Live Kryon Channeling: De meest levens-veranderende boodschap ooit van Kryon voor lichtwerkers

Live Kryon Channeling:

De meest levens-veranderende boodschap ooit van Kryon voor lichtwerkers

Lee Carroll / 26 september 2021
Vertaald vanaf de video door Henk Steur

https://www.youtube.com/watch?v=JjpzHcC9ZDY

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ik wacht even tot mijn partner volledig opzij stapt. Dit is iets wat beoefend dient te worden door degene die dit doet om de hoogste helderheid te verkrijgen zodat er geen filter zal zijn, geen vooroordeel en geen veranderingen. Ik vertelde mijn partner om geen andere channelings te lezen, niet mee te doen andere metafysische boeken zodat er bij hem geen andere ideeën worden ingeplant die kunnen zorgen voor invloeden of misschien filters….de integriteit van God! Dit alles om ervoor te zorgen dat hetgeen jullie bereikt zo goed als mogelijk is. Vanavond wil ik dat het zo goed mogelijk is.

De laatste channelings die over de hele wereld werden gegeven waren gevuld met informatie, de manier waarop dingen werken, de manier waarop alles gaat, advies….herkenning door degenen die voor mij zitten. De channeling van vanavond zal korter zijn dan de meeste, maar hopelijk zal dit voor jullie de meest diepgaande zijn die jullie hebben gehoord. Ik wil jullie een liefdesverhaal vertellen. Ik wil jullie een liefdesverhaal vertellen dat jullie leven voor altijd verandert. Het zal verder gaan dan alle informatie die wij jullie kunnen geven en een “wow” oproept door zijn diepgang, zijn verandering, zijn profetie!

Ik ga jullie vertellen wie God is. Voor sommigen zal dit een herhaling lijken, maar dit is niet zo. Het is een verhoging van onze relatie, lieve mensen.

Om te beginnen: Ik Ben Kryon. Dit is de naam voor jullie in deze jaren. Ik heb vele namen gehad. Allemaal engelnamen op vele planeten. Ik ben nooit in de menselijke vorm geweest en ik heb ontzag voor het proces. De compassie van God toont zich in de emotie van het lichaam van mijn partner. Ik breng jullie informatie en waarheid en ik breng vanavond de waarheid van liefde voor jullie. Jullie zijn niet onbekend voor ons, voor mij en door de eonen heen waarin dit een onderdeel was van het systeem, heb ik dit gedaan en dat gedaan. En als een beschaving het ijkpunt voorbij gaat waardoor er geen teruggaan meer mogelijk is, wordt de liefde van God veel meer verhoogd en zichtbaar.

Wij vertelden jullie jaren geleden – het is een slogan geworden – dat jullie nooit alleen zijn. Wij hebben gepoogd om dit te verhogen en te versterken. Wij hebben dit geoefend. Wij hebben jullie hierover metaforen gegeven die jullie vertelden om dit statement uit te dagen om naar een kast te gaan en de deur te sluiten….wij waren daar steeds. Wij moesten dit doen want de enkelvoudigheid van jullie vooroordeel als mensen hunkert naar hetgeen jullie niet voelen….gezelschap, partnerschap, de omhelzing van iemand die van je houdt en om je geeft, misschien als een moeder of vader, en wij moesten dit doen, want in de oude energie….wat jullie tegenhield om ons te voelen….was oude energie!

En nu beginnen jullie omhoog te gaan.

Lichtwerkers: het grootste probleem dat jullie hebben is een gebrek aan zelfwaarde. Wij hebben jullie channelings hierover gegeven, de redenen hiervan, de “waaroms”. Hoe bizar het ook mocht lijken dat de oudste zielen van de planeet zich onwaardig voelen….en juist dit gaat verhogen!

Ik zal jullie bewijs hiervan geven. Ik wil dat jullie naar de kinderen kijken en mij vertellen of zij zich onwaardig voelen. (Kryon lacht) In feite is een van de attributen van de nieuwe kinderen dat sommigen van hen zeggen dat zij TE waardig zijn! Zij zijn sterk omdat zij hier zijn gekomen in de wetenschap dat zij niet alleen zijn. Hebben jullie dit al gemerkt?

De liefde die wij voor jullie hebben begint het sjabloon van de mensheid te veranderen, en wat ik jullie wil vertellen, oude zielen, is dat jullie hier heel lang zullen zijn en dat jullie niet opnieuw geboren hoeven te worden om te kunnen voelen wat de kinderen voelen. Als jullie dit willen, als jullie begrijpen, als jullie je hand uitsteken – metaforisch gezien – kunnen wij jullie sjabloon veranderen, en de waardigheid waaraan het jullie heeft ontbroken door de Akashakroniek van duizenden levens in een oude energie zal beginnen te veranderen.

Als de zelfwaarde in een mens begint te veranderen komt er gezondheid!!!

Wisten jullie dat hiertussen een relatie is? Hoe beter jullie je over jezelf en jullie plaats op de planeet en het melkwegstelsel voelen, hoe sterker jullie zijn en hoe langer jullie leven omdat de cellen in je lichaam dit weten en omdat zij luisteren naar het bewustzijn van jullie als jullie zeggen: “Ik verdien het om hier te zijn. Ik Ben wat ik niet was!”

Spiritueel vertrouwen in de plaats waarop ik hier ben, kijkend naar het Licht dat hier nieuw is en dat een veldslag levert met de oude energie en dat hier WINT! (Kryon lacht) Dat is een liefdesaffaire die ik met jullie heb, die Spirit met jullie heeft! Het geschenk van de eeuwen!!!!

Er was veel tijd voor nodig voordat het leven op de planeet kon beginnen. De liefde die wij hebben uitte zich letterlijk in de natuurkunde van de schepping. De evolutie werd zo compleet gecontroleerd en zo naar het laatste moment gebracht om mensen de mogelijkheid tot groei te geven op de enige planeet van vrije wil in deze tijd in dit melkwegstelsel. Onmetelijk geliefd, met zielen die overal vandaan werden verzameld om een test te beginnen die prachtig was.

Dat is liefde!

Gisteren vertelden wij jullie over het systeem van reïncarnatie dat omhoog gaat en de huidige attributen van de menselijke ziel verandert en de menselijke ziel ontwikkelt. Ik zei niet “de ziel” Wat er verandert is het menselijke deel van de ziel en dat is jullie relatie als mens met Spirit die verandert. Het begint zich te ontwikkelen en te veranderen naar iets dat complex is en wij hebben dit steeds weer gezegd, en deze complexiteit zal jullie naar een heerlijker plaats brengen waar jullie weten wie jullie zijn omdat God genoeg van jullie houdt om deze dingen in de familie te brengen op een manier die jullie nooit eerder hebben gezien. Jullie zullen dit gaan voelen en jullie zullen weten dat wij er zijn!

Er zal een tijd komen waarin ik nooit meer hoef te zeggen dat jullie nooit alleen zijn omdat jullie het dan WETEN. Jullie gaan dan naar die kast en roepen onze naam omdat jullie WETEN. Er zal niet zoiets zijn als onwaardigheid van een oude ziel omdat jullie zullen weten dat dit menselijke evolutie is en dat de oude zielen aan het front hiervan staan.

Wij veranderen feitelijk het systeem van de manier waarop jullie op een esoterische manier werken. De diepgang van jullie Akasha gaat veranderen! Jullie worden verbonden met dingen waarmee jullie nooit zijn verbonden in een overlevingsenergie. Lieve mensen, als jullie wegrennen van de Bengaalse Tijgers gaan wij jullie niet de interacties van jullie Akasha vertellen. Klinkt dit logisch voor jullie? Er moet een diploma zijn en er moet een heerlijke plek zijn waar jullie beginnen te vragen: “Wie Ben ik? Wat moet ik doen? Wat moet ik weten?” De antwoorden zullen komen omdat jullie niet alleen zijn. OMDAT JULLIE NIET ALLEEN ZIJN! Het karmische systeem van de planeet was er alleen maar voor laag bewustzijn.

Stel je eens een bewustzijn voor dat zo laag is dat als jullie op de planeet kwamen jullie een energieverbinding moesten hebben die jullie duwt naar onafgewerkte zaken. Jullie konden het zelfs niet voelen via je Akasha. Er was een muur. Jullie noemen het de sluier, maar het was een muur! Nu is het een sluier, en een dunne….als jullie dit willen.

Dit is een liefdesverhaal over de Creatieve Bron en de mens. Jullie gaan ontwaken en ontdekken dat jullie spirituele ouders altijd bij jullie waren in de vorm van de Creatieve Bron. Er zullen mensen zijn die zeggen: “Ik wil geliefd zijn, aanbeden worden, vastgehouden worden” en dit zal ook gebeuren….letterlijk gedragen worden door de handen van God van de ene plaats naar de andere terwijl jullie je leven leven, met de engelen die in je oor fluisteren dat er van jullie wordt gehouden. Jullie hoeven je dus geen zorgen te maken en jullie zullen weten dat jullie een hoger doel hebben voor de dingen die jullie op het nieuws zien. Jullie zullen je geen zorgen maken. Jullie kunnen misschien in actie komen met je bewustzijn maar jullie zullen je geen zorgen maken….er is een verschil. Misschien komen jullie in actie met compassie als jullie degenen zien die lijden in een ander deel van de wereld en jullie zullen weten dat het een verschil maakt.

DAT is een oude ziel die zich geen zorgen maakt, maar handelt…..compassievolle actie verandert deze planeet. Jullie reactie op de dingen om je heen, oude zielen, zal niet langer angst zijn. Jullie zullen geen dingen zien die jullie achteruit drukken. Jullie gehele bewustzijn zal dingen zien en zal compassievolle actie ondernemen en jullie grootste beslissing zal gaan over welke compassievolle actie jullie zullen ondernemen.

Er zijn geen problemen want steeds als jullie naar die dingen kijken zullen jullie vele oplossingen hebben….want dat is een wijze, oude ziel.

Lieve mensen, ik zeg het nogmaals: Er is niets dat jullie niet hebben gezien. Niets! Duizenden levens als mensen! Ik zeg het weer: Jullie hebben alles meegemaakt….van de ergste dingen die jullie kunnen meemaken tot de beste, en elk ding daarvan zit in jullie Akasha als een bron van wijsheid, kennis en ervaring om wat er ook in je leven gebeurt, aan te kunnen, en dit schept een mens die in balans is en die elk moment van de dag de liefde van God voelt.

Dit is het liefdesverhaal!

Alles wat ik dit moment aan jullie vraag is: Zijn jullie daar klaar voor? Zullen jullie dit toestaan, want er is een bastion van gedachten van oude energie die een bubbel om jullie heen zal scheppen die zegt dat het er niet is als jullie het niet kunnen zien, en ik nodig jullie uit om dat idee te veranderen. Wees klaar voor dingen waar jullie niets vanaf weten of waar jullie niet in geloven. Beperk de liefde niet die in jullie leven zal komen, maar de grootste Bron van liefde die er is….beperk die niet door wat jullie niet denken over wat er kan gebeuren.

Er is hier vandaag iemand gekomen voor een heling. Hoor jij dit? Want jij kan hier straks weggaan en met je hoofd schudden en zeggen: “Wel, ik voelde helemaal niets. Ik weet niet of dit goed was. Wat kan ik nog meer proberen?’ en dan hebben je de clou gemist. Terwijl de engelen om je heen cirkelen en vragen of je klaar voor bent voor hetgeen waarvoor je hier bent gekomen, is dit de tijd om je over te geven: NU! Doe je dit niet dan geef jij je niet over aan God maar aan gedachten van een oude energie in jezelf die je zal weerhouden van jouw pracht!

Dit is het beste liefdesverhaal dat ik jullie ooit kan geven. Dit is het! Het kan echt niet beter dan dat…en daarom zijn jullie hier, oude zielen, en dat is wat er kan gebeuren. Dat is de evolutie van de Nieuwe Mens.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op jullie en met goede redenen.

En zo is het.

Kryon