Live Kryon Channeling: Kryon in Hobart, Tasmanië. 1 Het Systeem, deel 1

 Live Kryon
Channeling: 
Kryon in Hobart, Tasmanië. 1

Het Systeem, deel 1

26 november 2018/Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Degenen  die luisteren en lezen dienen te weten waar wij zijn. In Hobart, de hoofdstad van Tasmanië; een grootse en prachtige plaats, de “bodem” van het continent Australië. Dit wordt deel 1 van twee boodschappen en ik geef jullie deze informatie zodat jullie ook deel twee zullen zoeken. In de hele reis door dit prachtige land sprak ik over bovennatuurlijke dingen. Bovennatuurlijk betekent: verder gaand dan natuurkunde – dingen die soms worden gezien. Als jullie een spiritueel persoon vragen of er bovennatuurlijke dingen gebeuren in hun werk zouden zij kunnen zeggen: “Ik weet niet wat dit betekent, maar ik heb vertrouwen in het ongeziene” is dit bovennatuurlijk! Zij hebben een idee dat hun leven wordt geleid door een onzichtbare spirituele kracht. Dat is bovennatuurlijk. Als zij gaan begrijpen dat er hier meer is dan zijzelf, onzichtbare dingen, is dit bovennatuurlijk. Op een bepaalde manier valt bijnade hele mensheid in deze categorie. Er is onderzocht dat meer dan 80% van de mensen in een leven na de dood gelooft. Als dit waar is betekent dit dat zij op de een of andere manier in een onzichtbare ziel geloven. Een bewustzijn dat verder gaat, zelfs na jullie laatste adem. Wat gebeurt er nu verder, lieve mensen, zelfs na deze van liefde. Wat gebeurt er vervolgens? Het zou geloofwaardig moeten zijn. Wat geloven jullie dat er werkelijk om je heen is? Zelfs als jullie alleen zijn, helemaal alleen, wat denken jullie dan dat er is? De boodschap die ik jullie steeds breng over wat jullie geloven is dat dit hetgeen is dat jullie is verteld. Wat ik nu wil is hierover spreken. Praktisch, niet zo bovennatuurlijk, en praten over de liefde van God.

Er is een systeem op deze planeet dat jullie kent. De meesten van degenen in deze zaal weten waar zij zijn en weten dat de energie van dit land anders is, en zuiver en mooi. Als jullie op een plaats zijn die vervuld is van Gaia. Jullie weten het. Jullie weten dat er onzichtbare dingen zijn. Jullie rekenen op dingen die onzichtbaar zijn. Als jullie duizenden jaren terug zouden kunnen gaan en aan degenen die hier het land bewandelden zouden vragen: “Vertel mij eens over onzichtbare dingen” zouden zij antwoorden: “Bijna alles!” Zij rekenden op dit onzichtbare en luisterden ernaar. Zij hebben hun begeleiding om hen heen en weten wat zij moeten doen en waarheen zij moeten gaan, wanneer zij kinderen moeten hebben en wat zij moeten eten. Het komt allemaal uit de Aarde en het geeft hen intuïtie van hun partner, Gaia.

Dit hebben jullie vandaag niet meer en ik wil jullie vandaag drie dingen presenteren en later vandaag nog meer. Ik wil jullie iets geven dat jullie kunnen visualiseren, je voor kunnen stellen: Een omgeving, een groep, die jullie kent en onzichtbaar is en die altijd samen met jullie oploopt. Als jullie hier in de stoel zitten komt deze hele groep bijeen omdat zij jullie allemaal kennen. Jullie kregen vrije keuze toen jullie naar deze planeet kwamen en je chromosomen ontvingen stonden jullie dichtbij God en dat was ook het plan. En daarin, lieve mensen zijn er zoveel onzichtbare dingen die deel uitmaken van de puzzel van dingen die om jullie heen zijn, en wij hebben daarover eerder gesproken. Jullie hoeven hen geen naam te geven. Jullie hoeven hen niet te begrijpen om de machinerie van liefde te begrijpen. Maar het wordt zozeer mis-begrepen, zelfs door moderne spirituele mensen die weten wat jullie wel en niet moeten doen – die jullie vertellen welke stappen jullie moeten nemen om tot God te komen terwijl zij niet begrijpen dat liefde alles verplettert. Dat er een groep om jullie heen is die ladders en gereedschap heeft en die hun hand uitsteekt, en dingen die jullie nodig hebben, als jullie heling nodig hebben, en zij zijn daar allemaal, als jullie de zaal uit gaan, gaan zij met jullie mee. Zelfs de atheïst die zegt: “Jij bent gek, Lee, met je Kryon-ding!” Als hij de zaal uit gaat is de groep ook om hem heen. Zie je, de groep van liefhebbende engelwezens dragen de liefde God ongeacht wat jullie geloven omdat die gewoon absoluut is. Wat ik jullie dus vertel is dat er een systeem om jullie heen is dat absoluut is en het wacht erop dat jullie je vrije keuze gebruiken om de knop om te draaien. Over welke knop hebben wij het nu? Wij kunnen jullie de knoppen en de lagen geven als jullie dit willen, dus waarom niet?

Laten wij het over nummer een hebben. Er zijn zoveel mensen die deze planeet in zorgen rondlopen. Jullie zijn een van de velen……eentje maar. En de zorgen die jullie hebben terwijl jullie van plaats naar plaats lopen vertellen wie jullie zijn. I heb het nu niet direct over degenen die hier voor mij zitten, ik heb het over al degenen die nu en later luisteren en lezen. Velen van jullie weten waarover ik het heb. De zorgen over verlies. Het verlies kan uit allerlei ervaringen bestaan, maar hoe ouder jullie worden hoe vaker jullie iets verliezen. Dit hoort gewoon bij de mens. Maar er zijn mensen die ongepast en vroegtijdig verlies hebben…. niet het verlies van liefde, maar het verlies van geliefden en/of vrienden die te vroeg overleden; heel tragisch en soms vlak voor je ogen….ik weet wie hier zijn! Dit zet zich vast in elke cel. Verlies is bij jullie, waar jullie ook gaan of staan, en jullie kunnen zeggen als men jullie vraagt hoe het gaat: “Oh, het gaat goed met mij!” Nee, het gaat niet goed, want als jullie alleen zitten en bepaalde muziek horen of bepaalde boeken lezen, zullen de tranen laten zien wat er binnenin aan de hand is. Ik zal de vraag stellen: “Zijn jullie bang om alleen verder te gaan? Het is een gewoonte, lieve mensen, dat jullie hierin blijven omdat het gepast is om te rouwen en al deze dingen te doen….maar niet je hele leven! Er is geen enkele wet die zegt dat jullie je verlies je hele leven met je mee moeten slepen, waar jullie ook naartoe gaan: dat zal je naar beneden halen. Er is geen wet die zegt dat dit moet. Heeft iemand jullie ooit wel eens verteld dat het ook andersom kan?

Omdat de waarheid ook tegenovergesteld is: de waarheid is dat jullie gereedschappen hebben om te herstellen. Het verlies is het verlies en dit zal er in feite steeds zijn in de realiteit, de geschiedenis, en het zal er altijd zijn, maar jullie kunnen je reactie hierop wel onder controle hebben. De groep bestaat uit specialisten die de ballast kunnen laten verdwijnen, de gevoelens die jullie hebben over het verlies, zodat jullie rechtop kunnen staan en je de gebeurtenis herinneren en niet meer instorten. Het verandert jullie algemeen perspectief en de zon komt op…..zelfs als het om een kind gaat. Jullie groep werd hiervoor samengesteld. “Hoe bereik ik dit, Kryon? Ik heb belangstelling, vertel mij daarover…ik heb interesse!” Dus zal ik het vertellen: Laten wij het samen doen!

Zie je, jullie bewustzijn en jullie verlangen zijn energie. Het is geen wishful thinking; jullie gaan niet in de ether en verdwijnen, enzovoorts. Jullie gaan naar een plaats waar jullie moeten handelen. Hoeveel van jullie zijn dapper genoeg om met mij te zeggen: Ik wil mij herstellen van mijn verlies; ik claim bij deze groep van liefde, van Spirit en de groep om mij heen die ik niet begrijp, om bij mij te komen en mijn zorgen weg te poetsen zodat er een dag zal komen waarop ik mij deze dingen alleen in liefde kan herinneren in plaats van zorgen. Als ik in de ochtend wakker word heb ik hier geen last meer van. Ik claim dat de ballast weg is!” Hoeveel van jullie zijn op de hoogte van de kracht van dit statement bij de Groep? Deze Groep heeft JOUW NAAM!! Deze Groep loopt met jou samen! Zij lopen samen mee want jij hebt de specifieke weg! Zij zijn behulpzaam en zijn er klaar voor! Waarom spreken jullie niet met hen?

Wij hebben jullie verteld dat jullie tegen je celstructuur kunnen spreken maar nu vertellen wij jullie dat er meer luisteraars zijn. Jullie kunnen het vragen, jullie kunnen het bekend maken, jullie kunnen affirmeren, jullie kunnen zeggen: “Ik wil hulp want ik ben hier klaar mee! Ik ga niet rondlopen als een slachtoffer en ik ga daardoor ook langer leven! Pak mijn hand en doe dat!” “Kan het zo makkelijk zijn, Kryon?” Ja! En het is niet makkelijk want jullie zullen er alle soorten moed voor nodig hebben om die statements te zeggen want soms, soms, bekruipt dit jullie zozeer dat jullie niet weten hoe je moet handelen.

Er worden zoveel zorgen gemaakt over gezondheid en ik vertel jullie dat jullie samenleving daar niet bij helpt. Bij elke stap die jullie zetten vertellen zij dat jullie niet gezond zijn en dat zij een antwoord hebben en zo is het een onderdeel geworden van je leven dat er medicijnen genomen moeten worden, voor ziekten die jullie niet eens kennen; en dan zijn er dingen die jullie wel weten. De kwalen en pijntjes veranderen in iets dat groter is en jullie gaan je druk maken over hoe lang deze dingen in jullie zullen zijn en als zij doorgaan, erger zullen worden…..hoe lang heb ik nog? Zelfs degenen die jong en gezond zijn worden vaak naar deze zorgen toe gepraat. Het is bijna alsof de gemeenschap zegt: ”Wel, jullie zullen niet eeuwig leven, waarom zullen jullie er nu niet vast mee stoppen?” (Kryon lacht) En dit wordt de manier van leven, nietwaar? Jullie worden ’s morgens wakker, voelen iets en beginnen je zorgen te maken. Niet allemaal, lieve mensen, maar ik zeg jullie: velen van jullie….zijn zorgenkoningen!!! Als het op jullie gezondheid aankomt is er een Groep die jullie naar een hogere trilling kan brengen waarin deze dingen niet kunnen blijven zodat zij weg zullen gaan want ik zeg jullie dat ook enkele van de hoofdpijnen, ziekten, enzovoorts, alleen maar aanwezig waren omdat jullie hen verwachtten en die Groep is precies op tijd. Sommige ziekten zijn er alleen omdat jullie hen luidop uitspraken en dat is een affirmatie alsof jullie een bestelling deden in een restaurant…. en daar is hij dan, jullie bestelling!!!

Wisten jullie dit? Sommigen van jullie hebben juist die dingen geschapen waar jullie je zorgen om maken. Dat is wat er kan veranderen, dat is een ander paradigma. “Lieve Groep, neem mijn hand en het eerste wat ik wil is duidelijkheid over mijn pracht, en dan wil ik mij beter voelen en weten dat ik niet zo snel meer ouder word omdat ik in mijn pracht geloof! Lieve mensen, als jullie dit doen en jullie het menen, claimen jullie bij de Groep het gereedschap dat zij hebben en gaan jullie dit ook voelen. Wat gebeurt er als jullie hiermee oefenen en je beter voelen? Jullie gaan zeggen: “Dit ga ik vaker doen, want het werkt!!” Het oefenen van je spirituele spieren is goed. Jullie hebben vrije keuzen en weten dat de Groep er is. Sommige ziekten die jullie met je meedragen zullen verdwijnen omdat jullie intentie niet langer meer is om je er zorgen over te maken. Wisten jullie dit? Ziekten zijn levend en jullie ook, en zolang jullie die op je eigen manier uitnodigen, omdat zorgen ook energie zijn, oh, dan komen zij ook en als jullie die gaan afwijzen met licht en liefde en gezond verstand, zullen zij weggaan. De groep is er met uitgestoken hand en zegt: “Doe het eens, probeer het gewoon, en meen het ook als je dit doet!” Ik heb jullie nummer twee gegeven.

Er is meer. Ik geef jullie er nog een.

Het lijkt erop dat de samenleving bezeten is en zich zorgen maakt over de toekomst. Jullie pakken een krant of kijken naar het nieuws en kunnen je niet voorstellen wat er morgen gaat gebeuren. Er is dus een industrie die inspeelt op jullie zorgen over de toekomst. Jullie worden wakker en maken je niet alleen zorgen over jezelf, maar over je kinderen, je kleinkinderen….. waar gaan wij naartoe en wat moeten wij daaraan doen? Na lange tijd komen jullie dan tot de conclusie dat jullie je altijd druk hebben gemaakt over morgen. Er zal een dag komen waarop jullie stoppen met ademhalen en als jullie dan terugkijken zullen jullie zeggen: “Wow, ik heb mij mijn hele leven druk gemaakt over morgen!” Klinkt niet logisch, nietwaar? Wat als jullie in plaats daarvan zouden kunnen zeggen: “Ik heb de controle gehad over mijn leven, over mijn ziekten. Ik heb licht en ik heb een Groep om mij heen die mij laat zien waar ik moet lopen. Ik geloof in onzichtbare dingen die vertrouwen worden genoemd, ik heb een samenwerking met Gaia en ik heb dingen van de andere kant gevoeld – al deze dingen zijn voor mij als een GPS; ik hoef mij geen zorgen te maken over morgen!” Ik zie morgen in hetzelfde licht als vandaag. Ik zie morgen tegemoet met dezelfde liefde en compassie als vandaag. Niets is ooit echt compleet…. totdat ik het compleet maak met mijn liefde…en daardoor is er geen absoluut in mijn leven omdat ik de verandering elke dag weer onder controle heb.”

Is dit mogelijk? Kunnen jullie dit zijn? Kunnen jullie over het algemeen stoppen met je zorgen te maken? Als dit het geval is en jullie begrijpen dat er een Groep is waar jullie liefde van ontvangen…. een Groep die je hand zal pakken en jullie naar een plaats brengen waardoor jullie zeggen: “Wow, ik slaap beter. Ik maak mij geen zorgen. Ik heb een bijeenkomst, een confrontatie…. een  bepaalde situatie! Wel, als die komt ga ik die aan met dezelfde liefde die ik nu voel en het zal zichzelf oplossen op een compassievolle en prachtige manier….want dat is wie ik ben!”

Dit is wie jullie zijn. Ieder die dit hoort of leest….dit is de pracht van de mens. Niet wat jullie is verteld over wat er gebeurt met je ziel, maar de kernwaarheid is grootser dan grootsheid zelf.

Ik heb meer…in deel 2. De reden waarom ik dit vertel is niet alleen om het bekend te maken maar om te oefenen: “Neem mijn hand Groep; neem mijn bagage, neem mijn zorgen en laten wij op een andere manier door het leven gaan.!”

Dit is genoeg voor nu.

En zo is het.

Kryon