Longmont, Colorado / Afpellen van de Ui van de Realiteit. 3 / De Nieuwe Regels

Live Kryon Channeling 188:
Longmont, Colorado

Afpellen van de Ui van de Realiteit. 3

14 januari 2018 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Nieuwe Regels

In het proces van het gaan door de opwaardering waardoor er steeds meer licht binnenkomt en met een verhoogd bewustzijn van compassie, zijn de regels van het spel veranderd!

Nu, opeens, kan elke witte speler van het schaakspel zichzelf dupliceren! In plaats van het verliezen van spelers omdat zij van het speelveld afgeduwd werden, zullen de spelers met een hoger bewustzijn meer spelers scheppen en zullen zij uiteindelijk de andere kant overweldigen. De zwarte stukken zouden dit ook kunnen doen maar omdat zij in het duister niet kunnen zien hebben zij geen idee!

Er zijn nieuwe regels en zij bevoordelen degenen die het gevoel kunnen bespeuren dat zij de mogelijkheid hebben om een nieuw zelf te scheppen.

Laat mij jullie iets vertellen: Degenen die nu bezig zijn met het scheppen van nieuwe spelers en paradigma’s zijn nu feitelijk in jullie nieuws. Kunnen jullie dit zien? Kunnen jullie zien wat er gebeurt als integriteit zich begint te tonen en de duistere ideeën en acties niet langer meer in staat zijn in het donker te krioelen zonder gezien te worden?

In plaats daarvan schijnt er nieuw licht op hen en iedereen ziet het! Lieve mensen, jullie moeten weten dat het anders is! Wij hebben jullie verteld daarop te letten, en hier is het dan!

Dit zijn de schaakspelers van het licht die meer van henzelf scheppen en het duister overweldigen op het schaakbord.

Dit is jullie dag van vandaag, na 2012. Op een dag zullen jullie misschien zelfs de kalender van de Aarde veranderen zoals jullie dit 600 jaar geleden ook deden na de geboorte van de “dispensatie van liefde”, toen jullie feitelijk de kalender opnieuw instelden door de energieverandering vanuit het verleden. (het aanduiden van Voor Christus (VC) naar Na Christus (NC))

Het einde van de oorlog is niet het einde van de puzzel. Het is het begin. Er zal een tijd komen waarin het idee van het ombrengen van andere mensen als oplossing voor het een of ander bezien zal worden als het meest disfunctionele, barbaarse ding dat een mens ooit zou kunnen doen.

Er is een potentieel van een toekomstige Aarde waar men alleen maar over deze dingen zal lezen en hen alleen maar zal zien in oude nieuwsrapportages.

Lieve mensen, als jullie ontwaken en de ui van oude regels en oude realiteit afpellen zullen jullie de verbazingwekkende liefde zien die jullie binnenin jullie hebben. Die kracht? Luister hiernaar: Als jullie je realiseren wat je bewustzijn kan doen, zullen jullie je realiseren dat ziekte niet kan overleven in een verlicht lichaam. Wat? Jij bedoelt dat bewustzijn de chemie van het lichaam kan veranderen? Ja, en dit is hetgeen wij jullie al 30 jaar lang vertellen. Vele inheemsen op de planeet hebben dit gedaan en jullie zullen dit ook gaan doen.

Wat zal een genezer dus gaan doen? Een heler zal een bewustzijnscoach worden! In plaats van helpen om de ziekte te verwijderen zal de lering eruit bestaan te vertellen over de manier waarop men een lichaams-chemie kan scheppen die een ziekte nooit zal binnenlaten!

Dat zal niet morgen gebeuren, lieve mensen. Jullie zijn pas zojuist de hoek om gegaan in de paar jaren die voorbij zijn gegaan sinds 2012. Het blijft dus moeilijk, en niemand houdt van verandering. Lichtwerkers, als ik zeg dat jullie een nieuw paradigma ervaren is dit voor velen heel reëel. Het is voor velen van jullie zo verschillend dat sommigen hebben gezegd: “Dit kan ik niet; dit is veel te moeilijk, ook al is dit hetgeen waarom wij hebben gevraagd en wat wij al vele levens lang wilden hebben.”

Zijn jullie verrast de deze opwaardering moeilijk is?

Ik wil jullie iets vertellen voordat wij gaan eindigen. De belangrijkste reden over waarom jullie het zo moeilijk vinden is omdat dit een her-(be)werken is van alles wat jullie weten. Steeds als jullie een paradigma veranderen, een systeem, de manier waarop de dingen werken, is dit moeilijk. Er zal een deel van jullie zijn dat vraagt: “Waarom? Waarom moeten wij veranderen??” Het antwoord is anders dan jullie ooit eerder hebben gehoord. Om naar de plaats te kunnen gaan waar jullie al levens lang naartoe willen gaan – een plaats waar jullie de controle over jullie levens hebben en de controle hebben over je eigen cultuur en samenleving.

Het zal een tijd zijn waarin jullie over de hele wereld van elkaar kunnen houden en jullie zullen iets hebben dat een “verenigde mensheid” is. Het is een tijd waarin jullie allen je buren zullen kennen. Dit is het potentieel dat wij zien, geen vernietiging van de planeet, geen einde, maar een hernieuwing!

Deze manier van Zijn die de Pleiadiers jullie lieten zien toen zij hier kwamen, was iets dat jullie door de tijd heen met vrije wil zouden kunnen scheppen. Welkom op dit nieuwe feestje, lieve mensen.

Jullie zijn op weg om te begrijpen wat er vervolgens gaat komen.

Er komt meer. Er zijn dingen die jullie niet verwachten en zij zijn niet noodzakelijk positief of negatief. Zij zijn gewoon anders dan wat jullie hebben verwacht.

Hoe zullen jullie reageren op iets waar jullie levens lang naar hebben uitgekeken?

“Dat kan ik niet! Ik ben bang!” Of zullen jullie in plaats daarvan zeggen: “Al deze onzekerheid en groei zijn precies hetgeen waarop ik heb gewacht.”

Laten wij in dit nieuwe licht een spelletje schaak gaan spelen.

Dit is de vrije keuze waarover wij hebben gesproken.

En zo is het.

KRYON

Deze informatie is gratis en voor jullie beschikbaar om uit te printen, te kopiëren en te distribueren als je dit wilt. Het copyright echter, verbiedt verkoop hiervan in welke vorm dan ook, behalve voor de publicist.

Lee Carroll