Kryon in Zuid Frankrijk. 3 / De Toekomst

Live Kryon Channeling:
Kryon in Zuid Frankrijk. 3

DE TOEKOMST

3 oktober 2018/Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Laten wij even een moment nemen om anders naar dingen te kijken. Daar gaat deze channeling over. De dingen die ik nu geeft heb ik al eerder gegeven, maar niet in deze energie. Wij zijn nog steeds in het zuiden van Frankrijk in een gebied dat Katharenland wordt genoemd. Dit is de derde boodschap die wij brengen. Wat denken jullie dat er met deze planeet is gebeurd, lieve mensen? Hebben jullie ooit bij jezelf gedacht waar jullie over 1.000 jaar zullen zijn? Hebben jullie je ooit zorgen gemaakt voor jullie kinderen? Wat vertelt jullie cultuur, waar jullie ook zijn? Wat hebben de spirituele leiders te vertellen over de toekomst van de planeet? Bijna zes jaar geleden was er een groep mensen, dichtbij waar jullie zijn. Een duizendtal mensen verzamelden zich aan de voet van de berg hier vlakbij. Duizend mensen! Het was op 21 december 2012 en zij waren daar vanwege een profetie uit de oude energie die volledig uit zijn verband was en naar angst leidde. Laat mij jullie vertellen waarom deze duizend mensen hier, precies waar jullie zijn, bijeen kwamen. Er was hen verteld dat in het jaar 2012 op 21 december, de Aarde tot een einde zou komen en dat de enige plaats die gespaard zou worden hier zou zijn. Op alle andere plaatsen op de planeet zou er op een of andere manier totale vernietiging zijn….behalve hier dus. Dus kwamen zij bijeen en wachtten af, schijnbaar veilig voor wat er op Aarde zou gaan gebeuren en zij begrepen de schoonheid van de echte profetie helemaal niet. Zij begrepen helemaal niet dat er niets zichtbaars zou gebeuren, en zij bleven wachten, en zij wachtten nog wat langer. Toen het duidelijk werd dat de profetie niet zou uitkomen was er geen vernietiging. Zij gingen weg.

Ik zou hen willen interviewen en vragen waarom zij dit deden. Hoe voelde het, en waarom gingen jullie daar weg? Dan vertel ik weer over de grootsheid van dingen die jullie nooit zijn verteld. Van de waarheid die nu naar voren komt. Lieve mensen, jullie leven in een vooroordeel van de oude energie, over angst voor de Schepper. Klinkt dit logisch voor jullie dat de Schepper van deze planeet jullie de voordelen gaf van liefde, die jullie licht toonde, die jullie zoveel aanwijzingen gaf over de waarheid van jullie ziel en dat deze Schepper jullie dan zou vernietigen – helemaal wegvagen….behalve hier natuurlijk….?  Het lijkt bijna op een kinderverhaaltje dat door vele mensen werd geloofd. Laat mij jullie het verhaal vertellen dat al zo vaak aan de mensheid werd gegeven – op de hele planeet – en het gaat als volgt: Jullie zijn op deze planeet als slachtoffers geboren. Jullie hebben hier geen enkele zeggenschap over maar op de een of andere manier zijn jullie in zonde geboren en in deze zonde bestaan jullie om het leven te leven. Om niet in zonde te leven zijn er regels die opgevolgd dienen te worden – regels (geboden) die van een liefhebbende Schepper komen die jullie leven zal beëindigen als jullie je niet goed gedragen. Dus zijn jullie voorzichtig. In jullie leven moeten jullie door een oorlog gaan, een kruistocht tegen dat wat donker is, steeds weer, door kwaad wat jullie niet eens begrijpen, in het duister rondlopen!

Dit is wat jullie is verteld: Wees voorzichtig want anders red je het niet. Wees zelfs voorzichtig als je het wel redt, wees goed tot je laatste adem want anders stuurt de schepper je naar de hel!

Dit is het verhaal dat jullie eonen lang is gegeven over de liefhebbende God die de mensen heeft geschapen….naar zijn eigen beeld. Denk daar eens over na. De Schepper schiep jullie naar het beeld van God. Wat is dit beeld? Wat wordt er in de Schrift hiermee bedoeld? Wat zou dit kunnen betekenen? Dat God op een mens lijkt? Het antwoord is: “Oh nee!” Het beeld van God is de liefde en de compassie van de Schepper die zit verweven in jullie ziel als jullie worden geboren. Geboren naar het beeld van God. Het verhaal dat ik jullie zojuist heb gegeven is verbazingwekkend. Het lijkt erop dat mensen naar het laagst mogelijke niveau gingen en de schoonheid van God namen en daar iets kwaadaardigs van maakten dat jullie te pakken zou nemen als jullie niet voorzichtig waren. Daarbinnen zijn er heel veel realiteiten zoals jullie kunnen zien en die aantonen hoe afschuwelijk dit is.

Duizend mensen die iets verwachtten dat daarop leek. Zij begrepen niet dat de echte profetie precies het tegenovergestelde daarvan was. Ik zal jullie de echte profetie nogmaals geven, jullie moeten dit horen. “Alweer, Kryon…de reden is hier!” Het is te bestaan in de 36 jaar van de precessie van de equinoxen. Dit ligt gecentreerd rondom 2012. De Ouden van deze planeet zagen aan de hemel bewijzen voor de schommeling van de Aarde en velen van hen gaven over de hele Aarde dezelfde profetie over wat er zou gaan gebeuren als jullie het zouden halen – na 2012. Een mensheid die van oorlog naar oorlog leek te gaan had nog steeds de kans op een bewustzijn van ontwaken; een bewustzijn dat elkaar met meer integriteit zou gaan zien. Misschien een bewustzijn dat de ziel zou gaan zien, een bewustzijn dat zou gaan ontwaken voor vrede, een evolutie die op deze planeet kon gaan plaatsvinden. Dit was de profetie als jullie voorbij 2012 zouden komen. Dit zou er gaan gebeuren. De mensheid zou de oorlog zat zijn, snappen dat een en een twee is, elkaar meer gaan respecteren.

Lieve mensen, ik wil dat jullie naar je media kijken omdat dit het is wat er gebeurt. Het is geen toeval dat het nu gebeurt. Wij zitten in een energie waarin jullie tussen dimensies kunnen voelen en deze waarheid zal zichzelf bewijzen. Hoge denkers die denken aan hun ziel, waarom zij hier zijn en aan de Schepper die hen maakte. De Katharen waren hun tijd ver vooruit; misschien op een primitieve manier voelden zij waarover ik spreek, maar op een elegante manier zei de laatste Kathare dat hun wijsheid en hun geloof in de elegantie van de ziel over 700 jaar zouden  terugkeren. Dit, lieve mensen, is NU! De profetie van de Ouden wordt weerspiegeld in de laatste woorden van de Kathare. Dit is belangrijk en het brengt ons naar de vraag waarom jullie hier zijn. Gaan jullie deze prachtige waarheid voelen: dat de toekomst van deze prachtige planeet feitelijk is veranderd? Ik zal jullie een stelling geven die ik eerder heb genoemd: in al jullie geschriften en door al jullie profeten is – ook buiten de geschriften om – door geen van hen de toestand van vandaag voorspeld. In plaats daarvan vertelden zij jullie over een armageddon, over een laatste oorlog, zij gaven jullie informatie over verschrikkingen. Sommigen vertelden jullie dat dit in 2000 zou zijn, anderen dat dit in 2012 zou plaatsvinden.

Duizend mensen kwamen hier samen maar als zij ooit hadden besloten om naar de profetie van de Maya’s te kijken zouden zij hebben geweten wat er werkelijk aan de hand was en dat de mensheid zoveel zou gaan veranderen dat de tijd zelf zou gaan veranderen en dat de kalender van de Ouden afgesloten zou worden en dat het bewustzijn van menselijkheid zoveel zou veranderen dat jullie het in de toekomst niet eens zouden herkennen.

Ik heb jullie dit verteld en ik zeg het nogmaals: Er zal een tijd komen waarin lineaire historici naar deze tijden terug zullen kijken en hen bestempelen als Barbaarse Tijden. Kijk naar wat hier zeshonderd jaar geleden gebeurde, het was hier ook een barbaarse eeuw. De competitie ging tussen licht en donker en niet tussen geloofssystemen. Licht en donker! Je zou kunnen zeggen dat het donker hier heeft gewonnen. (Kryon lacht) Echt? Waarom heet het hier nog steeds Karharenland? Waarom komen er miljoenen hier naartoe om deze energie te voelen en de verhalen van een kleine groep mensen te horen? Omdat het licht hen aantrekt en dat het licht toeneemt. Jullie bevinden je in de worsteling van het bewustzijn van de oude tijd naar het bewustzijn van het nieuwe denken. Jullie zullen het vaak zien. Het begint nu en jullie zien het in de politiek, in jullie economie. Jullie zullen meer integriteit verwachten en dit zal wereldwijd gaan gebeuren en degenen die in de oude energie blijven hangen zullen door hun hebzucht duidelijk te zien zijn. En geloof mij….zij zullen niet overleven. Niet in het licht. Niet in Katharenland. Ik wil jullie eraan herinneren waar jullie zitten, lieve mensen die hier bij mij zitten, ik wil jullie eraan herinneren dat het licht hier is gebleven en de herinnering van het eren van de ziel hier is gebleven met de groep die Jezus anders zag dan de anderen, ook omdat zij geloofden in reïncarnatie. Licht van de ziel is wat zij zagen en het geloof van de Katharen zal groeien in het begrip van hetgeen er gebeurde. Dit was een terugkomst in 2012 naar een hoger bewustzijn. Dit is de reden van jullie komst en waarom jullie dit bestuderen.

Duizend mensen….misschien weten zij vandaag….en toch zullen enkelen van hen naar huis gaan en ondergang verwachten….alweer….omdat zij luisteren naar wat hen is verteld en niet naar wat zij voelen.

Laat de mensheid tussen de dimensies gaan voelen en hetgeen laten vallen dat jullie pracht niet toont. Laat de angst vallen die in jullie rondwaart vanwege iets dat jullie is verteld in plaats van iets anders dat jullie intuïtief voelen. Dat is wat jullie hier naartoe bracht. De wereld begint de patronen te laten zien, de geheiligde dingen die verborgen waren zullen tentoongespreid worden. Systemen die komen en jullie bewustzijn zullen helpen zijn er voor een nieuw begin. Let erop want zijn liggen allemaal vlak voor jullie.

Met vrije keuze, lieve mensen, kunnen jullie leiden naar wat er vervolgens komt, naar integriteit en vrede in plaats van hetgeen jullie werd verteld over wat er hier zou kunnen gebeuren.

Dit is de boodschap van Kryon. Dit is de boodschap die zoveel mensen op de hele planeet intuïtief ontvangen.

DIT IS DE WAARHEID!

Blijf even in deze energie en voel het zelf.

En zo is het.

Kryon