Live Stream Kryon in Seattle. 2: Die ik het goed?  

Live Kryon Channeling Stream
Kryon in Seattle. 2

Lee Carroll / 9 mei 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Die ik het goed?  

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst 

Als jullie goed naar de boodschappen van al onze channelaars van de dag luisteren zijn er gelijkluidende onderwerpen en een daarvan is communicatie. De energieën waarin jullie nu in zijn, zijn bijna afwijkend en zeggen dat het tijd is om te luisteren en toch is het voor velen van jullie heel moeilijk om te weten wat dit betekent. Ik keer terug naar de discussie over de sluier. Dit is de naam die jullie werd gegeven en die jullie zelf verder hebben ontwikkeld….een muur, als jullie willen, die jullie van ons vandaan houdt en wij hebben jullie in het verleden verteld dat deze muur een muur van realiteit is die voor jullie een echte barrière vormt…voor jullie in drie dimensies….vier feitelijk, maar jullie leven in een dimensionaliteit die geschikt en gemaakt is voor jullie om in te leven en ervaringen te hebben. Als jullie daarbuiten komen, zijn jullie in een multidimensionaliteit die voor ons de echte is. Een deel van de zich ontwikkelende menselijke spirit is een spirit die zich verder dan 3D gaat uitdrukken. Wij hebben jullie verteld dat jullie daarvoor de bagage hebben en het idee was dat als jullie verder zouden komen dan 2012 – wat jullie deden – dat een multidimensionaliteit die een deel van jullie DNA is – geactiveerd zou gaan worden en zich zou gaan ontwikkelen. Dit zou dan een uiteindelijk een multidimensionaal bewustzijn gaan ontwikkelen binnen de mens. Ook al hebben jullie dit misschien niet verwacht, dit is voor jullie geschapen. 

Betekent dit dat dit ook voor anderen in dit melkwegstelsel is geschapen….degenen van de sterren waar jullie vandaan kwamen, de sterrenmoeders? Het antwoord is: Nee. Er zijn zeer veel multidimensionale realiteiten voor heel veel leven in dit melkwegstelsel en dit komt met de ontwikkeling van evolutie…het komt met de evolutie van bewustzijn, niet alleen met intenties, de manier van denken….jullie drukken door naar dingen die niet langer 3D zijn….en als jullie dit doen…zullen jullie ons vinden. Maar op dit moment in de muur, de manier waarop die nu bestaat, bestaat de barrière uit: communicatie! Het leren zoals het jullie wordt verteld door Marilyn, door de leraren…men komt en gaat en luistert naar de channeling en de leringen zijn bijna “hoe moet ik….?”-leringen over hoe men moet begrijpen wat er wordt verteld en hoe in contact te komen met je innerlijk aangeborene en hoe te luisteren naar de channeling….hoe je door de sluier kunt komen en gaat beginnen met begrijpen wat daar is.

Ik noem dit allemaal voor een kleine les van vandaag die jullie nodig moeten horen en deze kleine les betreft een van de vragen die jullie blijven stellen.

Als jullie een spirituele geest hebben…..als jullie het plan hebben om door die sluier te gaan, als jullie iemand zijn die zegt: “Ik hoor het allemaal, ik begrijp het allemaal en ik wil echt meer in contact komen met hogere esoterische dingen, inclusief mijn Hoger Zelf dat op een plaats van hogere dimensionaliteit lijkt te zijn. Ik wil dit echt! Mijn probleem is echter dat ik niet weet of ik het wel of niet goed doe. Ik kan zelfs nergens van zeggen of ik het goed doe of niet!”

Dit is wat wij vaak horen van de oude zielen die op het punt van begrijpen staan en die meer willen weten….die gaan begrijpen en geloven dat dit echt is.

Wat als de mensheid nu op de knieën is en er klaar voor is om zich verder te ontwikkelen? “Hoe weet ik nu of ik het goed doe? Hoe weet ik dat ik het goede resultaat zal halen. Hoe moet ik dit doen?”

Jullie begrijpen de basis verstandhouding tussen jullie en ons niet….echt niet, en ik zal jullie die weer geven. Jullie drie dimensionaliteit houdt jullie vast in een doos en die doos is zo compleet dat jullie als jullie je gebeden naar het plafond richten, niet weten waar zij naartoe gaan. Zij kaatsen terug, jullie weten niet of zij wel of niet gehoord worden, of zij Spirit bereiken of niet, jullie weten het niet. Jullie krijgen niet het bericht terug dat jullie zouden willen horen, nietwaar? Lieve mensen, het is daar altijd….het is alleen zaak hoe jullie het horen als jullie het wel of niet horen. Ik wil jullie iets laten zien.

Ik wil een klein beeld voor jullie schilderen dat jullie niet verwachten. Ik zal een verhaaltje vertellen en dit verhaal gaat over een baby die, in dit verhaal, wat speelgoed heeft om mee te spelen….blokken. De baby is gefrustreerd in zijn leren omdat hij zijn blokken niet in de gaten van een ander stuk speelgoed kan krijgen, een ander stuk speelgoed dat erbij hoort. Het kind wil de blokken dus in de gaten doen en er zijn verschillende maten in waardoor het kind kan leren van de gaten en de vormen die er zijn. Maar in dit verhaal is er – aha – een sluier. Het kind heeft de blokken maar het speelgoed en de blokken zijn aan de andere kant van de sluier. Het kind probeert dus om door de sluier heen de blokken in de betreffende gaten te stoppen….maar het kind is lineair zoals jullie, en in dit verhaal bereikt het kind een blok en poogt om het in het gat te stoppen. Het kind is zich er niet van bewust dat er vele gaten zijn. Dit komt niet bij hem op omdat er een lineair bestaan is…een blok en een gat, en dus probeert het kind een vierkant blok te stoppen in een rond gat. Laten wij even naar het kind kijken terwijl het hiermee bezig is. Jullie zijn de moeder en weten van alles af….jullie kennen de sluier, jullie kennen het speelgoed, zien de blokken en de gaten. Jullie zijn de moeder. Jullie houden van dit kind en willen dat het leert en succes heeft. Het kind probeert het steeds te forceren en het kind komt geen spat verder, het reikt ook niet naar andere gaten en wat doen jullie dan als moeder? Het wordt de volgende dag en het kind doet weer hetzelfde. Wat doen jullie dan als moeder….Oh, wat leuk, het kind heeft het verkeerde gat?…. Dan gaat er een jaar voorbij en het kind heeft nog steeds de verkeerde vorm en het verkeerde gat en al gauw geeft het kind het op. Het is gefrustreerd tot op het bot en het zal nooit lukken. Wat doen jullie dan als moeder als het kind het opgeeft? Het antwoord is: de moeder geeft het nooit op. Moeders, jullie hebben het moeilijk als jullie je kind zo zien worstelen en jullie gaan alles doen om je kind te helpen. Jullie nemen de hand van het kind en leiden hem naar het juiste gat…..jullie kunnen er niets aan doen, jullie zijn er gewoon voor je kind! Na verloop van tijd leert het kind wat jullie hebben gezegd, en dat is de vrije keuze van het kind.

Dit is de manier waarop het voor jullie, als moeder, werkt….moeder en kind. Vaak zijn jullie het kind al voor!

“Hoe weet ik of ik het goed doe, Spirit? Ik ben er constant mee bezig en ik forceer het zelfs. Hoe weet ik wanneer het passend is?” Jullie hebben het vaak al besloten en weten niet dat wij dag en nacht bij jullie zijn….wij zijn bij jullie als jullie slapen en wat er ook is, wij houden steeds van jullie. Wij trekken onze handen nooit van jullie af….wij willen jullie dingen laten zien, de juiste oplossing geven en wij hoeven er niets voor terug te hebben. Wij hebben alleen eenrichtingsverkeer. Willen jullie ons je laten helpen om jullie realiteit te bewerken zodat die vorm en die hand naar het juiste gat gaan en dingen bij elkaar komen en passen?

“Hoe doe je dat, Kryon?” Ik zal jullie de oplossing geven: Elke dag, elke ochtend, elke nacht communiceren jullie dit: “Lieve Spirit, dit is de richting die ik wil gaan en als dit niet zo is geef ik u toestemming om dit weg te drukken. Ik geef u toestemming om voor mij de juiste plaats en de juiste tijd te vinden. Ik geef u toestemming om mij te corrigeren als ik het mis heb en ik zal mij daarbij zo lekker voelen en niet boos worden en het pad volgen dat ik intuïtief voel. Ik geef u toestemming om het opzij te schuiven zodat ik weer opnieuw kan beginnen!”

Zo werkt het! Ik zeg jullie dat ieder van jullie met liefde wordt bekeken….met compassie, welwillendheid…om jullie te helpen om de juiste richting te gaan en alles wat jullie hoeven te doen is zeggen: “Ik accepteer dat ik op de juiste tijd op de juiste plaats zal zijn en zelfs als ik een weg beloop die niet goed lijkt zal ik zeggen: “Dank u, God dat u mij van iets anders hebt weggehouden waar ik niet zou moeten zijn. Dank u omdat u mij het juiste blok en het juiste gat hebt laten zien!”

Zo werkt het! De planeet staat op een tweesprong en zit op de knieën met een realiteit die nog nooit is gezien. Klinkt dit bekend? Als jullie weer gaan opbouwen stel dan de vragen: “Goed of fout? Ja of nee? Help mij alsjeblieft bij het nemen van de juiste beslissingen!” Jullie namen deze beslissing al lang geleden….ik weet wie hier zijn….ik WEET wie hier zijn!

Wij houden van jullie. Wij zijn bij jullie! Jullie kunnen door de muur van de barrière heen breken met het geven van toestemming: “Lieve Spirit, zeg mij wat ik moet weten!”

Dit is de boodschap van de dag en het zal de boodschap van morgen zijn en op een bepaalde manier voor altijd.

Wij zijn verliefd op de mensheid en wij hebben geen toestemming om in te grijpen, maar als jullie ons toestemming geven…. Lieve mensen, jullie zouden dit niet lezen als jullie niet zouden willen weten wat ik jullie zojuist heb verteld.

Denk welwillend als jullie opstaan. Denk dat de dingen waar jullie bang voor zijn en je zorgen over maken, weggaan!

Schrijf je bestelling op van de dingen waarvan je wilt dat die in je leven gebeuren. Dit is de manier waarop jullie dingen in je leven scheppen. Dit is de juiste vorm in het juiste gat!

Ik kom terug

En zo is het.

Kryon