Channeling 169: Red Deer,Canada. / Vijf concepten voor de nieuwe mens. 1

Live Kryon Channeling 169:
Red Deer,Canada.

Vijf concepten voor de nieuwe mens. 1

5 maart 2016 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Red Deer, Canada Florida.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Nogmaals vertellen wij jullie dat de naam Magnetische Dienst een metafoor is want het magnetisch raster van de planeet bevat wat wij het menselijk bewustzijn noemen. Wij hebben jullie eerder verteld dat jullie zonder dit raster niet hier op deze planeet zouden kunnen leven. Ook hebben wij jullie verteld dat de magnetische attributen van de Aarde moesten veranderen vanwege de komende verhoging van het bewustzijn. Dat is de dienst waar ik oorspronkelijk voor kwam en dit werd bereikt door mijn rastergroep, ik ben alleen maar een boodschapper.

Mensen hebben gezegd: “Wel, waar kom jij echt vandaan, Kryon?” Ik heb jullie vanmorgen verteld dat ik geen entiteit en niet enkelvoudig ben. Het is menselijk vooroordeel dat zegt dat boodschappen alleen kunnen komen van een enkelvoudige bron. In plaats daarvan kom ik van de creatieve bron, net als jullie. Ik vertegenwoordig het pure bewustzijn van liefde en compassie en ik spreek door het menselijk wezen dat jullie voor je in de stoel zien zitten.

Is dit te ongewoon voor jullie? Dertig jaar na de dood van degene die jullie Jezus noemen zat Saulus van Tarsus in de gevangenis. Toch is zijn naam nu Paulus en schrijft hij wat op een dag de Heilige Schrift genoemd zal worden. Hij zit daar helemaal alleen en de man is vervuld van vreugde – tranen lopen over zijn wangen en in het schemerlicht van zijn cel schrijft hij de woorden die zovele miljoenen later, op een dag, zullen lezen.

Zij zullen dit het Woord van God noemen, maar dat is het niet. Het zijn de woorden van Paulus onder invloed van zijn prachtige God. Dit is channeling. Hij ontvangt directe informatie over de pracht van God, wat er is gebeurd op Aarde en de meester van liefde.

Maar als een modern mens in een stoel zit en jullie actuele boodschappen brengt vanuit de creatieve bron, over de grote opwaardering, zijn er velen die bezwaar hebben en zeggen: “Onmogelijk!” Dit is jullie beslissing en onderscheidingsvermogen, lieve mensen, en er is geen oordeel over jullie geloof. Maar wij gaan door met jullie te vragen onderscheid te maken – op zijn minst over deze situatie en die te voelen. Onderscheid en beslis over de energie van wat jullie nu horen. Gaan jullie naar deze woorden luisteren en hen begrijpen en echt horen, of gaan jullie hen voelen? Wij nodigen ieder van jullie uit om de compassie en de liefde voor elk van jullie te voelen, of hebben jullie in de hoofd al besloten dat dit niet gebeurt?

DE VRAAG VAN DE OUDE ZIEL

De channeling van vandaag gaat een antwoord worden op een vraag die vaak gesteld wordt door ontwaakte oude zielen: “Lieve Kryon, lieve Spirit, lieve God, wat kunnen oude zielen op deze planeet, in deze veranderende energie, doen dat niet alleen deze energie verhoogt maar ook onszelf helpt? Wat gaat er gebeuren? Wat kunnen wij doen? Wat zouden wij moeten doen?”

Lieve mensen, ik heb jullie verteld dat elke keer dat deze vraag wordt beantwoord, het antwoord zich ontwikkelt als jullie lineaire tijd verstrijkt. De potentiëlen veranderen en daarom zitten jullie in een realiteit die jullie nog nooit eerder hebben ervaren. Dit is nieuw. Het kan lijken alsof het gisteren was, of eergisteren, maar de potentiëlen om jullie heen zijn veranderd.

De soort opwaardering die jullie persoonlijk verwachtten kan er helemaal niet komen, maar in plaats daarvan komt er iets beters. Jullie situatie is altijd dynamisch (variabel). Er is geen vastgestelde hoeveelheid energie die aan jullie op bepaalde tijden wordt afgeleverd, lieve mensen. Jullie bewustzijn verandert steeds de potentiëlen van jullie leven. Het is prachtig!

Ik kan jullie deze dingen geven omdat dit in andere werelden die lijken op die van jullie al heeft plaatsgevonden, en sommigen van jullie zijn er al doorheen gegaan.

Jullie waren erbij. Jullie Akasha zegt: “Hier is deze situatie weer en ik weet wat er gedaan moet worden. Ik heb dit eerder gezien.”

Jullie staan op het punt van een grote menselijke opwaardering op deze planeet. Wat kunnen jullie doen om met deze energie te trouwen?

Wordt vervolgd