Channeling 170: Portland, Maine. / In Verbinding Komen. Deel 1 – 1

Live Kryon Channeling 170:
Portland, Maine.

In Verbinding Komen. Deel 1 – 1

9 april 2016 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Portland, Maine.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Wat ik vanavond wil brengen kan verkeerd begrepen worden. Het is gevorderde informatie en het is informatie die verwarring kan scheppen. Ik zal mijn partner dus vragen om langzaam te zijn en de voorbeelden te gebruiken die ik hem zal geven.

Er gebeurt op dit moment iets moois in deze stoel en het heet verbinding. De reden waarom channeling op deze planeet zo controversieel is, is omdat er zoveel mensen zijn die met hun ogen gaan rollen en zeggen dat dit niet mogelijk is, of occult, of gewoon te vreemd. Meer dan dat, velen zeggen dat het niet deugt.

Men zou dus kunnen zeggen dat de mensheid spiritueel bevoordeeld is tegen channeling!

Het is een feit dat mijn partner inderdaad verbonden is met de Creatieve Bron. Het is goed om verbonden te zijn door gebed en meditatie, maar vaak gaat channeling grenzen over. Desondanks is het echt en mijn partner stapt opzij voor deze boodschap. Hij neemt letterlijk zijn bewustzijn en versmelt dit met het mijne en staat mij toe om alles dat in hem is te gebruiken voor deze boodschap.

Maar hij is niet helemaal hier.

Lang geleden gaf hij voor een channeling geen toestemming om hem over te nemen en ik vertelde hem dat er in de nieuwe energie geen overname is. Het is een partnerschap, een versmelting. Is er sprake van een overname als je prachtige, intuïtieve gedachten hebt? Ga je vliegen in een vreemde trance als je een goede spirituele richting hebt? Nee.

Er zijn dingen veranderd in de laatste tientallen jaren met betrekking tot de mogelijkheden van de mens om de richting van Spirit te voelen.

Dertig en veertig jaar geleden werden channelaars feitelijk ouder als zij channelden omdat zij werden overgenomen. Sommigen van hen werden opgebrand omdat hetgeen zij deden geen versmelting was; het was werken, het vasthouden van een staat van wandelen tussen twee werelden. Dat was een overname en dit is nu niet meer zo!

Lichtwerkers, helers en lezers weten dit. Als zij naar plaatsen gaan waar zij een intuïtieve stroom krijgen die hen vertelt waar zij het beste een persoon kunnen aanraken om hem op de beste manier te helen of wat zij moeten zeggen als zij hen een reading geven, zij rommelen niet maar wat of verliezen zich in een vreemde, buitenlichamelijke aanstellerij. Zij blijven gecentreerd, worden vreedzaam en verbinden.

Iemand die medisch intuïtief is voelt wat hij moet zeggen als hij/zij de patronen van het Merkabah voelt, en dan is er een moment van stilte en misschien een heerlijke reinigingsademhaling om de verbinding te verkrijgen.

Ik wil spreken over deze verbinding omdat die anders kan zijn dan jullie denken. De dingen worden geavanceerder aangaande jullie verbinding met Spirit. Esotherische dingen komen op het punt waarop onderscheidingsvermogen nodig is bij elke verbinding en jullie dienen te weten dat jullie verbinding zuiver is.

Binnenin jullie, lieve mensen, in elk deeltje van jullie cellulaire structuur is er een minuscule DNA-molecule waar wij steeds over spreken. Toen wij het boek: De Twaalf lagen van het DNA schreven, hebben wij het hierover gehad.

Binnenin jullie, op een niveau dat chemisch niet kan worden gemeten, is er een deel van de zeer creatieve Bron van Alles. Het is de “God in jullie” die groter is dan jullie denken. Het bewijs hiervan ligt in voorbije beschavingen, want als jullie teruggaan naar de Ouden zullen jullie zien dat zij geloofden dat er iets in ieder van hen iets was dat groter was dan zij waren. Velen verbonden het met Gaia en gedeeltelijk hadden zij ook gelijk.

Zij voelden dat er ergens een of andere schepper was en zij hadden allerlei soorten geloof en allerlei manieren om deze bron te aanbidden. Toch hadden zij gemeen dat zij intuïtief wisten dat zij een deel van iets groters waren.

Wat ik dus nogmaals wil zeggen is dat binnenin jullie DNA er iets is dat wij de spirituele component willen noemen die de intuïtie schept die daar is – inderdaad, een creatieve bron.

Dit intuïtieve begrijpen is verantwoordelijk voor de schepping van alle geloofssystemen op de planeet. Bedenk je eens: De mensheid heeft geen enkel probleem om in God te geloven. Degenen die niet in God geloven vormen een kleine minderheid. De meeste mensen op de planeet weten van de Ene God. Dit is dus intrinsiek en intuïtief voor de mensheid in het algemeen en het gebeurt binnenin jullie. Lieve mensen, deze intuïtie gaat groeien en veranderen.

Het idee van de “God binnenin” gaat eleganter worden op verschillende manieren en meer onbegrepen bij anderen. Wat ik hiermee bedoel is dat deze Aarde van jullie en deze mensheid van jullie “omhoog gaat” en niet alleen Lichtwerkers beïnvloedt, niet alleen oude zielen, maar de hele mensheid.

Met de verandering van het magnetisch raster van deze planeet en het is een feit dat jullie zonnestelsel letterlijk naar een nieuwe plaats in het melkwegstelsel beweegt, een nieuw gebied, dat is gevuld met energieën die jullie nooit eerder hebben gezien. Het verandert alles. Het verandert de heliosfeer van jullie zon en daarom beïnvloedt het ook jullie magnetisch raster.

Sommigen kijken hiernaar en zien enkele nieuwe stralingen waar zij feitelijk bang voor zijn. Hebben jullie onlangs verschillen in het gedrag van jullie zon gezien? De zon heeft zich niet gehouden aan de exacte stralingspatronen die hij in het verleden had. Al deze dingen brengen een samen-stroming van energie die de mensheid gaat veranderen. Het gaat de manier beïnvloeden van de manier waarop jullie denken en de manier waarop jullie voelen.

Het gaat ideeën en zienswijzen uitbreiden en het gaat ook de spirituele vooroordelen veranderen die de mensheid al eonen-lang in zich draagt.

Nu, de oude zielen, degenen die hier zijn geweest en dat, vele levens lang hebben gedaan – (de ervaren zielen) zijn degenen die begrijpen waarom dit gebeurt.

Jullie zijn degenen die de toekomstige leraren zijn als degenen om jullie heen naar jullie toekomen op je werk, in de familie, en jullie vragen hoe jullie in staat zijn om vredig of vreugdevol te blijven. Jullie zijn diegenen! Dit is waarom jullie naar deze channeling luisteren. Het is een taak die niet moeilijk zal zijn als jullie buiten de angst gaan, maar ik wil dat jullie de verbinding begrijpen omdat er dingen zullen zijn die wij puzzels willen noemen.

Wordt vervolgd