Nanaimo, Vancouver Island, Canada / Voorspellingen.

Live Kryon Channeling 193:
Deze live channeling werd gehouden in Nanaimo, Vancouver Island, Canada

Voorspellingen.

16 juni 2018 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Nanaimo, Canada.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

De drempel waar mijn partner zojuist overheen is gegaan (Lee ging channelen) is er een die jullie zouden kunnen voelen. Het is dezelfde stem, maar de energie verschilt behoorlijk – voor degenen die het kunnen voelen. Deze drempel opent een deur. Het is een deur naar wat jullie “Het Veld“ hebben genoemd, waar geen tijd is, geen ruimte en geen feitelijke “plaats.” Het IS gewoon. Het is er met ieder van jullie en daar ben ik ook.

Sommigen zeggen: “Het Veld is de andere kant van de sluier.” Anderen zeggen: “Het Veld is een magische plaats waar de ziel naartoe kan gaan om een tijdje te rusten voordat hij hier weer terugkomt.” En weer anderen zeggen: “Het is God!” Al deze beschrijvingen zijn correct omdat in de heldenreis die mijn partner vandaag heeft beschreven, ieder van jullie een plaats heeft in dit Veld. Dus door deze deur die door intentie is geopend en door iets dat er in deze zaal gebeurt, begint er een samensmelting van energie. Het is iets dat gemeten kan worden – een samensmelting van gedachten en hart gaat samensmelten op een plaats waar dit veilig is. Het is hier veilig voor een aantal minuten. Deze boodschap zal niet lang duren. Maar het is een veilige plaats om te zijn.

Sommigen van jullie hebben een box om je geloof heen geconstrueerd die zegt: “Breng de wetenschappers maar binnen. Laten wij opschieten!” (Lee is in een Wetenschappelijke conferentie) Ik weet wie hier zijn, lieve mensen, nu jullie hier ongeduldig wachten tot het spirituele gedeelte voorbij is. Ik vertel jullie nogmaals dat er voor jullie evenveel liefde is als voor ieder ander op planeet. Er zijn zoveel engelen, als jullie hen zo willen noemen, prachtige zielsenergieën om jullie allemaal heen.

Het maakt niet uit hoe jullie deze boodschap ontvangen, of zelfs niet of jullie hem wel willen ontvangen. Spirit respecteert het feit dat jullie vrije keuze hebben om deze dingen te onderzoeken op de manier waarop jullie dit zelf willen. Sommigen van jullie zullen zeggen: “Wel, ik wil momenteel niet helemaal in het esoterische duiken.” Lieve mensen, dat hoeven jullie ook niet. Maar laat mij jullie dit vragen: Wat als de dingen die ik zeg bij jullie een belletje laten rinkelen? Wat als zij als waarheid op jullie over komen? Wat als zij vol logica klinken? Wat kan het jullie deren als jullie die doos even openen en luisteren en dan de dingen afwegen?

Wees er klaar voor, want jullie zullen het nodig hebben, want wat ik jullie ga vertellen vertelde ik eerder deze week aan 300 mensen. (in een eerdere groep)

Een paar dagen geleden was er een handdruk en die vond plaats tussen de president van de Verenigde Staten en de leider van Noord Korea. Deze handdruk was iets dat een paar maanden geleden verre van verwacht werd. In feite gaat het tegen alles in – alles – en men dacht dat dit nooit zou gaan gebeuren. Ik wil jullie hierover vertellen zodat jullie het mechanisme van voorspellingen gaan begrijpen. De reden hiervoor? Ik heb jullie jaren geleden verteld over het potentieel van de handdruk.

“Ik ben channeler” zegt mijn partner. “Ik channel Kryon” zegt mijn partner. Maar wat mijn partner werkelijk heeft geleerd is zichzelf helemaal opzij te zetten en zich met puurheid onder te dompelen in het Veld.

Dit stelt hem in staat om anders te zien en contact te maken met Kryon, een vriend in het Veld, en jullie dan te rapporteren wat er naar voren komt. Voorspellingen zijn geen magie!

Voorspellingen zijn geen toekomst-waarzeggerij. Dit kunnen jullie niet, niemand kan dat. De reden? Omdat de mens vrije keuze heeft. Vrije keuze schept dagelijks miljarden vrije beslissingen. Er is geen “bekende” toekomst. Maar er is een groot aantal sterke potentiëlen, gebaseerd op wat vrije keuze op dat moment aan het doen is.

Ik wil jullie meenemen naar maart 2012 in Dallas, Texas. De channelings waaraan ik refereer zijn gedocumenteerd, geprint, beschikbaar en klaar om te lezen en te vinden op de website (van Kryon en van Wakkere Mensen) Mijn partner documenteert alles en plaatst het op zijn website.

Sommigen van jullie weten al dat ik in die channeling sprak over twee sterke potentiëlen die nu voorspellingen lijken te zijn (nu het is gebeurd! Maar dit waren zij niet. Dit waren potentiëlen die gebaseerd zijn op wat er al gebeurde in het Veld.

Het eerste onderwerp: ik vertelde jullie dat jullie snel een nieuwe paus zouden hebben. Enkele maanden had de planeet er een. Wij vertelden jullie dat de paus een joker zou zijn in die zin dat hij met onverwachte energieën zou komen. De oude paus was nog niet eens gestorven, als jullie dit hebben opgemerkt, hij is nog steeds onder jullie! In plaats daarvan gebeurde er iets dat boven verwachting was en jullie hoorden het van een man die in een stoel zoals deze zat. Dit is geen voorspellen, lieve mensen, omdat het al in het Veld aanwezig was. Het was al in beweging omdat het in het Veld was als een potentieel. Hebben jullie dit gehoord? In ontwikkeling als een potentieel.

Het tweede ding waarover ik jullie vertelde was dit: Er is een kans van 50% dat de nieuwe leider van Noord Korea, de zoon, niet in de voetsporen van zijn vader zou gaan lopen. Toen begon ik te vertellen over de redenen waarom dit hout zou kunnen snijden, met name voor de Koreaanse leider. Ik vertelde jullie dat het lang zou kunnen duren voordat het zich manifesteerde, als het al zou gebeuren. Ik vertelde jullie dat de problemen zouden liggen bij de oude adviseurs van zijn vaders familie. Hij moest langzaam en voorzichtig handelen om iets tegen alles in te gaan doen. Dit zal op een dag allemaal uitkomen vanwege de handdruk.

Dit was het potentieel over wat er zou kunnen gebeuren: Degenen in de gedemilitariseerde zone zouden hun machinegeweren laten vallen omdat deze Noord Koreaanse leider de twee Korea’s zou verenigen.

Er zouden geen kernwapens in zijn land zijn en er zou een begin van overvloed komen voor zijn volk. Zijn volk en de wereld zouden hem iets geven dat hij altijd had gewild en waarvan hij vanaf zijn geboorte was doordrongen – het verlangen naar onderscheidingen en eerbetoon. Zoals zijn vader voor hem – hij was de eerste egoïst – en dit zou de onverwachte manier zijn om een wereld aan zijn voeten te scheppen.

Dit is wat ik vertelde. Toen zei ik: “Let maar op, maar wees niet bezorgd!” Ik had het hierover in het jaar 2013 en daarna nog vijf keer. In augustus 2017 maakte ik een lijstje van mijn adviezen voor hem, punt voor punt. Het advies dat ik gaf volgde de potentiëlen die er waren en dit waren precies de punten van de handdruk in deze week in juni 2018.

Nu, vertellen jullie mij nu eens wat er gebeurde. “Kryon, jij gaat beroemd worden omdat jij deze dingen hebt voorspeld!” Lieve mensen, alles wat ik deed was kijken in een Veld dat jullie vandaag wordt getoond (door de wetenschappers op de conferentie). Alles wat ik deed wat jullie de potentiëlen tonen die daar al waren. Met andere woorden: Hij dacht over deze dingen en sprak hierover achter de schermen met anderen.

Wat zijn adviseurs hem ook vertelden, tot op het moment van het sturen van raketten aan toe, heeft hij altijd gedacht dat er een andere manier moest zijn waarop hij zijn uiteindelijke roem zou krijgen. Lieve mensen, dit ontwikkelde zich al sinds zijn vader overleed! Daarom zat het in het Veld, maar het was geen zekerheid, lieve mensen, het was een potentieel.

Als volgende wil ik jullie het vooroordeel op dat moment van de mensen laten zien, iets dat vaak is besproken. Het potentieel van de handdruk is verbazingwekkend en het begon zich te manifesteren.

Wat zou de reactie moeten zijn op iets dat een potentiële oorlog en duizenden doden kan voorkomen? In plaats van vreugde, verbazing of viering, werden mensen cynisch: “Dit kan gewoon niet. Het is een truc. Het is een slechte zaak!” Kijk eens naar wat er in de kranten stond over de reacties van zelfs de Zuid Koreanen. Zij zeiden: “Wel, wij kennen de Noord Koreanen, en dit zal nooit geburen, Wij weten wie zij zijn en wij kennen hun natuur. In het verleden hebben zij nooit gedaan wat zij zeiden. Het is dus een grap!” Dit is een uitspraak van een Koreaan: “Het is een grap!”

Wat gebeurde er met dit commentaar? “Was het niet een prachtig potentieel? Kijk naar dit verbazingwekkende ding – tegen alles in!” Jullie pers, het rapporterende deel van jullie cultuur, had besloten om het niet alleen te rapporteren maar jullie ook te laten weten dat dit waarschijnlijk nooit zou gaan gebeuren. Zij zeggen: “Nee. Misschien ja, misschien nee. Wij zullen zien. Wij verwachten het ergste.”

En dit gaat maar door en gaat maar door, en dit laat jullie duidelijk het monstrueuze vooroordeel zien van de donkere kant die alle goede dingen wil terugtrekken naar wat het verleden jullie heeft gegeven.

In Joseph Campbell’s Heldenjournaal gelooft de held altijd dat hij zijn doel zal bereiken. Hij zit niet vast aan het verleden en investeert nooit in donkere zaken. De mensheid is de drempel naar het onbekende in 2012 over gegaan, maar het draagt de last van een oude, donkere menselijke natuur met zich mee.

Wat zou de heroïsche ziel vertellen over wat er aan de hand is? “Laat ze maar lekker in het duister blijven hangen, als zij dit willen, maar wij gaan iets zien dat tegen alles ingaat en het zat al in het Veld. IN HET VELD!!! Stuur hen licht zodat zij echt kunnen gaan doen waarvoor de handdruk bedoeld was.”

Lieve mensen, het is niet naïef om goede dingen voor de toekomst te verwachten als jullie actief licht sturen en een realiteit kneden die jullie feitelijk kunnen visualiseren.

Laat mij jullie vertellen wat er nog meer in het Veld is. Twee dingen: Dit zijn dingen die zich nu in het Veld bevinden en het zijn opkomende potentiëlen. De reden waarom ik jullie deze potentiëlen geef is, dat als zij gebeuren, net zoals de handdruk, jullie een beetje meer geloof gaan hechten aan het proces ervan.

Er zal een tijd komen waarin Big Pharma om zal vallen vanwege een groeiend bewustzijn van het publiek. (applaus in de zaal) Er is een groeiend bewustzijn dat een nieuw respect voor elkaar begint te krijgen zodat misbruik van vrouwen niet langer meer getolereerd zal worden.

Dingen die nooit eerder gebeurden zullen gaan gebeuren, zoals bisschoppen en kardinalen die ontslag nemen. (Alle 34 bisschoppen in de katholieke kerk namen in mei 2018 ontslag nadat de Joker – de Paus – hen dit vroeg als reactie op jarenlange kindermisbruik door collega’s in hun bisdommen)

Alle dingen die mijn partner vandaag bracht (in het seminar) gebeuren feitelijk nu. Waarom zouden enkele van deze geneesmiddelenbedrijven omvallen?

Omdat er een sterke reactie van het doorsnee publiek als zij zich realiseren dat er bedrijven zijn die een politiek bedrijven die de mensen ziek houdt of hen – voor geld – laat overlijden. (applaus in het publiek)

Het is nu nog onbewust, maar het potentieel dat het gaat gebeuren groeit dagelijks. De trigger? Het komt eraan en als dit zo is zal deze industrie in de problemen zitten.

Dit geldt niet voor alle Pharma, lieve mensen, – begrijp dit – maar degenen waar dit wel voor geldt, zullen omvallen!!

Let ook eens op Iran. Het is niet zo geïsoleerd als Noord Korea. Het zit vast aan een groot geloofssysteem en aan de geschiedenis van het Midden Oosten. Het zit vast aan een sterke persoon die de controle heeft en het zit vastgebonden aan het grote probleem van het Midden Oosten en met name Israël. Dingen zullen gaan veranderen. Wacht maar af.  Het zit in het Veld. Er wordt over gepraat en er komen jokers aan.

Laat mij hiermee afsluiten: Ik zal jullie hetzelfde concept geven dat ik aan een paar mensen gaf die een paar dagen geleden naar een prachtige tuin liepen (channeling op weg naar Butchart Gardens in Vancouver Island]. Er zijn dingen in jullie Veld die jullie levens zullen redden…. behalve als jullie zeggen “Onmogelijk!’ Sommigen van jullie hebben een oude gewoonte waarbij jullie naar je leven kijken en zeggen: “Wel, voor anderen, maar niet voor mij!” Sommigen houden zich vast aan hun oude logica en zeggen: “Het is nooit eerder gebeurd, dus waarom zou het nu gebeuren?” Lieve mensen, dit weerspiegelt exact de eerdere boodschap van vandaag. Laat het verleden niet de toekomst bepalen. Als jullie dit doen scheppen jullie je eigen dood!

Wat zit er voor jullie in het Veld? Wat kunnen jullie zien of jezelf voorstellen? Hebben jullie deze vraag van de week van de wetenschappers gehoord? Niet van een channelaar, maar van de wetenschappers? Hebben jullie gehoord dat de visualisatie van jullie gezondheid vanuit je bewustzijn het lichaam in gaat en door jullie eigen cellulaire structuur wordt gezien?

Klinkt deze wetenschap als Kryon?

Hebben jullie gehoord dat het Veld er is om deze dingen vooruit te drukken? Geloven jullie in homeopathie? Zien jullie hoe dit werkt? Jullie hebben bijvoorbeeld een tinctuur die te klein is om als chemische verandering herkend te worden door welk deel van het lichaam ook en toch ziet het lichaam het signaal van de tinctuur en corrigeert de zaak!

Lieve mensen, homeopathie is niet iets dat onbekend is op de planeet. Het is overal te vinden! Begrijp dus dit:

De principes van homeopathie zijn GEEN homeopathische principes. Het zijn UNIVERSELE principes van het Veld.

Wat denken jullie nu van bewustzijnshomeopathie? Wat is het verschil tussen het samenstellen van een tinctuur om een signaal te scheppen voor heling of sterk bewustzijn samen te voegen dat hetzelfde doet? Dit is er al en het is al bewezen. Het betekent gewoon een kleine verandering van het mechanisme. Met de nieuwe energie waarover ik jullie heb verteld en de hoeveelheid liefde die jullie doorstraalt en grootser is dan ooit tevoren door hetgeen jullie doen, oude zielen, is dit voor jullie te doen. Meer dan mogelijk. Het wacht op zijn manifestatie.

Waarvoor zijn jullie hier gekomen? Misschien spelen er zaken? Misschien zijn er zaken waar jullie al lang aan gewerkt hebben? Wisten jullie dat zij in het Veld – voor jullie – al gecorrigeerd en opgelost zijn? Wisten jullie dat sommige van de situaties waarin jullie zitten en die onoplosbaar lijken, zijn opgelost? Het “Wee mij, ik ben het zat, wat zal ik doen?” wordt gehoord, lieve mensen en kan gecorrigeerd worden.

Het is zo’n elegante oplossing als jullie die willen. Het verbindt het bewustzijn met de rol van een homeopathische remedie. Vooropgesteld: als jullie het verwachten, zie het dan en claim het, het is echt! Als jullie het herkennen behoort het jullie toe. Het is daar! Jullie naam staat erop. Maar er zal niet gebeuren als jullie niet uitrijzen boven de strijd van een oud bewustzijn dat zegt: “Het kan niet!“ Ja, het kan WEL!!!

Deze groep oude zielen, lieve mensen, vertel ik dat jullie hier zijn voor een reden: Jullie zijn hier om de wetenschap van het bewustzijn te horen. Elk proces, en elke grafiek die jullie zien en elk woord dat jullie gaan horen ondersteunt wat ik jullie zojuist heb verteld.

Begin zelfs niet om het spirituele van de wetenschap te scheiden. Jullie studies van de wetenschap over de manier waarop dingen werken, zijn de studies van God die dit ontwierp en het liet werken.

Gebruik je bewustzijn om naar plaatsen te gaan waar jullie nog niet eerder zijn geweest. Begrijp dat er ruimte is voor de liefde van God en ook voor wetenschap.

Dus zeggen wij voor dit weekend, behalve als jullie morgenavond nog van mij horen: “Laat het wetenschappelijk werk beginnen!” [Laat de conferentie verder gaan]

En zo is het.

KRYON