Live Kryon – Monument Valley Tour. 1

 

Live KryonMonument Valley Tour. 1

6 mei 2022 / Lee Carroll
Geplaatst: 25 januari 2023
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is nooit een mysterie achter de sluier, voor Spirit, of God, hoe jullie die ook willen noemen, waar jullie zijn, waar mijn partner is, wie jullie zijn, waar jullie vandaan komen en waar jullie doorheen gaan. ALLE dingen zijn bekend omdat die Schepper van jullie een liefhebbende Schepper is. Hij wil niets liever dan dat de zielen op deze planeet zichzelf ontdekken en de majesteit binnenin zich vinden. Het is meer dan geluk alleen. Het is vrede hebben met jullie goddelijkheid….weten wie je bent.

Dit is de eerste van een serie channeling. Wij zitten hier in een restaurant, voor het begrijpen van het Grotere Plaatje….groter dan jullie ooit is verteld, met een groep die de hele tijd bij ons zal zijn. Een groep die elkaar zal leren kennen, elkaar zal waarderen. Misschien zelfs levenslange vriendschappen zal sluiten. Zo gaat dit bij oude zielen. Zij herkennen de goddelijkheid in elkaar. Namaste wordt herkend. Maar er is meer. Bijna elke keer als ik hier channel doe ik dat in de majesteit van Gaia, gegrond….buiten, waar de hemel het plafond is. Dit is een beetje anders dan bij de laatste keer, de laatste tour.

Dit land is historisch gezien redelijk recent. Het is geen 50.000 of 60.000 jaar oud, maar het komt daar in de buurt. Recent als je het vergelijk met de leeftijd van de Aarde. Maar in Inheemsen zijn hier al heel erg lang. Dit is hun land. Daarom zullen wij op deze plaats degenen eren die jullie de Inheemsen noemen….degenen die hier het eerst waren. Dit heeft ook te maken met de energie die er laatst niet was toen wij in Egypte waren en waar de Inheemsen niet bij ons waren. Deze keer is dit dus wel zo. De stamlijn gaat verder in levend bloed door de sjamanen en hun woorden, ook toen jullie hier waren.

Er is nog iets anders, lieve mensen, waar ik de laatste tijd niet over heb gesproken. Ik wil jullie vertellen over de ervaring van channeling die jullie waarschijnlijk wel willen leren kennen, en ik zal ervoor gaan. (Kryon lacht)

Als ik in die ruimte kom die mijn partner heeft geschapen. Ik ben niet alleen. Jullie moeten de natuurkunde van multidimensionaliteit begrijpen om echt, werkelijk te begrijpen hoe een groep van engelwezens allemaal samen kan zijn op de top van een speld en tegelijkertijd de hele planeet kan bezetten. Dit is een multidimensionaal aspect. Er is geen grootte bepaald. Er is geen individualiteit bij hen….zij zijn allemaal samen. Zij zijn apart en samen….zij zijn alleen en zij zijn velen. Zij zijn niet lineair, zij zijn niet in vier dimensies zoals jullie. Dit stelt hen in staat om jullie en je ziel te kennen zoals niemand jullie ooit heeft gekend. Zij komen samen met mij. Er is een engelengroep die binnenkomt en bij jullie zit….in jullie….naast jullie….deel uitmakend van die prachtige ziel die jullie hebben. Die ligt open voor hen en zij zitten er middenin. Zij zitten in jullie en zij zijn rustig en zij vragen nergens om.

Sommigen van jullie voelen hen op het moment waarop ik begin en weten dat zij om hen heen zijn. Zij zijn hier met maar een reden: ALS jullie een verandering aanvaarden, een AHA, een openbaring, of zelfs de intentie om meer te weten, activeert dit hen in jullie. Jullie hoeven God niet te smeken, lieve mensen, omdat de Spirit die jullie God noemen, degene die de Hemelen en de Aarde heeft geschapen, die jullie individueel en je namen kent, houdt zo onvoorwaardelijk van jullie, is er zo klaar voor – mens voor mens – om je hand te nemen en langzaam te zeggen: “Laat mij jou dit uitleggen. Wat jij ook denkt te weten, of niet te weten, dit engelwezen is bij jullie. Er is er een voor iedereen. Als jullie je in de nacht misschien eens eenzaam voelen en meer zouden willen weten, zouden jullie dit verzoek weer kunnen doen: “Lieve Spirit, laat mij zien wat ik moet weten. Breng mij dat waarvoor ik ben gekomen. Meer dan de schoonheid en meer dan de kracht van de Inheemsen….iets dat persoonlijk is voor ieder van ons!”

Er is geen betere tijd want jullie hebben vrijwillig de intentie aangegeven om voor mij te zitten, om naar mijn woorden te luisteren.

Dit is geweldig in de ogen van God….een groep die aangeeft: “Ik zou graag meer willen weten over mijzelf, over wat er op de planeet gaat gebeuren. Misschien maken jullie je bezorgd over wat er op de planeet aan de hand is en wat jullie niet hadden verwacht. Heel vaak heb ik jullie hierover advies gegeven en ik zeg het weer: Het ligt precies op schema. Het is niet het einde van de wereld, het is het begin van de wereld waarover wij hebben gesproken. Dit is oude energie, meer dan 70 jaar oud, en die wil jullie overnemen omdat die bang voor jullie is, lichtwerkers. Bang voor een planeet die geen oorlog wil….bang voor een planeet die bezwaren heeft tegen alles wat het duister aan het doen is.

Dat is er aan de hand. Jullie kunnen tegen jezelf glimlachen en zeggen: “Ik heb deze tijd uitgekozen om in te leven, en nu weet ik waarom!”

Dit is jullie schepping…..deze tijd, deze intentie.

Met de komende channelings begin ik een serie en die gaat over jullie communicatie met je ziel…..iets dat nieuw is voor de mensheid. Iets waarvoor ik mijn partner bijna een jaar geleden uitnodigde en hij heeft dit ook gedaan.

Een nieuw stuk gereedschap voor de mensen omdat er een nieuw licht binnenkomt. Het is spiritueel en zeer geweldig, een metafoor voor een Opwaardering, een verlichting en een verandering voor de hele mensheid, maar met name specifiek voor degenen die dit als eersten zullen aanvaarden…..de oude zielen. En DAT zijn degenen die nu voor mij zitten.

Ik zeg het weer: Spirit zit niet in een vacuüm. Zij kent iedereen en alles en is er klaar voor om lief te hebben. Klaar om te helpen. Klaar om te laten zien wat jullie niet weten en willen leren.

Ik kom terug.

En zo is het.

Kryon