Kryon in Hobart, Tasmanië. 2 Het Systeem, deel 2

Live Kryon Channeling:
Kryon in Hobart, Tasmanië. 2

Het Systeem, deel 2

26 november 2018 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Dit is deel twee in Tasmanië en die is een deel van de boodschap die gaat over hetgeen jullie om je heen met je meedragen, lieve mensen. Wat jullie met je meedragen zorgt ervoor dat jullie je alleen voelen. Wat jullie ook met je meedragen is een ziel die weet wat jullie weten. Dat gevoel is verkeerd. Het is verkeerd omdat de liefde van God die jullie hier heeft gebracht, het systeem dat hier is ook helemaal weten wie jullie zijn; waar jullie doorheen zijn gegaan en waar jullie je zorgen over maken. Vrije keuze is vrije keuze. Dit betekent dat jullie vrij zijn om je zorgen te maken en angst te hebben. Ook al is er weinig om je zorgen over te maken of bang voor te zijn, als jullie dit doen is dit jullie vrije keuze. Lieve mensen, dit is de definitie van jullie die jezelf  efiniëren….. hoeveel zorgen en hoeveel angst jullie hebben. Hoe past dit bij hetgeen jullie denken over wie jullie zijn?

Ik wil het hebben over iets dat zeer, zeer diepgaand is. Ik wil het hebben over wat jullie definieert. Dit is niet alleen voor degenen die hier zitten maar ook voor degenen die later luisteren en lezen. Als jullie de vraag zouden moeten stellen: “Wie ben ik?” plakken jullie je naam, je geboorteplaats, je land waar jullie leven enzovoorts daarop; dat jullie Homo Sapiens zijn en misschien een kind van God! Maar als je kijkt naar de manier waarop jullie handelen schudt dit soms niet de hand met wat jullie binnen in je hart voelen en daar zijn twee redenen voor. Een daarvan komt samen met jullie binnen en is de Groep en de tweede heeft te maken met hetgeen jullie is verteld.

Terugkijkend is er om jullie heen een grote hoeveelheid liefde. Om jullie heen zijn er feitelijk intelligenties, als jullie hen zo willen noemen, die jullie namen kennen en weten waar jullie doorheen gaan. Dit is misschien moeilijk te geloven voor jullie.

“Wat is een Groep, Kryon? Geef ons een ander woord hiervoor!” Hier is iets dat jullie allemaal zullen begrijpen: Er zijn vele engelen om jullie heen die jullie naam kennen. Spirituele wezens die in een andere dimensie zijn en die constant om jullie heen zijn om jullie te helpen. Het idee hierachter is dit: Als jullie een hoger bewustzijn gaan ontwikkelen en als jullie je gaan ontwikkelen met ideeën die misschien rechtstreeks uit jullie Akasha komen is er voor jullie, oude zielen, hulp om jullie naar het licht te duwen zodat jullie niet hoeven te worstelen om dit te vinden en de reden hiervan is de Opwaardering. Deze opwaardering waar jullie doorheen gaan laat de hoeveelheid duisternis op de planeet verminderen. Wisten jullie dit? Het is niet zo dat er meer licht is; er is minder duisternis, en dat betekent dat metaforisch gezien jullie niet door de modder hoeven te “trekken” waar jullie eonen lang doorheen zijn gegaan als mensheid. Dat jullie de wind in de rug hebben als jullie iets proberen, als jullie een “hoge” gedachte hebben, er ook respons zal zijn. Men zal jullie niet zo makkelijk de rug toe kunnen keren zoals in het verleden. Sommigen van jullie hebben dit zelfs al opgemerkt. Misschien vinden zij jullie wel een beetje vreemd omdat bepaalde dingen waarover jullie spraken, nu uitkomen en gebeuren.

Wat ik jullie wil vertellen gaat verder dan jullie misschien geloven. Jullie hebben hulp. Als jullie op de planeet komen, oude zielen, komen jullie hier niet schoon, en daarmee bedoel ik dat jullie met een geschiedenis komen. Het zit in jullie DNA  en het wordt in jullie leven gebracht. Het idee hiervan, het systeem, is dat uiteindelijk, als jullie een hoger bewustzijn hebben, het zich zal omzetten in de wijsheid die jullie hebben geleerd. Zodat jullie – als jullie weer in dit leven komen als een ander mens met een andere expressie – jullie wat jullie deze en de vorige keren hebben geleerd, met je meedragen. Het is niet altijd zo geweest en daar zijn bewijzen voor: de mensheid is steeds doorgegaan met oorlog voeren. Dit is aan het veranderen. Jullie komen hier binnen met glimpen en deeltjes van wat jullie hebben geleerd toen jullie hier zoveel keren waren en jullie gaan dit merken en kinderen hebben dit nog meer, intuïtief, instinctief. Dit is wat de mensheid verandert.

Lieve mensen, ik heb jullie twee dingen te vertellen.

Nummer een: Vanuit de energie die jullie je Akasha noemen  komen er herinneringen van dingen die jullie hebben gedaan en waar jullie doorheen zijn gegaan. Zij zijn niet evenredig aan jullie pracht. Jullie zijn allemaal door oorlog heen gegaan, lieve mensen, allemaal! Dit betekent dat jullie allemaal anderen hebben gedood. Oude zielen, jullie hebben allemaal beide geslachten gehad. Vrouwen waren krijgers en mannen kregen kinderen. Daarmee hebben jullie ervaringen gehad waar jullie nooit over praten en jullie hebben dingen gezien. De zorgen waarover wij spraken zijn in jullie Akasha geweest en sommige dingen daarvan komen bij jullie omhoog. Als jullie kinderen hebben doen jullie misschien dingen op dezelfde manier als in je vorige leven. Er is een overdracht. Deze overdracht is een resultaat van het ontwaken. Er moet iets zijn dat dit regelt, een filter, en het is iets dat jullie niet begrijpen, dat zouden jullie wel willen. Ik zal jullie vertellen wat het is. Er is nog geen elegantie in het filter en het komt allemaal bij jullie door en als jullie ontwaken worden jullie je hiervan bewust. Jullie vragen je af waarom jullie last hebben van deze dingen en willen hier of daar naartoe of vragen je af waarom jullie zo moe zijn en als jullie erover willen praten zijn het allemaal dingen uit het verleden; een verleden dat jullie zelfs niet eens herkennen. Maar het is er wel! Het zit in jullie DNA! En net als de vorige channelaar zeg ik jullie dat er een Groep is die dit begrijpt. Deze groep is er voor de opwaardering en voor jullie en zegt: waarom stoppen jullie er niet mee op een bepaald punt in de tijd en laten het vallen, corrigeren het en installeren het filter, zodat de dingen waar jullie last van hebben niet doorkomen en de prachtige en mooie dingen wel? Laat hen doorkomen en jullie kunnen hen gebruiken!!”

Dit is een filter dat jullie nu nodig hebben en jullie hebben dit nooit gehad omdat jullie
daarvoor het bewustzijn niet hadden. Misschien zijn jullie degenen die hiernaar luisteren en dit interessant vinden en zeggen: “Dat ben ik!” terwijl jullie rondlopen met dingen die niet eens zijn gebeurd. “Ik ben bang voor dingen die nooit zijn gebeurd, waarom is dit zo?” Deze Groep hier houdt van jullie; deze groep engelen die hier is en die zich alleen met jullie namen bezighoudt en zegt: “Wat dacht je ervan om samen op te trekken en een opwaardering van je bewustzijn te hebben die je het filter geeft?” Dit filter zal in staat zijn om de negatieve herinneringen weg te filteren en om de positieve dingen te verhogen met een Akasha dat jullie pas beginnen te kennen en dit kunnen jullie nu direct doen als jullie dit willen. En als jullie dapper genoeg zijn – en ik zeg dapper omdat dit buiten de doos gaat waar jullie in zitten. Dapper genoeg omdat jullie je afvragen wat dit zal worden en dus daag ik jullie uit.

“Lieve Spirit, lieve Groep, lieve groep engelen, ik wil dit filter zodat ik geen last meer heb van negatieve dingen. Hier, nu, en niet later, zodat ik als ik op straat loop niet word gehinderd door dingen die mij in dit leven helemaal niet zijn overkomen. Ik wil de dingen hebben die in het verleden werkten en dat zij verhoogd worden en ik wil hen nu zien, deze goede ideeën en ervaringen die ik leven na leven heb gehad en hen filteren tot de vreugde van het leven resteert. De dingen die in het verleden gebeurden, in andere levens, die mijn hart vandaag zouden beschadigen, zullen voor altijd verdwenen zijn. Zij passen niet bij mijn pracht!” Kunnen jullie dit? Sommigen van jullie deden het al samen met mij. Wanneer jullie maar willen kunnen jullie een beroep doen op deze Groep; zo is het systeem. Toen ik voor het eerst naar deze planeet kwam was een van de eerste dingen die ik tegen mijn partner zei, en die hij ook opschreef, en het is zelfs een slogan geworden, als jullie het zo willen noemen, een zin die is verbonden met Kryon en hij luidt: JULLIE ZIJN NOOIT ALLEEN!!! Wij hebben jullie herhaaldelijk, jaar na jaar, verteld dat er meer is, iets dat jullie misschien niet zouden geloven en dat jullie geen naam kunnen geven, maar er is een energie van liefde om jullie heen. Er is licht om jullie heen en jullie kunnen dit nemen en alles wat jullie daarvoor hoeven te doen is het aankijken en te zeggen: “Lieve Spirit, het is tijd voor het filter!” Dit is vrije keuze. Kennen jullie de energie die wordt opgewekt door dit vragen? Realiseren jullie je dat dit niet echt een verzoek is….jullie plaatsen een order! Begrijp dat deze dingen gaan gebeuren omdat jullie dit zeggen! Het is geen wishful thinking ins blaue hinein! Degenen die dit herkennen en doen zullen beter slapen, lieve mensen, omdat dit deel uitmaakt van de muziek, deze metaforische muziek, de muziek van geweldige zielen.

Ik zal het over de laatste hebben. Het is niet de laatste maar het is de laatste waar ik in dit deel twee over zal spreken. Wie zijn jullie? Afhankelijk van wat jullie vragen en van het individu, geef ik jullie een horrorverhaal. Men zegt: “Wel, dit is wat mij werd verteld over wie ik ben: Ik ben geboren op deze planeet; ongelukkigerwijs in zonde. Spiritueel gezien zal God niet tegen mij spreken en verdien ik het niet om zijn aangezicht te zien omdat er iets is gebeurd, ik weet niet zeker wat dat was. Ik moet dingen doen om in de gunst te vallen bij deze Schepper, die erg denkbeeldig zijn. Ik word er door degenen om mij heen voortdurend aan herinnerd dat ik onwaardig ben. Ik ben het niet waard om het aangezicht van God te zien, van de Creatieve Bron, en als er liefde is, is die niet voor mij want er zijn betere mensen dan ik, zie je. Ergens is er een oorspronkelijke zonde ontstaan waardoor ik rondkruip in het vuil!”

Lieve mensen, er zijn miljoenen en miljoenen mensen die jullie deze informatie blijven geven, en dat is wie zij zijn. Natuurlijk hebben mensen een plan om dit te corrigeren. Dit plan is de redding die in het systeem zit en dit brengt jullie naar een plaats waar jullie je beter voelen. Ik zeg het nogmaals, lieve mensen: Al deze dingen zijn een menselijk verhaal dat op God is geplakt. Klinkt het logisch – ik zeg het weer – klinkt het logisch met de liefde van God die jullie vrije keuze en oordeel heeft gegeven? Het is niet spiritueel en het is onlogisch, en niet alleen dat, is het logisch dat een grootse en multidimensionale God die vol is van een liefde die jullie je niet voor kunnen stellen, menselijke attributen zou hebben van strijd en oorlog van engelen en een ervan die jullie zelfs martelt als jullie de verkeerde dingen doen? Ik zeg jullie dat dit het bewustzijn van de mensheid is dat jullie op het aangezicht van God plakken. Jullie zouden dit steeds weer moeten horen: Jullie zijn geweldig! Jullie zijn geweldig geboren, en jullie hebben een Groep van engelen om je heen die van dezelfde plaats komen als waar jullie vandaan kwamen! Zij steken hun handen uit en vragen jullie om alles te laten vallen en het gebrek aan zelfvertrouwen te verwijderen dat jullie je hele leven al hebben gehad. Het is jullie gegeven door degenen die jullie vertrouwen en waar jullie van houden, en zij voelen hetzelfde want zij hebben het gekregen van degenen die zij vertrouwden en waar zij van hielden. Kunnen jullie tegen jezelf zeggen: “Misschien, heel misschien is het groter dan dat en misschien was het niet correct, en dit maakt God niet minder maar het is het oude denken waar jullie zonder liefde niet uit kunnen komen…..en nu kunnen jullie dit wel. Jullie zouden kunnen zeggen: “Lieve Groep, til mij omhoog van het gebrek aan zelfwaarde zodat ik licht ga zien; licht, zodat ik zie dat ik geen slachtoffer ben van deze planeet, dat ik niet geboren ben als slachtoffer van deze planeet maar dat ik geweldig ben geboren. Ik zie dit nu in! Til mij op en houd mij hand vast en laat die omhoog zodat ik ophoud met de gewoonte om te denken dat ik minder ben dan licht!”

Dit is geen godslastering, dit betekent dat jullie partners zijn van God! Dit was het
ontwerp. Vrije keuze om het Hoger Zelf van jezelf te vinden en dit ook te zijn. Vrije keuze om het licht te vinden dat in jullie is en dit te herkennen als de Creatieve Bron en verder te gaan met dit plan. Degenen die jullie zaaiden hebben dit gedaan. Ook andere planeten voor hen hebben dit gedaan. Jullie weten nu dat bewustzijn energie is en dit betekent dat jullie deze energie onder controle kunnen hebben. Jullie kunnen ermee werken. Jullie kunnen gaan begrijpen dat bewustzijn een behulpzame energie is waarmee jullie kunnen werken en die jullie kunnen zien en voelen in jullie pracht!

Ga hier anders vandaan dan jullie kwamen, maar meer dan dat, denk na over deze dingen: staan zij ver van je af of klinken zij naar de waarheid?

Dit is de boodschap van vandaag en tussen twee haakje: het was ook de boodschap van de laatste dertig jaar. Maar nu opeens, om een of andere reden, wordt hij nu gehoord door duizenden zielen die nu aandacht schenken aan wat er om hen heen is: de Liefde van God!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.

Kryon