Longmont, Colorado / Afpellen van de Ui van de Realiteit. 1

Live Kryon Channeling 188:
Longmont, Colorado

Afpellen van de Ui van de Realiteit. 1

14 januari 2018 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Longmont, Colorado.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ik wil graag doorgaan met een onderwerp waarmee wij vanmorgen zijn begonnen. Soms lijkt het leven op een mysterie en wat ik vanmorgen zei is dat dit zal doorgaan totdat de mensen weten dat er om jullie heen energieën zijn waarover jullie nooit iets is geleerd, en dit zal veel van het mysterie blootleggen en oplossen.

Er is een grotere Bron die letterlijk voor jullie neus staat. Vanmorgen vertelden wij jullie dat deze grootse Bron letterlijk op jullie neus tikt (daarmee bedoelt Kryon dat als wij onze ogen openen, wij dit zullen zien). Natuurlijk is dit een metafoor.

Er is een energie op de planeet die nieuw is en de nieuwigheid ervan komt van hetgeen jullie als mensheid hebben bereikt toen jullie jezelf optilden uit de voorspellingen van het verleden. Velen van jullie groeiden op met voorspellingen die jullie vertelden over het einde van een cyclus voor jullie levens. Jullie hele beschaving zou na het jaar 2.000 niet meer bestaan.

Jullie oorlogsachtige manieren zouden het uiteindelijke veldslag scheppen en de vernietiging van de mensheid zou plaatsvinden door middel van een wereldwijde nucleaire oorlog.

Maar dit gebeurde niet!

Wat er in plaats daarvan gebeurde was totaal niet voorspeld. Het zou het begin zijn van een beklimming van een nieuw paradigma van denken – een verandering waar velen van jullie nog niet klaar voor zijn. Vanwege deze reden zou het nu een goede tijd zijn om eens te kijken naar wat er werkelijk om jullie heen is zodat jullie daarvoor meer begrip zullen kunnen hebben.

Vanmorgen noemde ik het: “Het Afpellen van de Ui van de Realiteit.” Een deel van de ringen die jullie van de ui wegpellen en onderzoeken is wat jullie vanaf je geboorte is verteld en geleerd over God. Een andere laag is wat jullie hebben geleerd over jullie relaties met de delen van het leven om jullie heen – andere mensen, de gemeenschap waar jullie je in bewegen en ook het paradigma waarvan jullie denken dat dit het leven is.

Wat als jullie de ui van jullie bestaande realiteit zouden afpellen en in plaats van toevallige kansen een synchroniciteit zien? Wat als jullie een waarheid zien waarover jullie nooit is geleerd, een die jullie misschien zelf hebben helpen ontwerpen?

Wat als dit een deel zou tonen van de reden waarom julie hier zijn? Zou dit jullie houding veranderen ten opzichte van het leven zelf? In plaats van heen en weer geslingerd te worden door toevallige omstandigheden hebben jullie feitelijk de controle over hetgeen jullie zelf hebben helpen ontwikkelen! Wow! Dit kwam allemaal door het afpellen, wegpellen, van oude informatie.

Wij hebben dit al eerder gezegd. Jullie zitten vandaag de dag in een energie die jullie maatschappij vlak voor jullie ogen verandert.

Zelfs nu zien jullie dit elke dag op jullie nieuws. Opeens wordt integriteit in bepaalde situaties op een andere manier bezien. Het is bijna alsof er een gordijn werd opgetrokken en situaties die altijd buiten de integriteit hebben gelegen nu opeens worden onthuld! Hebben jullie dit ook gemerkt?

Onze lering is steeds dit geweest: Dingen die al eonen lang hebben bestaan in een oude, donkere energie kunnen niet doorgaan met bestaan in het licht.

Hoe zou je dit paradigma kunnen beschrijven? Wat is de naam van dit nieuwe paradigma? De naam die vele mensen hebben gebruikt is; de evolutie van verlichting. De metafoor hiervan is dat als er een licht wordt aangestoken op een donkere plaats, alles wordt verlicht, en dit geldt niet alleen voor spirituele dingen.

Dit geldt ook voor vele dingen in jullie cultuur en het schept energieën en reacties die jullie niet hadden verwacht.

Wij hebben jullie verteld dat deze nieuwe energie alles zal gaan beïnvloeden. Uiteindelijk zullen jullie gaan zien waar ik nu over spreek en wat overal op een bepaald niveau al gebeurt.

Jullie zullen het gaan zien bij grote multinationals, jullie zullen het gaan zien in het bankwezen, jullie zullen het gaan zien in de programma’s van regeringen, jullie zullen het gaan zien bij een bevolking die compleet anders zal gaan reageren, op, en met nieuwe integriteit en compassievolle energieën.

“Kryon, hoe lang zal dit gaan duren?” Nogmaals, het antwoord is “Ja”. Ik heb jullie het potentieel voor jullie toekomst gegeven en die wordt helemaal door jullie gecontroleerd.

De snelheid waarmee de mensheid zal beginnen om de oude paradigma’s te laten vallen hangt helemaal van jullie af. De reden waarom het zo langzaam gaat? Het voelt gewoon zo goed om mee te blijven doen aan de dingen die in het verleden zo goed voor jullie hebben gewerkt. Jullie gevoel is dit: “Dit is de manier waarop het werkt! Je kan de manier waarop de dingen werken niet veranderen, wat jullie mij ook vertellen!”

Het antwoord op deze tegenwerping luidt als volgt: Er komt een nieuw paradigma aan dat feitelijk de manier zal gaan veranderen van de manier waarop de dingen werken. Het is dus jullie uitdaging om die waarheid te geloven en ernaar (uit) te gaan kijken. Het zien van deze waarheden en veranderingen zal de waarheid van hetgeen wij zeggen gaan verhogen. Voor velen zal dit betekenen dat het niet zo comfortabel zal zijn als voorheen omdat het een nieuw paradigma betreft en omdat het niet is wat de mensheid is gewend of wat er door de mensheid wordt verwacht.

Deze opwaardering van het paradigma van een oude manier van werken kan een zich herhalend scenario zijn van het doen van twee stappen vooruit en dan weer een achteruit. Er zullen dingen zijn die jullie aan het huilen brengen en andere dingen die een terugkeer zullen lijken te zijn naar de donkere manieren van werken. Dit komt omdat een opwaardering niet plaatsvindt in een wereld waarin het alleen maar Hosanna is.

Het vertegenwoordigt in feite een veldslag van energieën maar momenteel is het licht sterker dan ooit tevoren.

De mensheid gaat van een zeer oud duister naar een nieuw licht. Ik wil jullie een metafoor geven die wij jullie nog nooit eerder hebben gegeven, om jullie te laten zien wat er werkelijk en in waarheid is gebeurd.

Wordt vervolgd