Montreal, Canada / Multidimensionaal worden. 1

Live Kryon Channeling 186:
Montreal, Canada

Multidimensionaal worden. 1

11 november 2017 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Montreal, Canada.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ik zit op dit moment voor een esoterisch publiek en het onderwerp voor de gehele dag was en is multidimensionaliteit. Jullie ontdekken dingen die voor velen van jullie ongelooflijk zijn. Helemaal op basisniveau en in de kern van de zienswijze van de mensheid komt er verandering aan. Het is prachtige verandering die soms moeilijk te bevatten en voor te stellen is, maar als jullie er goed naar kijken is het werkelijk een verandering die jullie uit het duister vandaan brengt.

Ik wil in deze boodschap even teruggaan naar dingen die ik in het verleden heb gebracht en daarna wil ik bij jullie enkele dingen introduceren waarover ik nog nooit heb gesproken. Dit is de tijd hiervoor. Waarom zou dit de tijd hiervoor zijn? Omdat, lieve mensen, jullie hier naartoe kwamen en dit lezen. Wij zijn hier als multidimensionale energieën en entiteiten om jullie zoveel te leren als jullie kunnen begrijpen over deze opwaardering.

Laten wij allereerst eens kijken naar wat er vandaag op het podium gebeurde vanaf het begin van deze bijeenkomst (The Ariane Publishing Convention). De channeling van vandaag kwam uit verschillende menselijke bronnen en toch handelde het over een en dezelfde boodschap. Als je kijkt naar de verschillende manieren waarop de boodschap is gebracht kan je zien dat de mens erbij betrokken is maar dat de kerninformatie dezelfde is. Wat zijn de woorden die in welke taal dan ook de kern zouden raken van wat er vandaag is gezegd? Hoop, welwillendheid, liefde, compassie, samenzijn, harmonie en ontwaken. Dit is vandaag de boodschap op deze planeet vanuit de Creatieve Bron zoals die wordt gepresenteerd in een veelvoud aan channelings.

Hoe weten jullie of een channelaar, een kanaal, echt is? Dat is makkelijk! Kijk naar de onderwerpen in de boodschap: Hoop, ontwaken, liefde, compassie en hulp als er moeilijkheden worden ervaren bij het bewegen naar het Licht. Geen channelaar die echt en accuraat is zal jullie vandaag een boodschap brengen van hel en verdoemenis. Dit is onmogelijk omdat de God-Bron weet wat er hier op de planeet is gebeurd en dat is de “boodschap van de opwaardering”.

Stukje bij beetje, groep voor groep, ontvangen oude zielen en lichtwerkers informatie die waar(lijk) begint te klinken. Jullie gaan je uiteindelijk identificeren met deze energie als jullie begrijpen wat er werkelijk gebeurt.

Jullie kunnen naar je media kijken betreffende de toestand van de wereld – en die kan er heel anders uitzien dan wij jullie vertellen. Donker bewustzijn op deze planeet wil dat jullie bang zijn en teruggaan naar het lagere bewustzijn van het verleden.

De media zijn betrokken bij dit genoemde spel.

Kijk maar. Het is overal. Het dramatische gedraai van maar weinigen veroorzaakt de soort moeilijkheden die jullie herinneren aan wat er meer dan vijftig jaar geleden plaatsvond – een teruggaan naar angst.

Dit is het duister van een bewustzijn dat probeert om deze planeet weer terug te brengen naar een plaats waar die nooit meer zal bestaan.

Er is teveel Licht dat onthuld gaat worden. Het gebeurt overal, zelfs op dit moment in deze zaal. Oude zielen zien dit en komen naar een ontmoeting als deze. Menselijke wezens ontwaken voor een grotere waarheid en dit gebeurt niet alleen maar tijdens een channeling. De grotere waarheid is een visioen van de wereld in vrede voor hun kinderen en de kinderen van de kinderen, een weg door de duisternis, een aansluiten bij en een samenwerking met andere beschavingen op de planeet. Het is een visioen over toekomstige culturen die zullen zeggen: “Wat wij geloven over de Schepper is verschillend, maar wij eren jullie geloof ook. Wij eren wat jullie in jullie systeem doen omdat ook dat is verbonden met de Ene Bron.”

Het is zo’n beetje tijd om eenheid over de planeet te verspreiden. Eenheid is een andere manier om te zeggen ”bewustzijn van het geheel van de dingen, een samenstroom van verbinding tussen en met alles.”

Ik zal jullie een paar voorbeelden en informatie geven over dit bewustzijn. Hoe gebeurt eenheid? Wat zijn enkele van de attributen om naar uit te kijken? Wat zijn de nieuwe dingen die wij niet verwachtten? Alles dat ik jullie zal geven is welwillend, mooi en eerlijk nieuws.

Wordt vervolgd