Live Kryon Channeling: Kryon in Egypte. 8 – De Ontdekking van het Zelf 6.

Live Kryon Channeling:

Kryon in Egypte. 8

13 maart 2022 / Lee Carroll
Geplaatst: 1 oktober 2022
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Ontdekking van het Zelf. 6

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Wij zijn in Egypte in de tempel van Horus, een spectaculaire tempel die de duizenden jaren heeft overleefd omdat hij goed is gebouwd, lieve mensen. Er is hier een elegantie in de bouw te zien. Het is niet een gewoon rechttoe rechtaan gebouw, zoals men dit zegt. Hij is doelbewust gebouwd met bepaalde hoeken, kamers en de deuren die geopend kunnen worden.

Al deze dingen, lieve mensen, vergden veel planning, meetkunde en overzicht. Ik heb jullie eerder verteld dat die bouwtekeningen moeilijk zijn te vinden, laat staan de gereedschappen. De tekeningen waren heilig, zij waren door God gegeven en zij werden zeer zorgvuldig doorgegeven en opgevolgd…tempel voor tempel. Zij hadden hetzelfde bewustzijn om tempels te bouwen. Het is niet ongebruikelijk om de plannen te vinden en soms ook de gereedschappen. Als jullie een van jullie wolkenkrabbers onder het zand zouden verstoppen en duizenden jaren later ontdekt zouden worden, zouden jullie ook dan geen bouwtekeningen kunnen vinden en waarschijnlijk ook geen gereedschappen. O ja, zij zijn op een andere plek, misschien wel een kantoor, een ander gebouw, maar zijn nog niet ontdekt. Jullie kennen de namen van de architecten, maar het is een verhaal van meesterschap, van planning en meetkunde.

Wo is weer terug bij zijn leraar, zijn meester, voor meer informatie over iets waarvan hij niet wist dat het bestond, omdat zijn meester hem vele dingen vertelde die hij nooit eerder had gehoord. Hij toonde hem dingen en vertelde erover….over gereedschappen die mensen hebben in een hogere vibratie. Het zit vol metaforen, en de man gaat verder. De leraar vraagt aan Wo: “Wo, ben jij klaar voor meer informatie? Wo zei: “Ja”, waarop de leraar tegen hem zei: “Ik wil dat jij je een fabriek in volle werking voorstelt. Dit is een metafoor, Wo. Het is een fabriek die een product maakt en elke werker in de fabriek en in de andere afdelingen…alles wat te maken heeft met het fabriceren van een product, is bekend. Het wordt product L genoemd, en iedere werkers in de fabriek kent zijn taak….niet alleen de mensen die L produceren, maar ook de boekhouding en de verkoopafdeling en personeelszaken….al die dingen. Alles wat nodig is kennen zij. Zij zijn goed voor hun werk want zij weten wat zij doen.

Maar er ontbreekt iets in de fabriek. Er is maar weinig leiding. Als je naar de fabriek kijkt lijkt alles goed te werken en de producten rollen van de montagebanden. Hier komt een L….e weer een L…en weer een….

Maar na verloop van tijd, lieve mensen, werd het functioneren van de fabriek minder goed omdat er niemand was die aanwijzingen gaf, tips en correcties doorgaf.  Er zijn zelfs problemen tussen de afdelingen omdat zij niet met elkaar spreken. Het gaat allemaal niet meer zo makkelijk….je zou zelfs kunnen zeggen dat er een ongemakkelijke ziekte in de fabriek is.

Wo, ik heb zojuist het menselijk lichaam beschreven. Elk deel weet wat het geacht wordt te doen en dat doet het dan ook…en het product is L…..leven! Wij hebben jou eerder verteld, Wo, wat er gebeurt met je cellulaire structuur als er geen leiding is. Het wordt sneller ouder. Het heeft geen bewustzijn van kennis omdat er geen baas is. Maar er is wel een baas! Wat is jou verteld in jouw cultuur, Wo? Alle mannen en vrouwen die dit horen of lezen: Wat is jullie verteld in jullie cultuur? Het gaat zo! Het lichaam doet zijn ding. Jullie kijken naar het lichaam en hopen dat het werkt en als het niet zo is hopen jullie dat de chemie ervan dit oplost. Er zijn heel veel soorten chemie vandaag de dag….jullie noemen hen medicijnen. Zij zullen het lichaam manipuleren om het langer te laten leven of een ziekte te genezen. Dit is wat jullie is verteld. Dat is wat de cultuur doet.

Maar Wo, ik zal jou wat informatie geven. Jij kunt dit allemaal weglaten. Jij hebt de controle….als er een baas is zou er geen ongemakkelijke ziekte meer zijn, zoals in die fabriek. Nu komen wij dus weer op het punt van dingen die wij al heel vaak hebben verteld. Er zitten vele Wo’s voor mij….wees de baas over jezelf en heb dat bewustzijn dat helpt om te weten wat je moet doen. Jullie weten niet wat een cel doet, niet echt, jullie zouden er een studie van moeten maken….en bestuderen…zelfs de chemie van de werking van de cellen. Zij doen het goed, maar zij hebben een architect nodig. Zij hebben iemand nodig die de leiding heeft, en dit kan vreemd klinken: Jullie zitten in een tempel die ergens voor is gebouwd….meditatie! Duizenden jaren geleden heeft de architect hem gebouwd voor geluid….meditatie. Je zou kunnen zeggen om de Glorie van de Schepper te bevestigen.

Vandaag zitten wij hier en doen wat wij doen….duizenden jaren later….meditatie….sommige dingen veranderen niet. Jullie lichaam heeft meditatie nodig. Noem het biologische meditatie. Wees de architect als je tegen het lichaam zegt: “Lieve cellen van mijn lichaam, luister. Ik hou van jullie. Werk samen als een prachtige liefdesmachine met compassie voor elkaar en ik zal er zijn als de architect, met mijn bewustzijn, met mijn eigen lichaam….jullie! Ik zal jullie leiden in het leven. Jullie zullen merken dat jullie niet te maken hebben met een mens dat uitgaat van de dagelijkse ziekten. Wij doen daar niet aan mee. Wij zullen niet veel ouder worden, maar meer dan dat. Meer dan alleen maar het helen van ziekten zullen wij een lichaam hebben dat niet snel zal verouderen en zich niet veel zal aantrekken van de dagelijkse dingen. Het gaat over gezondheid en niet over het helen van dingen die verkeerd zijn….het gaat allereerst om het voorkomen daarvan. Een lichaam dat niets anders doet dan liefde teruggeven door de manier waarop het werkt door liefde. Voor de medische wereld misschien een vreemd concept dat je zoveel van je lichaam houdt….dat je in de tempel van jezelf mediteert en de architect bent van je eigen leven. Hoe alles samenwerkt in de schoonheid waarvoor zij zijn ontworpen en met jullie aan de leiding van dit alles.

Nogmaals: Wo had hier nooit van gehoord; hij nam gewoon zijn pillen in!

Dit is de waarheid van de dag voor jullie allemaal die naar het volgende niveau willen gaan….waarvoor jullie hier ook zijn.

Oude zielen….jullie zijn ontworpen om lang te leven. Oude zielen, wij hebben het nodig dat jullie dit doen. Deze Aarde heeft jullie NU nodig! Zij heeft jullie compassie en de energie van jullie bewustzijn nodig….de architecten van jullie eigen mensheid!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op jullie allemaal.

En zo is het.

Kryon