Laguna Hills, Cal. 1 / Dingen voor jullie laten werken!

Live
Kryon Channeling:
Dingen voor jullie laten werken!
Laguna Hills, Cal. 1

14 juli 2018 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Het is belangrijk dat jullie de energie hiervan begrijpen. De boodschap hiervan, de realiteit hiervan en van dat wat er nu in de zaal om jullie heen is. Dit is belangrijk want zonder dit is het alleen maar een stem. Dat is alles. Maar als jullie begrijpen dat deze zaal en de ruimte waar jullie dit horen of lezen, feitelijk, fysiek, is veranderd. Echt, op dit moment. Het Veld reageert op samenwerking, en dit zelfs op degenen die zelfs in de toekomst luisteren of lezen. Er is hier een samenhang die tijd gebruikt. Als ik het zou kunnen zou ik in deze zaal degenen introduceren die dit later horen of lezen. Voor degenen die dit later doen is hetgeen voor jullie nu is het verleden, en toch ontmoeten zij elkaar omdat jullie hetzelfde ding ervaren op een manier die multidimensionaal is. Jullie zitten momenteel op hetzelfde spoor en luisteren allemaal samen. Omdat jullie voorbij gaan aan wat jullie geloven kunnen jullie ook verder gaan. Als jullie dit wensen, als jullie zitten en luisteren hebben jullie intentie: “Dit kan mijn leven veranderen. Er zijn hier dingen voor mij!” Dit is een luisteraar/lezer met intentie. Maar er zijn ook degenen die achterover zitten en zeggen: “Ik ben hier vaker geweest en ik heb dit vaker gehoord” Jullie zijn misschien mensen die heel graag willen veranderen, maar er is een ding dat steeds en steeds doorgaat: het is de oude menselijke natuur die ergens binnenin zit en op een bepaald niveau zegt: “Ik zal het proberen, maar het heeft nog nooit gewerkt!”

Dit is een vooroordeel, lieve mensen,  en daar zouden jullie aan moeten werken. “Kryon, ik werk al mijn hele leven aan deze dingen maar niets schijnt te werken. Ik heb al jaren naar jou geluisterd.” Ik heb alles gehoord wat jij hebt gezegd, alles. Jij werkt en werkt en niets werkt! Hier is mijn boodschap: Dat zal het ook niet! Behalve als jij aan jezelf werkt. Ik heb het niet gehad over aan jezelf werken, ik heb het gehad over GELOVEN dat het gedaan kan worden. Het oude vooroordeel laten vallen dat zegt dat het niet zal werken. Dat is waar je aan dient te werken. Dit is het moeilijkst om aan te werken, vraag het maar aan een psycholoog. Het is zelfrealisatie van disfunctioneren. Echt het moeilijkste ding voor een mens om te  doen…. zelfrealisatie van je eigen disfunctioneren! Omdat jullie dit allemaal hebben. Jullie kunnen de vraag stellen: “Waarom kan ik niet….?” En vul de puntjes maar in! Op een bepaald niveau doen jullie dit allemaal. Het is dus tijd om dit aan te pakken, op welke manier dan ook. Wat het ook is, jullie denken dat jullie er niet toe in staat zijn, maar wij zullen jullie helpen om de blokkade hiervan te vinden. Vergeet wat je probeert te doen en ga werken aan de blokkade. Misschien zijn er helemaal geen veelvoudige processen voor nodig als jullie hulp toestaan van jezelf, je Hoger Zelf en jezelf realiseren dat jullie het alleen niet redden.

“Lief Hoger Zelf, er is mij verteld dat ik een ziel heb die is verbonden met een bron binnenin mij die Hoger Zelf heet. Dit betekent dat als ik mij realiseer dat ik mijn eigen Hoger Zelf ben, ik het verlangen heb om deze dingen te veranderen. Ik hoef dus niet te bidden en te smeken omdat jij, mijn Hoger Zelf, al binnenboord bent. Help mij om de blokkade te zien. Help mij om die te visualiseren, help mij om hem te verwijderen uit mijn leven zodat ik het feitelijk kan voelen. Help mij hierover te dromen. Help mij om dit mijn realiteit te laten worden. Ik wil niet langer kijken naar de dingen die ik heb gedaan en denken: “Ik zal het nog eens proberen! Er is geen proberen. In plaats daarvan gaat het nu anders. Ik ben nu een ander mens. Ik ben verbonden op een manier waarop ik dit nooit eerder was, en deze dingen zullen gaan werken omdat ik dit geloof. Omdat ik werk met mijn eigen lichaam, mijn eigen realiteit en mijn eigen leven en ik heb hier controle op. Ik zal niet langer proberen, niet langer zeggen: “Nee, vandaag niet!” Niet langer mijn geest toestaan om te zeggen: “Goed, ik zal het proberen, maar ik weet wel beter!”” Dit is wat vele mensen hebben gedaan….steeds maar weer. Jullie intensief proces is niet erg slim. De Slimme begrijp dat hij, voordat het proces kan werken, jullie GELOOF eerst moeten identificeren, en hij zal dit ook doen.

Ik kon een groep niet op deze manier toespreken. Vijf jaar geleden kon ik een groep oude zielen niet op deze manier toespreken omdat de energie op de planeet op een bepaalde manier begint te veranderen en oude zielen zich gaan herinneren en ontwaken voor grotere zaken en enkele hiervan bezorgen jullie problemen omdat het grote ding dat jullie blokkeert om verder te gaan, de dingen zijn die slechter worden…. jullie hebben het gemerkt! Nu weten jullie het: Een oude ziel kan niet achterover leunen in deze nieuwe energie. Jullie weten wat jullie weten en hebben ervaren wat jullie hebben ervaren. En laten dit stromen. Jullie dienen hieraan te werken en jullie dienen hieraan te werken zonder de processen waarvan jullie in hun boeken is verteld dat jullie hen daarvoor nodig hebben. Jullie moeten gaan beginnen met naar binnen gaan en te identificeren wie jullie zijn, spreken tegen je ziel en zeggen dat je moet veranderen. Moet veranderen op een manier waarop je ware liefde gaat ontdekken. Niet door vooroordeel.

Wie ben ik? Wat kan ik doen? Het is niet perse nodig om te weten waarom de blokkade daar is…jullie kunnen het ontdekken en dan ermee verder gaan en in dat proces zeggen jullie: “Oh, laat ik dit eens proberen.” De blokkade identificeren betekent dus niet automatisch dat jullie hem ook moeten verwijderen. Hoe jullie er – vaak – aan kunnen werken is door processen die rondom de blokkade zitten, en over dit proces zeggen jullie dan ook weer hetzelfde: “Oh, ik ga het proberen, maar ik verwacht er niet veel van!”

Jullie identificeren je hierbij ook niet echt als wie jullie zijn, nietwaar? Jullie ontdekken een of andere psychologische blokkade! Nee, jullie moeten gaan zitten….en weten wie jullie zijn. Dan kunnen jullie dingen zien en zeggen: “Ik zie dit en ik zie dat” en dan gaat de blokkade vanzelf oplossen omdat iets groters de macht overneemt. Het is de supernatuurlijke hulp die elke ziel die een oude ziel op deze planeet is, heeft.

Degenen die geen oude zielen zijn hebben dit ook, maar zij hebben nog niet de wijsheid die daarmee gepaard gaat.

Dit is de les van vandaag. Het leren zal doorgaan en wat jullie denken dat voor jullie zal werken, alles wat jullie is gegeven, heeft vooraf iets nodig en dat is compleet en totaal GELOOF en HERKENNEN Wie Jullie Zijn, te weten dat jullie hier thuishoren ongeacht welke blokkade, schoon, helder, wit en Licht! Wit betekent puur, en helder betekent: klaar voor een bewustzijn zonder blokkades.

Lieve mensen, dit is de waarheid, en voor sommigen van jullie wordt die in je fysieke lichaam nu duidelijk…..een energie die zegt: “Ik ken jou!” Een energie die vol is van – laat ik zeggen – spirituele collega’s. Misschien wel degenen die jullie kwijt zijn en die hier op een bepaald niveau aanwezig zijn en zeggen: “Luister naar hem – of haar!”

Kryon is geslachtloos…luister naar de stem want die vertegenwoordigt pure waarheid. Die vertegenwoordigt wat jullie zijn!

Er komt meer.

En zo is het.

Kryon