Montreal, Canada / Multidimensionaal worden. 4

Live Kryon Channeling 186:
Montreal, Canada

Multidimensionaal worden. 4

11 november 2017 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Herinneren van vorige Levens

De eerste, de makkelijkste, is het bewustzijn van vorige levens. Kinderen die vandaag de dag worden geboren zullen eerder wakker worden voor deze concepten. Als zij leren praten kunnen zij tegen hun moeders dingen zeggen als: “Jij bent mijn beste moeder tot nu toe!” Anderen die het ergens niet mee eens zijn of teleurgesteld zijn zullen zeggen: “Ik vond mijn vorige moeder leuker!” Moeders zullen hen aankijken en zeggen: “Waar heb jij het in vredesnaam over?” Toch zal een oude ziel als moeder precies weten wat er aan de hand is. Het kind herinnert zich dingen en kan misschien niet de juiste namen noemen, of de gezichten voor zich zien, maar innerlijk weet het kind dat het hier niet voor het eerst is.

Het eerste dat wij dus tegen jullie zeggen is dat er een intrinsieke kennis is van het feit dat jullie hier eerder hebben geleefd. Het begint met de kinderen en als het niet uit hun hoofd wordt gepraat zullen zij dit al hun levens hebben. Zij weten dat het leven een cirkel is. Welk spiritueel systeem hen wat dan ook wil vertellen: zij weten beter. Sommigen zullen zich rustig houden omdat zij degenen om hen heen niet willen krenken, maar binnenin zich zullen zij het weten.

Jullie oudere zielen hadden dit niet. Jullie hadden een bewustzijn dat groeide, en toen ontdekten jullie dit. Toch is het bij de kinderen een deel van wie zij zijn als zij hier binnenkomen. Zij hebben het al herkend. Het herinneren dat jullie eerder hebben geleefd begint zich voor te doen bij oude zielen. Jullie beginnen je energieën te herinneren die jullie je nooit eerder hebben herinnerd. Jullie gaan ontwaken voor herinneringen van goede dingen, vreugdevolle dingen.

Soms zullen jullie wakker worden en zeggen: “Wow, Dat is nog niet vaak gebeurd. Ik vloog en zag prachtige kleuren. Ik hoorde dat mijn naam werd geroepen en op de een of andere manier was er overal licht om mij heen. Ik wil deze droom wel elke nacht hebben!” Welkom bij een kwantumervaring van het herinneren van niet alleen een vorig leven, maar ook van veelheid van vorige ervaringen van herinneringen uit niet alleen maar een vorig leven, op een manier die niet-lineair is. Dit is wat er begint te gebeuren. Dit was nummer een.

Ontwaken voor Wijsheid uit vorige levens

Nummer twee is het ontwaken voor wijsheid uit vorige levens. Luister: Jullie kunnen geen mensen hebben die elke keer weer opnieuw moeten beginnen als zij geboren worden. Dit zal jullie nooit een oude wijsheid-factor op de planeet geven, in plaats daarvan moeten jullie herinnerde wijsheid uit het verleden hebben. Het zal een wijsheid zijn die jullie op een plaats brengt waar jullie weten wat werkt en wat niet werkt – een zelf-evidente en zeer natuurlijke wijsheid in een cultuur die zal begrijpen dat oorlog nooit zal werken, een zelf-evidente wijsheid die de weg weet om uit moeilijkheden te komen en een wijsheid die jullie in staat stelt om niet steeds weer dezelfde fouten te begaan.

Dit zal een wijsheid uit het verleden zijn die naar voren wordt gebracht bij het kind met een oude ziel dat groeit naar volwassenheid en langzaam, in een generatie tijd, wordt de nieuwe gedrag, deze houding, in jullie cultuur gezien. Het verschijnt in de wetten die jullie maken, in de manier waarop jullie eigen wetgevers worden geselecteerd en in wat jullie horen: Geen oorlog meer. Hoeveel generaties van de mensheid zal het duren voordat er geen oorlog meer is? Dit hangt van jullie af. Het kan korter duren dan jullie denken door hetgeen ik jullie nu vertel.

Wat als jullie niet steeds weer geboren hoeven te worden, maar in plaats daarvan gewoon ontwaken voor de wijsheid van het verleden? Het zou een wijsheid zijn die jullie niet in dit leven hebben ontwikkeld, maar eerder een wijsheid die komt uit de vorige levens die er steeds maar weer waren. Mijn partner zegt tegen jullie, lieve mensen, dat jullie, als jullie overlijden, veel multidimensionaler in deze wereld weer terug zullen komen dan nu het geval is.

Jullie zullen chromosomenpaar 24 hebben dat op een hoger niveau vibreert zodat jullie niet meer dezelfde fouten zullen maken. Het is net als wanneer jullie als kind je hand aan de kachel hebben verbrand. Jullie zullen dit meenemen naar je volgende leven in plaats van dit weer te moeten ondervinden. Jullie zullen je de kachel herinneren en dit is een metafoor voor het herinneren van oorlog. Jullie zullen het niet nogmaals doen.

Ik zal het steeds weer zeggen: Er zal een tijd komen waarin jullie naar de beschaving van voor 2012 terug zullen kijken als barbaarse jaren. Hoger bewustzijn zal de manier zijn van de dagelijkse dingen op de planeet Aarde.

Tijdloosheid

Laten wij het nu eens hebben over enkele multidimensionale attributen. Dit kan eventueel voor jullie nergens op slaan omdat wij nu even uit de lineariteit gaan vertrekken. Jullie gaan je toekomstige levens herinneren. Nu zijn jullie het onmiddellijk met mij eens: “Kryon, dit slaat nergens op!” Inderdaad, op een lineaire manier slaat het nergens op. Elke ziel in deze zaal en bij de lezers en luisteraars van dit kanaal, heeft deel uitgemaakt van een grotere zielengroep. Er zijn tijden geweest aan de andere kant van de sluier waarin jullie samen met de anderen plannen hebben gemaakt over waar jullie naartoe zouden gaan, wat het plan zou zijn waarmee jullie de mensheid het meest zouden helpen of wat jullie zouden willen ervaren en leren. Het is een plan waarin ook staat waar jullie in deze nieuwe energie zouden zijn en over wat jullie zouden kunnen gaan doen. Deze plannen voor de toekomst veranderen steeds door hetgeen jullie in het heden doen. Niets ervan is dus een contract, of een vaststaande set, of een onveranderbaar plan.

Hoe zouden jullie het vinden als ik jullie vertel dat jullie ook in staat zullen zijn om je de planning te herinneren? Dat is multidimensionaal worden!

Daarom hebben sommigen van jullie een heel goed idee over wat jullie gaan doen, wie jullie zijn en waar jullie naartoe gaan.

In het geval van de man in de stoel: Hij gaat naar een “nieuw Afrika”, maar hij gaat niet alleen. Een karmische groep om hem heen zal bij hem zijn. Luister je, Marc? (heeft het over Marc Vallée, een gastheer van de conferentie). Deze karmische groep bestaat niet noodzakelijk uit degenen die nu om je heen leven. Het kunnen degenen zijn die vrienden zijn en die samen met jou de reis hebben gemaakt in vele levens tot nu toe.

Het is heerlijk om te denken dat jullie allemaal een deel kunnen zijn van een grootse, toekomstige belofte.

Stel je eens voor hoe het is om te weten waar je de volgende keer naartoe gaat en dit te (her)kennen! Velen hebben de Aarde een “experiment” genoemd. Dit is het niet. Het is een groots plan dat wordt veranderd en aangepast door vrije keuze.

Wordt vervolgd