Portland, Maine 2

Live Kryon Channeling:

Portland, Maine 2

 1 juli 2018 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Al heel wat jaren stapt mijn partner opzij, maar hij is erbij. Het is een soort van channeling die anders is en wat hij heeft geleerd door niet weg te zijn, door erbij te zijn, is dat die gevuld is met energie die hij niet begreep. Hij schreef hierover in een van de hoofdstukken van zijn boeken. Wat hij schreef was dat hij het niet begrijpt…hij voelt het. Iets in zijn hersenen weten wel beter en proberen het uit te zoeken. Hij werd opeens blootgesteld aan een energie waarover hem nooit was verteld. Energie die verder gaat dan wat dan ook. Verder dan hij voor mogelijk hield. Liefde die zo puur is dat het verder gaat dan alles wat hem ooit was verteld. Licht, zo helder, dat het verder gaat dan het spectrum van wat hij kon zien. Ik geef jullie dit vanwege een reden. Ik wil het hebben over de complexiteit van God. Ik wil hierover spreken omdat ik jullie wat advies wil geven.

Degenen die hier nu voor mij zitten hebben al een dag met leringen achter de rug en sommigen zelfs twee. Er werd heel veel gepresenteerd maar bijna alles hiervan gaat over energie. En de verleiding voor jullie allen is te zeggen: “Geef ons een samenvatting voordat wij deze zaal verlaten.” Hoe gaat dit alles zich uitspelen in de toekomst? Van alle dingen die er zijn verteld, wat s daarvan onze grootste steun, en zelfs dan, als ik de zaal verlaat, gaat het dan met mij mee, kan ik mij het herinneren?” Er zijn enkele groepen waar zeer veel steun vanuit gaat als mensen uit zeer verschillende culturen samenkomen, mijn partner heeft hier al jarenlang over verteld, en toch is er een gevoel van hetzelfde zijn en dit gevoel komt nu ook naar deze groep, in dit uur en dit gevoel is: wat gaan jullie doen met dezelfde energie? Wat maken jullie ervan? Sommige groepen willen meer dan anderen. Dit is een unieke groep, dat zijn jullie allemaal, maar jullie … ik weet wie hier voor mij zitten. Er is hier een ongelooflijke hoeveelheid empathie, nieuwsgierigheid, nog steeds, vele onbeantwoorde vragen, nog steeds, een gevoel van ontzag bij enkelen.

Als jullie iets wilden leren over het menselijk lichaam en niets wisten en jullie de mogelijkheid kregen om een kwartier met een medische professor te spreken, wat zou hij jullie dan kunnen vertellen? Wat zou zij jullie kunnen vertellen in een kwartier, over de ongelooflijke collectie van honderdduizenden chemicaliën die reageren op miljoenen manieren? Wat zij produceren, hoe zij dit doen, wat het resultaat is? Het antwoord zou zijn: heel weinig! Vijftien minuten…het is beestachtig complex, lieve mensen en zelfs zonder te weten hoe het menselijk lichaam werkt staan jullie steeds op en lopen rond en eten, jullie houden van elkaar, hebben complexe conversaties, al deze dingen zonder te weten hoe al deze dingen in het menselijk lichaam werken, niet echt! Alles wat jullie hebben is je grootse meetapparatuur, die jullie zelf zijn en dit vertelt jullie hoe jullie je voelen en het vertelt jullie niets over de manier waarop het werkt.

Wat ik hiermee wil is dat jullie je even ontspannen en dan zal ik jullie vertellen hoe complex God is. Als het waar is dat God binnenin jullie is betekent dit dat de complexiteit van God in jullie is. Kunnen jullie je iets voorstellen dat zelfs nog verder gaat dan intelligentie? Het is een woord dat jullie zelfs niet kunnen gebruiken want intelligentie is een maatstaf van wat jullie denken dat intelligentie is.

God is geen intelligentie. God is Alles. God IS! Verder dan alles dat jullie mogelijk kunnen begrijpen. God IS. De compassie en de liefde die jullie zouden voelen op het hoogste niveau in je leven. Tegels vallen bij wijze van spreken van de muur in vergelijking met de compassie en de liefde die God voor jullie voelt. Als jullie de vragen zouden gaan stellen: “Lieve God, ik ben geïnteresseerd in de Akasha; hoe werkt dit?” Ik geef u vijftien minuten…. (gelach in de zaal) God zou zeggen: “Geef mij wat meer tijd!” En jullie zeggen: “Goed, wij geven u een uur!” God zou zeggen: “Geef mij wat meer tijd!” en jullie zouden zeggen: “Goed, wij geven u een dag!” En dit zou zo doorgaan totdat jullie het doorkregen en millennia lang zouden luisteren. Misschien zouden jullie dan de energie van de Akasha begrijpen.

Complex…verder dan jullie ooit konden geloven, is de kroniek van wie jullie zijn en hoe jullie hier komen van incarnatie naar incarnatie. Hoe het zich aan jullie presenteert in jullie DNA. Hoe is het mogelijk dat die niet lineair is en toch als energie is georganiseerd? Hoe dit in lijn kan staan met afstamming, hoe het gerelateerd kan zijn aan een karmische groep. Hoe kan het gerelateerd zijn aan jullie planningssessie waardoor jullie hier zijn en hoe kan het dan gerelateerd zijn aan degenen die jullie in potentie zullen ontmoeten en dan ook nog de organisatie daar omheen. Dat is de Akasha. De Akasha bevat energie die karmische potentie is. Leg dat eens uit! Maar het is allemaal energie. Alles! De soort organisatie die het zou kunnen bevatten is iets dat jullie nog nooit hebben gezien. Lagen op lagen van interactie die per minuut veranderen, afhankelijk van de energie van andere mensen om je heen.

Lieve mensen, verklaar mij de complexiteit van verliefdheid eens. Iedereen in de zaal heeft dit moment – of momenten – in zijn of haar leven gehad waarin hij bij een ander mens was en zich realiseerde verliefd te zijn. Opeens wordt de chemie in het lichaam gek. Jullie denken niet rechtlijnig meer. Jullie worden een beetje gek….sommigen noemen het de gekte van verliefd zijn. Zo beïnvloedt het jullie, en dit is alleen maar de enormiteit van de hersenen van een enkele mens. Probeer eens een energiebron te vinden dit overstijgt. Hoe vaak hebben wij deze gevoelens al naar voren gebracht, moeder? Als jullie voor de eerste keer in de ogen van je kind kijken, naar de baby kijken die in jullie is ontwikkeld, vertel mij eens hoe jullie je voelen? Ik geef jullie 15 minuten….en jullie zeiden: “Geef mij een jaar, maar ik kan boeken en boeken vol schrijven over de manier waarop ik mij voel, hoe verbazingwekkend dit is, het proces van geboorte, hoe indrukwekkend deze momenten zijn, deze ervaring van het schenken van leven. En hoeveel liefde daar is.” En jullie zeggen: “Geef mij een jaar!” Boeken en boeken en boeken. En dit alles is niets vergeleken met de complexiteit van jullie ziel.

Waar komt jullie ziel vandaan? Welke? Jullie zullen vragen: “Hebben wij er meer dan een” en wij vertelden jullie eerder dat er stukjes zijn. Wij zeiden dat er delen van jullie ziel aan de andere kant van de sluier zijn en dan nog het Hoger Zelf. “Hoeveel dus? Ik wil graag percentages en aantallen weten.” Maar dat is menselijk. De mens wil de processen kennen en de hoe’s en de waarom’s omdat het jullie helpt alles wat jullie hebben te begrijpen. Extreem menselijk, en het zit jullie in de weg. Wij kunnen het jullie gaan uitleggen, maar het zou niet helpen. Over wat EEN ZIEL is.

“Kryon, waar is de ziel in het menselijk lichaam?” Het antwoord: “Ja.” Er is geen “waar” lieve mensen. Dat zijn jullie! Dat zijn jullie in drie dimensies, met driedimensionale regels, met driedimensionale dingen, die in de spiegel kijken en om driedimensionale antwoorden vragen. Zo werkt het niet, lieve mensen. Er is geen “waar!” Kijk eens naar dingen die verder gaan dan drie dimensies. Dan moeten jullie uit het paradigma gaan waaraan jullie gewend zijn….en dan slaan zij nergens op!!! Er is geen “waar” bij God! Mensen hebben daar moeite mee! Wij hebben dit eerder gezegd: Waarom heeft jullie cultuur geen problemen met de kerstman en wel alle soorten problemen met God?

Hoe kan iedereen tegelijkertijd bidden? God is overal! Hoe is het mogelijk dat miljoenen mensen compassie hebben en tegelijkertijd tot God bidden? Hoe werkt dit? Het antwoord is: Ja! Het werkt! Ik zal jullie dus een advies geven en dit luidt: God houdt zoveel van jullie dat hij voor jullie zorgt. Zoveel dat jullie het niet weten, en jullie hoeven dit ook niet te weten. Jullie zijn niet in staat om te weten hoeveel liefde daar voor jullie is. Maar jullie kunnen het voelen. Op een bepaald niveau kunnen jullie het voelen. Als jullie de deur uitlopen en je afvragen: “Wat ga ik met deze informatie doen?” is hier een advies: Vergeet het! Want jullie lopen de deur uit met iets waarmee jullie niet binnenkwamen: Een stuk vrede en overgave in de wetenschap dat jullie een stukje van God zijn en dat jullie bij God vrije wil hebben en geen slachtoffer zijn. Waar jullie naam bekend is, en als jullie voorwaarts gaan zullen jullie de gereedschappen hiervoor ontvangen, voor vrede en genezing en alle dingen waarover jullie je afvragen: “Hoe werkt het, hoe werkt het?” HET WERKT!!! Dit is alles dat jullie hoeven te weten. Laat de details hiervan niet in de weg staan van het resultaat. Wacht niet met het uitzoeken van de manier waarop vibraties samenwerken met frequenties en multidimensionaliteit om bepaalde dingen naar een bepaald niveau van oplossingen te brengen, want jullie zullen daar allemaal komen. Jullie hebben de gereedschappen nog niet, lieve mensen, jullie begrijpen hen nog niet. Wetenschappelijk. Intellectueel. Of zelfs spiritueel! Is het voor jullie teveel om je voor te stellen dat de Schepper van het Universum verder gaat dan jullie zelf? Toch leeft deze God in jullie! (Kryon lacht)

Leef met het gevoel dat alles wat jullie nodig hebben naar voren zal komen als jullie het nodig hebben. De gereedschappen beginnen al intuïtief te worden en de leringen sluiten hier al op aan. Dit helpt jullie te begrijpen dat jullie niet alleen zijn. Er is meer dan jullie ooit hebben gedacht over wie jullie zijn, wie jullie denken te zijn, er zit meer in het plan van jullie aanwezigheid hier dan jullie je ooit voor kunnen stellen. Ieder mens op Aarde, een ziel, gekend door God, een systeem van vrije wil dat zegt: Als jullie willen samenkomen, samenwerken, en naar dei Schepper in jezelf willen lijken, zullen jullie Hem vinden. Als jullie dit collectief gaan doen en dezelfde vragen gaan stellen zal de menselijke natuur veranderen. Als de planeet genoeg gaat veranderen zal de toekomst zich losmaken van de geschiedenis. Dan zullen jullie iets zien waar andere planeten al doorheen zijn gegaan: Het begin van een hoog-vibrerende mens. Uiteindelijk met een bewustzijn dat zo hoog is dat als jullie dit vandaag zouden zien, zouden zeggen: “Ik heb een engel ontmoet!” Zo hoog kan het in je lichaam gaan.

De meesters die op deze planeet rondliepen en die zoveel liefde hadden, wonder na wonder, in hun menselijk lichaam, lieten jullie zien dat het mogelijk is. Jullie kunnen het nemen, veranderen, de natuurkunde zelf, jullie kunnen een samenwerking hebben over vrede op Aarde die verder gaat dan de Aarde zelf. Het zit allemaal in het menselijk lichaam….er valt nog zoveel te doen, en het ding dat jullie niet zullen begrijpen omdat jullie het systeem niet begrijpen en dat jullie ook nooit zullen begrijpen zolang jullie hier zijn, gaat verder dan de Aarde want wat jullie hier op Aarde doen beïnvloedt het melkwegstelsel. Er zijn overal snaren, van hier naar overal, zonder de mogelijkheid om zelfs maar op een plaats te zijn. De vibratie die jullie hier scheppen beïnvloedt de melkwegstelsels op manieren die jullie niet kennen. Jullie zullen het nooit weten, maar als jullie aan de andere kant van de sluier komen, herinneren jullie het je. Dan kijken jullie om je heen en zeggen: “Hoe gaan wij het doen? En dan toont het plan zich in volle glorie, in zijn pracht, in zijn schoonheid, in zijn liefde.

Laat je niet naar beneden halen. Er is zoveel schoonheid in de Creatieve Bron om te zeggen: “Ik begrijp het niet allemaal, maar genoeg om te zeggen: “Kom op maar! Houd zoveel van mij dat niets verzaakt, maar laat mij elke dag zien dat het zo is, dan zal ik een beetje kalmeren.” Doe dit, dit is het advies. Maar degenen die luisteren, degenen in de zaal: wees stil, en weet dat jullie God zijn! Wees stil om de dingen die willen gebeuren te laten gebeuren, het fysieke dat dit wil: jullie naar samenwerking, gezondheid en vrede brengen. Laat alle vooropgezette patronen die jullie zijn geleerd, vallen, de vooroordelen die jullie hebben en waar jullie niets aan konden doen. Laat ze een voor een vallen want het zijn gewoon dingen die jullie zijn verteld. De waarheid is wat jullie zien en voelen en wie jullie zijn. Ga hier anders weg dan jullie hier kwamen.

Als jullie verder meedoen aan de lessen van vandaag en morgen is mijn verzoek: blijf niet hangen aan wat jullie denken want deze leraren willen jullie afhouden van wie jullie werkelijk zijn. Zij willen jullie afhouden van doen wat jullie willen en wat jullie zijn: Geweldig, op alle manieren!

Dit is de boodschap van vandaag. Hij kan klinken zoals andere boodschappen die ik eerder bracht, maar dat zal nog wel vaker gebeuren….dat is het thema!

Er wordt onmetelijk van jullie gehouden! Realiseer je dit! Speel ermee!

En zo is het!

Kryon