn van de Creatieve Bron tot op het niveau dat God jullie schiep naar zijn eigen beeld en gelijkenis, en dit beeld is geen tekening van God op een stuk papier. Het beeld is een metafoor. Het is een beeld van liefde, het is een beeld van kracht, een beeld van weten, van licht!

Jullie zijn geschapen naar zijn beeld en gelijkenis!

Deze speciale channeling, niet lang, is iets waarvan ik wil dat jullie erover nadenken. De geschiedenis die sommigen van jullie bestuderen in deze dagen: diepgaand, elegant, prachtig, mysteries betreffende van alles, en dus de waarheid. Een ras dat meer dan andere rassen een hoeveelheid technologie voortbracht….meer dan jullie denken en deze technologie drukte zich niet noodzakelijk uit in apparaten. Dit was niet de manier waarop zij dachten. Maar wat jullie hierover onderzochten en zo groots als het was, is er ook nog een ander verhaal….een ander, spiritueel verhaal dat wij de Akashakroniek noemen. Deze kroniek gaat over jullie persoonlijk…de mensen op de planeet….een systeem dat cycli heeft. Waarom zouden er geen cycli zijn in een spiritueel systeem? Er zijn cycli en patronen in elk ander systeem dat jullie bestuderen. Het stopt niet bij de gedachten. De cycli bewustzijn zijn jullie…het leven dat terugkeert naar de planeet, met jullie die steeds weer terugkomen….al langer terug dan de Egyptenaren. Jullie zitten hier als oude zielen en gingen steeds door de school van de Aarde….vele, vele keren.  En hier zitten jullie dan! Als zij jullie geschiedenis zouden kunnen bestuderen, zouden zij vinden dat de oude zielen weten over dingen van het licht. …dat zij genoeg licht en duister hebben ervaren en dat zij door de Kosmische wet het verschil kennen tussen licht en donker om een proces te starten waardoor het bewustzijn omhoog gaat. …meer dan ooit op de planeet….tot op een punt waarop men herkent dat men nooit meer terug wil gaan…dat men herkent dat men nooit meer een oorlog wil hebben. Dat heel veel landen samenkomen, opstaan en zeggen: “Nooit meer!” Dat wij naar een andere toekomst gaan met degenen zoals de oude zielen in deze zaal die daar steeds weer ervaringen mee hebben gehad. Zij weten van het duister en zij weten van oorlogen. Zij weten wat het verschil is tussen licht en helder licht en van de dingen waarvan jullie is verteld dat zij licht zijn waarna bleek dat zij geen licht zijn!

Jullie kennen het verschil, lieve mensen, want er is een kroniek in jullie die geen enkele historicus kent, want jullie hebben het allemaal gezien….en dat zit er nu voor mij!!

Ik wil dat jullie hierover nadenken op deze reis, als jullie in bepaalde tempels zijn en in kamers komen die op een bepaalde manier zijn gerangschikt en daarvan gelijkenissen zien in de ene na de andere tempel…weten jullie dat jullie te maken hebben met degenen die hen bouwden en dat zij een idee hadden over wat licht is, en hoe het zou kunnen zijn om voor God te zitten, want dat is jullie privilege, jullie stamlijn als mensen, lieve mensen. Jullie eigen tempels zijn vandaag bij jullie. Er zijn vandaag overeenkomsten….meer dan jullie denken, tussen de Ouden en jullie. Jullie hebben het bewustzijn dat zij hadden over bepaalde dingen, maar moesten duizenden jaren wachten totdat dit terugkwam. Neem deze kamers met je mee. Jullie gaan het licht van deze planeet zijn. Jullie en de anderen die nu beslissen wat jullie willen op deze planeet Aarde, en het is anders dan de ideeën van anderen over wat er zou kunnen gebeuren.

Dit is de Opwaardering, en jullie zitten hier nu middenin. De geschiedenis die jullie zullen bestuderen zal jullie veel vertellen. Er zijn heel veel dingen in verborgen. Misschien voelen jullie die als jullie de pilaren aanraken of de tekeningen op de muren zien, die jullie vertellen over licht!

Ik Ben Kryon, en ik ben verliefd op de mensheid.

Dit is de eerste channeling in Egypte. Ik kom terug!

Kryon