Live Kryon – Monument Valley Tour. 4 – De Hopi profetie rots

 

Live KryonMonument Valley Tour. 4

9 mei 2022 / Lee Carroll
Geplaatst:16 februari 2023
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

De Hopi profetie rots

Lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Zelfs deze zin is een metafoor. Er wordt zoveel spiritualiteit aan zoveel mensen gegeven op deze planeet…diepgaande dingen die andere dingen betekenen zodat eenieder zijn of haar eigen boodschap hierin kan ontdekken…allemaal heel uniek en heel verschillend….en toch is er overal een basisboodschap en voordat ik die benoem zitten wij hier nu bij de Navajo en ik vraag toestemming aan de wachters van de Canyon om deze spirituele boodschappen te brengen, en nu zit ik op een mesa van de Hopi. Aan de Hopi vraag ik hetzelfde als aan hun wachters.

Wij zitten hier nu bij wat de Profetie Rots wordt genoemd. Zoals onze gids heeft verteld is dit geen profetie voor de Hopi….het is een profetie voor iedereen. Ik vraag toestemming om deze boodschap te brengen aan de wachters van deze mesa van dit land. Het antwoord dat ik nu krijg is dat ik werd verwacht.

Mijn boodschap is dat dit een heel andere groep is dan de gidsen hier meestal ontmoeten. Deze groep – die wereldwijd is – heeft het nodig om deze dingen te horen die zelfs staan afgebeeld op deze rots. Hier staan ook de woorden die ik jullie al gaf. Meer dan dertig jaar geleden, toen ik op deze manier naar deze planeet kwam, bracht ik jullie boodschappen en vertelde jullie dat er iets zou gaan komen.

Ik ga de groep die voor mij zit nu vragen om iets te doen dat degenen die later luisteren niet kunnen doen. Ik ga hen vragen om allemaal tegelijk naar de rots te kijken. Het tweede wiel staat voor de Tweede wereldoorlog en het derde wiel vertelt van de profetie die jullie allemaal kennen uit bijna al jullie geschriften op Aarde, inclusief die op deze rots, behalve dat deze rots ook de echo’s heeft van de Maya’s, de Dakota’s en vele anderen die jullie vertellen dat er een KEUZE aankomt. Een keuze! En dat is wat jullie zien. Een keuze om de weg te gaan waarvan jullie dachten dat jullie die zouden gaan met de manieren die jullie zelf hebben ontwikkeld in jullie moderne wereld. En een andere manier, een Oude manier die compassie heeft voor de Aarde, een manier die zichzelf verlicht naar degenen die hier oorspronkelijk waren….die hier al duizenden jaren waren.

Een keuze! En wat ik jullie nu al die jaren sinds 1989 vertel is dat deze keuze feitelijk is gemaakt en dat deze dingen zich nu beginnen te tonen. Waarheid komt naar buiten en daarmee komt ook de modder…en het licht schijnt daarop. En voor het eerst breidt de waarheid die steeds was begraven, zich uit. Als jullie deze waarheden volgen, en als jullie dan deze waarheden sorteren verandert dit jullie bewustzijn. Het verandert wat jullie verder gaan doen voor jezelf en je familie. Het verandert de Aarde en wat die wel of niet zal accepteren en op dit moment – ik zeg het weer – ziet deze planeet dat het duister probeert om jullie mee te nemen op een ander pad: “Wij hebben weer een oorlog en alle oude energie van die oorlog….kom met ons mee….kom mee…laten wij weer een wereldoorlog hebben….wij gaan met raketten schieten en dit en dat!

Dit gaat niet gebeuren! Niet zoals jullie denken want er zijn nu zoveel landen en zoveel bewustzijns op deze planeet die zeggen: “Wij willen dit niet meer! Laat dit de laatste van zijn soort zijn” omdat wij ook de laatste van deze energieën zien.

Dit is de zegening die achter deze rots is. Het is de boodschap van de rots voor de Ouden, voor de wachters. Ik zou het zo zeggen: het gebeurt zoals het voorspeld werd. Ik zal er ook voor zorgen want deze planeet begint een andere manier van zijn te zien en daarmee komt een verlichting, een prachtige herkenning door de mens waar hij vandaan komt en dat binnenin jullie de Creatieve Bron van alle dingen en van de Aarde zelf is. Er is een samenwerking van alle kinderen van de sterren. Dit is ook wat wij jullie leren.

Dit is de tijd die werd voorspeld en die is nu hier. Maar er is meer dan alleen maar hoop; er is ook het weten dat deze rots gelijk heeft….dat er een pad van verlichting is naar spiritueel zinvol gedrag. Spiritualiteit van de aardse bodem, zou ik zeggen. Er zijn heel veel spirituele denkers op deze wereld die denken dat jullie op de een of andere manier gezamenlijk omhoog gaan om te ascenderen. Ik zeg jullie dat ascensie terug gaan naar de planeet is!

Dat is ascensie! Dat is wie jullie zijn! Dat is wie wij zijn! Kryon vertelt jullie nu dat het allemaal werd verwacht dat ik op een dag op deze rots zou zitten. Ik zeg tegen de rots: “Dank je, tegen degenen die hem hebben gemaakt en tegen degenen die hem vandaag interpreteren, zodat wij het begin van grootse waarheid en wijsheid kunnen horen van heel veel mensen die er voor ons waren.

Nu weten jullie waarom ik verliefd ben op de mensheid!

En zo is het.

Kryon