Miami, Florida / De Zeven Geschenken.

Live Kryon Channeling 196:
Miami, Florida

De Zeven Geschenken.

15 december 2018 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Miami, Florida.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Dit weekend zullen de laatste channelings van het jaar gehouden worden, met uitzondering van een op Kerstmis. Dit is een goede manier om 2018 af te sluiten.

Ik geef jullie deze informatie voor degenen die later luisteren en lezen. Het is december als ik tegen jullie spreek en dit is het begin, lieve mensen, van een cultureel festival. Dit festival is er een van geven. Zeker, er zijn mensen die hebben besloten dat dit een festival van kopen is maar toch is dit een culturele keuze.

Wisten jullie dat deze feestdagen niet alleen beperkt zijn tot jullie land? Op verschillende tijden van het jaar houden vele verschillende culturen dit soort festivals. Het is alsof zij even bijkomen van het leven en decoraties maken en licht scheppen. Het is een eerbetoon van de familie en feestdagen van geven. De Hindoes doen dit ook. Zij hebben iets dat Diwali wordt genoemd, het Feest van het Licht en een tijd van geven. Dit lijkt veel op jullie Kerstmis, nietwaar? In hun cultuur vieren zij elkaar. Het is een tijd om even te stoppen en de familie te eren. In de traditie van de Hindoes heeft Diwali aparte dagen voor het geven aan aparte familieleden. Andere culturen doen dezelfde soort dingen op andere manieren. Er is een dag om je moeder te eren, je vader en je broers en zusters. Er zijn dus heel veel mensen die geloven in een tijd van feestelijk schenken.

De Zeven Feestelijke Geschenken voor jullie

Lieve mensen, ik wil graag iets doen. Ik ga zeven feestelijke geschenken voor jullie scheppen. Het verschil in het geven hiervan tijdens de feestdagen is dit: Dit zullen geschenken zijn die jullie aan jezelf zullen geven.

Bij al het geven in alle culturen ligt de focus op het geven aan anderen en natuurlijk ook van hen te ontvangen.

Vandaag gaat het diepgaander worden dan jullie denken en ik ga een uitspraak doen: “Als  er mensen zijn die luisteren en die feitelijk deze instructies voor deze zeven geschenken volgen, zal dit hun leven veranderen!” Er zullen onthullingen zijn en misschien meer. Elk geschenk vertegenwoordigt een dag waarop jullie iets voor jezelf doen. Niet elke dag waarop jullie jezelf een geschenk geven zal makkelijk zijn. In feite zijn twee van de eerste drie vaak moeilijk zoals jullie straks zullen zien. De moeilijkheid is dat er een volle dag voor nodig is om het te doen. Dit heeft natuurlijk een doel.

Lieve mensen, alles wat jullie doen lijkt belangrijker te zijn naarmate het meer tijd kost. Hoeveel jaren hebben jullie op school gezeten? Hoeveel jaren hebben jullie al een baan?  Al deze langjarige ervaringen geven geloofwaardigheid en gewicht aan anderen die het horen. Jullie gaan het daardoor ook willen. Er zijn er zeven. Sommige lijken makkelijk maar dit zullen zij niet zijn als jullie de instructies volgen. Vele hebben een dag nodig. Enkele vereisen dat jullie niets doen behalve je houding te veranderen en weer andere hebben tijd nodig. Hoe belangrijk is het om jezelf geschenken te geven? Geef hen niet als jullie niet klaar zijn voor verandering.

Eerste Geschenk

Ik noem het eerste geschenk de “Ik Verdien Het” dag. Dit is een dag waarop jullie feitelijk de andere dagen plannen. Dit is nodig omdat jullie aan je familieleden een beetje zullen moeten uitleggen wat jullie doen. Als zij horen wat jullie willen doen zullen zij vragen: “Waarom?” en dat is het moment waarop jullie zullen zeggen: “Omdat ik dit verdien!” De hele dag door kijken jullie in de spiegel en herhalen de volgende zin: “Ik verdien het. Ik heb hard gewerkt. Ik ga mijzelf een geschenk geven. Het zal een serie van zeven dingen zijn. Dit is de eerste en ik doe dit omdat ik het verdien!” Dit zijn niet gewoon woorden, lieve mensen, omdat Kryon altijd heeft gezegd dat jullie het verdienen om hier te zijn. Dit is niet alleen maar esoterische informatie, maar eerder praktische informatie.

Het zal jullie manier van leven beïnvloeden vanwege de manier waarop jullie handelen als het op drama en stress aankomt. Het is dus tijd om jezelf geschenken te geven.

Tweede Geschenk

Het tweede geschenk vereist een vrije dag. Echt weg zijn van alles en alleen jijzelf weet waar dit kan zijn. Als ik zeg “weg van alles” bedoel ik dit ook zo! Sta geen enkele menselijke tussenkomst toe. Ik zal dit zelfs een naam geven: “Geen Stress Dag.” Er mogen geen e-mails zijn, zelfs geen boodschap, geen media of zoiets, geen elektronica. Ga niet naar een plaats waar iemand je vragen zou kunnen stellen of gewoon even wil kletsen. Dit moet een rustige plaats zijn. Jullie keuze. Op deze manier is er een dag voor nodig – een hele dag.

Nu kunnen jullie je afvragen waar dit naartoe gaat. Jullie kunnen zeggen: “Zeg Kryon, wij weten dat het niet goed is om stress te hebben, dus dat is goed. Ik begrijp het.” Is dit zo? Ik neem aan dat jullie dit vaak doen? Als jullie met deze dag klaar zijn garandeer ik jullie iets: Jullie gaan je realiseren wat echt stress bij jullie veroorzaakt en waar jullie nooit eerder aan hebben gedacht, want zonder deze stress zullen jullie je veel beter voelen! Als jullie je realiseren wat stress bij jullie doet zullen jullie de mogelijkheid hebben om dit te veranderen. Maar als jullie gewoon dezelfde dingen dagelijks herhalen is er geen ruimte om te onderzoeken wat jullie feitelijk stress in je leven brengt, en dit zou jullie wel eens kunnen verrassen. Dit is nummer twee. “Geen Stress Dag” Het hangt helemaal van jezelf af en als jullie dit aan anderen moeten uitleggen, vertel hen dan de waarheid: “Ik geef mijzelf een cadeau omdat ik dit verdien!”

Derde Geschenk

Nummer drie lijkt hetzelfde maar is anders. Ik noem nummer drie de “Gaia Dag.” Gaia is Moeder Aarde, Pacha Mama. Het is de planeet zelf en jullie zullen nog een dag vrijaf moeten nemen. (Ik zei al dat dit moeilijk zou worden tijdens de feestdagen) Sommigen zeggen: “Onmogelijk!” Dit schema hangt van jullie af. Hoe hard denken jullie dat jullie goede dingen in je leven verdienen? Jullie familieleden en vrienden zullen zeggen: “Wat? Alweer een?” en jullie zullen zeggen: “Ja, omdat ik het verdien. Ik geef mijzelf een ander cadeau.”

Dit is een dag van complete stilte ten opzichte van andere mensen. Ga naar de natuur en blijf daar de hele dag. Voor iemand uit Florida kan dit het strand zijn en voor iemand in het midden van het land kan dit het bos zijn. Jullie kunnen al die tijd niet met een ander spreken. Jullie kunnen echter zoveel je wilt met de planeet spreken. Spreken tegen de golven? Hebben jullie ooit tegen de bomen gesproken? Hebben jullie ooit een conversatie gehad met de hemel of de sterren? Dit geschenk is een aanwakkeren van liefde voor de planeet Aarde.

Van alle geschenken die jullie jezelf geven zullen jullie je deze het best herinneren nadat jullie dit hebben gedaan. Hoe vaak doen jullie dit, lieve mensen? Voor sommigen van jullie is het antwoord: nooit! Voor anderen zal het zijn: behoorlijk vaak, en ik heb het nodig! Er zit een grote kracht hierin en wij hebben jullie verteld dat dit helpt om de band met Gaia te versterken en Gaia is jullie partner in het leven en het bewustzijn van de planeet. De planeet is er klaar voor om jullie dit geschenk te geven!

De volgende vier zijn een beetje esoterischer en jullie hoeven hier geen dag vrij voor te nemen, maar zij kunnen voor sommigen van jullie wel moeilijker zijn.

Vierde Geschenk

Geschenk nummer vier is “Meesterschap Dag.” Ik wil jullie alles over dit geschenk vertellen en jullie dienen dit een beetje te bestuderen. Lieve mensen, wij hebben jullie verteld dat jullie meesterschap binnenin je hebben. Toch zitten er vele dingen in de weg waardoor jullie je pracht maar weinig manifesteren. Jullie gewoonten, volgens jullie cultuur, en vele andere dingen houden jullie tegen om te zien wie jullie zijn. Wat jullie in de basis als mensen is verteld – jullie menselijke natuur – vertelt jullie dat jullie minder dan meesters zijn. Al deze dingen zweren samen om jullie van je meesterschap vandaan te houden terwijl jullie daarmee zijn geboren.

Feit: Jullie zijn prachtig geboren met vrije keuze. Hiermee kunnen jullie elke richting op gaan die jullie willen. Hoe zou een meester er vandaag de dag uitzien – geen meester uit het verleden, maar een meester van vandaag?

Nu ik hiermee begin zullen er mensen zijn die zeggen: “Dit is niets voor mij; dit is iets voor anderen!” Wacht maar af en kijk zelf! Wat zal er gebeuren als jullie je houding zelfs maar voor een dag veranderen? Wat zou er gebeuren als jullie ’s ochtends bij het opstaan zouden zeggen: “Ik ben prachtig. Alles wat er vandaag met mij gebeurt zal ik door de ogen van mijn Hoger Zelf zien. Ik zal mij gedragen zoals een meester zich zou gedragen. Ik zal naar compassie, naar God en naar liefde streven in alles wat ik zie. Steeds als ik dit doe zal ik een beetje jonger worden.”

“Kryon, word je jonger door een meester te zijn?” Nee. Jullie worden jonger door meesterschap in de praktijk te brengen, dat is wat compassie en liefde in het menselijk lichaam doen. Zij laten het verouderingsproces in de cellen langzamer verlopen. Jullie hebben de doctoren hierover horen praten. Mensen met stress leven niet lang. Mensen met liefde en compassie tenderen ernaar om veel langer te leven.

Dit begint dagelijks al als jullie ontwaken. Neem geen vrije dag. Doe gewoon wat jullie elke dag doen. Voorbeeld: Jullie zijn op weg naar de winkel of naar je werk en er gebeurt iets in het verkeer waardoor iemand naar je schreeuwt, toetert en naar je gebaart. Wat is de normale reactie van een mens? Die drang onderdrukken en in je meesterschap gaan? Ik wil dat jullie over deze persoon nadenken. Ik wil dat jullie compassie hebben voor die persoon. Hij heeft een slechte dag net zoals jullie die weleens hebben gehad. Zie hen in dat licht! Een meester heeft geen eerste reactie om terug te schreeuwen of terug te slaan. Er is geen reactie door zich slecht of beledigd te voelen omdat alles wat er nodig is, het meesterschap binnenin is en er compassie voor de ander is. Jullie kennen hun naam niet, maar opeens zijn zij in een gouden licht dat jullie hebben geschapen. Snappen jullie wat ik bedoel? Meesterschap Dag!

Wie irriteert je het meeste thuis? Opeens gaan jullie dit door deze dag anders ervaren. Weiger om geïrriteerd te raken. Als dit zich voordoet zeg dan tegen jezelf: “Dit zal mij nier irriteren omdat ik meesterschap heb. Ik ben geweldig in liefde!”

Opeens realiseren jullie je dat degenen die jou zo ergeren, net zo zijn als jullie. Zij doen hun uiterste best met wat zij hebben. Misschien irriteren jullie hen wel! Hebben jullie daarover nagedacht? Misschien bezorgen jullie HEN wel stress en realiseren jullie je dit niet.

Doe dus even een stapje achteruit en leg een gouden licht om hen en om jezelf heen. Wees niet verrast als zij dit direct merken. Wat een geschenk zou dit voor jullie zijn, nietwaar? Als jullie de irritatiefactor kunnen veranderen, kunnen zij wat vriendelijker zijn en jullie misschien anders bezien. Waarom? Omdat jullie niet langer reageren op de manier waarop jullie dit in het verleden deden.

Jullie beginnen alles te bezien op een compassievolle, stille manier en vele mensen zullen dit in jullie ogen zien. Misschien zegt jullie cultuur: “Nu is het tijd om in woede te ontsteken.” In plaats daarvan zeggen jullie tegen jezelf: “Ik ben geweldig en sta ver boven hetgeen mijn cultuur mij vertelt. Ik heb meesterschap binnenin mij.”

Misschien gaan jullie naar je werkplek en is daar iemand die jullie niet kunnen uitstaan? Zij zijn zo irritant! Nu hebben jullie de mogelijkheid om dezelfde dingen in de praktijk te brengen als bij je familie. Ja, zij zijn irritant, maar zij gaan zo goed als zij kunnen door het leven met het beste dat zij weten. Nogmaals, misschien irriteren jullie hen en weten jullie dit niet. Julie gaan dus je gouden licht om jullie beiden heen plaatsen. Dit is meesterschap!

Wat denken jullie ervan om even praktisch te zijn? Laten wij zeggen dat jullie met vrienden gaan lunchen en een voor een horen jullie hen praten op de manier waarop zij dit altijd doen. Zij gaan over veel dingen klagen. Zij geven hun mening over vele onterechte zaken en spelen hetzelfde “bandje” af over hetzelfde disfunctioneren en over mensen dat jullie al jaren aan die stamtafel hebben gehoord. Al die tijd tijdens de lunch horen jullie alleen maar negatieve dingen. Jullie blijven stil en dat is eigenlijk niets voor jullie. Jullie weten wat er zal gaan gebeuren. Uiteindelijk zullen je vrienden zich tot jullie wenden en vragen: “Wat vind jij ervan? Je bent heel stil vandaag!” Jullie hebben niets gezegd en zij weten dat er iets komt….

Let op, want wat ik jullie nu ga geven is praktisch meesterschap. In dit geval, als jullie steeds stil waren, hebben jullie een mogelijkheid om de energie te veranderen zonder kritisch te zijn ten opzichte van hen. Jullie geven hen een waarheid en vertellen hen: “Er is iets met mij gebeurd. Ik heb een paar dingen ontdekt. Lieve vrienden, ik realiseerde mij dat als ik meedoe aan deze discussies, ik mij niet lekker voelde. Negatieve dingen maken mij van streek. Mijn eten smaakte mij niet. Aan sommige dingen dient iets te worden gedaan, en dat is het echte onderwerp. Toch heb ik mijn manier van reageren veranderd. Lieve vrienden, alles wat jullie hebben gezegd is vandaag waarheid voor jullie. Steeds als ik deze oneerlijke en negatieve dingen hoor zie ik hen als opgelost voor mij. Ik zie de oplossing voor alles wat jullie vandaag hebben gezegd. Niemand van jullie had vandaag ongelijk en ik vind het echt heerlijk om bij jullie te zijn. Toch heb ik voor mijzelf ontdekt dat mijn eten mij beter smaakt als ik deze dingen als opgelost voor mij zie. Dit is wat ik onlangs voor en over mijzelf heb ontdekt!”

Wat kunnen zij daar tegenin brengen? Jullie hebben hen niet verteld dat zij het fout deden. Julie hebben gewoon over jezelf gesproken en over wat jullie hebben geleerd. Dat is meesterschap. Jullie laten de mensen om je heen zich niet slecht voelen en hebben geen kritiek op hen omdat jullie zogenaamd beter zijn dan zij. In plaats daarvan tonen jullie een compassievol hart en nodigen hen uit voor hetgeen jullie in en voor jezelf hebben ontdekt.

Ik garandeer jullie dat er aan het einde van de lunch minstens een van hen naar je toekomt en zegt: “Vertel mij eens meer  – ik wil hebben wat jij hebt.” Dan kunnen jullie nog meer uitleggen over de liefde die jullie hebben en over het meesterschap dat jullie hebben ontdekt. Meesterschap Dag!

Ik daag jullie uit om dit te doen. Denk na over situaties en de manier waarop jullie kunnen reageren. Denk erover na voor je de deur uitgaat. Doe een affirmatie: “Lieve Spirit, vandaag ben ik een meester. Lieve Spirit, breng mij de geschenken waar ik als een meester doorheen kan gaan.” Dit was nummer vier. Begrijpen jullie al een beetje waarom zij niet makkelijk zijn?

Vijfde Geschenk

Nummer vijf is “Helingsdag”. Lieve mensen, dit is oud nieuws voor een Kryon-volger. Jullie cellen zijn zich bewust van wat jullie zeggen. Dit is bewezen door de wetenschap van epigenetica. Cellen worden beïnvloed door wat bewustzijn en omgeving scheppen. Wat zeggen jullie vandaag hardop? Wie zijn jullie in werkelijkheid? Zijn jullie je eigen persoon of een product van wat degenen om jullie heen vertellen?

Lieve mensen, als jullie kijken naar jullie maatschappij en hoe die tegen jullie spreekt, is jullie gezondheid en je leeftijd helemaal een product van wat zij jullie vertellen. Hebben jullie onlangs naar jullie media gekeken? Zij vertellen jullie heel duidelijk dat als jullie een bepaalde leeftijd hebben bereikt, wat er mis is met jullie. Dan zullen zij jullie de namen geven van de door hen ontworpen pillen die jullie nodig hebben en jullie zitten op de bank terwijl jullie ernaar kijken en luisteren en alles gaat direct naar jullie onderbewustzijn.

Zij bepalen wie jullie zijn, lieve mensen. Zij vertellen wat er mis is met jullie op een bepaalde leeftijd en jullie hele maatschappij gelooft dit.

Wat zou er gebeuren als jullie de controle over dit alles zouden nemen? Helingsdag gaat over het terugnemen van de controle. Voorbeeld: Jullie worden ’s ochtends wakker en zeggen: “Ik Ben geweldig. Ik ben prachtig geboren. Cellen, ik ga vandaag tegen jullie spreken en ik wil dat jullie luisteren!” Begin dan met een lijst. Maak vooraf een lijst en ik wil dat jullie deze lijst elk uur doorlopen. “Cellen, luister: Hier is de lijst weer…..” Jullie lijst….die zal heel persoonlijk zijn, maar via die lijst zullen jullie je cellen informeren (niet vragen!) om te stoppen met ouder worden. Herinner hen eraan dat jullie normale staat er een is van balans en gezondheid.

Er zullen mensen zijn die zeggen: “Te laat, Kryon, ik heb al een ziekte.” Laat mij jullie iets vragen: Is de ziekte die jullie hebben een deel van jullie cellen? Nee, het is een insluiper, nietwaar? Vertel je cellen dan zich te ontdoen van deze insluiper omdat het lichaam weet hoe het dit moet doen. Het lichaam weet hoe het dit moet doen!!! De wetenschap misschien niet, maar het lichaam wel! De lange historie van homeopathie bewijst dit ook. Homeopathie is een proces dat het lichaam instrueert om te helen. Daaraan toegevoegd, er zijn vele genezingen van ziekten door bewustzijn, door affirmaties, als de mens deze heling compleet erkent.

Wees niet verrast als jullie dit vaak direct kunnen voelen. Hoofdpijnen gaan weg; pijn gaat weg; jullie gaan je gezonder voelen. Wat een geschenk! Dat is voor jullie! Dat is de macht van bewustzijn over het lichaam.

Jullie hebben de controle over je cellen. Wij hebben jullie dit al jaren verteld, maar ik zeg jullie dit: als jullie dit feit niet willen geloven zal er niets gebeuren. Dit komt omdat jullie aangeboren deel van je lichaam weet of jullie wel of niet doen alsof. Het gaat niet om het maken van een lijst en die op te lezen of te lezen. Helingsdag is de dag waarop jullie dit uiteindelijk geloven en jezelf het geschenk van gezondheid geven. Dit was nummer vijf. Als jullie de Tibetaanse numerologie volgen realiseren jullie je dat het cijfer vijf verandering vertegenwoordigt. Zien jullie hoe dit ook jullie kan veranderen?

Zesde Geschenk

Dit vereist weer een vrije dag. Ik wil dat jullie denken aan wat jullie die dag willen doen. Het kan eenvoudig of complex zijn. Het is een dag om te doen wat je wilt doen. Het is een geschenk voor jezelf en iets dat je graag wil doen. Het zou kunnen zijn: “Vandaag wil ik eten in een restaurant waar ik graag wil eten in plaats van een eetgelegenheid waar een ander graag wil eten. Vandaag ga ik genieten van mijn favoriete dingen. Vandaag ga ik naar muziek luisteren waar ik van hou, niet die waar een ander van houdt.”

Dit is een praktisch geschenk aan jezelf. Waar voelen jullie je goed door maar dat jullie al lange tijd niet hebben gedaan? ”Ik ga de hele dag tijd vrijmaken voor dingen die ik leuk vind.”

Nogmaals, er zullen mensen zijn die vragen: “Wat is er met jou aan de hand?” en jullie kunnen zeggen: Niets. Ik geef mijzelf een cadeau. Ik ga de hele dag iets doen dat ik leuk vind omdat ik dat verdien!” Misschien denken jullie dat dit heel makkelijk is? Denk eens goed na. Hoe lang is het geleden sinds jullie dit hebben gedaan? De meesten van jullie zullen zeggen: “Dat kan ik mij niet herinneren.” Compassievolle lichtwerkers zijn ontworpen om aan anderen te denken en zichzelf op de laatste plaats te zetten. Velen van jullie geven dus constant ideeën en suggesties aan anderen. Hoe lang is het geleden dat jullie iets aten waar jullie dit wilden eten? Doe dit alleen of met anderen, maar doe het. Jullie gaan daarvan genieten, lieve mensen, omdat dit een geschenk is aan jezelf. Jullie verdienen het.

Zevende Geschenk

Deze is anders en duurt niet lang, maar toch kan het moeilijk uit te leggen zijn. Ik noem het “Engelen Dag.” Jullie kunnen beter alleen zijn als jullie dit doen. Ik wil dat er niemand naar jullie kijkt. Ik heb hiermee gewacht tot nummer zeven omdat dit goddelijkheid vertegenwoordigt. Ik daag jullie uit. Als jullie alleen zijn er dus niemand bij jullie is, wil ik dat jullie naar het midden van de kamer gaan. Maak het in die kamer zo stil mogelijk. De avond is de beste tijd omdat er dan minder activiteit buiten is.

In die rustige stilte wil dat jullie je armen omhoog doen en hardop zeggen: “Engelen in deze kamer, ik hou van jullie. Dank je wel omdat jullie van mij houden. Dank je wel omdat jullie mijn hele leven bij mij zijn. Dank je wel omdat jullie met mij lachen en met mij huilen.” Dan wil ik dat jullie de tinteling op je armen voelen als zij aangeven dat zij je hebben gehoord en zeggen: “Dank je, wij houden van jou.” Jullie gaan het voelen. Jullie zullen weten wat het is als jullie het voelen. O, wat een geschenk is dit voor jullie. Dit is een goede, solide communicatie met een gebied, een omgeving, dat jullie niet kunnen zien, maar dat weet wie jullie zijn en dat altijd bij jullie is. Kunnen jullie dit? Wat een uitdaging. Jullie gaan dit voelen, lieve mensen, en jullie zullen daar anders uit vandaan komen.

——-

Dit zijn de zeven geschenken. Wat heb ik jullie in het verleden verteld over wie jullie zijn? Jullie merken het – ook achteraf – lieve mensen, als jullie op je knieën vallen als er een engel aanwezig is. Deze engelen zijn hier omdat jullie dit verdienen. De mens is geweldig op deze planeet en verandert die in deze nieuwe tijden.

Jullie spirituele supportersgroep weet dit. Zij staan klaar om jullie hand aan te nemen en jullie door het leven heen te helpen. Hoe mooi is dit niet?

Kunnen jullie geloven dat dit waar is? Als jullie dit doen zal het implementeren van deze zeven geschenken jullie een verandering van je leven bezorgen. Misschien merken jullie het al over een jaar omdat dit zo balans-gevend en liefhebbend is.

Ik vertel jullie deze waarheid vandaag. Liefde wordt uitgebreid en is toegenomen als jullie deze dingen doen. Compassie is makkelijker te voelen als jullie deze dingen doen.

Meesterschap is makkelijker te pakken als jullie dit in praktijk brengen en jullie weten wat ik bedoel.

Dit is de tijd van feestdagen. Het is een feest van licht.

Laat dit binnenin jullie schijnen!

En zo is het.

KRYON

The information is free and available for you to print out, copy and distribute as you wish. Its Copyright, however, prohibits its sale in any form except by the publisher.

Lee Carroll