Live Kryon Channeling. De Winden van Ontwaken.

 Live Kryon Channeling:
De Winden van Ontwaken.

Lee Carroll
22 december 2020 /  Geplaatst: 24 mei 2021
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Er zijn mensen die zeggen dat dit geen plek is voor een New Age-channeling. Wat doen jullie op een plaats waar de Aarde werd gevierd door de Inheemsen? Ik zou willen zeggen: Lieve mensen, zo zien jullie het, maar wacht maar even want jullie zullen het begrijpen.

Channeling is een woord waarvan jullie hebben besloten dit te gebruiken voor een proces dat aloud is. De Ouden die op deze planeet rondliepen deden dit. Zij deden dit op hun eigen manieren en er waren vele namen voor wat jullie hier zien gebeuren. In contact zijn met de andere zijde, met een dimensionaliteit die niet die van jullie is, is niet nieuw. De meeste Ouden deden dit door hun opperhoofden, door hun sjamanen en zij deden dit op een manier waardoor zij zeiden: “Wij zijn nu in contact met onze voorouders!” Hoe verschilt dit van de manier waarop jullie in contact zijn met de andere kant van de sluier? Ik ben hier om jullie diepgaande informatie te brengen over jezelf. Jullie kunnen vragen waar dit vandaan komt. Het komt van de rasters van deze planeet, het komt van de gevoelens, van de intenties van jullie partners, het komt van de voorouders die nu opstaan en jullie toeroepen: “Goed gedaan! Jullie zijn op weg. Dit is wat wij hebben voorspeld!”

Er is op deze planeet geen grotere wijsheid dan die van degenen die hier hebben gewoond, geleefd, gevochten, in de vorm van de meest wijze Inheemsen die hier ooit leefden. Dit zijn degenen die dingen aanvoelden…lang voordat er elektronische systemen waren om dit voor jullie te doen. Dit zijn degenen die naar de sterren keken en aanvoelden wat er gebeurde. Zij hadden hun wiskunde, lang voordat er telescopen waren. Dit waren degenen die de wijsheid in zich droegen en die de dag van vandaag voorspelden. Dit is een boodschap van hen, daar gaat de channeling over. Het is niet nieuw….en hier is wat zij zeggen! De voorspelde Winden van Verandering voor het menselijk ras van vandaag, zijn hier! De winden blazen van het verleden naar de toekomst op zeer interessante manieren en de sterren voorspellen dit met diverse uitlijningen. Deze wind kan niet gestopt worden en deze wind is een ontwaken. Het is een ontwaken voor grootsere ideeën en zienswijzen. Het is een ontwaken voor een intelligentie. De waarheid was er wel maar werd onderdrukt, maar hij kan niet tegengehouden worden en is overal om jullie heen….moderne mensen! Hij is om jullie heen. Hebben jullie dit gemerkt? Hij is er niet alleen voor degenen die er interesse voor hebben….hij is heilig….hij is er voor iedereen en dit gebeurt op de hele planeet. Er zijn zoveel lagen die beginnen te ontwaken….die wakker gaan worden en dit kan niet tegengehouden worden. Ik bedoel hiermee dat het als een sneeuwbal van de heuvel rolt. Het verzamelt wijsheid terwijl hij rolt en steeds meer mensen worden wakker en zien een waarheid die er altijd is geweest.

Laat mij jullie dit vragen: Als jullie naar jullie eigen moderne samenleving kijken zien jullie het negeren van de dingen die in het verleden zijn gebeurd, vervuiling van de planeet en andere dingen…..hebben jullie dit gezien? Jullie hebben nu meer mensen dan ooit op de planeet en waarom zouden jullie in zo’n situatie opeens ontwaken voor wat jullie hebben gedaan? Dit gaat tegen alles in. In feite hebben velen voorspeld dat jullie hier vandaag niet eens meer zouden zijn vanwege de hoeveelheid vervuiling en nu jullie meer mensen hebben is het voor een ontwaakt iemand contra-intuïtief om te zeggen: “Stop hiermee!” en toch is dit wat er is gebeurd. Er is dus voorzichtig een ontwaken in de industrie en bij vele anderen die zeggen: “Wees voorzichtig met ons en onze planeet!” Het gaat tegen alles in dat welke moderne samenleving dan ook een ontwaking zoals deze doormaakt terwijl en meer mensen zijn en meer bronnen nodig zijn….en toch is dit wat er gebeurt.

Er zijn bepaalde samenlevingen – inclusief degene waar mijn partner in leeft – die ontwaken voor iets dat absolute kernwaarheid is en wat de Europeanen altijd hebben geweten….eet beter….geen conserveermiddelen….zoek organische dingen uit de tuin….hoelang duurde dit? Misschien tweehonderd jaar of meer?

Wat ik jullie vertel is dit: Er is een wijsheid die op deze planeet op het kernniveau gaat veranderen. Misschien realiseren jullie je niet deze tegen het gevoel ingaande dingen. Waarom begint bij al deze mensen een bewustzijn dat zij niet eerder hadden? Wat is het?

Het is de Cyclus. Jullie zitten in een nieuwe cyclus, lieve mensen, en de voorouders hebben jullie verteld dat dit zou gaan gebeuren. Nu ik tegen jullie spreek ervaren jullie een pandemie. Als ik jullie verteld dat die precies op tijd kwam, zou dit dan te controversieel voor jullie zijn? Jullie werden gedwongen om naar jezelf te kijken en de planeet te stoppen….misschien al bijna een jaar. Als jullie een jaar lang naar de planeet kijken en een jaar lang stoppen met de dingen die voor jullie normaal waren vindt er veel introspectie plaats. Er is ook veel angst. Er is veel verandering en een deel hiervan, lieve mensen, is welwillend. Systemen die allang geleden gestopt moesten worden zullen nu gestopt blijven. Systemen die zich niet konden ontwikkelen door de oude systemen zijn nu vrij om verder te gaan. Begrijpen jullie wat ik bedoel? Oh, er is meer! Opeens is er in bepaalde kringen een ontwaken voor diverse soorten onrecht die er waren sinds de beschaving begon. Zij worden nu onderzocht. Gewone mensen, niet direct degenen die spiritueel zijn en/of naar deze boodschappen luisteren of lezen, nemen wijzere beslissingen en willen die soort dingen stoppen.

Jullie weten allemaal van de corruptie die er heerst in regeringen en dit zit intuïtief in het systeem van regeringen. Dingen gebeuren zoals zij gebeuren door de machtsstructuren op de hele planeet, en toch….begint dit te veranderen! Sommigen zullen zeggen dat zij het nog niet hebben gezien en zij hebben gelijk. Maar dit zal wel gaan gebeuren. Het is allemaal rijp voor de JOKER, zoals ik zo vaak zeg, om naar voren te komen. Degenen die er niet aan dachten dat hij naar voren zou komen zorgen voor de veranderingen….er is zoveel aan de hand….in rechtspraak…in bepaalde kringen zijn er tegenwerpingen. Opeens zijn dingen die letterlijk tientallen jaren gewoon hebben door-gesudderd nu niet meer aanvaardbaar. Hebben jullie dit gemerkt?

Er komt veel aan, lieve mensen, en jullie zullen het zien door de voorspellingen die ik jullie geef. Zij hebben allemaal te maken met ontwaken….ontwaken van een bewustzijn dit niet alleen wijzer is want een hoger bewustzijn is een bewustzijn dat bepaalde dingen niet tolereert….zeker de dingen die er op deze planeet al heel lang waren…en dit waren er niet alleen maar een paar. Kijk hiernaar want het zullen de massa’s zijn die gaan opstaan en zeggen: “Wij zullen dit niet toestaan. Wij zullen dit niet tolereren en zij zullen met hun vingers naar de leiders wijzen en tegen hun regeringen en bobo’s zeggen, hun sjamanen en hun priesters en hun rabbi’s: “Het is tijd dat dingen gaan veranderen!”

Lieve mensen, er is een ding dat nu overal op de planeet gebeurt en dat er rijp voor is om gezien te worden. Er zijn er vele, maar degene die het dichtst bij is – de voorouders glimlachen omdat het tijd is om dit te corrigeren – de slavernij van kinderen. Het zal snel zijn, veel dichterbij dan jullie denken. In bepaalde kringen is het makkelijker en dus sneller en in andere is het moeilijker en is het er nog steeds….seksuele slavernij, dwingen van kinderen om vanaf de geboorte slaven te zijn! Het klinkt barbaars maar het is een deel van jullie moderne maatschappij en dit wordt goed gefinancierd, lieve mensen, en het is onbewust voor deze tijden.

De Opwaardering is er en ik zal jullie vertellen dat de uiteindelijke zichtbaarheid hiervan aanstaande is en dit is een beweging van een hoog bewustzijn dat er is. Ha, ha. (Kryon lacht) voor de komende duizend jaren!

Waarlijk, er gebeuren dingen in het duister maar zij zullen verlicht gaan worden. Dit is altijd de lering geweest. De mens die in de stoel zit werd in 1989 geacht mij te ontmoeten. Er waren altijd vragen: Waarom zijn jullie hier? Waarom nu? Wat zal het worden? En het antwoord is altijd hetzelfde: Voor de Precessie….voor de Wind van Verandering die wel of niet kan gebeuren. Jullie Schrift vertelde jullie dat jullie niet verder zouden komen dan het jaar 2000. Ga maar kijken. Dit is jullie moderne Schrift, maar de Inheemsen van de planeet zeiden dat er een kans was. Zij gaven het hele idee van een Opwaardering, van een Cyclus, een grote die eraan kwam, precies op tijd zoals voorspeld door de sterren die zij zagen….en jullie zitten er middenin!

Vraag: Aanvaarden jullie dit? Vraag twee: Wat zullen jullie hiermee doen? Ik spreek zelfs tegen de opperhoofden, tegen de sjamanen van de Inheemsen. Jullie voorouders vragen jullie om geduldig te zijn, samen met al degenen die niet van jullie stam zijn: Wees geduldig, wees omzichtig en sta toe dat tradities een beetje anders worden….om degenen die zich niet bewust zijn van hetgeen jullie je wel bewust zijn in staat te stellen bij de kennis te komen. Laat sommige geheimen vrij….de schoonheid van Gaia….sommige van de tradities die mensen nodig hebben, mensen die hen voorheen niet hadden.

Dit is wat wijze mannen en vrouwen brengen op deze planeet en het is tijd om dit te delen.

Dit is de boodschap van vandaag, een enorme boodschap, een welwillende boodschap, een vreugdevolle boodschap! Jullie bewegen je naar iets nieuws dat maar weinigen hebben verwacht, behalve als jullie luisterden naar degenen die voor jullie kwamen.

Dit is de boodschap die ik nu al eenendertig jaar breng en waar wij mee door zullen blijven gaan.

En zo is het.

Kryon