Live Stream Kryon in Seattle. 1: Juiste tijd, juiste plaats.   

Live Kryon Channeling Stream
Kryon in Seattle. 1

Lee Carroll / 9 mei 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Juiste tijd, juiste plaats.   

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

De schoonheid van de boodschap van Adironnda (de vorige channelaar) is altijd aanwezig en doordrenkt van liefde, adviezen, en soms humor. Onze boodschappen zijn hetzelfde en zij komen van dezelfde plaats. Als je nooit eerder channeling hebt gezien zal je zeggen dat elke channelaar zijn eigen platform heeft en zij hebben allemaal iets waarover de ander niet spreekt. Echt! Hebben jullie weleens naar een aantal channelaars tegelijk geluisterd? Jaren geleden vertelde ik mijn partner om channelaars samen op een podium te zetten zodat mensen konden merken dat er onafhankelijke ideeën waren en de filosofieën zichtbaar werden als een verbintenis van liefde en een verbintenis van compassie die misschien met andere woorden en andere manieren door verschillende personen werden gebracht, maar de andere kant van de sluier, lieve mensen, is de andere kant en er zijn geen andere kanten. Er is maar een plaats aan de andere kant van de sluier waar zij allemaal vandaan komen….zij spreken van liefde en compassie, hulp en hoop.

De boodschappen van Kryon en Adironnda gingen de afgelopen jaren hoofdzakelijk over de veranderingen die zich voordoen. Niet alleen over de veranderingen maar ook over de nieuwe gereedschappen die jullie hebben die gebruik kunnen maken van een energie die jullie niet verwacht hebben. In contact komen met dingen die jullie niet hadden verwacht en die in jullie zitten…..altijd in jullie zijn geweest. Niet te vergeten het helen dat jullie kunnen. Dit zijn natuurlijk esoterische, bovennatuurlijke dingen waarover wij al jarenlang hebben gesproken en zij werden gekend door een nichemarkt, als je het zo zou willen noemen, diegenen die met jullie willen spreken zoals in de boeken. Maar opeens explodeert dit en het explodeert niet naar een “vreemdheid” van iedereen, het explodeert naar WAARHEID….een samenwerking met wetenschap en gezond verstand en mensen begrepen dat God veel groter was dan alles wat hen ooit is verteld, als jullie het woord God willen gebruiken. De Creatieve Bron van het Universum is groter dan alles wat jullie ooit is verteld!

Ik wil jullie iets vertellen om over na te denken….gewoon even over na te denken. Er zijn mensen die zeggen dat dingen gebeuren zoals zij moeten gebeuren en dat er een reden voor is….zelfs degenen die niet “bovennatuurlijk” zijn, zeggen deze dingen als: “Ik geloof dat deze dingen met een reden komen!” en als jullie zoiets horen van iemand die nooit op een ontmoeting zoals deze komt, is dit omdat zij dit intuïtief voelen dat er op de een of andere manier begeleiding is die toelaat dat er dingen gebeuren als jullie op de juiste tijd op de juiste plaats zijn en denk nu niet dat dit allemaal slechte dingen zijn.

Lieve mensen, dit is wat wij jullie al vele jaren vertellen: op de juiste tijd op de juiste plaats zijn en intuïtief je eigen pad volgen zal jullie brengen waar jullie thuishoren….goedheid! Het zal jullie naar de juiste situaties brengen, naar de juiste banen en naar de juiste woorden op bepaalde momenten. Het zal jullie naar gemak en vrede brengen als jullie die niet hebben. Het zal jullie naar plaatsen brengen waar anderen naar hulp zoeken. Zij hebben iets van jullie nodig. Elke oude ziel die hier regelmatig komt weet dat jullie op een plaats zijn gebracht die jullie misschien niet leuk vinden en commentaar hebben dat dit niet de juiste plaats is voor jullie, maar met name commentaren van liefde en compassie omdat jullie wel op de juiste tijd op de juiste plaats zijn en antwoorden hebben op veel vragen.

“Lieve Kryon, wij zitten in deze pandemie. Is dit de juiste tijd en de juiste plaats?” Ja! Absoluut! Dit betekent dat dit voorspeld was. Ik zal jullie dit vertellen, lieve planeet Aarde: Jullie zijn degenen die dit hebben uitgekozen toen jullie 2012 passeerden. Wat is het snelspoor naar de Joker voor een nieuwe Aarde…..alles stopzetten en opnieuw beginnen….omdat er een tendens is, zo niet een axioma, dat als jullie alles opnieuw herstarten, alles frisser wordt en beter wordt zodat jullie niet dezelfde fouten maken omdat jullie een nieuwe kans hebben. Jullie kijken naar wat er was en zien wat er niet goed was en gaan dit niet herhalen. Ik wil hier morgen meer over vertellen en dan vertel ik ook over de “grote!” Weet je, jullie hebben vaker ziekten gehad op deze planeet. Jullie hebben eerder griepen gehad. Misschien waren zij niet dodelijk maar laten wij het eens hebben over besmettelijke ziekten….laten wij het daar even over hebben!

Jullie realiseren je dat de verbinding die jullie hebben in jezelf niet nieuw is. Hoeveel jaren lang zijn jullie naar andere landen gevlogen….hoeveel jaren? Jullie hebben tienduizenden vliegbewegingen per dag en die gaan overal naartoe. Het antwoord is: Al tientallen jaren! Je zou dus kunnen zeggen dat steeds als er een infectieziekte was…Sars en de andere ziekten, er altijd een potentieel van massabesmetting was. Wat jullie met deze ziekte zagen, met dit virus, is echt de manier waarop het werkt. De een besmet de ander en die weer een ander en het aantal mensen neemt exponentieel toe. Dit is de manier waarop het werkt. Vraag wie dan ook over deze golven….en toch gebeurde het nooit. Hebben jullie dit opgemerkt? Vinden jullie het niet vreemd dat deze griepen nooit echt uitbraken terwijl jullie verbindingen net zo waren als vandaag de dag? Er spraken net zoveel mensen met elkaar…net zoveel mensen raakten elkaar aan en men vloog over de hele wereld en toch bleef alles binnen de perken……tot NU!!!

Dit is de juiste plaats en de juiste tijd!

“Kryon, zeg jij dat Spirit dit heeft geschapen?” Absoluut niet. Jullie hebben dit geschapen!

Als jullie uitvinden hoe het is gebeurd zal er boosheid zijn. Het hele verhaal is voor jullie nog niet beschikbaar en als jullie uitvinden hoe dit gebeurde zullen jullie merken dat er ongepastheid bij was. Deze ziekte werd niet door de mens gemaakt, dit weten jullie, maar het liep uit de hand.

Dit was iets dat mensen deden, maar op een tijd waarin jullie het nodig hadden dat dit zou gebeuren met bepaalde aspecten en op bepaalde manieren.

Realiseren jullie je dat de enige andere manier om de wereld op de knieën te krijgen, oorlog is?

Denk daar eens over na. Jullie hebben geen oorlog……er was geen massavernietiging! Jullie hebben vele zielen gedag gezegd, lieve mensen. Zij komen terug en velen van hen komen sneller terug dan jullie denken….veel sneller dan jullie denken want het is een nieuw paradigma betreffende alles wat men jullie ooit heeft verteld over terugkomen op de planeet. Maar meer dan dat ging er een schok door deze planeet. Het is vreemd, nietwaar, dat dit bij deze griep gebeurt en bij de andere niet, terwijl jullie precies dezelfde golven, projecties en omstandigheden hebben bij deze griep als bij alle vorige griepen. Toch kregen jullie de vorigen niet en deze wel!

De juiste tijd en de juiste plaats…voor de planeet Aarde die 2012 passeerde!

Dit ging naar een plaats waar het nodig was zodat jullie opnieuw kunnen starten en er – zoals gezegd – dingen uit het duister naar het licht kunnen komen. Jullie zullen niet meer in staat zijn om iets te beginnen dat corrupt is….denk hier eens over na…niet zoals het was en men bij het bestaan van corruptie de andere kant op keek en verder ging met hun eigen zaken…en iedereen deed jarenlang hetzelfde….en dit gaat allemaal terug naar nul! Als jullie de dingen weer gaan opbouwen gaan jullie dit doen met een ontwikkeld bewustzijn over wat er wel en niet is….de juiste tijd en de juiste plaats!

Dit was geen toeval! Geschapen door mensen…toegestaan door mensen…maar wel in een andere tijd, in een ander paradigma dan de vorige tijden.

Ik wil dat jullie naar al deze dingen kijken en dat jullie zien dat nu de mogelijkheid aanwezig is om dingen los te laten.

Lieve mensen, ik sluit hiermee: Jullie hebben een mogelijkheid om iets te veranderen dat veranderd moet worden. Wat als ik jullie vraag: Zou het niet geweldig zijn dat als jullie na deze bijeenkomst naar huis gaan en de televisie aanzetten en naar een bepaalde zender gaan en men zegt: “Hier zijn de feiten van vandaag. Hier is het virus vandaag en men mensen aan het woord laat die vandaag allemaal genezen zijn. Laten wij even naar het ziekenhuis gaan…wij hebben hier een feestje, want dit is de hoop voor de planeet. Laten wij het hebben over alle mensen die zijn genezen en over een planeet die zich gaat herstellen en waar niemand over spreekt?

Niemand spreekt hierover. Laten wij eens kijken naar al die lijsten van mensen die zijn hersteld….99%!!! Laten wij ook kijken naar het feit dat er helden zijn en mensen die hen bedanken….mensen die leraren waren….noem hen de 99%, maar jullie zaten thuis en de helden moesten er doorheen. Dank jullie wel! Misschien houden zij conventies en zijn zij nu immuun.

Jullie hadden het op deze manier nodig. “Maar wat als het weer komt. Wat als het muteert binnen zeven jaar?” Lieve mensen, er dient hier een les geleerd te worden en die gaat niet over vaccins maar over jullie immuunsysteem. Daar gaat het om. Ik heb dit eerder verteld. Zou het niet geweldig zijn als jullie op een zender afstemmen die jullie hoop brengt, feiten en waarheden, en als jullie de tv uitzetten zeggen: “Dit vind ik fijn. Er is hoop…hebben jullie dit gezien? Hebben jullie die mensen gezien? Dit gaat normaal worden! Ik kijk er al naar uit! Ik zal een tijdje voorzichtig zijn en afstand houden, maar is het niet geweldig dat wij hier doorheen komen? Ik hoop dat er iemand zal zijn die nieuws brengt met hoop, liefde en feiten, zodat jullie daarop kunnen afstemmen en het hele verhaal horen….met name het goede nieuws over zovele dingen!” Jullie zullen herstellen!

Ik ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid!

Ik kom terug.

En zo is het.

Kryon