Phoenix, Arizona / geven aan jouw Akasha. 1

Live Kryon Channeling 190:
Phoenix, Arizona

Instructies geven aan jouw Akasha. 1

4 maart 2018 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Phoenix, Arizona.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

De laatste dag van dit tweedaagse seminar loopt ten einde. Voor sommigen is het een tijd waarin zij zich realiseren dat zij elkaar niet meer zullen zien omdat dit mogelijk de enige keer is dat deze groep samenkomt. Behoorlijk vaak komt dan de vraag: “Welke boodschap zit er verpakt in het sluiten?” Het kan niet beter verteld worden dan alreeds is gezegd, door hetgeen Adironnda en Jeshua hebben gepresenteerd, en dit is: Jullie zijn in het NU, maar jullie hebben altijd voorrang gegeven aan het verleden ten opzichte van de toekomst. Dus, hoewel jullie nu leven zijn er velen van jullie die nog steeds in het verleden zijn. Op vele manieren trekken jullie deze energieën van het verleden naar en in jullie huidige leven. Lieve mensen, dit is een gewoonte.

De channelings die wij hebben gegeven op de laatste dag van een serie ontmoetingen zijn vaak persoonlijker dan werd gedaan op andere momenten. Soms vragen wij jullie om gewoon even te zitten en een en ander te overdenken in deze energie, gewoon nu! Wat betekent dit “in het NU” voor jullie?

Toch wil ik verder gaan dan dat. Ik wil een excursie of twee met jullie maken. Wij hebben in deze nieuwe energie te maken met nieuw bewustzijn.

Gisteren vertelden wij jullie bij vraag zes (een voorgaande channeling) dat wat jullie niet verwachten en echt niet werkelijk geloven is hoe machtig en krachtig jullie zijn.

Bewustzijn is iets dat altijd de overhand heeft over alles. Meer dan welke fysieke oefening dan ook die jullie hebben geleerd kan bewustzijn meer doen om te helpen dan wat dan ook dat jullie op dit moment hebben.

Een van de dingen die jullie niet verwachten is dat bewustzijn het verleden feitelijk kan veranderen.

Ik wil dat jullie, oude zielen, even nadenken over wat er in je Akasha-kroniek zou kunnen staan. Ik weet feitelijk wat daarin staat en het is verbazingwekkend.

Begrijpen en realiseren jullie je in deze groep van meer dan honderd mensen die duizenden levens hebben geleefd, hoeveel levens jullie samen feitelijk vertegenwoordigen? Denk daar eens aan! Het is bijna een stadion helemaal vol. Jullie hebben ook allemaal een ding gemeen: Jullie hebben allemaal bestaan op een Aarde in een oude energie.

Jullie hebben zulke unieke ervaringen te bieden en vele daarvan zijn diepgaand dramatisch. Het is erin geëtst en jullie weten dit. Lieve mensen, wij hebben dit eerder gezegd: Een deel van een mens met vrije keuze is het omgaan met de Akasha. Wij hebben jullie ook verteld dat de Akasha-energie van het verleden begint te veranderen.

Hoe zou je nu het verleden kunnen veranderen omdat het heden eenvoudigweg beweegt naar een andere energie? Het antwoord is dit: Dit komt omdat de Akasha behoort tot een oudere energie en vanuit het verleden naar jullie toe komt.

Daarom is het dat als jullie het heden veranderen, de Akasha zal veranderen wat dit voortbrengt. Leven na leven na leven van ervaringen kan niet op dezelfde manier naar voren komen als in de oudere energie. Denk eens aan wat jullie allemaal kunnen hebben ervaren? Denk aan de diepgang van wie jullie werkelijk zouden kunnen zijn met zoveel dat er binnenin jullie aan de gang is en dat jullie het verleden noemen.

Ik wil een oefening doen. Er zijn enkele mensen die hebben gezegd: “Ik wil geen generatie lang wachten op een paar van deze ontwikkelde ideeën om te gaan werken met mijn bewustzijn. Ik wil niet wachten tot ik herboren ben, misschien in een ander lichaam, om de wijsheid van het verleden op te gaan pakken. Ik wil niet wachten!”

Als jullie tot hen horen zijn jullie heel ver van de waarheid vandaan. Jullie hoeven niet te wachten. Jullie hoeven echt helemaal niet te wachten. Jullie moeten geloven dat jullie het nu kunnen doen. Wat bij mij nu naar boven komt is de vraag: “Kunnen jullie dit?”

Wordt vervolgd