Maandelijkse editie. Juli 2020 / “De eerste helingcirkel komt eraan” op 15 augustus.

Maandelijkse editie. Juli 2020

2 augustus 2020
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

“De eerste helingcirkel komt eraan” op 15 augustus.

De Cirkel van Twaalf is het begin van iets geheel nieuws voor het Kryon-werk. Om echt te begrijpen wat dit betekent dient men een beetje van het werk van Kryon te begrijpen en van hetgeen hij de laatste 30 jaar heeft gebracht.

In 1989 kwam Kryon bij mij om mij te vertellen dat de planeet zou gaan veranderen. Er zou een Opwaardering komen die de mensheid had geschapen en Kryon was gekomen om ons daar doorheen te helpen.

1989 was ook het jaar van de val van de Berlijnse Muur en het begin van een grote opwaardering van energie en wereldgebeurtenissen. Twee van mijn mede-channelaars zijn ook in 1989 begonnen.

Het leek een tijd te zijn waarin dingen gebeurden die niemand verwachtte en dit ging allemaal tegen de gangbare voorspellingen over deze tijd in waarbij de planeet de millenniumovergang en daardoor uitvallen van computers en andere apparatuur, en natuurlijk Armageddon verwachtte, de massale hemelvaart van gelovigen en de derde wereldoorlog…..om er maar een paar te noemen. Geen van hen gebeurde ook!

Van toen tot nu gingen alle boodschappen van Kryon over deze Opwaardering en de attributen daar omheen. Hij vertelde ons jaren geleden over het “Nieuwe Normaal” en hij vertelde ons zelfs dat wij de “Nieuwe Mensen” zijn!

Deze informatie vulde vele boeken, honderden uren channelen (gratis verkrijgbaar) en gaf ons het fundament over wat wij kunnen verwachten en hoe dit ons allen kan beïnvloeden.

Toen kwam Covid-19 en alles stopte. Mijn realiteits-paradigma’s  begonnen te veranderen en vielen als dominostenen om.

Stel je eens voor….ik reis en geef bijna elke week boodschappen van Kryon in verschillende steden en ik heb dit jarenlang gedaan. Dit was opeens onmogelijk. Ik had een managementsysteem opgezet om een jaar vooruit contacten te hebben met de gastheren in die steden om alles te presenteren in de hele VS en Canada. Dit stortte ineen. De grote reizen die wij zouden maken werden allemaal uitgesteld. Helemaal geen reizen meer!

Met de regelmaat van de klok werden deze dingen vervangen door dingen die nieuw voor mij waren en dit kwam allemaal tot een climax tijdens een groep channelings waarin Kryon mij en public een nieuwe taak meedeelde: “Het Kryon-werk verandert van de rol van informatie en onderwijs brengen naar een rol van het scheppen van pure en diepgaande helingenergie. De meeste oude zielen realiseren zich dat de Opwaardering er nu werkelijk is. Nu is het tijd om hen de energie te geven die zij nodig hebben om dit te overleven!”

De Cirkel van Twaalf is de naam die is gegeven aan een scenario van herhaalde tijden met het scheppen van heilige en pure helingenergie. De uitnodiging is om  “dichterbij ons te komen en  bij ons te zitten en…..anders weg te gaan dan jullie kwamen.”

Kryon heeft mij aangemoedigd om mij op te maken voor een “Muur van energie” die ik nooit heb verwacht. Die zal aanzetten tot spontane genezing, het realiseren van Akasha-verledens en langer leven.

Kryon heeft ook gezegd dat het tijd is om dit “Vaak beschikbaar te maken voor vele mensen. Zorg ervoor dat 25% van deze programma’s gratis is. Gebruik de inkomsten om ervoor te zorgen dat anderen deze programma’s lange tijd zullen kunnen zien.”

Dit alles betekent dat wij het meeste Kryon-werk vanaf nu online zullen doen en dat wij elke week een heiligdom van heling zullen scheppen.

Ik ben er klaar voor.