Live Kryon Channeling: Kryon in Egypte. 12 – De ontdekking van het Zelf. Deel 9.

Live Kryon Channeling:
Kryon in Egypte. 12

18 maart 2022 / Lee Carroll
Geplaatst: 13 december 2022
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De ontdekking van het Zelf. Deel 9
Karnak. De schrijn van Sekhmet

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is vroeg in de ochtend en alweer, voor de derde keer, bevinden wij ons voor de schrijn van Sekhmet. Het is geen toeval dat alles van jullie geschiedenis hier samenkomt. Wij gaan door met de ontdekking van het Zelf en met de parabel van Wo. Luister, lieve mensen, want er zijn hier metaforen voor jullie.

De man die Yushah wordt genoemd heeft op Wo gewacht. Hij kwam niet omdat hij wilde overdenken wat hij had gehoord. Het was zo anders dan alle dingen die hij ooit had gehoord over de majesteit van God, over de kracht en de macht die hij had en dat hij als mens zelfs een deel van God was. Hij had bijna alles dat hem was verteld, herschreven, maar hij was er nog steeds niet helemaal klaar mee. Hij had vragen….grote vragen. Yushah wachtte op hem en toen kwam Wo. “Dank je voor het wachten. Ik moest nadenken want dit zijn verwarrende tijden voor mij want ik begrijp het niet helemaal.” Yushah zei: “Dit kan een tijdje duren. Het kan uiteindelijk intuitief voor jou worden. Je kunt het beter overdenken en gebruiken, erover mediteren.” Wo zei: “Geef mij nog geen nieuwe dingen want ik ben er nog niet helemaal klaar mee. Ik heb antwoorden nodig.” “Jij zult uiteindelijk gaan glimlachen want alles zal nieuw zijn” lachte Yushah. De concepten, de antwoorden zorgden ervoor dat Wo verward was. Wo’s vraag was deze keer deze: “ik heb zoveel gezien op deze planeet die mij niet logisch lijken met wat jij mij hebt verteld. Deze prachtige, lieve, machtige God waarover jij vertelde, zonder straf en die ons volkomen vrije keuze geeft….toch is er zoveel kwaad hier, het is overal steeds weer te zien. Er zijn slechte mensen die je ziel gevangen willen houden en wij hebben foto’s van hen. Zij komen in elke cultuur voor en ook in elke religie. Het is afschuwelijk om eraan te denken dat er zulke slechte mensen zijn, zo destructief op deze planeet. Hoe moeten wij daarmee omgaan?

Yushah glimlachte weer en zei: “Hier komt nog iets om goed over na te denken! Er zijn geen slechte mensen op de planeet. Er zijn geen demonen die uit zijn op je ziel. Hier is een statement voor jou, Wo, en voor al degenen die luisteren of lezen. De meest geweldige, liefhebbende, miraculeuze dingen op deze planeet, komen van mensen. De meest destructieve, slechte, afschuwelijke dingen, komen van mensen. Jullie hebben op deze planeet geen demonen nodig. Jullie doen dit allemaal. Jullie hebben de macht, Wo, om met jullie bewustzijn te kiezen tussen goed en kwaad….om te scheppen of te vernietigen, en dat is de waarheid. Maar jullie hebben ervan gemaakt dat alle goede dingen van engelen komen en de slechte dingen van demonen. Mensen hebben geen verantwoordelijkheid, zie je. Jullie laveren gewoon tussen die twee en hopen er het beste van. Dat is wat jullie is geleerd. Veel geluk…is wat jullie is geleerd, en nu vertel ik jullie dat er macht zit in bewustzijn. Jullie kunnen zo hoog zijn als engelen en zo laag als demonen, als jullie daarvoor kiezen.

Wo, je weet dat ik gelijk heb. Kijk maar naar jullie geschiedenis. Je ziet wat de mensheid met de mensheid heeft gedaan. Er was geen duivel voor nodig om dit te doen. Maar Wo, ik wil jou dit vertellen: Jij zit nu hier omdat jij aan het ontwaken bent en vragen hebt en al degenen die nu luisteren en lezen hebben de vaardigheid om te luisteren. Laat mij jou vertellen: Deze planeet gaat door een cyclus heen en degene waar jullie nu doorheen gaan is meer dan een cyclus….het is een volledig ontwaken. Het werd al voorspeld door de inheemsen. Ik vertelde jullie hier 32 jaar geleden over en hier is hij dan…de Grote Opwaardering gaat over bewustzijn. Voor de eerste keer op deze planeet hebben jullie de mogelijkheid om het licht te laten winnen van het duister, en in het verleden, in jullie hele geschiedenis, heeft het duister waarlijk geregeerd. In de balans tussen licht en donker heeft het donker altijd de doorslag gegeven….tot nu! Jullie gaan dit nu zien op de planeet, op heel veel verschillende manieren. De planeet gaat ontwaken voor een grotere waarheid dat men alles onder controle kan hebben zonder oorlog. Dat wij alles kunnen opbouwen, meer mensen op de planeet kunnen hebben en die ook kunnen voeden zodat niemand honger heeft. Deze dingen komen eraan. De planeet voelt het. De planeet reageert er ook op, en oude zielen helpen om dit te sturen door meditaties in het Veld, door hun liefde, door hun vriendelijkheid, door hun ontwaken.

Dit is de waarheid. Als jullie kijken naar de macht van scheppen en vernietigen, bewegen jullie je naar de Eeuw van Schepping.

Deze groep staat op het punt om naar een klein gebied te gaan, een krachtig gebied. Een gebied dat de restanten van Karnak bevat, een gebied dat zij gebruikten toen zij Karnak bouwden, want dit is een krachtplaats; een echte! Dit is geen overeenstemmende realiteit. Dit is geen mythologie. Dit is een plaats van schepping!

Vandaag wil ik dat jullie allen in deze groep over deze dingen nadenken.

Wo nam al deze dingen in zich op. Op de een of andere manier had hij dit al verwacht. Dit was het antwoord dat Wo had verwacht omdat hij aan het ontwaken was voor een grotere waarheid….als hij erover nadenkt, over een liefhebbende God die de mensheid een stukje van God geeft. Het begint te werken.

Wo bedankt Yushah weer en zegt: “Ik ga hier nog wat verder over nadenken. Heb jij nog meer dingen over mijzelf te vertellen?” Wo begon te glimlachen en Yushah zei: “Wij zijn pas begonnen! Kom terug als je meer wilt weten!” Wo zal terugkomen.

Al degenen die luisteren en lezen, en niet hier zijn: Er is hier een kans dat deze tweesprong er voor de mensheid om de hele wereld te laten zien dat oorlog niet acceptabel is.

Nooit meer!

Ik Ben Kryon en ik Ben verliefd op jullie allemaal.

En zo is het.

Kryon