Live Kryon Monument Valley Tour. 8

Live Kryon

Monument Valley Tour. 8

13 mei 2022 /Lee Carroll
Geplaatst: 4 april  2023
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Dit is de laatste boodschap van deze reis met de mensen die hier voor mij zitten en er brandt voor mij een vuur. Dit vuur zal later gebruikt worden bij een ceremonie van loslaten en betrokkenheid. De boodschap van vanavond is misschien wel de belangrijkste van alle.

Normaal gesproken zeg ik dat ik spreek tegen de groep die voor mij zit. Maar deze groep zal weten waarover ik spreek. Tegelijkertijd spreek ik ook tegen degenen die later luisteren en lezen. Waar ik deze mensen aan wil herinneren is dat zij deze dingen in het NU horen, met je eigen ogen zien en horen. Het is misschien de eerste boodschap die jullie van mij horen, maar ik zie jullie dan!

Er is geen tijd waar ik vandaan kom. Ik kom van die plaats van multidimensionale energie waar men jullie ziel kent. Dat is WIE ik Ben. Maar op dit moment ben ik een boodschapper en ik ga deze boodschap “de ontbrekende schakel” noemen.

Het is interessant om te kijken naar wat de mensheid heeft gedaan met het idee van een moderne God. Hoe men structuur aanbracht bij wat men heeft geleerd en wat de geschiedenis hen heeft getoond. Uiteindelijk was er een overeenkomst van schijnbaar de hele mensheid, dat er maar EEN God is. Men benaderde het heel verschillend op vele plaatsen op deze Aarde. Ik heb het nu over moderne religie, maar er zijn ook mensen die het niet helemaal eens zijn met het woord religie. Laten wij dus zeggen: recente geloofssystemen van de laatste 700 jaar.  Zij waren vaak heel vol van compassie en liefde.

Op de een of andere manier was er een herkenning in alle landen op de hele planeet dat deze God, ook al had hij vele namen, altijd een liefhebbende God was die zorgzaam was. Als jullie verder keken zagen jullie ook allemaal dingen die een echte God toebehoren. Dat God in jullie hart zat en op bepaalde manier bij jullie kon zijn en dat er 6-700 jaar geleden een opening was naar een – laten wij zeggen – moderne religie of geloofssystemen en men geloofde in vorige levens. Dit gold niet voor iedereen, maar sommigen konden zelfs door de sluier heen reiken. Leven na leven maakten jullie wie jullie nu zijn. Zij hadden gelijk.

Bij sommigen waren er profeten bij betrokken. Bijna al deze profeten waren wijs en compassievol en vol van liefhebbende informatie en bijna geen van deze profeten wilde aanbeden worden. Zij wilden liefhebbende informatie brengen en laten zien wat “gewone” mensen kunnen doen en zij waren altijd vol compassie en sommigen hadden zelfs de ascensie-status terwijl zij de planeet beliepen en lichamen en natuurkunde konden veranderen om te laten zien wat mensen zouden kunnen doen.

Bij geen van hen ontbrak een stukje van de puzzel. Dit was verbazingwekkend. Dit was het stukje dat de mensheid al jaren mist. Het is zo dat het bewustzijn van de mensheid omhoog is gegaan. Jullie hebben je altijd rondgewenteld in het duister. Als je kijkt naar de laatste twee- tot driehonderd jaar is dit een meer zorgzame planeet dan ooit tevoren waar zelfs degenen die de leiding hebben in jullie regeringen keken en zeiden dat zij een systeem van compassie wilden hebben….een systeem waarbij er geen honger hoeft te zijn en er ziekenhuizen beschikbaar zijn.

Dit is relatief gezien nieuw! Dit was er honderd jaar geleden niet. Het hele idee van mensenrechten en de manier waarop jullie elkaar behandelen. Jullie kunnen dus concluderen dat er een verhoging is geweest van het bewustzijn.

Toch ontbreekt er een stukje, ondanks al die verhoging, waar nooit over wordt gesproken. Sommigen zouden zeggen: “Wacht even, Kryon. Ik denk dat wij nog helemaal niet zo ver zijn. Denk eens aan de laatste honderd jaar!” Wacht even. Hoe lang is het geleden dat jullie met je familie een picknick hielden op het plein en gingen kijken naar een onthoofding? Denk eens aan waar jullie vandaan kwamen. Zouden jullie verwachten dat de mensheid met het verhogen van het bewustzijn opeens het ontbrekende stukje zal hebben en zeggen: “Hoe is het mogelijk dat wij dit nooit hebben gezien!”

Wat denken jullie dat dit ontbrekende stukje is?

Ik zal het jullie vertellen. Dat wat jullie de Aarde noemen is een levende, voelende partner met jullie cellulaire structuur. Het land waarop jullie zitten en staan kent jullie naam!

Mijn partner was in Peru bij de Inheemsen en zat samen met anderen waarvan hier vandaag ook een paar aanwezig zijn. Hij nam een beetje grond in zijn hand, bracht dit aan zijn lippen en proefde het. Toen gooide hij het weer neer en vroegen sommigen hem: “Sjamaan, wat was dat?” Het antwoord was: “Ik ben in contact met mijn voorouders!” Bedenk dat gij stof zijt! Dit hebben jullie eerder gehoord, nietwaar, dat al het stof en alle wijsheid van hen in het stof van de planeet zit! Toen vroeg iemand met een intellectuele geest: “Doe jij dit ook als je in een ander land bent? Hij zei: “Natuurlijk. Ik heb te maken met een multidimensionale bron die Gaia wordt genoemd. Waar ik ook ben zijn mijn voorouders een onderdeel van het Veld van Gaia! Zij zijn er altijd en ik raak hen aan via het stof als herinnering aan Wie Ik Ben, wie ik zal zijn en wie zij waren.

Het is voor veel mensen moeilijk te begrijpen dat er een partner in de Aarde is. Hoe vaak hebben jullie een diepe ademteug met frisse lucht ingeademd en je realiseerde waar die vandaan kwam? Het kwam van Gaia…direct van de levende dingen die zuurstof scheppen. Jullie zullen verbaasd zijn waar het meeste daarvan vandaan komt. Niet van de bomen, maar van de mossen en gelijksoortige plantjes. Hebben jullie ooit door een regenwoud gelopen en de zuurstofrijke lucht gevoeld en voelden je heerlijk?

Dit bestaat, en het hele idee van fotosynthese die jullie met de energie van Gaia een leven schenkt zou jullie moeten vertellen waar dit over gaat. Als jullie ademhalen voelen jullie Gaia en komt er meer fotosynthese!

Deze planeet is geen ding, lieve mensen, maar een partner, en de Inheemsen wisten dit. Zij wisten het allemaal. Er is geen enkele inheemse die niet eerst de Aarde eert…de windrichtingen, het magnetisme, de leylijnen, het raster. In andere namen en systemen die zij hebben waren die metaforisch en gingen allemaal over de partner waar jullie nu op zitten.

Dit is het ontbrekende stukje. Als er een manier was om iedereen die hiernaar luistert of leest, te laten weten als zij bezig zijn met het zoeken naar dit ontbrekende stukje….gaat er iets gebeuren.

Laten wij terugkeren naar het begin van deze reis: Jullie ziel is multidimensionaal. Deze planeet heeft multidimensionale rasters, heeft multidimensionale delen en deeltjes. Zoveel….zo duidelijk….mijn partner was in Ierland en een van de mediterende vrouwen die bekend stond om haar sterke meditatiekracht…begon hiermee: “De rotsen ademen” en zij schertste niet. Dit was het LEVEN in alle dingen. Dit was LEVEN in de lucht en in de rotsen, de aarde en de bomen, en al die dingen hebben een ander leven, zoals jullie daarnaar kijken.

LEVEN is niet wat jullie denken. Is de Aarde iets dat jullie dienen te aanbidden? Nee! Wat jullie met de Aarde doen mogen jullie doen als partner. Jullie vragen dingen als een partner en jullie eren als een partner. De Aarde is geen ding….het is een partner! Voordat jullie vanavond naar bed gaan daag ik ieder van jullie uit om een paar woorden te zeggen: “Lieve Spirit, ik heb geen idee hoe ik mij moet verbinden met dit nieuwe ding waar Kryon over spreekt. Eerlijk gezegd vond ik dit ontbrekende stukje niet in mijn kerk. Ik heb dit nooit ergens geleerd in mijn omgeving en cultuur. Het leek iets te zijn van de Ouden en het leek een beetje vreemd. Nu ik dit heb gehoord vind ik het prachtig. Het kan zelfs nodig zijn. Lieve Spirit, help mij met het verbinden en laat mij zien wat ik moet doen.”

Dit is net zoiets als het openen van de sluizen. Het enige wat je hoeft te hebben is de intentie om meer te weten. Als dit door middel van je bewustzijn wordt gedaan gaan er dingen gebeuren. Dit betekent niet dat jullie dan hard naar een plaats rennen, je schoenen uitdoen en het bos in rennen. Jullie raken je meer bewust van de lucht die jullie ademen, de liefde die van de Aarde komt, die jullie kent. Zij kende jullie al eerder. Zij kende jullie al die tijd. Oude ziel, het is tijd dat je je herinnert wat jullie hebben geleerd op/over land zoals dit. Het is allemaal op die plank van die bibliotheek waarover ik jullie heb verteld. Oude zielen, als jullie een bepaalde bewuste energie bereiken, gaan jullie de aspecten van je ziel aanraken en daarmee een pad dat multidimensionaal is en dat regelrecht naar Gaia gaat die innig van jullie houdt, als partner. Jullie overleven samen op deze planeet!

Ik heb jullie verteld over de uitvindingen die gaan komen. Zij zullen Gaia eren omdat zij het gebruik van de grondstoffen van de planeet zullen stoppen. Dingen waarbij Gaia jullie zal helpen bij het laten groeien van voedsel…en er dat drie- en soms wel viermaal zoveel groeit omdat jullie uiteindelijk zullen weten hoe de gemanipuleerde gewassen zullen groeien. Niet met techniek, maar met systemen en behandelingen waar de mensen nog nooit van hebben gehoord. Bijvoorbeeld het gebruik van basisdingen als licht.

Er zijn dingen die jullie niet weten, maar zij komen eraan en zij eren de planeet die daardoor zal exploderen op een heerlijke manier zoals een bloem explodeert als hij bloeit en zegt: “Ik hou van jou, mens! Vind mij alsjeblieft op een dag en weet wie ik ben want ik heb al eonen lang van jou gehouden!

Dit is de waarheid. Het ontbrekende stukje is onder je voeten.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op jullie allemaal!

En zo is het.

Kryon