Phoenix, Arizona / Instructies geven aan jouw Akasha. 3

Live Kryon Channeling 190:
Phoenix, Arizona

Instructies geven aan jouw Akasha. 3

4 maart 2018 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Laten wij doorgaan…

Lieve Akasha, prachtig en welwillend, jij bent mij en ik ben jou. Laat alle schoonheid, vreugde en wijsheid die zich in duizenden van mijn levens hebben voorgedaan, de rijpheid van mijn ziel, zich gaan presenteren op manieren die mij zullen verrassen met vriendelijkheid. In goede dingen, in welwillende dingen, in positieve verwachtingen, laat mijn Akasha-kroniek het beste zijn dat mij ooit is overkomen en laat mijn leven deze dag en deze beslissing weerspiegelen. Ik heb gesproken. Ik heb de leiding.

Wij zijn nog niet klaar omdat wij in het “nu” werken, weten jullie nog? Er is nog meer hierover omdat er dingen zijn die jullie nu verstoren en heel actueel zijn en nog niet in jullie Akasha zijn. Weten waar ik hiermee naartoe wil gaan? Willen jullie het karwei afmaken?

Lief cellulair wezen dat ik ben, ik heb de leiding. Laat alle dingen die zich in mijn leven hebben voorgedaan vanaf mijn geboorte tot op dit moment in de aandacht zijn. Laat de herinnering in mijn hersenen, de synaps die hen vasthoudt, in de aandacht zijn. Stop en houd op met de dingen die die lager zijn dan mijn pracht als schepping van God op deze planeet. Het wordt jou niet toegestaan om de oude tapes steeds weer te herhalen. De “tapes” zijn deze: het verraad dat ik heb meegemaakt, de zorgen, de slechte gevoelens, de boosheid, mijn lage menselijke natuur, de zoem zelf. Stop en houd ermee op. Ik heb de leiding over mijn herinnering en elke cel in mijn lichaam weerklinkt met mijn Hoger Zelf.

Ik maak hier deel van uit op een manier die ik nooit eerder kende. Ik heb de leiding over alle dingen die Mij zijn. Ik beveel dit zodat ik weg kan gaan van die plek en de negatieve dingen van mijn eigen verleden niet mee hoef te dragen die zich hebben voorgedaan sinds mijn huidige geboorte op deze planeet.

Ik ben nog niet klaar. Geloven jullie dat jullie je eigen bewustzijn kunnen veranderen met je eigen wil? Ik vertelde jullie gisteren dat jullie de mogelijkheid  van dit gereedschap niet zouden geloven. Ik laat jullie zien hoe dit werkt. Ik ben nog niet klaar. Er is zelfs nog meer. Ik weeg nu af hoeveel ik moet vertellen over waartoe jullie in staat zijn. Kunnen jullie iets veranderen dat van jullie is, wat jullie zijn?

Kunnen jullie nemen waarvan jullie geloven dat het je eigen natuur is en kunnen jullie eraan beginnen om daarmee te werken?

Kunnen jullie met deze puzzel werken om de dingen te vormen naar iets dat jullie willen in plaats van dingen die jullie niet willen? Kunnen jullie de mate waarin jullie ouder worden veranderen? Ja!

Lieve cellulaire structuur, ik heb de leiding. De baas spreekt. Luister: Ik beveel jou om de pracht en de welwillendheid en de God binnenin elke cel in mijn lichaam te vieren. Ik beveel jou om meer weerstand te bieden tegen ziekte dan ik ooit eerder heb gehad. Zie je, ziekte kan zich niet hechten aan licht en ik bevat nu meer licht dan ooit tevoren. Ik beveel hetgeen er in mij is en was dat ongepast is, weg te gaan en te veranderen. Laat de chemie in mijn lichaam zich tonen in de komende dagen zodat ik weet dat dit werkelijkheid is. Ik neem de leiding over dingen waarvan mij nooit is verteld dat ik daar leiding over zou kunnen nemen. Het is geregeld.

Dit is de oefening. Oh, er is meer, maar dit is het voor nu omdat wij aankomen bij totaal ongelooflijke dingen over waartoe jullie in staat kunnen zijn in de toekomst.

Op dit moment, lieve mensen, blijf een zeer lange tijd op de planeet en wees tijdens dit proces vreugdevol in plaats van angstig. Laat de “knoppen” die jullie indrukten voor boosheid, zorgen en angst naast je liggen.

Nu komen wij in een lege ruimte, een prachtige lege ruimte. Het is een ruimte die veroorzaakt is door een enorme schoonmaak. Al deze dingen, en nog meer, zijn nu voor iedereen mogelijk, hoe uniek je ook bent of hoeveel levens je ook hebt gehad.

Deze Akasha-opschoning heeft zelfs nog niet eens een naam. Het is een proces dat nog niet volledig is ontwikkeld. Stel je eens voor hoe machtig jullie bewustzijn zou zijn als het de esoterische zaken van je brein vasthoudt, de herinnering van je levens, en hen kan manipuleren naar welwillendheid, vreugde en licht.

Dit is de boodschap. Groots, nietwaar? Als de tijd verstrijkt zullen meer dingen worden onthuld en zullen er mensen zijn die hiernaar luisteren en met hun ogen rollen en zeggen: “Niets voor mij. Vandaag niet!”

Lieve mensen, er wordt evenveel van jullie gehouden als van ieder ander op de planeet. Vrije keuze door liefde is altijd de beschikbare optie geweest voor ieder mens. Er is helemaal geen oordeel. Ik wil dat jullie hier vandaan gaan zonder schuld en zonder angst.

De komende dagen kunnen jullie merken dat er iets is dat “anders” is. Misschien zijn jullie een gewicht dat op jullie drukte, kwijt. Het kan zijn dat jullie zeggen: “Ik kan het niet uitleggen, maar ik weet gewoon dat ik mij vrijer voel dan ik mij ooit eerder heb gevoeld.”

Het kan zijn dat mensen jullie vertellen dat jullie anders denken en anders handelen.

De waarheid is dat jullie meededen met een diepgaande groep oude zielen die leert om de opwaardering voor de mensheid te verhogen omdat zij zichzelf pas hebben verhoogd.

De anderen om je heen zullen er direct van profiteren omdat zij jullie als lichter zien. Zij kunnen zelfs gaan beginnen om de pracht in je ziel te zien die zij voorheen niet zagen.

Dit is de waarheid. Dit is de manier waarop de dingen gaan werken en ik gaf jullie zojuist geavanceerde informatie voor zeer oude zielen. Verwar “oude zielen” niet met de chronologie van hoe oud jullie in jaren zijn, want soms zijn de jongsten de meest wijzen.

Vaak zijn de jongsten hier samen met de senioren omdat zij begrijpen dat er geen generatiekloof is als het om de Akasha gaat.

Ga anders weg van deze plaats. Denk na over de dingen die jullie vandaag hebben gedaan.

En zo is het.

KRYON

The information is free and available for you to print out, copy and distribute as you wish. Its Copyright, however, prohibits its sale in any form except by the publisher.

Lee Carroll