Live Stream Kryon in Seattle. 4: Hadden wij een oorlog en had ik die niet in de gaten? 

Live Kryon Channeling Stream
Kryon in Seattle. 4

Lee Carroll / 09 mei 2020
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Hadden wij een oorlog en had ik die niet in de gaten?     

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst

Dit is voor velen van jullie echt een tijd om tot rust te komen en na te denken. Jullie zijn thuis….bijna als een standbeeld en jullie zijn er moe van om een standbeeld te zijn.(Kryon lacht) Wat ik hiermee bedoel is dat wij weten wat er in zo vele hoofden van mensen die hier naar luisteren en die dit lezen, omgaat over wat er nu aan de hand is. Wij kennen de wereld van dit moment. Dit is 20 mei 2020 en ik noem deze datum voor degenen die dit in de toekomst zullen lezen en misschien begrijpen waarom wij het over dit onderwerp hebben. De wereld is het zat om binnen te blijven en men zal dus straks naar buiten gaan, of dit nu is toegestaan of niet en zijn er mensen die met hun leven weer terug willen gaan naar waar zij vandaan kwamen. Misschien zijn er feestje waarmee men wil zeggen dat alles voorbij is terwijl dit niet zo is en waarmee zij zichzelf willen overtuigen dat het normale leven weer terug is. Dit is wie jullie zijn en wij weten dit. Het trieste deel hiervan is – als er al een triest deel is – is dat degenen die dit met jullie zouden moeten vieren en verder zouden moeten brengen en met ballonnen en zo klaar zouden moeten staan, doorgaan met jullie angst te brengen. Zij zullen dit tot het laatste moment toe doen en als het veilig is zullen zij jullie vertellen dat het niet veilig is omdat het is wat zij doen.

Lieve mensen, dit heeft niets te maken met jullie regering….het heeft alles te maken met slechte gewoonten van jullie media. Dit is wat het is….het zijn gewoon slechte gewoonten van marketing en ik wil jullie wat meer vertellen over de dingen die er aan de hand zijn. Degenen van jullie die verder kunnen kijken dan hun neus lang is, zelfs naar het nieuws kijken, zullen zich bewust zijn van het spelletje dat zij met jullie spelen. Het is een spel en het spel is: jullie ten koste van alles laten kijken!

Ik zal jullie een verhaal geven….een leuk verhaaltje….misschien een allegorie, misschien een metafoor….gewoon een verhaaltje.

Stel je je even voor in een andere tijd in een andere wereld en er probleem is met de hond en het probleem is dat men de hond aangelijnd moet houden in huis omdat het steeds heen en weer lopen van de hond problemen oplevert…..zodat de hond nergens naartoe kan gaan. Zien jullie het voor je? Jullie kunnen het dier verzorgen enzovoorts, maar bind hem vast! Over de hele wereld zijn de honden dus vastgebonden. Zorgvuldig, een voor een, duizenden, miljoenen honden zijn, zoals vereist, stevig vastgebonden. Dan komt er op het nieuws een proclamatie…..een ontstellend ding….een special! Men begint met te zeggen: “Nieuwsflits, nieuwsflits…..wij zien geen honden! Wij zien ze niet meer op straat, zij waren altijd in het park, zij werden daar uitgelaten. Er zijn geen honden!”

In sommige huizen werd gezegd: “Wacht even, jullie hebben gezegd dat wij onze honden vast moesten binden en nu zeggen jullie dat er geen honden zijn. Hoe kunnen jullie dit ”nieuws” dat er geen honden zijn op zo’n dramatische manier brengen?”

Jullie zouden kunnen vragen: “Kryon, wat voor soort parabel, allegorie of verhaal is dit?” Wel, laat mij jullie iets geven dat echt is en gisteren gebeurde. Er was een nieuwsbericht, een nieuwsflits over een angstaanjagend getal. Jullie werkloosheidscijfers zijn hoger dan die tijdens de grote depressie van 1926. Meer dan 40%….het hoogste aantal ooit….in dit land (VS) Lees tussen de regels: jullie zijn verdoemd!

Dan is er iemand die zegt: “Wacht even! Jullie vertelden ons om thuis te blijven! Daarom werkt er niemand. JULLIE vertelden ons om thuis te blijven en nu komen jullie met een rapportage om ons bang te maken omdat niemand werkt? Wacht even!!!”

Dit is precies wat er gisteren gebeurde.

Zij zeiden niet: “Tijdelijke werkloosheid,” nietwaar? Zij vertelden ook niet: “werkloosheid voor het herstel,” nietwaar? Dit deden zij niet. Zelfs als jullie hier uitkomen proberen zij jullie angst aan te jagen en er is hier gewoon geen donkere energie om jullie angstig te maken.

Dit is wat zij doen. Dit was een kanaal dat jullie deze dingen vertelt omdat dit is wat zij doen. Dingen zijn niet altijd wat zij lijken te zijn. Oh, maar er is meer. Ik vertel jullie nog iets anders dat maar half tegen jullie is verteld. Als dit een wereldoorlog zou zijn zouden jullie complete vernietiging zien van de infrastructuur. Er zou niets overblijven. Alle fabrieken zouden platliggen en er zouden dus geen fabrieken meer zijn om in te werken. De infrastructuur van de wegen naar de fabrieken toe, zou weg zijn. Alle dingen die nodig zijn om een product te maken zouden er niet zijn. Alle verkopers, alle ontwerpers en degenen die de marketing doen, de aanplakborden….alles zou weg zijn! De bedrijven zouden ophouden te bestaan!

Als jullie een oorlog zouden hebben zouden jullie kijken naar een wereld die tijdelijk dood zou zijn met bedrijven die compleet verdwenen zouden zijn, en dan zouden jullie opnieuw moeten beginnen.

Lieve mensen, dit is het nieuws dat jullie krijgen over met name het virus, de economie….alsof jullie een oorlog hadden en alsof er geen fabrieken meer zijn! Denk na over deze dingen en de logica hiervan. De economie zal niet als een balletje omhoog en naar beneden gaan…dat is niet wat wij zeggen. Wij zeggen dat het terug zal komen en er banen zullen zijn en het kan misschien een beetje anders terugkomen. Het kan in het begin een beetje gemeen terugkomen totdat het zich ontwikkelt naar wat het zou moeten zijn….maar het zal terugkomen. De fabrieken hoeven niet opnieuw opgebouwd te worden.

Ik zeg dit weer: Er is geen economisch model voor een virus of een pandemie!

Laat je niet vertellen dat zij weten wat er gaat gebeuren! Zij weten het niet!

De grote versnelling van dit alles is het verlangen van jullie allen om terug te gaan naar wat jullie deden in gebouwen die op jullie staan te wachten op plaatsen waar men jullie zal verwelkomen als de tijd daarvoor rijp is. Jullie willen allemaal weer terug. Kijk niet naar de media want het kan hen niet schelen of zij jullie hoop geven of niet….zij willen gewoon hetzelfde product!

Jullie zouden kunnen zeggen dat deze dingen niet in een esoterische channeling thuishoren, maar ik zeg jullie dat dit over het echte leven van vandaag gaat en over angst die jullie niet hoeven te hebben of eraan mee hoeven te doen. Jullie hebben dit nu niet nodig. Julie hebben hoop en waarheid nodig en jullie hebben het nodig om te zien hoe de dingen werkelijk zijn. Wees een van degenen die zeggen: “Wacht even, wacht even, denk even aan de honden…. Jullie kunnen ons geen nieuws geven omdat jullie geen honden meer in de straten zien.”

De planeet gaat naar expansie, een uitbarsting misschien wel van vreugde. Er kunnen feesten zijn omdat de mensen het gewoon zat zijn om binnen te blijven en elkaar niet te ontmoeten en niet de mogelijkheid te hebben om te doen wat zij altijd hebben gedaan…sociaal zijn op mooie plaatsen met heerlijk voedsel….elkaar op straat ontmoeten….zelfs in de landen waar men deze privileges niet heeft. Men wil naar de parken en de stranden en dit zal zeer snel gebeuren!

Jullie staan op het punt van het begin van de herstart en de dingen zullen anders zijn dan jullie wordt verteld.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid!

Ik kom terug.

En zo is het.

Kryon