Channeling 169: Red Deer, Canada. / Vijf concepten voor de nieuwe mens. 3

 

Live Kryon Channeling 169:
Red Deer, Canada.

Vijf concepten voor de nieuwe mens. 3

5 maart 2016 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

DE VIERDE:

Nummer vier: Spiritueel inzicht. Ik wil dat jullie een groter plaatje gaan zien. Ik wil dat jullie God in alles gaan zien. Ik wil dat jullie naar buiten kijken en God zien in de bomen en in het slijk en in het licht dat van de zon komt. Ik wil dat jullie de warmte van God op je voelen schijnen, zelfs als jullie je in het donker bevinden!

Compassie is EEN ding, maar met spiritueel inzicht kunnen jullie de Creatieve Bron zien in alle dingen en in andere mensen.

Degene die jullie op de snelweg afsneed heeft ook God in zich, net zoals jullie. Jullie spiritueel inzicht, samen met jullie compassievolle actie, zegt: “Daar gaat een schepsel net zoals ik en hij weet nog bijna niets over zichzelf – nog niet!”

De compassievolle ziel – nummer 3 – die spiritueel inzicht heeft is degene die God in iedereen kan zien. Het helpt jullie om compassievol te worden, nietwaar, terwijl iemand in je gezicht staat te schreeuwen en in plaats van angst te hebben, te zien dat God in hun gezicht te zien is? Jullie dienen anders te gaan denken. Jullie dienen misschien meer te zijn zoals de spirituele meesters van deze planeet omdat dit hetgeen is dat zij deden.

Lieve mensen, de dingen die ik jullie geef zijn een ware en accurate vertegenwoordiging van de nieuwe mens. Jullie gaan niet 100% succesvol zijn in alles als jullie dit niet in de praktijk brengen. Nummer 1 was Opmerken wat er is veranderd. Als jullie iets opmerken gebeurt het niet direct. Jullie dienen eraan te werken. Het geloof dient in lagen gemetseld te worden in jullie brein als jullie bewijs ervan zien en uiteindelijk zal het zichzelf (h)erkennen. In feite trainen jullie jezelf in herkennen en geloven. Het toelaten van verandering is het trainen van jezelf om dingen te accepteren die anders kunnen zijn. Jullie werken er steeds aan.

Een compassievol persoon komt langzaam, niet ineens.

Denk niet dat jullie mislukten omdat jullie gefrustreerd werden of zelfs boos. Het is gewoon een herinnering dat jullie nog niet compassievol waren. En spiritueel inzicht komt mettertijd, lieve mensen, het komt mettertijd.

Er zal een tijd komen waarin alles waar jullie naar kijken in het licht van God zal zijn, een totaal andere zienswijze en perspectief. De ober die naar jullie restauranttafel komt is helemaal geen ober maar eerder een prachtig mens die het Licht van de Schepper draagt.

Jullie glimlachen naar de ober en willen hem gewoon omhelzen en bedanken omdat hij naar jullie tafel is gekomen. Klinkt dit te gek voor jullie? Is het te gek om de pracht eerst te zien in plaats van oordeel en kritiek? Jullie gaan anderen uiteindelijk anders bekijken en dit is geen zwakheid. De grootste kracht die jullie als mens ooit kunnen hebben is God te zien in anderen. Buiten zien jullie God in de bomen en weten dat er een goddelijk systeem is en dat dit een deel van jullie is. Jullie kunnen overweldigd zijn  met vreugde en liefde door gewoon een deel van het systeem te zijn. Het is zo anders dan jullie werd geleerd!

DE VIJFDE:

In de numerologie is vijf: verandering, en dit is een van de moeilijkste attributen omdat er geduld voor nodig is. De mens wil alles NU, weet je?

Ik weet wie hier zijn! Het zit in jullie gebakken om dingen direct te hebben. Wij hebben het hier heel vaak over gehad. Als autoriteit spreekt, wil hij iets Nu. Steeds zijn er instructies en iets om te bereiken. Er is een druk om het meteen te doen en niet later. Mensen willen dat dingen snel worden afgeleverd en zij willen onmiddellijk actie zien en ondernemen.

Jullie gaan ontspanning in praktijk brengen, samen met synchroniciteit. Luister: De dingen waar velen van jullie om vragen zijn ervan afhankelijk dat andere dingen eerst gebeuren! Ontspan je!

Deze andere dingen zullen dingen zijn waar jullie schijnbaar geen controle over hebben maar de potentiëlen om hen te veranderen zijn aanwezig. Als jullie erop kunnen wachten en niet gefrustreerd of boos zijn, is dat de opdracht.

Jaren en Jaren geleden, toen ik voor het eerst begon te channelen met mijn partner, spraken wij over het hebben van een kaartje voor de trein en over het zijn op het spoor. Jullie hebben het kaartje verdiend en hebben ervoor betaald. De trein komt eraan maar jullie weten alleen niet wanneer! Maar omdat jullie geduldige personen zijn zullen jullie weten dat de trein eraan komt, je daar goed bij voelen en een leuke wachttijd hebben. Dit in plaats van te klagen dat de trein te laat is.

Geduld!

Spiritueel geduld is goud. Het is moeilijk. Elk van deze dingen behoort jullie niet automatisch toe. Jullie werden er niet mee geboren en dit is de reden waarom zij moeilijk zijn. Maar zij zijn heel goed te bereiken, lieve mensen!

Werk hen niet een voor een af, behalve de eerste. Doe die eerst: herken wat jullie aan het doen zijn. Begrijp en geloof en aan de rest van hen kunnen jullie allemaal tegelijk werken. Sommigen van jullie zullen in de ene beter zijn dan in de andere en dit komt gewoon doordat jullie uniek zijn en jullie persoonlijkheden een optelsom zijn van lessen en ervaringen uit het verleden. Ga niet met elkaar wedijveren en dan voelen dat jullie het verkeerd doen.

Hebben jullie mij gehoord? Er is een tendens om samen te komen en alles op een lijst te schrijven en er dan zo naar te kijken dat als jullie het niet volgens deze lijst doen, het fout doen. Dit kunnen jullie niet doen, niet met deze dingen, niet met de individuele ziel die jullie zijn en die zoveel levens heeft geleefd.

Wisten jullie dat wat jullie de laatste keer hebben gedaan, nu invloed op jullie heeft?

Het zwakt af hoe goed jullie het doen met deze vijf dingen. Sommigen van jullie zijn er klaar voor en anderen weer niet. En sommigen van jullie zullen harder moeten oefenen dan anderen.

Benader hen allen dus persoonlijk en werk onafhankelijk aan de puzzel, wat de anderen jullie ook vertellen. Jullie verschillen heel erg van elkaar!

Ik wil dat jullie dit allemaal weten en het leren ervan is voor God totaal en compleet normaal. Jullie zullen niet mislukken. Vergelijk jezelf niet met anderen. Ik wil dat jullie recht vooruit kijken in de ogen van de Schepper en weten dat jullie God zijn en dat alles dat ik jullie heb verteld, waar is en mogelijk is.

Dit is nog maar het begin. Dit is wat ik jullie vandaag kwam vertellen.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.

KRYON