Live Kryon Channeling: Kryon in Egypte. 3 – De Ontdekking van het Zelf. 1

Live Kryon Channeling:

Kryon in Egypte. 3

7 maart 2022 / Lee Carroll
Geplaatst: 6 september 2022
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Ontdekking van het Zelf. 1

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Dit is een land van ontdekkingen. Inderdaad, hoe meer jullie horen van degenen die experts zijn, die jaren bestudeerd hebben en jullie over dit land vertellen, hoe meer jullie hopelijk onder de indruk raken. Niet alleen over wat er is ontdekt, maar ook van wat er nog onder het oppervlak ligt voor toekomstige ontdekkingen.

Dit is een korte meditatie en channeling die ik de Ontdekking van het Zelf wil noemen. Wij doen een aantal channelings over dit onderwerp en wij beginnen eenvoudig….wij beginnen simpel. Wij beginnen met de parabel, een allegorie als jullie dit willen – van een man die Wo heet. Wij gebruiken die steeds als een voorbeeld, altijd metaforisch voor een beter begrip.

Wo is geen man en geen vrouw hoewel ik doe alsof hij een man is omdat daar niets tussenin is bij de mensheid. (Kryon lacht) Hij zou elk geslacht kunnen hebben. Zoek zelf maar uit! Wo is op een geheimzinnige plaats….geheimzinnig voor jullie maar niet voor hem, waar iedereen door zand heen moet lopen. Er is minstens een meter zand, waar je ook bent. Dit is voor Wo absoluut normaal….hij is ermee opgegroeid, ermee geboren. Zijn moeder, zijn vader, zijn grootouders…zij moesten allemaal door het zand waden, waar zij ook naartoe gingen, en zij waren hieraan gewend. Het ging allemaal niet snel, maar dit was de norm voor Wo.

Hij ging naar zijn zandkerk, zij ploeterden door het zand en spraken over de Schepper die hen en het zand had geschapen. Hij deed alle dingen die in elke cultuur denkbaar zijn. Hij ging naar de zandwinkel voor kruidenierswaren. Er waren zandmensen waar hij graag bij vertoefde want het was een wereld van zand. Alles handelde om zand. In dit verhaal ontmoette hij een groep mensen. Het begon met iemand die hem bij anderen introduceerde, en dit waren hele vreemde mensen. Hij zag dat het zand van hen wegtrok, waar zij ook liepen. Het was zo vreemd dat hij zich niet met hen wilde bemoeien; niet veel… Maar hij kon niet anders dan zien hoe zij waren en wat zij deden. En wat hij het vaakst zag was dat zij blij waren….blijer dan hij was omdat zij zich niet door het zand hoefden te worstelen. Maar het was zo ongebruikelijk omdat het niet normaal was….het was niet goed! Er was iets mis!

Hij ging naar zijn spirituele adviseurs die hem vertelden niet bij hen in de buurt te komen. “Zie je wat zij doen? Zij gebruiken toverkracht, en dat is slecht! Jij wil niet bij deze mensen horen.”

Hier stoppen wij om de metafoor even te bekijken, als jullie hem al niet snappen. Het zand is bewustzijn en in dit verhaal is het bewustzijn laag….moeilijk doorheen te komen. Dit is het bewustzijn dat deze planeet altijd heeft ervaren, eonen lang, sinds het begin van de mensheid, zou je kunnen zeggen, of sinds de beschreven geschiedenis, zou je kunnen zeggen.

Er is een gezegde dat geschiedenis zich herhaalt en jullie kunnen dit zien omdat er na elke oorlog weer een andere oorlog is. Er is een moment van rust, en dan weer een andere oorlog. Wat jullie weten van de Oude Tijden zijn oorlogen. Over bronnen…en dus was er oorlog. Jullie zien wie erbij betrokken zijn en wat zij doen. Jullie kennen de namen van de veroveraars en zien wat zij hebben gedaan, maar jullie kunnen er wel of niet van overtuigd zijn dat dit nooit eindigt….er is altijd oorlog!

Dit is een planeet met laag bewustzijn dat langzaam door het zand worstelt en waar men daar niet van verlost kan zijn. Er zijn allerlei dingen waaruit blijkt dat het om mensen gaat en men noemt dit de menselijke natuur.

Hier is wat wij al 32 jaar vertellen: Er zal een tijd komen waarin deze menselijke natuur zal veranderen. Er zal een tijdkomen waarin deze planeet naar zichzelf zal kijken en zal beslissen dat er niet nog een oorlog zal komen. Lieve mensen, jullie staan op het punt om dit te doen….als jullie het al niet hebben gezien….op het punt… en misschien was er een van jullie nodig om de reactie van de ander te zien.

Wo stond daar en zag mensen met een hoger bewustzijn omdat het zand zich terugtrok waar zij ook liepen. Hij is ervoor gewaarschuwd dat zij niet goed zijn….zij zijn onjuist en zij kunnen niet van God komen, en toch wordt hij erdoor aangetrokken.

Dit is de belofte die wij dertig jaar geleden hebben gedaan, dat God, die Liefde is, zoveel van jullie houdt, dat hij jullie op jullie weg allerlei mogelijkheden geeft om te zien. Zij zal jullie mogelijkheden geven, zal jullie laten zien, bijna grappig, en jullie hebben je vrije keuze om het wel of niet te zien….om de mensen om je heen te geloven, of niet.

Als jullie iets zien dat heel ongebruikelijk is, maar dat vol is van vreugde en liefde, ook al is het nog zo anders, aantrekkelijk. Dit is het moment waarop wij de parabel stoppen, want de volgende zal jullie vertellen wat er gebeurde toen Wo ging Zien. (Kryon lacht)

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.

Kryon