Channeling 170 Portland, Maine. / In Verbinding Komen. Deel 1 – 3

Live Kryon Channeling 170:
Portland, Maine.

In Verbinding Komen. Deel 1 – 3

9 april 2016 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Lieve mensen, wat er in jullie is, is een multidimensionaal deeltje van DNA dat is bedoeld om verbonden te zijn met de centrale bron. Om waarlijk verbonden te zijn betekent een balans van de triade te hebben. Wij brengen jullie deze informatie weer: De Complete Mens, degene die totaal verbonden is, kan al deze dingen doen die ik hierboven heb vermeld, maar de “grootste daarvan is Liefde!”

Deze liefde en compassie is de versmelting tussen het logische brein, het menselijk hart en de pijnappelklier. Op een gebalanceerde manier is het de pijnappelklier die de heilige energie ontvangt en verstuurt en die assistentie heeft van het kwantum-DNA om te verbinden met de creatieve bron.

Luister, als jullie de pijnappelklier uitwissen en jullie het hart onderdrukken en het nooit gebruiken, zijn jullie helemaal cerebraal. (werken alleen met de hersenen) maar jullie kunnen dan nog steeds het multidimensionaal DNA gebruiken. In deze nieuwe energie zullen er vele mensen naar voren komen om dingen te doen die verder gaan dan de dingen die anderen kunnen doen.

Zij zullen dit doen onder de noemer van spiritualiteit en toch zijn zij NIET verbonden. Dit zijn deeltjes van de puzzels en de problemen waarover wij jullie vertelden dat die zich zullen gaan voordoen in de nieuwe energie van de mensheid. Het is geen misbruik, lieve mensen, want het kan zelfs niet eens doelbewust zijn. Het is gewoon onwetendheid dat zij niet weten dat zij niet verbonden zijn.

Laat mij jullie iets vertellen, oude zielen: Bijna iedereen in deze zaal is op de een of andere manier verbonden. Door leven na leven, net zoals de walvis, hebben jullie het kompas, en nu hebben jullie geleerd om in elke richting te gaan die jullie wensen. Jullie leren om de verbinding te gebruiken om je leven te verhogen, te verbeteren. Jullie kunnen tegen je cellen spreken en een andere realiteit manifesteren. Maar als jullie niet met Liefde zijn verbonden doen jullie alleen maar dingen beter voor jezelf.

De heler die echt verbonden is zal een exponentiële toename hebben van de helingskracht die hij eerder had, niet alleen maar iets dat efficiënter is.

Iemand die alleen maar spelletjes doet en metaal verbuigt doet alleen maar spelletjes en verbuigt alleen maar metaal. Zij kunnen ook verbonden zijn, maar willen jullie weten hoe? “Maar de grootste hiervan is Liefde.” Lieve mensen, elk verbonden persoon zal zijn overvloed tonen, zijn vreugde en zijn liefde en compassie voor anderen. Hoed je voor de gefrustreerde, boze lepelbuiger. Als zij boos zijn, niet in balans, door het ego gedreven en in de war, zijn zij niet verbonden. Dit is niet zo moeilijk te zien, lieve mensen, maar jullie gaan hier meer van zien.

Degenen die zeggen dat zij channelen terwijl er toch drama om hen heen is, kunnen niets anders channelen dan zichzelf. Degenen die zeggen dat zij channelen en toch gefrustreerd zijn, kunnen alleen zichzelf channelen. Jullie kunnen het in hun stem voelen of aan hetgeen zij jullie vertellen. Vragen zij jullie dingen terwijl zij channelen of vernederen zij jullie?

Vertellen zij jullie dingen dat jullie dingen moeten doen die jullie niet willen doen of gebruiken zij het gereedschap van de angst om jullie bang te maken? Als dit het geval is zijn zij niet verbonden met de prachtige, compassievolle creatieve bron.

Het is niet zo moeilijk te onderscheiden wie in balans is en wie niet – en dit is de sleutel. Luisteren zij naar jullie? Tonen zij liefde in hun leven? Er zullen veel meer van deze dingen zijn die jullie moeten onderscheiden.

Kijk naar de echte overvloed, de overvloed die “er achter zit” en niet naar wat zij jullie in het publiek, laten zien. Kijk of zij een leven in liefde en vriendelijkheid leven. Dit is niet zo moeilijk te zien en dit is wat de triade voortbrengt.

Oude zielen die hiernaar luisteren, luister ook hiernaar: Er is nooit een betere tijd voor jullie geweest om je te verbinden. Als jullie je richten op angst en frustratie vraag ik mij af of jullie het werkelijk hebben begrepen. Jullie denken teveel met je hersenen in dit proces en wij hebben dit eerder gezegd. Zeker, het brein moet in de triade betrokken worden. Jullie brein is een overlevingsinstrument en is nodig.

Jullie moeten het hart en de pijnappelklier er net zoveel bij betrekken als de hersenen. Overleven is wegrennen van de Bengaalse tijger. Overleven is een reactie op angst. Maar deze nieuwe energie reageert op liefde.

Dit, terwijl jullie op de planeet rondlopen, is het nieuwe overleven. Het presenteert jullie meesterschap zodat iedereen het kan zien. Overal waar jullie lopen weet Gaia dat er een meester loopt. Jullie zouden kunnen zeggen: “Ik ben geen meester. Niet echt.” Waar halen jullie deze informatie vandaan?

Wie heeft jullie dit verteld? Apen jullie iets na dat jullie van een ander hebben gehoord? Misschien jullie ouders of leraren die jullie hebben verteld dat jullie minder zijn? Misschien denken jullie dat het opschepperig is of egocentrisch om de liefde van God te dragen? Dat is het niet! Ik wil dat jullie meer rechtop gaan staan en weten dat jullie het verdienen om verbonden te zijn. Jullie kunnen deze plaats verlaten en begrijpen dat jullie bewustzijn alle dingen kan veranderen die jullie maar willen. Jullie hebben de controle over meer dingen dan jullie ooit hebben gehad.

Laat de situaties jullie niet meer leiden. Laat de liefde van God jullie leiden. Laat het deel dat multidimensionaal is en verbonden is met de triade jullie leiden. Als oude energie zich presenteert, zoals dit vaak zal gebeuren, laat dit jullie dan niet leiden. Jullie kunnen de oude energie verpletteren met een blik van liefde….. horen jullie mij? Jullie kunnen de oude energie verpletteren met overvloed en een puur hart. Oude energie zal bij jullie vandaan rennen en het wil jullie niet om zich heen hebben.

Oude energie kan niet rondwentelen in drama als jullie in de buurt zijn. Dat kan het niet. Vrienden en anderen die in de oude energie rondwentelen zullen de andere kant op lopen als jullie in de buurt komen en jullie zullen geen deel uitmaken van hun manier van leven. Zij weten dit! Er is een slag, meer dan ooit, tussen de oude energie en de mensen van de nieuwe energie.

Dit is wat er nu op de planeet gebeurt. Jullie kunnen geen barbaarse energie hebben als het licht aangestoken gaat worden. Wij hebben jullie eerder verteld dat de oude energie op deze planeet in moeilijkheden is. Het gaat de andere kant op rennen en het gaat schreeuwen en gillen. De oude energie wil niet sterven, toch is zijn dood zeker door de voortgangen van de evening. Alle nieuwe kalenders en de oude profetieën beschrijven deze opwaardering.

Systemen die geen integriteit hebben zullen hierdoor uiteindelijk op hun gezicht vallen. Deze oude systemen zullen gevallen van verandering scheppen totdat er een tijd zal komen waarin zij hier niet meer kunnen blijven en de oude ziel zal erbij zijn. Lieve mensen, jullie zijn de frontlinie voor dit alles en alles dat jullie hoeven te doen is te herinneren: “De grootste van alles is Liefde!”

Er is geen frustratie als jullie de liefde van God accepteren. Er is geen opoffering als jullie de liefde van God accepteren. Het duurde vier jaar om mijn partner te overtuigen, toen hij in de stoel ging zitten, dat het OK was om te channelen. Alles dat hij opwierp als bezwaar was het vooroordeel dat hij had geleerd in de paar jaar die hij op de planeet had geleefd. Het was “wat anderen hem hadden verteld” en niet zijn eigen beslissing. Toen hij uiteindelijk zijn bezwaren liet vallen en God binnen liet, veranderde alles.

Hij zal het jullie vertellen…. alles veranderde.

Ik nodig jullie allen uit binnen het gelid van deze stem, of als jullie dit lezen, om alles te laten veranderen. Herken de vooroordelen op wat zij zijn. Wat anderen jullie vertelden kan echt zijn of niet. Gaat dit jullie realiteit zijn?

Gaan jullie echt het woord van een ander geloven en dit de deur naar God in je leven sluiten? Dat is zelfs niet eens logisch. De dingen gaan omhoog en veranderen.

Vraag het maar aan de walvissen! Dit was geen metafoor.

En zo is het.

Kryon

* http://articles.latimes.com/1990-05-21/local/me-108_1_magnetic-field/2