Kryon in Aidelaide. 2: ZielenPracht

Live Kryon Channeling:
Kryon in Aidelaide. 2

ZielenPracht

23 november 2018/Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Dit is de tweede channeling in Adelaide en wij kunnen refereren aan de eerste die ging over verandering en als jullie willen kijken naar een van de grootste veranderingen die zich voordoen bij oude zielen zal dit toelaten zijn. Wij hebben het hier eerder over gehad, en dit toestaan is dit: een toestaan van een geloofssysteem dat flexibel is, in plaats van een geloofssysteem dat lineair is en geconstrueerd is en waarheden heeft verdeeld en dat nooit verandert. Jullie hebben er een dat rekbaar is en jullie zeggen dat wat jullie vandaag hebben geleerd interessant is, maar er niet zeker van zijn dat het compleet is, maar weten dat dit kan en verwachten de rest van het verhaal ook te zullen krijgen. Maar wat als hetgeen ik jullie ga vertellen zal uitbreiden wat jullie al wisten? Veel verder dan wat jullie ooit is verteld. Het heeft te maken, lieve mensen, met de pracht van jullie ziel. Het heeft te maken met de compassie van God die groter is dan jullie je ooit kunnen voorstellen. Het is heeft te maken met liefde die dieper en puurder is dan wat jullie als mens ooit kunnen uitdrukken; en die komt van de Schepper.

Jullie ziel is eeuwig, dat hebben wij eerder gezegd. Het zou logisch voor jullie moeten zijn dat dit zo is, en in deze herkenning of realisering dat jullie ziel eeuwig is gaan jullie de grootsheid van jullie kern begrijpen. Zoveel hiervan is voor jullie verborgen. Het is voor jullie verborgen zodat de test op deze planeet niet zou worden onderbroken. Maar de waarheid is, lieve mensen: vlak na jullie laatste adem op deze planeet gaan jullie je herinneren dat deze ziel van jullie een reis maakt. Wij hebben het hier eerder over gehad: jullie gaan de muziek van Licht horen en weten dat jullie een deel van het Universum zijn, dat jullie een deel zijn van alles wat is, dat jullie niet verdeeld zijn, dat jullie vrij zijn op een manier die jullie niet kunnen geloven. Jullie ziel blijft niet gescheiden zoals jullie lichaam gescheiden is omdat die Multidimensionaal is en Een is met Alles en toch kan hij worden gezien als enkelvoudig met jullie naam erop in licht. Dit is de pracht van het menselijk wezen. Veel groter en grootser dan alles wat jullie ooit is verteld over wie jullie zijn, en er zijn grotere plannen op handen dan jullie ooit is verteld en wij hebben deze dingen vaak aangehaald.

Maar nu zijn wij in een speciale groep waarin wij dit nogmaals kunnen vertellen. Er is
een doel hier. Er is een doel voor het leven en er is een doel voor de dood. Er zijn hier systemen van expressie en incarnatie die prachtig zijn en verder gaan dan de logica van de mens. Sommigen van jullie verloren onlangs vrienden. Dit geldt ook voor mijn partner. Soms lijkt het verlies niet op zijn plaats; het is te vroeg. Soms is het verlies van een vriend, een zus of een broer, een kind, verpletterend. Ik spreek tegen iemand die hier aanwezig is. Verpletterend; en er zijn een paar momenten waarop jullie kwaad zijn op God en is er geen verzoening met God. Het is afschuwelijk, het is een horror in je leven die blijvend lijkt, vooral het verlies van een kind. Jullie vragen en vragen en vragen: “Lieve God, waarom? Wat zou de reden kunnen zijn? Waarom mijn maatje op dit moment verliezen? Waarom mijn broer, zus, vader of moeder verliezen? Ver voor hun tijd, schijnbaar….dat deze dingen gebeuren! Als jullie het vragen aan een sjamaan en aan degenen die spirituele leiders zijn weten zij niet veel, maar het zijn onderdelen van een systeem en ik wil jullie daarover meervertellen zodat jullie de pracht kunnen begrijpen van iets dat voor jullie afschuwelijk kan zijn. Wat als ik jullie vertel dat er zeker een diepgaand doel is met degenen die vroeg vertrekken.

Er is hier iemand die een kind heeft verloren. Wat als ik jou iets vertel? Het kind is niet vertrokken, het veranderde alleen van vorm. Het kind heeft een overeenkomst met jullie om tot zijn laatste adem bij jullie te blijven, jullie leven te verhogen, samen met jullie op te lopen en jullie eraan te herinneren wie jullie zijn, en van jullie te houden….tot het einde toe! Zonder dat zouden jullie vandaag misschien niet meer in leven zijn. Dat is diepgaand….dat is het systeem. Dit is compassie, dit is liefde waar jullie nooit aan hebben gedacht.

Soms gaan mensen weg, ver voor hun tijd, zodat zij kunnen reïncarneren, opgroeien en later deel uit maken van jullie leven; misschien later jullie ouders te zijn….oude zielen helpen oude zielen en dit is een groots systeem dat gaat veranderen en dit gaat veranderen door de grote opwaardering waar jullie doorheen zijn gegaan. Je zou kunnen zeggen dat degenen die zijn vertrokken het grondwerk leggen met de diepgang van oude zielen zodat jullie, als jullie terugkomen, in hun armen zullen liggen. Hun leringen zullen diepgaand zijn, er zullen boeken worden geschreven en jullie zullen aan hun voeten zitten en herinneren, herinneren, herinneren. Deze opwaardering waar jullie doorheen zijn gegaan begint zelfs de manier te veranderen waarop oude zielen komen en gaan. Ik vertel jullie deze dingen om de horror die jullie in je hart kunnen hebben, te verzachten als jullie denken aan het verlies dat jullie onlangs hebben geleden.

Ik spreek ook tegen degenen die dit later lezen en horen en ik vraag jullie: Kunnen jullie dit vieren? Kunnen jullie degenen voelen die schijnbaar zijn vertrokken en toch bij jullie zijn? Op dit moment – als zielen eeuwig zijn – zijn zij hier!

Dit roept een andere vraag op: Hoe kunnen zij hier zijn en toch reïncarneren? Het
antwoord is: Jullie begrijpen multidimensionale dingen niet. Jullie begrijpen niet dat zielen zich kunnen splitsen en op vele plaatsen tegelijk kunnen zijn terwijl zij anderen helpen. Dit is “verhoogde bovennatuurlijkheid” die verder gaat dan wat dan ook dat jullie is verteld. Toch is het echt en ik wil dat jullie de realiteit hiervan voelen. Ik wil dat jullie in je hart de schoonheid hiervan begrijpen en ik wil, lieve mensen, dat jullie weten dat jullie geen slachtoffers zijn. In welke vorm dan ook zijn er redenen voor deze dingen die jullie leven kunnen verhogen als jullie dit toestaan…..nu! En nog verder, als jullie weer terugkomen!

Ontspan je nu, als jullie dit kunnen. (Kryon lacht) In de liefhebbende armen van God.
De Schepper zegt: “Wij kennen jullie zorgen en wij wensen dat jullie hen omzetten in vredigheid in de wetenschap dat alles in orde is, dat de ziel van degene die is overgegaan jou kent, glimlacht en hier aanwezig is……jou kent en hier is!

Als jullie dit kunnen doen is dit de ontwikkeling van de menselijk spirit naar een evolutie van kennis, bewustzijn, toestemming voor jullie om te veranderen. De tolerantie die jullie nodig hebben, lieve mensen, is groot, voor systemen waar jullie nooit aan hebben gedacht en die sommigen van jullie niet kunnen geloven.

Ik vraag dus om deze tolerantie en het verwijden van de gedachten en voor degenen
die niet geloven wat ik jullie nu vertel: Kijk of er de komende weken dingen gebeuren die jullie niet uit kunnen leggen want dit is wat wij jullie willen laten zien, de realiteit van iets dat jullie niet hadden verwacht. Zij zijn hier…zij kennen jullie…..zij houden van jullie. Zoals jullie hier zitten leven deze zielen op een multidimensionale manier, en zij voelen zich goed en zij zeggen tegen jullie: “Alsjeblieft, laat mij van je houden! Wees vredig in de rest van je leven, want ik ben hier!”

Dit is de waarheid en als jullie die toestaan lopen jullie hier anders vandaan dan jullie hier kwamen. Verhoogde informatie” Ja! Verder gaan dan jullie dachten? Ja! En ongelooflijk mooi.

Ik heb jullie zojuist iets gegeven dat je hele leven kan veranderen.

Als jullie dit toestaan……en uit je bubbel van geloof gaan. Ga hiervoor, waar jullie
kunnen verjongen, maar altijd in een toestemming voor grootsere dingen!

En zo is het.

Kryon