Live Kryon – Monument Valley Tour. 5

Live Kryon
Monument Valley Tour. 5

10 mei 2022 / Lee Carroll
Geplaatst: 27 februari 2023
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

De boodschappen van deze heilige plaatsen spreken over iets dat nu op de planeet gebeurt en dat anders is dan alle tijden daarvoor. Wij hebben gesproken over de communicatie met je ziel, en ook nu weer. Wij brengen ook weer informatie over de Opwaardering…iets dat wij altijd al hebben gedaan.

De energieën, met name die rondom de lichtwerkers, de oude zielen, zijn zeer diepgaand.

In deze tijd gebeurt er ook nog iets anders. Ik heb jullie verteld dat als deze planeet omhoog begint te gaan in bewustzijn er ook andere dingen omhoog gaan….capaciteiten….nieuwe uitvindingen die op jullie weg gaan komen. Dit zou jullie moeten vertellen dat er ook een verandering in het fysieke is….die meegaat met het bewustzijn, en dit is ook zo. Dit is ook meetbaar.

Hier is iets dat ik ga herhalen omdat het nu van groot belang is dat jullie het horen….allen die luisteren!

Nummer een en twee, samen, het duister en het licht hebben nu meer invloed en kracht dan ooit tevoren. Het duister en het licht….meer dan ooit! Dit is prachtig nieuws voor de oude ziel. De lichtwerker verspreidt licht. Dit betekent dat licht zich sneller en verder verspreidt dan ooit tevoren en dat het ook vaker “gehoord en gezien” zal worden. Hetzelfde geldt voor het duister.

Ik wil graag een beeld voor jullie schetsen….twee scenario’s. Jullie lopen het huis van een vriend binnen. De televisie staat daar aan en men vertelt jullie hoe gevaarlijk het virus is. Jullie luisteren ernaar en zij schudden hun hoofd en zeggen: “Ja, het gaat slechter worden…veel slechter. Wij moeten ons hierop voorbereiden en dit en dat doen omdat wij niet weten hoe slecht het gaat worden. Dit is wat hier gebeurde in dit Navajo-land. Wat voor invloed heeft dit op jullie gehad? Hebben jullie dat langs je af laten glijden of lagen jullie erover wakker?

Scenario twee: Jullie gaan naar het huis van een vriend. Men zet de televisie uit en begint te lachen. Zij begroeten je en zeggen: “Dit en dat is gebeurd. Heb je het gehoord over de nieuwe geboorte? Wij hebben het hier zeer naar onze zin, ook al is er een virus, wij maken er het beste van. Wij nodigen je uit om naar een programma te kijken er is een komedie”. Jullie hebben een geweldige avond, omarmen elkaar en vertrekken.

Jullie moeten een behoorlijk laag bewustzijn hebben om het verschil niet te zien. Het verschil is dit: Het bezig zijn met het virus had invloed op degenen om hen heen. Jullie dragen het met je mee en maken je zorgen. Met licht is dit hetzelfde: het gaat verder maar het blijft bij jullie. En hier is het belangrijke dat ik jullie wil vertellen: De een verspreidt angst en de ander verspreidt licht. Ik vraag nu aan alle lichtwerkers: Welke van de twee past bij jullie? Wij doen als mensen bepaalde dingen uit gewoonte. Mijn partner vertelt mij dingen en hij zegt dingen die hij eigen beter voor zichzelf kan houden omdat zij een negatieve lading hebben. Dit is ook zo. Er is een gewoonte dat jullie opstaan en bepaalde dingen doen die andere mensen willen horen, en alles wat jullie doen is hen angstig maken. Dan gaan zij naar huis en zijn bang. Is dat waarvoor jullie zijn gekomen?

Hier is wat ik jullie vandaag wilde vertellen over de prachtige communicatie met je ziel. Dit is informatie die in het verlengde ligt van wat ik jullie onlangs over de ziel vertelde. Stel je even voor dat je in die ziel bent. Wij hebben jullie verteld dat daar een bibliotheek is. Jullie weten hoe zo’n ding eruit ziet….jullie zijn er allemaal weleens geweest. In die bibliotheek waren alle vorige levens die je hebt geleefd en alle namen die jullie hebben gekend. Als jullie teruggaan kunnen jullie dingen van de stelling pakken….de attributen die jullie vandaag nodig hebben; hoe gek dit ook mag klinken.

Hoeveel van jullie zijn teruggegaan om ziekte en angst op te pakken? Het antwoord is: Geen van jullie. Jullie gaan terug en vinden de dingen als geluk, rijkdom en het bevatten van meer licht. Ik wil jullie nu vertellen over het ding dat bij vele lichtwerkers ontbreekt: Vreugde! En lachen! Dat ontbreekt er. De reden hiervan is dat de oude energie jullie vaak tegenwerkt. Jullie zijn lichtwerkers en dat is iets dat niemand begreep. Jullie kwamen naar deze planeet met licht in het donker. Het is moeilijk om op deze donkere planeet in licht rond te lopen. Er is niet zoveel te lachen. Sommigen van jullie voelen je in de overlevingsstand. Zelfs als lichtwerker. Ik vertel jullie nu dat licht een bubbel is die jullie zal steunen. Waar jullie ook gaan zal die bubbel tegen het duister duwen om het licht in stand te houden.

Ik nodig jullie uit om naar je Akashakroniek te gaan en de vrolijke, de glimlachende figuur te vinden….degene die het innerlijk kind begrijpt. Hoe was het toen jullie jong waren? Hoe was je jeugd en ik weet dat die niet voor iedereen even leuk was. Herinneren jullie je de tijd waarin jullie alleen maar wilden lachen? Plezier hebben was alles wat jullie wilden doen. Geen zorgen! Er zijn mensen die het hier niet mee eens zijn en vandaag zorgen hebben. Ik zeg jullie dat het innerlijk kind hen zal verbergen. Zij zullen niet zomaar weggaan. Die zorgen….jullie zijn zorgelijke mensen. Jullie wonen in een wereld van dualiteit, maar lachen en vreugdevol zijn zullen ervoor zorgen dat jullie langer leven. Wij hebben jullie hier nodig, soldaten van het licht, wij hebben jullie hier nodig! Als jullie vaker lachen en dingen opzoeken die jullie vreugde bezorgen zullen jullie meer tijd op deze planeet hebben om anderen te laten zien wat licht is en wat donker is.

Wat komt er uit jullie mond naar anderen toe? Is het vrolijk, is het opgewekt? Zie je, hier gaat het om, want jullie zijn de enigen die hier nu naar luisteren en dit kunnen veranderen, want alleen oude zielen en lichtwerkers zijn als het afvuren van een lichtkanon….het gaat heel ver!

Dit zijn woorden van grote wijsheid voor alle lichtwerkers, ongeacht wat jullie denken, wat jullie doen en dit is nooit veranderd. Duisternis schept angst en licht is een vreugdevol, aanstekend element. Het zet de duisternis voor jullie en zegt tegen jullie: “Kijk, jullie zijn beschermd”! Wisten jullie dit? In dit nieuwe gebied van energie gaan jullie naar binnen. Jullie zijn hier terecht. Jullie zijn ontworpen om hier te zijn. Jullie hebben een bubbel van licht en waar jullie ook gaan of staan kan het duister jullie niet raken.

Dat is de nieuwe energie van vandaag, de nieuwe attributen. Ik heb jullie herhaaldelijk over deze dingen verteld. Waarom gaan jullie niet rechtop staan om dit te proberen? Het duister zal bij jullie vandaan gaan. Dit is de reden waarom ik deze bijeenkomsten georganiseerd wil hebben omdat het licht stijgt zodra een lichtwerker in de zaal komt. Zij schonen zichzelf…en de anderen. Zo krachtig is dit! Wat hebben jullie vandaag opgeschoond? Wat hebben jullie vandaag gezegd? Wat willen jullie doen met deze nieuwe kracht? Ik nodig iedereen die interesse heeft in deze dingen om deze reis te ondernemen….naar je ziel….naar je Akashakroniek. Als je niet tevreden bent met je leven zoek dan degene uit het verleden die je zelf was…..jouw gelukkige en blije zelf. Breng vrede over jezelf en ga je realiseren dat er een reden is om vreugdevol te zijn….een goede reden.

Licht zal winnen! Maar dit moet gebeuren met lichtwerkers die deze dingen begrijpen. Op dit moment zijn jullie niet degenen die jullie in het verleden waren. Dit is niet de wereld van jullie grootvaders.

Dit is een goede plaats om deze channeling te houden. De Ouden luisteren mee. Zij weten deze dingen ook. Zij hadden hun eigen manier om elkaar te helpen en een deel daarvan bestond uit lachen.

Hebben jullie iets opgemerkt? Elke Inheemse die jullie hebben ontmoet glimlacht naar jullie. In deze landen waar jullie waren, in deze gebieden, zijn zij direct beschikbaar om voor jullie te lachen. Zij willen jullie grappige verhalen vertellen. Zij hebben een paar moppen. Bijna allemaal hebben zij heel veel geleden op heel veel manieren en toch begrijpen zij het principe van lachen en vreugde om te zorgen voor geluk en vrede in hun familie. Zij delen dit met jullie zo vaak zij kunnen.

Jullie zijn vandaag leraren.

En zo is het.

Kryon