Live Kryon Channeling: Kryon in St. Simons Island. Georgia. 3

Live Kryon Channeling:

Kryon in St. Simons Island. Georgia. 3

30 januari 2022 / Lee Carroll
Geplaatst: 18 juni 2022
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Versmelting.

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Jullie hebben misschien iets opgemerkt waar wij over hebben gesproken en waar mijn partner over heeft gesproken, maar er zijn hier mensen die het nodig hebben om dit nu te horen. Mijn partner bereidt zich niet voor op het channelen en dit geldt wel voor vele anderen. Zij moeten een paar momenten nemen om zich voor te bereiden om van de ene energie naar de andere te gaan en door te krijgen wat zij ontvangen. Dit is door de eeuwen heen heel gewoon geweest, zelfs bij de sjamanen die dit soms voor een ceremonie deden om bepaalde dingen kwijt te raken en naar een geheiligde situatie te gaan. Dit was logisch.

Jullie hebben misschien gemerkt dat mijn partner dit niet doet.

Het was een aantal jaren geleden dat ik hem iets vertelde en ik wil dat jullie dit ook horen en het heeft te maken met de Opwaardering en met de energie. Het heeft te maken met jullie.

Ik vertelde hem dat het tijd was om naar het volgende niveau te gaan. Hij was teleurgesteld omdat hij dacht dat hij op het topniveau was. Het is heel menselijk om te begrijpen dat het topniveau steeds weer wordt verlegd en verdwijnt. Dat is het topniveau! Meesterschap is zelfs niet voldoende als je gaat naar een plaats en een tijd  waar je ophoudt om mens te zijn en teruggaat naar je ziel. Hij vroeg mij waar dit allemaal over ging en ik vertelde hem dat hij kerkje speelde. Hij vroeg mij wat ik daarmee bedoelde en dat hij niets had met de kerk. Ik vertelde hem dat hij kerkje speelde en dat hij steeds kwam, channelde en weer wegging en weer Lee werd, en weer ging channelen, wegging en weer Lee werd. Ik zei hem dat het tijd werd voor een versmelting met meesterschap zodat de energie van Kryon steeds bij jullie is. Het zal net zijn als het water uit de kraan….jullie zetten de kraan gewoon open en het is er gewoon….uit een bron die in jezelf is.

Op dat moment zei hij iets grappigs, heel gewoon voor mijn partner. Hij vroeg mij of het pijn zou doen en ik vertelde hem dat hij langer zou leven als hij dit zou doen. Ik vertelde hem dat hij gezonder zou zijn als hij dit zou doen. Ik vertelde hem dat alle cellen van zijn lichaam hierop zaten te wachten, en hij deed het. Het kostte hem tijd om te begrijpen wat deze versmelting betekende. Maar hij veranderde en werd een andere persoon vanaf dat moment. Mijn partner is door een aantal veranderingen gegaan, net als jullie. Hij is er nooit klaar mee, lieve mensen, net zoals jullie. Dit is ook een voorbeeld van wat wij jullie vandaag willen vertellen. Jullie komen naar een bijeenkomst als deze om te reageren op de energie en die te voelen, deze liefde van Spirit, en te zoeken naar de informatie die je hart verwarmt, en dan gaan jullie weg zonder dit….tot de volgende bijeenkomst waarin jullie weer hetzelfde doen en het wordt iets dat jullie ziel voedt.

Er zijn ook mensen die ik New Age-junkies wil noemen en die gewoon nieuwe informatie willen hebben om hun intellect te voeden. Maar als zij dit doen ontvangen zij nooit de liefde die hiermee gepaard gaat, en de boodschap die hierbij hoort….boodschappen die jullie tot je kunnen nemen en die je hart veranderen. Dat is de reden voor dit…voor dit alles! Alle plezier, de vreugde, al het lachen, het gevoel van compassie, de liefde die ik jullie geef…het is allemaal een pakket dat uitdaagt wie jullie zijn en de versmelting die mogelijk is.

De bergtop-ervaring is iets dat hier voor jullie mogelijk is, en dat wil zeggen dat het voor jullie een top is. Het is voor jullie een top om aanwezig te zijn bij de channeling, de channelaars, degenen die tot de familie van Kryon horen…en jullie komen en hebben deze bergtop-ervaring! Dan gaan jullie weer en is het weer weg! Dit is de menselijke natuur. Het is geen vermaning, het is gewoon de menselijke natuur. Jullie dienen dingen te ont-leren en te begrijpen en….zijn jullie er klaar voor want ik wil dat jullie dit mee naar huis nemen….de energie die jullie hier voelen, die jullie doorstroomt, kan permanent zijn! Jullie kunnen die mee naar huis nemen! Al deze informatie gaat dan naar jullie psyche, en ook al onthouden jullie niet alle details enzovoorts, misschien zelfs de concepten en de namen, maar het ging er allemaal in, en jullie kunnen dit niet ongedaan maken. Jullie hoorden het, namen het in je op en dat is permanent als jullie dit willen.

Jullie dragen met je mee wat jullie in je hebben opgenomen en kunnen het niet meer kwijtraken als jullie het hebben geleerd. Jullie hoeven het bij niemand te repeteren, ook niet voor jezelf, het is er gewoon. Op een bepaald niveau zit het daar, dit dienen jullie je te realiseren.

Dit is een ervaring die in jullie psyche is gegaan….en blijft! De uitnodiging in deze tijd, in de New Age, is om dit tot jezelf te nemen en het metaforisch in je hart te stoppen op een manier waarop het op elk moment en waar dan ook weer tevoorschijn kan komen op dezelfde manier als waarop jullie het vandaag hebben ontvangen. Laat het er uitkomen, want ook dat is een experiment, een ervaring. Als jullie iets meemaken dat is ontworpen om je ongemakkelijk of angstig te laten voelen, kunnen jullie op dat moment in de tijd naar die plaats gaan, en als jullie dit in deze situaties doen zullen jullie zien dat jullie het intuïtief kunnen doen, anders dan jullie hadden verwacht. Jullie reactie is vriendelijkheid of compassie of begrip, of misschien alleen maar stilzwijgen.

Wat jullie als reactie van jezelf verwachten, zal er niet zijn. In plaats daarvan zijn jullie stil en denken aan wat het meest welwillende zal zijn om te doen op dat moment. En soms, lieve mensen, is dit niets. Dus in plaats van antwoorden, reageren, of wat dan ook, is het soms niets. Er zullen mensen zijn die over jullie zullen zeggen dat jullie jezelf niet verdedigen, maar ik zal jullie zeggen: Een meester verdedigt zich niet. Een meester zal zich niet verdedigen ook al zeggen degenen om hem heen dat dit een teken van zwakte is. Ik zeg jullie dat het een teken van kracht is, een teken van meesterschap. In hun geest is het niet reageren een teken van de oude manier van reageren in de oude energie. Jullie deden niet wat zij verwachtten in een oude energie over wat een wezen in de oude energie gedaan zou hebben. Wat jullie doen is wat jullie weten dat gepast en geheiligd is voor dat moment….wat zij ook denken of wat zij daarna ook gaan doen.

Dit is de nieuwe mens….begrijpen dat jullie deze dingen van dag tot dag met je meedragen. Ik vertelde mijn partner dat hij kerkje speelde en dit is wat het betekent: Jullie kleden je op je zondags, gaan naar een gebouw, doen daar bepaalde dingen en gaan weer naar huis….tot de volgende keer terwijl jullie niet begrijpen dat jullie worden geacht om dit met je mee te nemen. Hij deed dit ook. Hij schakelde mij in en weer uit bij het channelen op het podium, tot ik hem vertelde dat hij dit niet zou moeten doen. Het is tijd voor mij om steeds bij hem te zijn. Er zijn nu situaties waarbij ik door hem heen spreek terwijl hij niet bewust channelt. Dit gebeurt steeds en ook morgen.

Dit is wat hij met zich meedraagt, lieve mensen, en dit is een toevoeging aan wat jullie denken te zien. Dit is wat er soms gebeurt als hij denkt dat hij er niet klaar voor is. Maar hij is zich daar wel bewust van en langzaamaan is hij veranderd in degene die jullie nu zien, en dit zal volgend jaar weer anders zijn en het jaar daarop ook en ook daarna, want deze dingen verbeteren zich.

Laat mij jullie nu over jezelf vertellen. Er is een systeem waarbij het licht toeneemt…de metafoor van gisteren. Dit licht gaat zich binnenin jullie versterken….van zichzelf….omdat jullie het gebruiken. Dit is geen driedimensionaal idee. In 3D is alles wat jullie in je lichaam stoppen, normaal gesproken al gebruikt en moeten jullie het er weer in stoppen….en weer, zoals een lamp waar steeds olie in gedaan moet worden voordat hij kan branden, en dan moeten jullie de lamp weer vullen. Dit is een idee van een menselijk driedimensionaal concept!

Wat ik jullie vertel is dat het licht dat jullie vandaag dragen en de dingen die jullie elke dag leren uit zichzelf zullen gaan gloeien….zij zullen uit zichzelf groeien en de volwassenheid door de dingen die jullie op je weg leren kan door jullie intuïtie komen en dan komen jullie misschien nooit meer naar een bijeenkomst als deze. Dan zullen jullie gaan inzien dat de dingen veranderen. “Ik weet niet wat er komt of hoe het werkt, maar het lijkt erop dat ik in een hogere staat van bewustzijn ben, en het verandert zelfs de manier waarop ik over anderen om mij heen denk!”

Dit zijn jullie!

Want dit zijn de nieuwe vuurtorens, de vuurtorens die meer licht opwekken dan er beschikbaar is. Waar twee plus twee vijf is, en dan wordt het zes en dan weer zeven…zichzelf opwekkend licht. Dit is omdat jullie er naar zochten, lieve mensen, en hier komen degenen om jullie heen in het spel. Wij hebben jullie in deze zaal tijdens een eerdere channeling verteld dat jullie in dit leven binnenkomen met een groep, en als jullie daar dan energie vandaan halen gaan jullie “ja” zeggen en vragen jullie om begeleiding en dit gaat dan werken in je leven. Dit komt omdat zij jullie voeden met meer licht. Dit is de groep waarom jullie hebben gevraagd en die jullie meer geven dan jullie dachten dat er was. Jullie gaan begrijpen dat jullie meer zijn dan de som der delen en dat het erop lijkt dat jullie meer licht hebben en er dingen gebeuren waarvan jullie niet eens afwisten, maar wel scheppen omdat jullie op deze manier scheppen. Sommigen van jullie scheppen zelfs dingen waarom jullie niet eens hebben gevraagd, maar op een bepaald niveau deden jullie dit wel.

Zo gauw jullie met iets bezig zijn komen de gidsen in beweging en krijgen jullie wat goed voor jullie is. Hebben jullie dit gehoord? Zo gauw jullie “ja” zeggen tegen Spirit, dat wil zeggen dat jullie interesse hebben, geven de gidsen jullie alles wat jullie kunnen accepteren. Sommigen zeggen: “Ik heb meer gekregen dan waarom ik vroeg!” Nee, dat is niet zo. Leer ermee omgaan. Nee dat doen jullie nog niet. Sommigen die hiermee nieuw zijn beginnen zich te realiseren waarom zij hier zijn.

Kunnen jullie je voorstellen wat mijn partner allemaal dacht toen hij in die stoel zat toen hij rond de vijfenveertig jaar oud was? Toen zijn loopbaan al bijna was afgelopen en men al sprak over zijn pensioen. Hij zei feitelijk tegen Spirit dat hij te oud was om iets nieuws te beginnen en ik vertelde hem dat hij nog vele jaren had en dat ik hem er nog meer zou geven, hoe langer hij dit zou doen. Nu begrijpt hij het allemaal. Hij begrijpt nu dat de energieniveaus worden gegeven naar behoefte. Hij begrijpt alles wat ik hem zo vele jaren geleden vertelde en hij had daar lange tijd voor nodig. Maar hij weet nu dat men nooit te oud is om met iets te beginnen.

Toen vertelde ik hem wat hij de volgende keer op de planeet zou gaan doen en hij begreep dat alles wat hij in een leven zou gaan doen een voorbereiding is voor wat er aan zit te komen. Dit is een ander concept waaraan jullie niet willen denken omdat jullie denken aan jezelf en de eigen persoonlijke idee over wie jullie zijn in dit leven. Want een volgend leven is voor jullie verborgen….en concepten van verandering, van komen en gaan en weer jong worden en alle dingen waar jullie naar uitkijken zijn compleet verborgen…het zit niet in jullie psyche. Dit is de manier waarop het zou moeten werken zodat jullie dit leven helemaal op jezelf zijn zonder te weten wat er gebeurde of wat er de volgende keer gaat gebeuren….het gaat erom dat het Nu de tijd is om de beslissingen te nemen….in dit leven!

Is het mogelijk dat het leven dat jullie nu dragen verhoogd kan worden waardoor jullie langer leven? Het antwoord is JA, en dit is de reden: Dit zijn dingen waarover ik eerder maar kort heb gesproken.

Is er een bewustzijn in jullie cellen? Het antwoord is JA. Het heeft een naam die jullie wel kennen….het wordt Innerlijk Aangeborene genoemd. Jullie cellen vertegenwoordigen een slim lichaam. Dit is het attribuut waar homeopathie op rekent. Er zijn zoveel dingen die spreken tegen het innerlijk aangeborene of het slimme lichaam, lieve mensen. En een daarvan is jullie eigen bewustzijn. Als jullie hardop affirmeren richten jullie dit tegen je eigen cellen, het innerlijk aangeborene….zelfs tegen jullie eigen onderbewustzijn….allemaal dingen waarvan jullie en jullie psychologen zeggen dat zij niet direct aangesproken kunnen worden….dat jullie daarvoor ook andere dingen zouden moeten doen.

Ik vertel jullie dus dat jullie cellen intelligenter zijn dan jullie denken. Ik zeg dit nogmaals: een mens in een oude energie heeft de neiging om in zijn hoofd te leven….dat is dan de plaats waar alles is. Dat horen jullie overal, zien jullie overal, proeven jullie, alle centra van plezier….het is allemaal DAAR! Dit kijkt dan omlaag naar de rest van het lichaam en zegt: “Ik hoop maar dat alles goed gaat en werkt!” Heel veel van jullie denken dat alles alleen maar uitgaat van de hersenen. En dit wordt dan versterkt door alle medische reclames die jullie op de televisie zien. Jullie zijn niet verantwoordelijk. Het is niet jullie schuld en daardoor dienen jullie medicijnen te nemen om je lichaam te laten werken. Jullie eigen oude maatschappij versterkt dit verhaal dus!

De waarheid is dit: Jullie hele lichaamservaring is heel anders. Al jullie cellen weten wie jullie zijn. Elke aparte cel wacht erop totdat de Baas tegen hem spreekt. Wij hebben deze boodschap al vele malen gebracht, maar in deze tijd is hij een beetje anders. Dit intelligente lichaam van jullie kent jullie bewustzijn. Als jullie ertegen willen spreken helpt dit veel. Als jullie het licht dat jullie hebben willen uitbreiden in je hele lichaam om elk orgaan en elk ledemaat te bedanken….om feitelijk je lichaam te bedanken voor het feit dat het werkt: “Dank je voor alles wat jullie doen, cellen. Samen zullen wij nog lang leven!” Wat er gebeurt is dat deze affirmaties, de boodschappen, verder gaan naar het gezondheidssysteem in jezelf, en dan gaat er balans komen. Niet alleen balans….intuïtieve ideeën over wat er in je leven kan veranderen en zou kunnen helpen, gaan zich ook voordoen….misschien anders eten, misschien verhuizen naar een andere plaats. Al deze dingen komen van jullie cellulaire structuur, spreken tegen jullie innerlijk aangeborene…spreken tegen je intuïtie, en tegen je geest, en er komt ineens een idee. Dat is jullie cellulaire structuur die tegen jullie spreekt.

Ik zeg het dus nogmaals: Lichtwerkers leven langer als zij de versmelting accepteren en begrijpen wat die betekent, en God (h)erkennen als een partner en niet als een of andere entiteit aan de hemel die hen later ooit zal straffen, maar als een partner in het leven tot op zulke hoogte dat zij zich daarvan niet kunnen scheiden van dat prachtige, heerlijke gevoel van God….van Spirit….van de Creatieve Bron.

Oh, als jullie jezelf zouden kunnen zien zoals wij jullie zien! Het zou jullie de adem benemen. Wij kennen jullie al een eeuwigheid, oude zielen, jullie werden in liefde geschapen, oude zielen! Jullie zijn geschapen om een deel van de soep te zijn die de Schepping zelf is….vol met liefde en compassie! Wij steken allemaal onze handen uit en zeggen: “Alsjeblieft, op een bepaald punt in de tijd, kijk dan naar wat er werkelijk is. Hoe oud jullie ook kunnen zijn. Hoe wijs jullie ook kunnen zijn en waar jullie ook doorheen zijn gegaan. Niet alleen hier maar in vele andere Universums om dan verder te gaan in dit leven en hoe oud jullie zijn, jullie zijn eeuwig…in beide richtingen!”

In dit alles zouden jullie je eigen pracht kunnen zien en een beetje kunnen begrijpen hoe wij jullie zien, en dit zou invloed kunnen hebben op de manier waarop jullie jezelf zien en op hetgeen er verder in je leven zal gaan gebeuren….dat jullie kunnen doen wat jullie nooit dachten te kunnen doen. Dat is zoveel…jullie zijn zo machtig in deze donkere tijden. Duisternis zal bij jullie vandaan rennen…waar jullie je ook bevinden, en dat wordt meesterschap genoemd. Meesterschap betekent niet op het water lopen en miljoenen aantrekken. Het betekent: elke dag weer…een dag tegelijk, met God als je partner en een liefde die niet weggaat en een gevoel dat niet weggaat, en hulp als jullie die nodig hebben…en een langer leven!

Dit is de manier waarop wij jullie zien, en de boodschap is: Zie jezelf alsjeblieft ook op deze manier en als jullie dit doen zullen jullie precies weten waar deze boodschap over gaat.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid!

En zo is het.

Kryon