Live Kryon – Monument Valley Tour. 2

Live Kryon – Monument Valley Tour. 2

7 mei 2022 /Lee Carroll
Geplaatst: 2 februari 2023
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

De informatie en de voorgaande meditatie bevatten energie. Die vraagt jullie om mee te doen, maar als de channeling is gedaan opent dit een mini-portaal. Dit is wat channeling is, lieve mensen, het opent een portaal, en dat is niet zoiets als een deur die geopend kan worden…het is een portaal van verbinding. Voordat ik dit ga doen op dit geheiligde land met degenen die voor mij zitten en dit land misschien hebben bewoond, ga ik toestemming vragen aan de bewakers van de Canyon, degenen die dit hebben overzien en keken naar de beheerders van dit land en die hier eerder waren dan wie ook. Aan hen vraag ik toestemming voor dit portaal. Soms maakt het niet uit want dan channelt men met een groep met een bepaald portaal op bepaalde plaatsen. Maar als wij met dit soort land te maken hebben, gaat dit om een werkelijk prachtige hiërarchie over het beheer van degenen die deze plaats bewoonden, en dat al eeuwen lang.

Met deze toestemming kunnen wij nu en de volgende dagen doorgaan en voor degenen die niet zo op de hoogte zijn met Kryon zeg ik dat wij dit elke keer hebben gedaan als dit nodig was. Wij zijn ons zeer bewust van wat hier is en wat niet op andere plaatsen hoeft te zijn waar wij channelen.

Lieve mensen die hier voor mij op de rotsen zitten, dit is een perfect scenario. Jullie zitten op heilig land dat is beheerd door de Ouden en de dochters en zonen van de Ouden…een prachtige, zonovergoten plaats en om jullie heen is er de glorie van Gaia. Het kan bijna niet beter! Voor degenen van jullie die op dit moment je hart willen openen en luisteren: ik wil jullie iets presenteren dat ik meer dan anderhalf jaar geleden ook heb gedaan maar wat ik nu iets meer zou willen uitleggen. De Opwaardering waar deze planeet zich in bevindt is door deze Ouden al voorspeld. Jullie zitten in hun profetie, hun voorspelling en dit is voor hen dus niet nieuw. Alles wat is gebeurd in deze laatste paar jaren, moeilijk als het kan zijn, was gezien door degenen die de voorspellingen volgden en het land kenden, en in deze Opwaardering gebeurt er iets met het bewustzijn van de mensheid.

Wij hebben jullie nu al 33 jaar verteld om iets te verwachten dat jullie niet hebben verwacht. Wie zou gedacht hebben dat de oude energie van de planeet, die op dit moment nog steeds de kop opsteekt,….dat die energie uiteindelijk weg zal gaan en vervangen zal worden door een zachtere energie van zorg, van compassie? Ik noem dit de familie-energie die zegt: Wij willen geen oorlog! Een familie-energie die zegt: Wat hebben wij gemist als het gaat over God en dat wat komt van de Bron van alle dingen? Met andere woorden: een bewustzijn dat zich begint uit te breiden in zijn eigen manier van denken verhoogt het zichzelf naar plaatsen waar het nooit eerder is geweest. Dit was de directe profetie van de Ouden – op de hele planeet, en nu zitten jullie op deze plaats en er zijn nu enkele nieuwe gereedschappen. Ik ga hen gereedschappen noemen, maar zij zijn een nieuw bewustzijn voor jullie.

Als jullie wat wij noemen, oude zielen zijn, of op een dag zelfs geascendeerden, je eigen voorouders, en wij hebben voorspeld dat dit op een dag zo zal zijn, moet er een tijd komen waarin jullie meer multidimensionaal zijn en minder lineair. Lineariteit is dat wat jullie elke dag van je leven ervaren in de vier dimensies waarin jullie leven en werken. Maar de dimensies waarmee jullie kunnen gaan werken, die de dimensies van de Aarde, van Gaia, zijn, van de hoeders van deze canyon, deze dimensies kunnen jullie gaan zien. En wat ik bedoel met zien is niet met je ogen…het is met het gevoel dat verder gaat dan je ogen….degene waarvan zovele mensen weten dat zij er zijn, degene die worden vertegenwoordigd door het “Derde Oog.”…de pijnappelklier en velen zullen dit vieren met zang en dans….zelfs hier. Het is een viering van dingen die grootser zijn dan jullie kunnen bevatten in 4D!

Ik wil jullie bekend maken met de mogelijkheid om in contact te komen met je ziel. Om dit te doen even een korte uitleg over wat de ziel dan wel zou kunnen zijn.

Waar denken jullie aan als iemand het woord ”ziel” uitspreekt? In de moderne tijd van de religies van dit land – niet het land waarop wij zitten – maar de cultuur van het hele continent, is een ziel vaak iets dat jullie ontvangen bij de geboorte. Op de een of andere manier hoort die ziel bij jullie en als jullie komen te overlijden wordt deze ziel beloond of gestraft. Dat is het “doel “van de ziel.

Ik zal jullie vertellen, lieve mensen, dat dit de kleuterschool van alle denken is als wij het over Spirit hebben. Hoeveel van jullie kunnen in de zon, in de wind, voelen dat er een bewustzijn van het land is, dat jullie naam kent. Dit komt omdat het land, Gaia, Pacha Mama zoals sommigen haar noemen, de Liefde van de Aarde, is verbonden met de Schepper. Hoe zou het niet zo kunnen zijn? Alles wat jullie om je heen zien werd tegelijkertijd geschapen en, lieve mensen, jullie zielen waren daarbij om toe te zien.

Je ziel is het spirituele deel van jullie…het Godsdeel van jullie. Hij is een deel van God. De Creatieve Bron bestond altijd en er zijn biljarden delen van en die noemen wij de zielen. Hebben jullie dit ooit geweten? Dit maakt de ziel een deel van God en dit maakt jullie een deel van de Schepper. Als jullie naar deze planeet komen is dit allemaal verborgen en komen jullie hier voor de test van bewustzijn waar jullie nu in zitten, maar op dit moment zitten jullie in een omslagpunt dat de planeet zal gaan veranderen. Het gaat langzaam, maar ik wil jullie vragen om je ziel te ontmoeten.

Er zullen mensen zijn die zeggen: “Hoe moet dat dan?” Dit is het onderwerp in de channelings over dit grootse Navajo-land. Dit zijn de channelings, waar zij ons ook mee naartoe nemen. De ziel is toegankelijk. In de Cirkel van Twaalf gaan wij een Brug over om daar te komen. Er is altijd een gedachtebarrière die je over moet gaan tussen vier dimensies, het praktische, en wie jullie denken te zijn, naar het volgende niveau. Sommigen noemen dit “droomtijd.”

Er zijn vele namen die de Inheemsen hieraan geven omdat zij daar regelmatig naartoe gaan. Zij gaan naar een bovenwereld of een onderwereld om dingen te zien die zij nodig hebben. Er zijn vele verhalen van Sjamanen die naar plaatsen gingen om de informatie te krijgen die zij nodig hadden van hun eigen spirituele ziel. Zij kwamen terug en leverden hun wijsheid af. Zelfs in het Oude Testament zijn er vele metaforen die over ditzelfde onderwerp gingen.

Mozes ging alleen de berg op om instructies te ontvangen. Hij was de Sjamaan. Dit is overal, lieve mensen, maar nu brengen wij dit bij jullie thuis. Ieder mens, oude zielen, heeft deze mogelijkheid om zelf een Brug over te gaan als hij of zij daarvoor kiest en delen van de eigen ziel te ontmoeten.

Dit is het doel voor de hele tour en ik zal jullie basisinformatie voor/van je ziel geven. Sommigen van jullie weten dit al, maar ik wil dat jullie het begrijpen….zo groots dat jullie begrijpen dat het veel groter is dan jullie. Dit is wat een hoger bewustzijn met zich meebrengt. Een hogere verbinding met Spirit. Een hogere verbinding met het land. Het is een verhoging, lieve mensen, en deze hogere verbinding wordt ook een hogere vibratie genoemd en dit betekent meer dan dat jullie op een rots zitten en zingen. Sommigen zeggen dat dit het is, maar dat is niet zo. (Kryon lacht) Het is veel meer spirituele praktijk. Het neemt jullie ergens mee naartoe vanwege een reden. Als jullie een ascensie-status willen hebben op deze planeet, moeten jullie een vijf-dimensionale verbinding hebben, zoals de Sjamanen dit weten.

Dat willen wij graag dat jullie weten, dat wij met dit begrijpen beginnen en dit langzaam uitbouwen. Het zal veel lijken op de Cirkel van Twaalf want in elke aflevering zullen wij jullie om toestemming vragen om een vierdimensionale Brug of een andere barrière over te gaan naar een multidimensionale plaats en ik zal die voor jullie beschrijven….jullie hoeven je het niet eens voor te stellen. Ik zal jullie vertellen wat daar is en ik doe dit zodat jullie begrijpen dat jullie dit zelf kunnen doen.

Er zijn mensen die hier zitten en vragen: “Waarom? Wat gebeurt er met mij achter dit hogere bewustzijn van de mensheid?” En daar gaat het goed worden. Lieve mensen: het betekent langer leven. Het betekent meer vreugde. Het betekent het begrijpen van het onbegrijpelijke. Hebben jullie je ooit afgevraagd waarom dingen met jullie gebeuren? Hebben jullie je ooit afgevraagd waarom dingen met de Aarde gebeuren? Hebben jullie je eigen gidsen ooit gevraagd wat te doen omdat jullie in een doodlopende straat zijn? Ik zeg jullie: Al deze antwoorden zijn daar voor jullie. Jullie zijn je eigen gidsen als jullie in verbinding staan met je eigen ziel. Dit is dramatisch. Het is veel meer dan verwacht. Het is controversieel in het bovennatuurlijke voor degenen die jullie vertellen dat dit onmogelijk is en dat het nooit mogelijk is geweest. Als die mensen om je heen zijn is het tijd dat ik hen vertel om de voorspellingen van de Ouden te lezen omdat zij jullie al vertelden dat dit zou gaan komen, en dit is ook gebeurd. Dit werd verwacht! In deze paar volgende lessen zullen jullie het zien.

Wat zou daar mogelijkerwijs kunnen zijn dat jullie in je leven kan helpen? Genezen, ouder worden….al deze dingen zijn mogelijk als jullie dingen uitzoeken en je nestelen in hetgeen daar is. Als jullie weten wat daar gebeurt hoeven jullie er ook niet bang voor te zijn want dat is je ziel die daar vertelt wat er gebeurt. Jullie begrijpen de belofte: hoe dieper jullie in jezelf gaan, in je ziel, hoe meer jullie je ontspannen, hoe meer jullie kunnen lachen. Hoe meer jullie merken dat jullie zonder reden glimlachen en jullie realiseren je dat er waarheid is in deze dingen….en weten dat jullie God zijn! (Kryon lacht)

Hoe zouden jullie het vinden om makkelijk aan antwoorden te komen voor moeilijke problemen? Dit is voor jullie beschikbaar. Wij gaan daar morgen mee beginnen. Jullie zijn hiervoor op de perfecte plaats.

Voel het. Begrijp het. Verwacht het. En ten laatste nog dit: Als jullie hier op een rots zitten en zeggen dat dit een mysterie voor je is, hebben jullie dit nog niet vaak gedaan en weten niet waar te beginnen. Hier zijn mijn instructies:

Nummer een: Geloven jullie in de Creatieve Bron? Ik denk dat het antwoord Ja zal zijn. Jullie noemen hem God.

Nummer twee: Geloven jullie de waarheid die ik jullie heb gegeven, dat God, Spirit, weet wie jullie zijn en dat er engelenergie om jullie en de rotsen heen is? Ja of nee? Dan zijn hier de instructies. “Lieve God, ik tast in het duister omtrent bepaalde dingen. Laat mij zien wat ik moet weten! Neem mijn hand zodat wij samen die Brug over kunnen gaan en ik dit helemaal alleen hoef uit te zoeken!”

Dan begint de magie!

Dit wordt pure intentie genoemd. Jullie worden zeker gehoord! Op zeker! Gaia hoort jullie nu. De wachters van de Canyon horen jullie en ook de Ouden die hier zijn geweest. Zij glimlachen omdat jullie zojuist hebben gedaan waarvan zij weten dat het mogelijk is.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.

Kryon